سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران به نشانی elearn4.ut.ac.ir، با هدف تسهیل برگزاری کلاس های مجازی برای دانشجویان این دانشگاه و انجام تکالیف محوله از سوی اساتید، طراحی شده است. تمام کاربران برای استفاده از این سایت باید احراز هویت شده و با درج نام کاربری و گذرواژه ارائه شده از سوی دانشکده، نسبت به ورود و استفاده از خدمات سامانه ایلرن دانشگاه تهران اقدام نمایند.
برای مشاوره استفاده از امکانات سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران
برای مشاوره استفاده از امکانات سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران
پس از شیوع ویروس کرونا، برگزاری کلاس ها در تمام مقاطع تحصیلی اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری متوقف شد. از این رو بسیاری از دانشگاه ها برای رفع این مشکل، اقدام به راه اندازی سامانه الکترونیکی و آغاز آموزش مجازی نموده اند. دانشگاه تهران نیز در همین راستا به طراحی و راه اندازی سامانه یادگیری الکترونیکی به نشانی elearn4.ut.ac.ir پرداخته است.
برای ورود مستقیم به سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران کلیک کنید.
برای ورود به سایت ایلرن دانشگاه تهران به نشانی elearn4.ut.ac.ir کلیک کنید.
از این رو استفاده از این سامانه برای شرکت در کلاس درس، آزمون و انجام تکالیف، از اهمیت بالایی برخوردار است. در همین راستا جهت آشنایی بیشتر دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران با سامانه یادگیری الکترونیکی elearn4.ut.ac.ir در این مقاله به معرفی سایت ایلرن دانشگاه تهران، نحوه ورود به آن و همچنین نحوه شرکت در آزمون های مربوطه پرداخته شده است. در ادامه نیز راهنمای ورود به این سامانه برای اساتید و سایر امکانات آن به طور کامل ارائه شده است.
برخی از رشته های موجود در دانشگاه تهران به صورت مجازی و در بستر اینترنت برگزار می شوند که قبولی در ادامه تحصیل در آن ها، شرایط و قوانین ویژه خود را دارد. در سال های گذشته با ظهور و همه گیری ویروس کرونا، تمام کلاس های حضوری مدارس و دانشگاه ها منحل شده و در بستر اینترنت برگزار شدند. در همین راستا نیز دانشگاه تهران به معرفی سایت ایلرن دانشگاه تهران elearn4.ut.ac.ir پرداخته است.
سامانه یادگیری الکترونیکی elearn4.ut.ac.ir که با هدف برگزاری کلاس ها و آزمون های این دانشگاه در بستر اینترنت، راه اندازی شده است، قابل دسترس برای دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران می باشد. گفتنی است که شرط دسترسی به این سامانه، احراز هویت توسط دانشکده یا دانشگاه خواهد بود. در نتیجه، افرادی که توسط دانشگاه تهران، احراز هویت شوند، نام کاربری و کلمه عبور منحصر به فرد خود را دریافت خواهند کرد.
لازم به ذکر است که استادان مدعو و دانشجویان مهمان نیز باید به دانشکده مربوطه در دانشگاه تهران مراجعه نموده و نسبت به دریافت نام کاربری و رمز عبور خود اقدام نمایند. افرادی که برای اولین بار وارد حساب کاربری خود در سایت یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران شده اند، پس از ورود به سامانه باید برای تکمیل مشخصات فردی و همچنین تایید ایمیل خود اقدام نمایند که تمام این مراحل در ادامه مقاله مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران که با نام ایلرن نیز شناخته می شود، سامانه ای است که برای سهولت برگزاری و شرکت در کلاس های مجازی و آزمون های مربوطه طراحی شده است. کلیه دروس ارائه شده در دانشگاه تهران، در هر نیم سال تحصیلی در این سامانه فعال شده و قابل دسترسی هستند.
