برای پیگیری امور مربوط به کودکان سازمانی با نام سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به وجود آمده است. این سازمان دارای سامانه انلاینی با نشانی اینترنتی eservices.smttk.gov.ir است. کاربران با مراجعه به این سایت و با استفاده از کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دریافت کرده اند می توانند درخواست تطبیق مجوز مراکز مربوط به کودکان را ثبت کنند و از طریق همین سامانه درخواست خود را پیگیری کنند.
برای مشاوره سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک
برای مشاوره سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک
اینده هر کشور متکی به کودکان آن است و کودکان اینده ساز هر مملکتی هستند. به همین دلیل است که توجه به تعلیم و تربیت کودکان همواره جزو دغدغه های مهم هر کشوری است. تعلیم و تربیت خردسالان در ایران نیز مسئله ای بسیار جدی است. برای پیگیری امور مربوط به نهاد های مرتبط با کودکان موسسه ای با نام سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به وجود آمده است.
برای ورود مستقیم به سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک کلیک کنید.
برای ورود مستقیم به سامانه eservices.smttk.gov.ir کلیک کنید.
این سازمان وظیفه سازماندهی مهد کودک ها، پیش دبستانی ها و سایر مراکز مربوط به تعلیم و تربیت کودکان زیر 6 سال را به عهده دارد. کسانی که قصد تاسیس مراکز مربوط به خردسالان را دارند برای ثبت نام تطبیق مجوز باید به این سازمان مراجعه کنند. در ادامه این مقاله سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به صورت کامل معرفی شده است و همچنین مطالبی مرتبط با راهنمای ورود به این سامانه و راهنمای ثبت نام در آن نیز گفته شده است.
همانطور که در مقدمه مقاله به آن اشاره شد، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک برای سازماندهی نهاد های مرتبط با کودکان زیر شش سال به وجود آمده است. این سازمان خدمات مختلفی را در اختیار کسانی که در این حوزه فعال هستند می گذارد. این سازمان برای ارائه خدمات بهتر سامانه انلاینی را به وجود آورده است که کاربران با مراجعه به آن می توانند از خدمات مختلف آن مانند ثبت نام تطبیق مجوز به صورت مجازی بهره مند شوند. کاربران برای استفاده از خدمات انلاین این سازمان باید به آدرس اینترنتی eservices.smttk.gov.ir مراجعه کنند.
این سایت از چندین بخش مختلف تشکیل شده است که کاربران متناسب با نیاز هایشان می توانند از بخش های مختلف این سایت بهره مند شوند. استفاده از برخی قسمت های این سایت تنها با ثبت نام در آن امکان پذیر است که کاربران برای استفاده از این بخش ها در ابتدا با استفاده از اطلاعات شخصیشان باید در سایت ثبت نام کنند. در ادامه مقاله شیوه ثبت نام در سایت نیز به صورت کامل توضیح داده شده است اما در این قسمت مقاله بخش های مختلف سایت به صورت مختصر معرفی شده اند.
تطبیق مجوز تاسیس: مهم ترین بخش سایت eservices.smttk.gov.ir بخش تطبیق مجوز تاسیس است. کسانی که دارای مجوز پیش دبستانی و یا مراکز مهد کودک و پیش دبستانی هستند با مراجعه به این بخش می توانند مراحل مربوط به تطبیق مجوز تاسیس را انجام دهند و مجوز پیشین خود را تطبیق داده تا بتوانند مجوز جدیدی برای کار خود اخذ کنند. لازم به ذکر است که این تطبیق مجوز برای افرادی است که دارای مجوز می باشند و افرادی که خواهان دریافت مجوز اولیه هستند می بایست ابتدا دارای شرایط تاسیس مهدکودک بوده و در نهایت برای کسب مجوز اقدام نمایند.
بازیابی کد رهگیری: کسانی که قصد تطبیق مجوز تاسیس را دارند باید چندین مرحله مختلف را طی کنند تا بتوانند مجوز جدید خود را اخذ کنند. کاربران برای انجام هر کدام از مراحل تصبیق باید از کد رهگیری که دریافت کرده اند استفاده کنند. در صورتی که کاربر این کد را فراموش کرده باشد با مراجعه به این بخش سایت می توانند کد رهگیری خود را مجددا بازیابی کنند.
