دلیل این که برخی دانش آموزان می گویند چرا نمونه دولتی قبول نشدم این است که قبولی در آزمون نمونه دولتی وابسته به دو عامل است، یکی معدل دانش آموز و دیگری کسب حد نصاب نمره در آزمون ورودی این مدارس می باشد. در پاسخ به سوال اگر نمونه دولتی قبول نشویم چه کنیم؟ باید گفت که راه های دیگری از جمله ثبت نام در مدارس خاص مانند مدارس غیرانتفاعی و شاهد وجود دارد.
برای مشاوره دلایل عدم قبولی در مدارس نمونه دولتی
برای مشاوره دلایل عدم قبولی در مدارس نمونه دولتی
آموزش خوب می تواند تضمین کننده آینده تحصیلی بهتر باشد. دانش آموزان تلاش می کنند تا با قبولی در مدارس نمونه دولتی آموزش بهتری دریافت نمایند. قبولی در مدارس خاص مانند نمونه دولتی یکی از دغدغه های دانش آموزان پایه های ششم و نهم می باشد. قبولی در این مدارس برای پایه ششم وابسته به نمرات دانش آموز است و برای پایه نهم نیز از طریق برگزاری آزمون انجام می شود.
واضح است که تعداد محدودی از دانش آموزان می توانند به مدارس نمونه دولتی راه یابند، سوالی که ممکن است برای دانش آموزان پیش آید این است که اگر نمونه دولتی قبول نشدم چکار کنم؟ در ادامه مقاله مطالبی ابتدا در ارتباط با دلایل عدم قبولی در نمونه دولتی ارائه خواهد شد. در بخش های بعدی راهکارهای قبولی در آزمون نمونه دولتی و پاسخ به سوال عدم پذیرش در نمونه دولتی یعنی چه ارائه خواهد شد و در بخش آخر نیز تجربه کسانی که در نمونه دولتی قبول شده اند در اختیار خوانندگان قرار داده خواهد شد.
مدرسه نقش مهمی در رشد دانش آموز دارد. مدرسه با محیط و آموزش با کیفیت علاقه دانش آموز را به تحصیل افزایش می دهد. مدرسه نمونه دولتی یکی از مدارسی است که دانش آموزان تلاش زیادی برای قبولی در آزمون ورودی آن انجام می دهند. این مدارس در بین مدارس دیگر بهترین انتخاب برای دانش آموزان می باشد زیرا امکانات آموزشی مناسب و شهریه نسبتا پایین دارد.
ورود به مدارس نمونه دولتی شرایطی دارد، برای مقطع راهنمایی دانش آموز باید وضعیت تحصیلی مناسب داشته باشد و برای مقطع دبیرستان نیز از طریق برگزاری آزمون، دانش آموزان برتر موفق به راهیابی به نمونه دولتی می شوند. پرسش برخی از دانش آموزان این است که چرا نمونه دولتی قبول نشدم؟ پاسخ این است که برای قبولی در آزمون نمونه دولتی دو شرط لازم است، اول این که باید در آزمون برگزار شده نمره قابل قبول کسب کرد. شرط دوم نیز معدل پایه نهم دانش آموز می باشد که باید بالای 17 باشد، زیرا تاثیر معدل در آزمون نمونه دولتی پایه نهم بسیار مهم می باشد.
معمولا در زمان اعلام نتایج آزمون نمونه دولتی، دانش آموزانی که پس از اعلام نتایج با نتیجه عدم پذیرش مواجه می شوند اولین سوالشان این می باشد که عدم پذیرش در نمونه دولتی یعنی چه؟ برای پاسخ به این سوال باید بیان کرد که دانش آموزی که با این اخطار مواجه شده است موفق به کسب نمره قبولی و امتیاز لازم در آزمون نشده است.
دانش آموزان می بایست توجه داشته باشند که علاوه بر کسب نمره قابل قبول در آزمون، معدل دانش آموز نیز به همان اندازه در قبولی وی در مدرسه نمونه دولتی نقش دارد. هم چنین دانش آموزان روستایی و شاهد از سهمیه برای قبولی در نمونه دولتی برخوردار هستند و این موضوع باعث می شود دانش آموزان دیگر با وجود نمرات بهتر شانس کمتری برای قبولی داشته باشند.