همان طور که پیش تر نیز گفته شد، سامانه یادگیری الکترونیکی elearn4.ut.ac.ir برای استفاده دانشجویان و اساتید راه اندازی شده است و بیشتر شبیه به دانشگاه مجازی است. اما استفاده از آن، مستلزم احراز هویت و وارد کردن نام کاربری و گذرواژه می باشد. بنابراین کاربران برای ورود به این سایت ابتدا باید وارد نشانی اینترنتی elearn4.ut.ac.ir شوند. سپس با وارد کردن اطلاعات خود وارد پورتال شخصی خود خواهند شد. راهنمای ورود به elearn دانشگاه تهران به صورت تصویری به شرح زیر می باشد:
مرحله اول: متقاضیان ورود به سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران ابتدا باید در مرورگر خود آدرس این سامانه به نشانی elearn4.ut.ac.ir را وارد نمایند. سپس از سمت چپ صفحه، گزینه «ورود به سامانه» را انتخاب نمایند.
مرحله دوم: در ادامه در صورتی که متقاضیان توسط دانشگاه احراز هویت شده باشند، باید نام کاربری و گذرواژه خود را در بخش مربوطه وارد نموده و بر روی دکمه «LOGIN» کلیک نمایند.
مرحله سوم: در این مرحله، یک صفحه جدید به صورت زیر نمایش داده خواهد شد. در این مرحله متقاضی باید از سمت راست صفحه، آیکون سه خط را انتخاب نماید تا منوی مربوطه قابل مشاهده شود.
مرحله چهارم: پس از به نمایش در آمدن منوی سامانه یادگیری الکترونیکی elearn4.ut.ac.ir، کاربر باید بر روی گزینه «میز کار» کلیک نماید.
در نتیجه، با وارد شدن کاربر به میزکار، می توان به تمام امکانات این سامانه دسترسی یافت. لازم به ذکر است که متقاضیانی که برای اولین بار وارد این وب سایت می شوند، پس از وارد کردن اطلاعات لازم در صفحه ورود به سامانه، به صفحه «مشخصات فردی» به شرح زیر ارجاع داده خواهند شد.
گفتنی است که تکمیل اطلاعات فوق و انجام مراحل وارد کردن کردن ایمیل و تایید آن برای تمام کاربران الزامی است. متقاضی پس از وارد کردن ایمیل خود و ذخیره آن باید به صفحه ورودی های ایمیل خود مراجعه نماید. در نهایت با تایید ایمیل، احراز هویت متقاضی تکمیل خواهد شد. ناگفته نماند که این مراحل فقط یک بار و برای اولین بار انجام می شود.
پس از تکمیل برگزاری کلاس های مجازی، دانشجو باید در موعد مقرر نسبت به شرکت در آزمون دروس ارائه شده در ترم، بپردازد. دانشجویان برای شرکت در آزمون خود ابتدا باید وارد نشانی elearn4.ut.ac.ir شوند. سپس با ورود به صفحه شخصی و میزکار خود می توانند علاوه بر مشاهده برنامه کلاسی گلستان به مشاهده کلاس های درسی خود بپردازند. در نهایت با کلیک بر روی کلاس مربوطه و انتخاب کلید مربوط به شرکت در آزمون، صفحه سوالات آزمون برای دانشجو به نمایش در خواهد آمد. راهنمای تصویری مراحل ورود به آزمون در سایت ایلرن دانشگاه تهران به شرح زیر می باشد:
مرحله اول: متقاضیان ورود به آزمون سایت ایلرن ابتدا باید نشانی elearn4.ut.ac.ir را در مرورگر خود وارد کنند. سپس باید نسبت به وارد کردن نام کاربری و گذرواژه خود که در زمان احراز هویت توسط دانشگاه در اختیارشان قرار گرفته است، اقدام نمایند.
مرحله دوم: در ادامه، باید از منوی اصلی صفحه، گزینه «میز کار» را انتخاب نمایند.
مرحله سوم: در این مرحله، دروس انتخابی دانشجو نمایش داده خواهد شد. دانشجو می بایست درس مربوطه ای را که قصد شرکت در آزمون آن را دارد، انتخاب نماید.
مرحله چهارم: سپس از صفحه جدیدی که باز شده است، باید لینک مربوط به آزمون را انتخاب نمود.
مرحله پنجم: در نهایت با انتخاب کلیک مربوط به «شرکت در آزمون»، دانشجو وارد صفحه سوالات آزمون خواهد شد.