ارتباط با کارشناسان: در برخی از مواقع کاربرانی که برای اخذ مجوز به سایت مراجعه کرده اند نیاز دارند که با کارشناسان سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در ارتباط باشند. کاربران با مراجعه به این بخش سایت می توانند با کارشناسان این سازمان ارتباط بگیرند. با مراجعه به این بخش می توانید با وارد کردن کد ملی و شماره همراه، سوالات خود را مطرح و پاسخ قطعی را دریافت نمایید.
در بخش های پیشین مقاله به این مسئله اشاره شد که استفاده از برخی از قسمت های سایت eservices.smttk.gov.ir مانند بخش ثبت نام تطبیق مجوز سامانه ملی کودک تنها در صورتی امکان پذیر است که کاربر از پیش در این سایت ثبت نام کرده باشد. در صورتی که کاربر از پیش در این سامانه ثبت نام کرده باشد با وارد کردن اطلاعات کاربری خود می تواند به سایت وارد شود و از امکانات ان بهره مند شود. در ادامه این بخش شیوه ورود به سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آورده شده است.
برای ورود مستقیم به سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک کلیک کنید.
برای ورود به سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک لازم است که در ابتدا کاربران با استفاده از مرورگر های مختلف به آدرس اینترنتی eservices.smttk.gov.ir مراجعه کنند. پس از مراجعه به این آدرس اینترنتی، صفحه اصلی سایت برای کاربران باز می شود. کاربران از قسمت بالای صفحه باید بر روی گزینه ورود کلیک کنند.
با کلیک بر روی این گزینه صفحه ای برای کاربر باز می شود که باید نام کاربری و رمز عبوری که در هنگام ثبت نام در سامانه ثبت کرده است را در این قسمت وارد کند و سپس بر روی گزینه ورود کلیک کند. در صورتی که اطلاعات وارده کاربر صحیح باشد کاربر وارد صفحه خود در سایت می شود. با ورود به این صفحه کاربر می توانند از خدمات مربوط به تطبیق مجوز بهره مند شود و همچنین از روند دریافت مجوز خود نیز با خبر شود.
سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به منظور ارائه امکانات به کاربران خود و تسریع در روند ثبت نام تطبیق مجوز و یا اعطا مجوز، اقدام به معرفی کد رهگیری به کاربران نموده است. به این صورت که کاربران می توانند پس از ثبت نام در سایت و انجام کار خود، کد رهگیری دریافت نموده و در دفعات دیگر با استفاده از این کد رهگیری به سایت مراجعه نمایند. با توجه به اهمیت اطلاع از روند ورود به سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با کد رهگیری در ادامه راهنمای تصویری ورود به کد رهگیری ارائه شده است.
ابتدا آدرس سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به نشانی eservices.smttk.gov.ir را در مرورگر خود وارد نموده و پس از ورود به سایت، بر روی گزینه ورود کلیک کنید.
در مرحله بعدی گزینه ورود به سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با کد رهگیری را انتخاب کنید.
در مرحله بعدی کد رهگیری خود را وارد نموده و وارد پنل کاربری خود شوید.
کاربرانی که کد رهگیری، نام کاربری و رمز خود را فراموش نموده اند می توانند با انتخاب گزینه ورود کاربران، بر روی گزینه فراموشی رمز کلیک نموده و اقدام به دریافت دوباره رمز کنند. علاقه مندان می توانند برای اطلاع از جزئیات دوره توسعه شایستگی های فردی و حرفه ای مربیان به مقاله ای که لینک آن در ادامه ارائه شده است مراجعه نمایند.
اصلی ترین بخش سایت eservices.smttk.gov.ir، بخش مربوط به ثبت نام مجوز و تطبیق مجوز سامانه ملی کودک است. معمولا کاربران برای دریافت و رهگیری این مجوز به این سایت مراجعه می کنند. به همبن دلیل است که بخش ثبت نام سایت با بخش ثبت نام برای تطبیق مجوز یکسان است. برای دریافت مجوز تطبیق و همچنین رهگیری مراحل مربوط به دریافت مجوز لازم است که کاربران در ابتدا در این سایت ثبت نام کنند.