قبولی در آزمون های مدارس خاص مانند نمونه دولتی نقش مهمی در زندگی دانش آموزان دارد. اما ممکن است دانش آموز با خود فکر کند که اگر نمونه دولتی قبول نشوم چه؟ برای پاسخ به این سوال بهتر است ابتدا پیش از امتحان دلایل عدم قبولی در آزمون را در نظر گرفت. در ادامه به مواردی از دلایل عدم قبولی در نمونه دولتی اشاره خواهد شد.
درک ضعیف موضوع درسی یکی از دلایل عدم قبولی دانش آموزان در آزمون های مدارس نمونه دولتی می باشد که می تواند به دلیل تدریس نامناسب و یا عدم علاقه به یک موضوع مشخص باشد.
عدم برنامه ریزی مناسب و نداشتن تعداد ساعت مطالعه برای قبولی نمونه دولتی از دلایل اصلی عدم قبولی در نمونه دولتی است زیرا دانش آموزان در طول سال تحصیلی مشغول انجام تکالیف و رفتن به مدرسه هستند و ممکن است زمانی برای آمادگی آزمون نمونه دولتی اختصاص ندهند.
اعتماد بنفس بیش از اندازه می تواند باعث شکست در آزمون نمونه دولتی شود. زیرا دانش آموز احساس می کند همه چیز را می داند و از دوره و مرور مباحث اجتناب می کند و باعث می شود در روز آزمون نتواند پاسخ صحیح را پیدا کند.
حواس پرتی هنگام مطالعه که ممکن است به دلیل استفاده از تلفن همراه، بازی و یا بیرون رفتن از خانه باشد. این موارد و حواس پرتی ها بر روی تمرکز دانش آموز تأثیر خواهد گذاشت و مطالعه دانش آموز را غیرمفید خواهد کرد.
عدم انجام بازنگری مطالب خوانده شده منجر به کمرنگ شدن و یا کاهش دانش و عدم قبولی در آزمون می شود. مرور مطالب هر چند هفته یکبار باعث می شود مطالب به صورت طولانی مدت در حافظه باقی بمانند.
حل نکردن تست و سوالات آزمون های سال های قبل باعث می شود که دانش آموز با نوع سوالات آزمون آشنایی نداشته باشد و در روز آزمون اعتماد بنفس نداشته باشد. همچنین عدم حل سوالات و برنامه ریزی زمان لازم به نسبت تعداد سوالات و مدت زمان پاسخگویی به آزمون نمونه دولتی، می تواند یکی از دلایل عدم قبولی در نمونه دولتی باشد.
علاوه بر موارد گفته شده دلایل دیگری نیز مانند عدم پشتکار، استراتژی های مطالعه اشتباه و نداشتن منابع مطالعاتی مناسب باعث عدم قبولی در آزمون نمونه دولتی می شوند. به طور کلی موفقیت و یا عدم موفقیت در آزمون نمونه دولتی به خود دانش آموز بستگی دارد و اگر مواردی که به آن ها اشاره شد را در نظر بگیرد می تواند شانس قبولی خود را بالا ببرد.
آزمون نمونه دولتی یکی از چالش برانگیزترین تجربه های دانش آموزان می باشد و یکی از نگرانی های دانش آموزان این است که اگر نمونه دولتی قبول نشویم چه باید کرد. در کنار سخت کوشی، دانستن برخی نکات و ترفندها می تواند به قبولی دانش آموز در آزمون نمونه دولتی و یا هر آزمون دیگری کمک نماید. در ادامه تعدادی از راهکار های قبولی در آزمون نمونه دولتی ارائه خواهد شد.
برنامه ریزی: دانش آموزان باید زمان کافی برای مطالعه را در نظر گیرند. با توجه به زمان برگزاری آزمون یک برنامه زمانی تهیه نماید تا بتواند زمان کافی برای مطالعه داشته باشد.
مطالعه پیوسته و تجزیه و تحلیل تست های قبلی : مطالعه و مرور مطالب خوانده شده به ماندگاری طولانی مدت در حافظه کمک خواهد کرد. همچنین حل کردن نمونه سوالات آزمون نمونه دولتی سال های قبل باعث می شود که دانش آموز با نوع سوالات تا حدی آشنا شده و در روز آزمون غافلگیر نشده و اعتماد بنفس بیشتری داشته باشد.
داشتن اوقات فراغت و خسته نشدن ذهن : مغز نیاز به استراحت دارد بنابراین استراحت در بین دوره های مطالعه ضروری است. پیاده روی، گوش دادن به موسیقی، خوردن میان وعده می تواند به دانش آموز کمک کند برای مدتی ذهن خود را از درس و آزمون دور کند.