مرحله ششم: پس از ورود به آزمون، دانشجو باید به سوالات مربوطه پاسخ دهد و برای مراجعه به سوالات بعدی، کلید آبی رنگ «مرحله بعد» که در انتهای صفحه، مشخص شده است را انتخاب نماید.
مرحله هفتم: در انتهای آزمون که دانشجو به تمام سوالات آزمون پاسخ داد، باید بر روی دکمه «اتمام امتحان» کلیک شود.
مرحله هشتم: لازم به ذکر است که با کلیک بر روی این دکمه، تعداد سوالات پاسخ داده شده و بدون پاسخ، نمایش داده خواهند شد. در این مرحله، دانشجو برای شرکت مجدد در آزمون و ویرایش پاسخ های خود می تواند بر روی کلید «بازگشت و ادامه آزمون» کلیک نماید. در صورت عدم تمایل برای بازگشت به آزمون باید بر روی کلید «ثبت همه پاسخ ها و اتمام آزمون» کلیک شود.
در نهایت، سوالات و پاسخ های دانشجو، ثبت خواهد شد. لازم به ذکر است که پس از ثبت نهایی پاسخ ها، در صورتی که زمان آزمون به اتمام نرسیده باشد، دانشجو می تواند مجدد در آزمون شرکت کرده و پاسخ های خود را ویرایش نماید. این در صورتی است که اگر مهلت آزمون به اتمام برسد، دانشجو اجازه شرکت مجدد در آزمون را نخواهد داشت.
دانشجویان برای شرکت در کلاس های برخط سایت ایلرن، ابتدا باید وارد سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران به نشانی elearn4.ut.ac.ir شده و نام کاربری و گذرواژه خود را وارد نمایند. در ادامه می بایست وارد میزکار خود در این سامانه شده و بر روی کلاس مربوطه که قصد شرکت در آن را دارد، کلیک نماید. در نهایت لینک شرکت در کلاس مجازی فعال شده و دانشجو باید بر روی عبارت «شرکت در کلاس» کلیک نماید. راهنمای تصویری نحوه شرکت در کلاس های برخط سایت ایلرن دانشگاه تهران به شرح زیر می باشد:
مرحله اول: دانشجویان برای شرکت در کلاس های آنلاینی که در نیم سال تحصیلی خود، انتخاب کرده اند، ابتدا باید وارد حساب شخصی خود در سامانه ایلرن به نشانی elearn4.ut.ac.ir شوند.
مرحله دوم: سپس از قسمت منوی اصلی این سایت، گزینه «میز کار» را انتخاب نمایند.
مرحله سوم: در ادامه، صفحه جدیدی برای دانشجویان گشوده خواهد شد. در این صفحه، اطلاعات کامل کلاس های انتخابی دانشجو نمایش داده خواهد شد.
مرحله چهارم: دانشجو با کلیک بر روی هر یک از کلاس ها، می تواند گزینه «کلاس مجازی» را انتخاب نماید و با استفاده از نرم افزار ادوبی کانکت یا مرورگر خود وارد کلاس درس شود.
مرحله پنجم: در نهایت صفحه زیر برای دانشجو، نمایش داده خواهد شد. این صفحه تصویر استاد، دانشجویان حاضر در کلاس و بخش گفتگوی آنلاین را شامل می شود.
لازم به ذکر است که دانشجویان جهت شرکت در کلاس های برخط، ابتدا نرم افزارهای لازم را دریافت نمایند. گفتنی است که لینک ورود به کلاس نیم ساعت پیش و پس از شروع کلاس، براي کلیه کاربران نمایش خواهد شد.
سایت ایلرن برای استفاده دانشجویان و اساتید راه اندازی شده است. در این مقاله به طور کامل، نحوه دسترسی دانشجویان به امکانات سامانه یادگیری الکترونیکی elearn4.ut.ac.ir ارائه شده است. اساتید نیز برای ورود به سایت ایلرن ابتدا باید احراز هویت شوند. در ادامه با وارد کردن نام کاربری و گذرواژه خود می توانند وارد میزکار خود شده و کلاس های انتخاب شده خود در نیم سال اول را مشاهده نمایند. از جمله امکاناتی که اساتید به آن دسترسی دارند، امکان افزودن یا حذف کردن منابع و فعالیت ها می باشد. راهنمای ورود استادان به سایت ایلرن دانشگاه تهران به صورت تصویری به شرح زیر می باشد:
مرحله اول: اساتید برای ورود به سایت ایلرن ابتدا باید وارد elearn4.ut.ac.ir شده و نام کاربری و گذواژه مختص به خود را وارد نمایند. در نهایت، تصویر زیر که شامل درس های انتخاب شده در نیم سال جاری توسط استاد می باشد، نمایش داده خواهد شد.