به عبارت دیگر می توان این گونه بیان نمود که گزینه ثبت درخواست برای افرادی است که خواهان دریافت مجوز برای تاسیس مهدکودک هستند. برای ثبت نام در سامانه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک لازم است که کاربران فرم ثبت نام موجود در سایت را با اطلاعات شخصی خود پر کنند. البته لازم به ذکر است که برای تطبیق مجوز نیز تمامی شرایط تاسیس مانند دارا بودن کارت مربی گری مهد کودک توسط مربیان ضروری و الزامی می باشد.
همانطور که پیشتر نیز به آن اشاره شد، علاقه مندان به دریافت مجوز تاسیس مهدکودک می بایست پس از ثبت درخواست در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و سامانه درخواست مجوزها، به سایت تعلیم و تربیت مراجعه نموده و اقدام به گذراندن دوره ها و اخذ مجوز تاسیس نمایند. به منظور راهنمایی بیشتر علاقه مندان، در ادامه این مقاله نحوه درخواست مجوز تاسیس از سایت تعلیم تربیت ارائه شده است.
برای ثبت نام در سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک لازم است که ابتدا کاربران با استفاده از مرورگر های مختلف به ادرس اینترنتی eservices.smttk.gov.ir مراجعه کنند. پس از وارد شدن به این ادرس اینترنتی صفحه اصلی سایت برای کاربر نمایش داده می شود که کاربر باید بر روی گزینه خدمات عمومی در بالای صفحه کلیک کند.
پس از ورود به این بخش لیستی از خدمات برای کاربر نمایش داده می شود که کاربر باید بر روی گزینه درخواست تطبیق مجوز تاسیس کلیک کند.
پس از کلیک بر روی این گزینه، کدی امنیتی نمایش داده می شود که کاربر باید آن را وارد کند تا بتواند مراحل بعدی را انجام دهد.
پس از وارد کردن کد امینتی قوانین مربوط به اخذ تطبیق مجوز برای کاربر نمایش داده می شود که تنها در صورتی که کاربر آن ها را قبول کند می تواند مراحل بعدی ثبت نام را انجام دهد.
پس از قبول قوانین صفحه ای برای کاربر باز می شود که باید کد ملی و شماره تلفن خود را وارد کند و سپس بر روی گزینه ثبت و ارسال کلیک کند. پس از انجام این مرحله کد تایید برای کاربر فرستاده می شود که باید کد ارسالی را در سایت وارد کند.
پس از تایید کد ارسالی فرم ثبت نام تطبیق مجوز نمایش داده می شود که کاربر باید اطلاعات خواسته شده را در این فرم وارد کند و بر روی گزینه تایید کلیک کند.
در صورتی که کاربر تمامی مراحل خواسته شده را به درستی انجام دهد درخواست تطبیق مجوز او در سامانه ثبت و در صف بررسی قرار می گیرد. در انتهای ثبت نام کاربر کد رهگیری دریافت می کند که با استفاده از این کد می تواند مراحل مختلف تطبیق مجوز خود را پیگیری کند.
برخی از متقاضیان تاسیس و تطبیق مجوز مهد کودک به دنبال راهی برای تاسیس مرکز مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف و کودکان نیز می باشند. این متقاضیان می بایست توجه داشته باشند که دریافت مجوز یکی از مهم ترین شرایط تاسیس مرکز مشاوره می باشد. متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره شرایط تاسیس مرکز مشاوره و روانشناسی به مقاله ای که لینک آن در ادامه قرار داده شده است مراجعه نمایند.
یکی از کارهایی که کاربران می توانند در سایت ملی کودک انجام دهند، دریافت تطبیق مجوز مهد کودک است. کاربران با مراجعه به وب سایت eservices.smttk.gov.ir می توانند در خواست تطبیق مجوز مهد کودک را ثبت و پیگیری کنند. روند ثبت نام برای تطبیق مجوز از طریق سامانه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، تقریبا مشابه با روند انجام ثبت نام در سایت است.
در قسمت قبلی شیوه ثبت نام تطبیق مجوز سامانه ملی کودک پرداخته شد، اما در این قسمت قرار است که به جزئیات ثبت نام برای تطبیق مجوز مهد کودک پرداخته شود. متقاضیان می بایست توجه داشته باشند که به دلیل حساسیت بالای سنین کودکی، گذراندن دوره مربیگری مهد کودک برای تمامی مربیان لازم و ضروری بوده و در زمان بازرسی، مدارک مربوطه بررسی می شوند.