مشخص کردن نقاط قوت و ضعف : تقویت بیشتر نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف می تواند برای قبولی در آزمون نمونه دولتی بسیار کمک کننده باشد.
تمرین برای با دقت خواندن سوالات آزمون: طراحان سوال سعی می کنند دانش آموزان را با بازی با سوالات و جواب ها به دام بیندازند بنابراین دانش آموز باید با دقت زیاد سوالات را بخواند.
دریافت مشاوره و روش های صحیح مطالعه از افرادی که در این زمینه تجربه دارند می تواند به دانش آموز کمک کند تا به صورت موثر و مفید برنامه ریزی و مطالعه نماید زیرا یکی از مهم ترین موارد در قبولی آزمون نمونه دولتی داشتن برنامه ریزی برای قبولی در آزمون نمونه دولتی می باشد.
آماده کردن ذهن برای قبولی در آزمون: معمولا آزمون های نمونه دولتی چند ساعت طول خواهد کشید. برای داشتن عملکرد خوب در روز آزمون، دانش آموز باید تمرین کرده و ذهن خود را برای چند ساعت نشستن سر جلسه آماده نماید.
مطالبی که ارائه شد بخشی از مواردی است که می تواند به دانش آموز کمک کند تا بتواند بهتر و مفیدتر از زمان خود جهت مطالعه استفاده نماید. دانش آموز سر جلسه آزمون نیز باید از پاسخ به تمام سوالات اجتناب نماید زیرا آزمون دارای نمره منفی است و دانش آموز باید ابتدا سوالاتی که از آن مطمئن است را پاسخ داده و از پاسخ به سوالاتی که شک دارد اجتناب نماید.
بسیاری از دانش آموزان تلاش زیادی برای قبولی در آزمون نمونه دولتی انجام می دهند، اما با وجود تمام این تلاش ها با توجه به ظرفیت محدود مدارس نمونه دولتی، تعداد زیادی از دانش آموزان موفق به راهیابی به این مدارس نمی شوند و سوالشان این است که عدم پذیرش در نمونه دولتی یعنی چه؟ دیگر سوالی که مطرح می شود این است که اگر نمونه دولتی قبول نشدیم چه کنیم؟ در ادامه به پاسخ این سوال پرداخته خواهد شد.
مهم ترین نکته این است که در صورت عدم قبولی در آزمون نمونه دولتی، دانش آموز امید خود را از دست ندهد و پاسخ به سوال اگر نمونه دولتی قبول نشویم چه کنیم، ساده است، زیرا گزینه های دیگری هم جهت برخوداری از آموزش با کیفیت بالا وجود دارد. ثبت نام مدارس غیر انتفاعی، مدارس شاهد و مدارس هیات امنایی از جمله مدارسی هستند که امکانات مشابه مدارس نمونه دولتی را در اختیار دانش آموزان قرار می دهند. هر کدام از این مدارس شرایطی جهت ثبت نام دارند که دانش آموز در صورت تمایل به ثبت نام در این مدارس باید شرایط مدرسه مورد نظر را داشته باشد.
تمامی این مدارس برخلاف مدارس دولتی، جهت تامین بودجه خود از دانش آموزان شهریه دریافت می کنند و به همین دلیل امکانات آموزشی بیشتری در اختیار دانش آموزان قرار می دهند. این مدارس با برگزاری کلاس های فوق برنامه زمان بیشتری را صرف آموزش دانش آموزان می نمایند. در کنار مزایای زیاد این مدارس، یکی از معایب آن ها شهریه بالای این مدارس می باشد که پرداخت این میزان شهریه برای عموم مردم امکان پذیر نیست.
استفاده از تجربه افرادی که موفق به ورود به مدارس نمونه دولتی شده اند، می تواند به دانش آموزان کمک کند تا در برنامه ریزی و نحوه درس خواندن بهتر عمل کنند و به نتیجه دلخواه خود برسند. در ادامه خلاصه ای از تجربه کسانی که در نمونه دولتی قبول شدند در اختیار خوانندگان قرار داده می شود که می تواند برای کسانی که قصد شرکت در آزمون نمونه دولتی در سال های آتی را دارند، مفید واقع شود.
برنامه ریزی: اولین کار قبل از شروع به درس خواندن برنامه ریزی است. دانش آموز می تواند مطابق با زمان و شرایط و تعداد درس ها، یک برنامه هفتگی یا ماهانه تنظیم و طبق آن عمل کند.
