کسب اطمینان از تکراری نبودن موضوع پایان نامه برای تمامی دانشجویان الزامی است، بر این اساس دانشجویان بایستی با نحوه استعلام تکراری نبودن موضوع پایان نامه در ایرانداک آشنا بوده و در صورت یکتا بودن عنوان مربوطه، فرم تاییدیه را تهیه و تنظیم نمود. مدت زمان بررسی تکراری بودن پایان نامه حدود دو الی سه روز طول می کشد و پاسخ درخواست از طریق ایمیل برای دانشجو ارسال خواهد شد.
برای مشاوره اطمینان از تکراری نبودن موضوع پایان نامه
برای مشاوره اطمینان از تکراری نبودن موضوع پایان نامه
نوشتن پایان نامه در مقاطع دانشگاهی خصوصا کارشناسی ارشد دارای ضوابط خاصی است که دانشجویان باید حتما مطابق با آن ها تمامی مراحل را انجام دهند. از جمله این موارد تکراری نبودن موضوع پایان نامه است. یعنی آنکه هیچ دانشجویی نباید مجددا درباره پروژه ها و موضوعاتی که قبلا انجام و ثبت شده است، پایان نامه بنویسند. در غیر این صورت عنوان آن ها رد و تیم داوری آن را فاقد اعتبار می داند.
برای این منظور لازم است تا برای بررسی پیشینه عنوان مورد نظر تحقیق کرده و از سایت های همچون ایرانداک به نشانی irandoc.ac.ir کمک گرفت. بنابراین لازم است تا دانشجویان با نحوه استعلام تکراری نبودن موضوع پایان نامه در ایرانداک آشنایی داشته و از جدید بودن موضوع مورد نظر خود مطمئن شوند.
از آنجا که ممکن است برخی از افراد از روش انجام این کار و شیوه تهیه فرم تاییدیه تکراری نبودن موضوع پایان نامه اطلاع کافی نداشته باشند، مقاله حاضر تمامی نکات لازم در این خصوص را ارائه می دهد. همچنین مدت زمان بررسی تکراری بودن پایان نامه مورد بررسی قرار گرفته و مشخص می شود که اگر موضوع پایان نامه تکراری باشد چه باید کرد.
نوشتن پایان نامه یکی از مهم ترین مراحل جهت فارغ التحصیلی در مقطع ارشد و کسب مدرک این دوره محسوب می شود. تهیه و تنظیم این پایان نامه اصول و قوانین خاص خود را دارد که رعایت کردن آن ها برای جلب نظر اساتید و کسب نمره خوب الزامی است. در این میان ابتدایی ترین ضابطه به انتخاب خلاقانه و تکراری نبودن موضوع پایان نامه مربوط می شود.
هدف از تصویب این قانون نیز آن است که دانشجویان یک مسیر تکراری را طی نکرده و با انجام تحقیق و پژوهش در مورد موضوعات تازه و جدید به ارتقاء سطع علمی و دستیابی به نتایج سودمند می باشد. به طوری که اگر موضوع انتخاب شده تکراری باشد، در همان آغاز استاد راهنما و گروه آموزشی با آن موافقت نکرده و آن را رد می کنند.
به همین خاطر لازم است تا دانشجویان قبل از شروع کار، در زمان انتخاب به تکراری نبودن موضوع پایان نامه نهایت دقت را داشته باشند تا هم زمان و هزینه آن ها هدر نرود و هم با پژوهش بر روی یک موضوع جذاب و خلاقانه نظر تیم داوری را به خود جلب و از امتیاز آن برای مقاطع بالاتر استفاده کنند.
برای انتخاب موضوع نو پایان نامه روش ها و راهکارهای مختلفی وجود دارد که با آگاهی از آن ها می توان ارزش مقاله خود را بالا برد. به عنوان مثال، علاقه مند بودن به انواع روش تحقیق در پایان نامه، آشنایی با نیازهای روز جامعه ، داشتن قابلیت اجرا، مرتبط بودن به رشته تحصیلی، داشتن صرفه اقتصادی، جستجو در اینترنت، شرکت در همایش ها و کنفرانس ها، تسلط بر حیطه موضوع، عاملیت زمان و مکان، استفاده از تجربیات شخصی و ... همگی به گزینش موضوع جذاب و دریافت فرم تاییدیه کمک می کنند.
مسلما با وجود تعداد بالای مقالات و پایان نامه های که در دانشگاه های مختلف تهیه می شود، برای یک دانشجو کار آسانی نیست که از تکراری نبودن موضوع انتخابی پایان نامه خود مطمئن شود. اما برای این منظور سایتی تحت عنوان سامانه ایرانداک طراحی شده است که در واقع مرکز ثبت وسازماندهی اسناد علمی و پژوهشی دانشجویان و محققین بوده و با مراجعه به آن می توان پیشینه تمامی پژوهش ها را مشاهده نمود.