همانطور که در بخش قبلی نیز به آن اشاره شد کاربر برای دریافت مجوز در ابتدا باید به به ادرس اینترنتی eservices.smttk.gov.ir وارد شود و سپس از منوی بالای صفحه به بخش خدمات عمومی وارد شود و بر روی گزینه درخواست مجوز تطبیق کلیک کند. پس از ورود به این بخش کاربر باید کد ملی و شماره تلفن خود را وارد کند تا کد تاییدیه ای برای کاربر فرستاده شود.
پس از انجام این مراحل فرم ثبت نام برای برای کاربر نمایش داده می شود که در ابتدا باید با استفاده از اطلاعات شخصی خود قسمت ابتدایی فرم را پر کند. پس از پر کردن بخش های ابتدایی، بخشی برای کاربر نمایش داده می شود که در این بخش کاربر باید بر روی گزینه مهد کودک کلیک کند و مدارک خواسته شده را اپلود کند. پس از تکمیل مراحل گفته شده کاربر باید بر روی گزینه ثبت و ارسال کلیک کند.
پس از انجام مراحلی که در راهنمای بالا گفته شد در صورتی که کاربر تمامی مراحل را به درستی انجام داده باشد، درخواست تطبیق مجوز در سامانه ثبت خواهد شد و کاربر با استفاده از کد رهگیری که در اخر ثبت نام دریافت می کند، می تواند درخواست خود را پیگیری کند.
در بخش های قبلی نیز گفته شد که که پس از اتمام مراحل ثبت نام تطبیق مجوز سامانه ملی کودک، کد رهگیری به کاربر داده می شود که با استفاده از آن می تواند روند دریافت مجوز از این سامانه را پیگیری کند. کاربر با وارد کردن این کد در بخش های مشخص شده سامانه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک می توانند از روند دریافت تطبیق مجوز خود آگاه شوند.
اما در برخی اوقات ممکن است که کاربر کد رهگیری خود را فراموش کند. در صورت بروز این اتفاق قسمتی بر روی سایت eservices.smttk.gov.ir وجود دارد که کاربر با مراجعه به آن می تواند کد رهگیری خود را بازیابی کند. در ادامه این بخش قرار است که به روند بازیابی کد رهگیری پرداخته شود.
برای بازیابی کد رهگیری کاربر در ابتدا باید از طریق مرورگر های مختلف به وب سایت eservices.smttk.gov.ir مراجعه کند. پس از مراجعه به این سایت از صفحه اصلی آن باید بر روی گزینه بازیابی رمز عبور کلیک نمود.
پس از کلیک بر روی این گزینه صفحه ای برای کاربر نمایش داده می شود که باید کد امنیتی نمایش داده شده را وارد کند.
پس از وارد کردن کد امنیتی، فرمی نمایش داده می شود که کاربر باید شماره موبایل و کد ملی خود را وارد کند و بر روی گزینه ثبت کلیک کند. در صورتی که درخواست تطبیق مجوز توسط کاربر بر روی سایت ثبت شده باشد، پس از انجام مراحل گفته شده کد رهگیری برای کاربر نمایش داده می شود. کاربر با استفاده از این کد می تواند به بخش های مختلف سایت دسترسی داشته باشد و از امکانات آن بهره مند شود.
تا این بخش از مقاله به معرفی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک پرداخته شد و نحوه ثبت نام در دوره ها و تطبیق مجوز نیز ارائه شد. اما این سازمان به منظور ارائه خدمات بهتر به کاربران خود، دارای بخش های دیگری نیز می باشد که از آن ها می توان به بخش شکوا، ارتباط با کارشناسان، کودکستان یاب، شرکت در دوره های توسعه شایستگی، ورود موسسان و سایر موارد اشاره کرد. به منظور راهنمایی بیشتر در ادامه امکانات سامانه خدمات الکترونیکی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ارائه شده است.
ورود موسسان دارای مجوز تاسیس حقوقی: شخصیت های حقوقی دارای مجوز تاسیس حقوقی از سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، می بایست به بخش "ورود موسسان دارای مجوز تاسیس حقوقی" مراجعه نموده و شعب خود را در سامانه تعریف نموده و توضیحات لازمه را نیز ارائه دهند.
توسعه شایستگی ها: داوطلبان شرکت در دوره های توسعه شایستگی های فردی می بایست به سامانه یادگیری الکترونیکی تیام مراجعه نموده و اقدام به ثبت نام در دوره ها نمایند. معمولا نام کاربری و رمز عبور همان کد ملی است.