منابع مطالعاتی : از مهم ترین منابع آزمون نمونه دولتی می توان به کتاب های درسی اشاره کرد که دانش آموز باید آن ها را دقیق یاد بگیرد. پس از آن حل کردن کتاب های تست و کمک آموزشی و آزمون سال های قبل باید انجام شود. دانش آموز باید در صورت درک نکردن یک مبحث ناامید نشده و با جستجو در اینترنت و تماشای فیلم های آموزشی سعی کند ضعف خود را برطرف نماید.
شرکت در آزمون های آزمایشی که توسط موسسات مختلف برگزار می شود به دانش آموز کمک می کند تا سطح دانش خود را بسنجد.
پرهیز از خریداری تعداد زیادی کتاب: به جای استفاده از تعداد زیادی کتاب، بهتر است تعداد کمی منبع را چندین بار مطالعه و در نهایت با توجه به ضریب درس های آزمون نمونه دولتی اقدام به مرور مطالب و بخش های مهم نمایند.
حذف نکردن هیچ یک از کتاب ها: چه دروس عمومی و چه تخصصی هر دو مهم هستند و بهتر است هیچ درسی را حذف نکرد و همه را مطالعه نمود. البته توجه به حذفیات آزمون نمونه دولتی و مطالعه بیشتر مطالب مهم تاثیر به سزایی در قبولی آزمون نمونه دولتی دارد.
تمرکز حواس: در صورت حواس پرتی هنگام درس خواندن، می توان آن را روی یک برگه یادداشت کرد تا بعد از اتمام مطالعه به آن پرداخته شود.
نکته برداری: دانش آموز می تواند نکات مهم را یادداشت کند به این صورت راحت تر می تواند آن ها را مرور نماید.
استراحت کافی: بهتر است پس از یک ساعت مطالعه، 10 دقیقه استراحت کرد.
در آخر این که هر چه بیشتر سوالات تستی حل شود، تجربه دانش آموز افزایش می یابد. هم چنین روز قبل از آزمون دانش آموز باید وسایل مورد نیاز مانند کارت ورود به جلسه، مداد، تراش، پاک کن و... را آماده نموده و از آدرس محل آزمون اطمینان حاصل نماید تا در روز آزمون دچار استرس نشود.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص راه کارهای موجود در صورت عدم قبولی در آزمون نمونه دولتی را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ علاوه بر کسب نمره قبولی در آزمون نمونه دولتی، شرط معدل نیز برای قبولی لازم است. جهت مشاهده جزییات بیشتر به متن مقاله مراجعه شود.
✔️ در صورت داشتن شرط معدل، برای قبولی در آزمون نمونه دولتی باید برنامه ریزی درست، شیوه صحیح مطالعه و تست زنی، استراحت به موقع و... را رعایت نمود. جهت مشاهده جزییات بیشتر به متن مقاله مراجعه شود.
✔️ در صورت عدم قبولی دانش آموز برای نمونه دولتی، گزینه های دیگری نیز مانند مدارس غیرانتفاعی و شاهد وجود دارند که می توان آن ها را در نظر گرفت. برای مشاهده جزییات بیشتر به متن مقاله مراجعه شود.
برای مشاوره دلایل عدم قبولی در مدارس نمونه دولتی
برای مشاوره دلایل عدم قبولی در مدارس نمونه دولتی
سلام جواب آزمون نمونه دولتی کی میاد ؟
سلام . زمان دقیق اعلام نتایج آزمون مدارس نمونه دولتی نهم به دهم مشخص نیست ، احتمال اینکه نتایج امروز اعلام شه زیاده .
سلام خسته نباشید.اعلام نتایج نمونه دولتی 11 مرداده چرا هنوز هیچ خبری نیست؟؟!
سلام . احتمال اینکه نتایج آزمون نمونه دولتی امروز ( پنجشنبه 12 مرداد ماه ) اعلام شه زیاده .
سلام نتایج کی میاد قرار بود هفته اول مرداد نتایج بیاد ؟
سلام . زمان دقیق اعلام نتایج آزمون مدارس نمونه دولتی مشخص نیست ، به محض اعلام نتایج از طریق کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام مدارس هیوا ( irmadares@ ) اطلاع رسانی خواهیم کرد .
سلام در کلاس نهم در مدرسه ای در روستا درس خواندم سهمیه دارم ؟
سلام . در صورتی که پایه هشتم و نهم در مدارس روستایی تحصیل کردین ، در آزمون نمونه دولتی می تونین از سهمیه روستایی استفاده کنین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©