بدین ترتیب تمامی دانشجویان در رشته های مختلف و حتی ها دانشگاه ها این امکان را دارند را به راحتی به یک بانک اطلاعاتی دسترسی داشته و با یک جستجوی ساده از پیشینه عنوان پایان نامه خود اطلاع یابند. با توجه به آنکه برخی از دانشجویان با روند انجام این کار آشنایی ندارند، در ادامه نحوه استعلام موضوع پایان نامه در ایرانداک به صورت گام به گام ذکر شده اند.
در گام اول باید سایت ایرانداک به آدرس irandoc.ac.ir را در مرورگر جستجو کرد
پس از ورود به سایت می بایست روی گزینه " درخواست پیشینه پژوهش " که در سمت چپ صفحه قرار دارد کلیک نمود
اگر کاربر برای اولین بار است که جهت استعلام تکراری نبودن موضوع پایان نامه در ایرانداک اقدام می کند، باید روی گزینه " کاربر تازه هستم " کلیک نماید
در این مرحله لازم است تا اطلاعات خواسته شده در صفحه زیر را تکمیل و سپس گزینه " نام نویسی" را کرد. کاربران گرامی توجه داشته باشند که اطلاعات باید به درستی و با دقت وارد شوند
سپس یک لینک به آدرس ایمیل ثبت شده در مرحله قبل ارسال می شود که با کلیک بر روی آن حساب کاربری تائید خواهد شد. از این پس به راحتی می توان با رمز عبور و آدرس ایمیل خود برای استعلام تکراری نبودن موضوع پایان نامه در ایرانداک اقدام کرد. کافی است که برای این منظور مجددا به صفحه درخواست سوء پیشینه بازگشت و رمز عبور و آدرس ایمیل را در فیلدهای مربوطه وارد نمود
حال می بایست اطلاعات خواسته شده در فرم زیر را وارد و سپس بر روی گزینه " ثبت و پرداخت هزینه " کلیک کرد
در صورت درست وارد کردن اطلاعات مرحله قبلی، جدول زیر به نمایش درخواهد آمد که در آن زمان پرداخت و پاسخ درج شده است. گفتنی است که پاسخ برای فرد ارسال می شود، اما در صورت نیاز با کلیک بر روی گزینه " عملیات "، مشاهده اطلاعات، ارسال مجدد پاسخ، دریافت نتیجه و امتیازدهی امکانپذیر خواهد بود.
نتیجه استعلام در قالب فرمی به صورت زیر برای کاربر ایمیل و او می تواند فایل پی دی اف را بارگذاری کند.
نکته قابل ذکر در مورد نحوه استعلام تکراری نبودن موضوع پایان نامه در ایرانداک این است که هر کد ملی تنها یک بار می تواند در این سایت ثبت نام کند و با آدرس ایمیل و رمز عبور خود حتی در دوران دکتری نیز می توان برای استعلام اقدام کرد. در صورت فراموشی رمز این امکان وجود دارد که با پشتیبانی سامانه مذکور تماس و آن را بازیابی نمود.
پس از آنکه دانشجو مراحل ذکر شده در بالا انجام داد و در مورد تازه موضوع انتخابی خود مطمئن شد، بایستی فرم تاییدیه تکراری نبودن موضوع پایان نامه را تهیه کند. این فرم توسط دانشجو، استاد راهنما، و شورای گروه تکمیل می شود تا در نهایت شورای پژوهشی و شورای تحصیلی در صورت درست بودن شواهد، آن را به تائید برساند.
در این فرم عنوان می شود که دانشجو پس از انجام بررسی های لازم در مراجعی همچون سایت ایرانداک به این اطمینان رسیده است که موضوع پایان نامه تکراری نبوده و سایر افراد ذی صلاح همچون استاد راهنما، شورای گروه، و شورای پژوهشی/تحصیلی باید این مورد را به تائید برسانند. برای آشنایی بیشتر، نمونه فرم تاییدیه تکراری نبودن موضوع پایان نامه در زیر آورده شده است.
گفتنی است این فرم معمولا از طریق سایت دانشگاه محل تحصیل قابل دریافت می باشد. گرچه ممکن است شکل ظاهری این فرم ها در دانشگاه های مختلف با تصویر فوق اندکی متفاوت باشد، اما محتوا و قالب کلی یکسان بوده و هدف از آن به تائید رساندن عدم تکراری بودن موضوع توسط دانشگاه و مجاز بودن دانشجو جهت انجام مراحل بعدی است.
نکته حائز اهمیت این است که هیچ کدام از بخش های فرم تاییدیه تکراری نبودن موضوع پایان نامه نباید به صورت دست نویس پر شوند، بلکه موارد را باید تایپ کرد و هیچگونه خط خوردگی در آن وجود نداشته باشد، چراکه در غیر این صورت قابل قبول نخواهد بود. علاوه بر این، لازم است فرم مذکور پس از تکمیل شدن، ضمیمه پروپوزال یا پایان نامه شود.