ارتباط با کارشناسان: کاربرانی که برای استفاده از خدمات سایت تعلیم و تربیت با مشکل مواجه شده اند می توانند با مراجعه به بخش ارتباط کارشناسان، سوال خود را پرسیده و برای اطلاع از جواب نهایتا تا 7 روز کاری به سایت مراجعه و با ارائه کد رهگیری، جواب خود را مشاهده نمایند.
شکوا: بخش شکوا به عنوان سامانه الکترونیکی پاسخگویی به شکایات مراجعان در سامانه ارائه شده است. کاربرانی که از هر یک از بخش های سازمان ملی تعلیم و تربیت شکایت دارند می توانند با مراجعه به بخش شکوا اقدام به ثبت شکایت نمایند.
از دیگر خدمات ارائه شده در سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک می توان به کودکستان یاب اشاره کرد. والدین می توانند برای اطلاع از کودکستان های نزدیک خود و هزینه ثبت نام در آن ها، به سایت eservices.smttk.gov.ir مراجعه نموده و از بخش میانی سایت، به سایت کودکستان یاب مراجعه کنند. به منظور راهنمایی بیشتر علاقه مندان در ادامه این مقاله به معرفی نحوه دسترسی به سایت کودکستان یاب سازمان تعلیم و تربیت پرداخته شده است.
ابتدا آدرس سایت تعلیم و تربیت به نشانی eservices.smttk.gov.ir را در مرورگر خود وارد نموده و از بخش میانی صفحه بر روی گزینه کودکستان یاب کلیک کنید.
پس از ورود به سایت، استان، شهر و منطقه محل سکونت خود را انتخاب نموده و از بین لیست معرفی شده، مهدکودک موردنظر خود را انتخاب کنید.
در مرحله بعدی اطلاعات آدرس، شماره تماس، شرایط مهدکودک و همچنین هزینه کودکستان اعلام شده است.
لازم به ذکر است که طبق اعلام ریاست سازمان تعلیم و تربیت آموزش و پرورش، تنها کودکستان هایی که در لیست سایت ارائه شده است دارای مجوز بوده و سایر مراکز فاقد این مجوز هستند. از این رو پیشنهاد می شود که والدین از لیست ارائه شده اقدام به انتخاب نموده و پس از اطلاع از شهریه، به صورت حضوری به مهدکودک مراجعه نموده و اقدام به ثبت نام نمایند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به منظور نظارت بر نهاد های مرتبط با کودکان به وجود امده است که توضیحات بیشتر درباره این موضوع در این مقاله آمده است.
✔️ کاربران برای ثبت درخواست تطبیق مجوز باید از طریق وب سایت eservices.smttk.gov.ir اقدام کنند که مارحل کامل انجام این کار در این مقاله به صوزت کامل توضیح داده شده است.
✔️ در صورتی که کاربر کد رهگیری خود را فراموش کند با مراجعه به صفحه اصلی سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک می تواند کد رهگیری خود را بازیابی کند که توضیحات کامل درباره این موضوع در مقاله آمده است.
برای مشاوره سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک
برای مشاوره سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک
سلام من که شماره دانشجویی ندارم و استاد هم نیستم جایگزین کلمه عبورچه چیزی باید تایپ کنم؟ موسس مهد کودکم
سلام . برای ورود به سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به نام کاربری و کد رهگیری نیاز دارین ، زمان ثبت نام سیستم به شما کد رهگیری داده همان کد رو باید به عنوان کلمه عبور ثبت کنین ، در صورتی که کد رو ندارین گزینه بازیابی کد رهگیری رو انتخاب کنین .
سلام آزمون استخدامی مربی پرورشی کی است ؟
سلام . در حال حاضر زمان دقیق ثبت نام و زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی مشخص نیست .
سلام کد رهگیری درخواست را می توان مجدد گرفت ؟
سلام . در سامانه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک می تونین کد رهگیری رو بازیابی کنین .
سلام رمز عبور فراموش کردم چکار کنم ؟
سلام . در سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک امکان بازیابی رمز عبور وجود داره .
سلام . سایت سازمان تعلیم و تربیت را اعلام کنید
سلام . آدرس سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ، eservices.smttk.gov.ir هستش .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©