همانطور که گفته شد، اگر موضوع پایان نامه تکراری باشد، از سوی داوران تایید نخواهد شد و به دانشجو اجازه کار بر روی آن داده نخواهد شد. حال سوال این است که اگر پس از انتخاب، موضوع تکرار بود باید چه کرد؟ مسلما نخستین راه در چنین مواقعی این است که دانشجو یک موضوع جدید را جستجو و آن را انتخاب کند.
البته این آخرین راه نبوده و اگر موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد تکراری باشد راه های ساده تر دیگری نیز وجود دارد. به عنوان مثال، دانشجو می تواند بعضی از کلید واژه های موضوع انتخابی خود را تغییر دهد. بدین ترتیب ممکن است حتی کل مفهوم عنوان و پایان نامه تغییر کند، اما می توان آن را به نحوی عوض کرد که در حیطه مورد علاقه نیز باشد.
دانشجویان گرامی توجه داشته باشند که در انجام هر کدام از روش های فوق الذکر لازم است مجددا مراحل توضیح داده شده در بالا جهت بررسی تکراری نبودن موضوع پایان نامه در سایت ایرانداک تکرار شود. با این حال اگر همچنان موضوع پایان نامه تکراری باشد، می توان از استاد راهنما برای رسیدن به یک مورد مناسب کمک گرفت.
پس از ثبت نام در ایرانداک و ثبت درخواست معمولا دانشجویان منتظر دریافت پاسخ هستند تا هر چه زودتر برای دریافت فرم تاییدیه تکراری نبودن موضوع پایان نامه اقدام کرده و مراحل بعدی را نجام دهند. به همین دلیل غالبا این سوال مطرح می شود که مدت زمان بررسی تکراری بودن پایان نامه چقدر است؟
در این باره باید گفت که بر اساس تاریخ های که غالبا در زمان ثبت درخواست از سوی سایت ایرانداک درج می شوند، دریافت پاسخ معمولا 2 تا 3 روز طول خواهد کشید. این پاسخ نیز به آدرس ایمیل دانشجو که قبلا در زمان ثبت نام در سامانه وارد کرده است، ارسال خواهد شد. با این وجود حقیقت آن است که گاهی مدت زمان بررسی تکراری بودن پایان نامه بیشتر از موعد تعیین شده به طول می انجامد. زیرا روزانه درخواست های بسیار زیادی در سامانه ایرانداک ثبت می شود و بررسی آن ممکن است چندین روز به طول انجامد. در چنین مواردی می توان با پشتیبانی تماس گرفت و علت را جویا شد.
کارشناسان مرکز مشاوره تحصیلی هیوا آماده پاسخگویی به تمامی سوالات شما پیرامون تکراری نبودن موضوع پایان نامه و فرم تاییدیه آن می باشند. شما می توانید از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با مشاوران مجرب این مرکز مشاوره در ارتباط بوده و تمامی سوالات خود در زمینه مذکور را از کارشناسان هیوا بپرسید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام مشاوره تحصیلی هیوا از آخرین اخبار و تغییرات این حوزه مطلع گردید.
✔️ برای استعلام تکراری نبودن موضوع پایان نامه در ایرانداک لازم است تا به این سامانه به نشانی irandoc.ac.ir مراجعه کرده و مطابق با راهنمای مقاله عمل نمود.
✔️ اگر موضوع پایان نامه تکراری باشد نخستین راه این است که یک عنوان دیگر انتخاب نمود. برای آگاهی از روش های دیگر به مقاله مراجعه شود.
✔️ به طور معمول مدت زمان بررسی تکراری بودن پایان نامه دو الی سه روز می باشد اما ممکن است بیش از این طول بکشد. برای توضیحات تکمیلی به مقاله مراجعه شود.
برای مشاوره اطمینان از تکراری نبودن موضوع پایان نامه
برای مشاوره اطمینان از تکراری نبودن موضوع پایان نامه
سلام . دانشجوی ترم اول هستم برای انتخاب موضوع چکار کنم ؟
سلام برای انتخاب موضوع پایان نامه توصیه میشه سایت ایرانداک رو چک کنین ، در مورد موضوعات بروز تحقیق کنین ، علاقه شخصی تون رو در نظر بگیرین و از استاد راهنما تون کمک بگیرین .
سلام برا یمن ایمیل ارسال شده و اعلام شده که موضوع تکراری است چکار کنم ؟
سلام . موضوع پایان نامه شما تکراری هستش ، می تونین عنوان رو تغییر بدین .
سلام . نتیجه درخواست چگونه اعلام می شود ؟
سلام . نتیجه استعلام تکراری نبودن موضوع پایانه نامه به ایمیل دانشجو ارسال میشه .
سلام . چه مدت طول می کشد تا مشخص شود موضوع تکرای است یا خیر ؟
سلام . مدت زمان بررسی تکراری نبودن موضوع پایان نامه حدود دو الی سه روز طول می کشه .
سلام از کجا باید فهمید موضوع تکراری نیست ؟
سلام . تکراری نبودن موضوع پایان نامه از طریق سایت ایرانداک قابل بررسی هستش .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©