مرحله دوم: اساتید با مراجعه به منوی «میزکار» از بالای صفحه، می توانند به ایجاد کلاس مجازی در تاریخ دلخواه، ایجاد تکالیف و... بپردازند.
مرحله سوم: به عنوان مثال برای ایجاد کلاس، ابتدا باید تاریخ مورد نظر از میان تاریخ های موجود در هفته آتی انتخاب شود. سپس بر روی عبارت «اضافه کردن یک فعالیت یا منبع» کلیک شود.
مرحله چهارم: در ادامه صفحه زیر برای اساتید نمایش داده خواهد شد. در بخش فعالیت، استاد گرامی می تواند به انتخاب آزمون، تکلیف و پوشه و... و ایجاد توضیحات و جزئیات مربوط به آن بپردازد.
مرحله پنجم: در بخش منابع نیز می تواند منبع مورد نظر خود را در قالب پوشه، پیوند، فایل، صفحه یا برچسب و... اضافه نماید.
با کلیک بر روی گزینه مورد نظر، اطلاعات مربوط به آن نمایش داده خواهد شد و بدین صورت اساتید می توانند به ایجاد منابع یا انواع فعالیت بپردازند. با ایجاد هر یک از موارد فوق، لینک مربوطه برای دانشجویان فعال خواهد شد. توصیه می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله زیر را نیز مطالعه نمایند.
برای ورود به سامانه ایلرن و شرکت در کلاس های آنلاین اساتید، داشتن برخی از نرم افزارها الزامی است. به این معنا که نبود این نرم افزارها، دانشجو و استاد را از شرکت در کلاس و استفاده از خدمات سامانه ایلرن دانشگاه تهران، باز خواهد داشت.
لینک دانلود | سیستم عامل | نرم افزار |
دانلود نرم افزار Mozilla Firefox | ویندوز | |
مرورگر وب موزیلا | ||
یا | ||
مرورگر فایرفاکس | ||
دانلود نرم افزار مستقل Adobe Connect | ویندوز | |
نرم افزار مستقل ادوبی کانکت | ||
برای ورود به کلاس آنلاین | ||
دانلود نرم افزار مستقل Adobe Connect | مکینتاش | نرم افزار مستقل ادوبی کانکت |
برای ورود به کلاس آنلاین | ||
دانلود نرم افزار کیبورد فارسی | ویندوز | نرم افزار کیبورد فارسی برای |
رفع مشکل به هم ریختگی فونت در کلاس آنلاین | ||
دانلود نرم افزار Camtasia For Windows OS | ویندوز | کمتازیا برای ضبط ویدیو از |
از صفحه نمایش کلاس | ||
دانلود نرم افزار AnyDesk | ویندوز | انی دسک برای متصل شدن به سیستم کاربران برای رفع نقص |
دانلود نرم افزار Winrar | ویندوز | وین رَر برای فشرده سازی فایل ها |
دانلود نرم افزار Adobe Reader | ویندوز | |
ابزار PDF | ||
دانلود نرم افزار Flash paper | ویندوز 32 بیتی | فلش پیپر برای مشاهده فایل SWF و تبدیل به فرمت SWF |
دانلود نرم افزار Wondershare | ویندوز | واندر شیر برای تبدیل فرمت صوتی و تصویری |
همان طور که در جدول فوق نیز مشخص شده است، لیست نرم افزارهای مورد نیاز برای استفاده از خدمات سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران به همراه لینک دانلود آن ها ارائه شده است. متقاضیان برای دریافت هر یک از نرم افزارهای فوق، کافی است بر روی لینک مربوطه کلیک نمایند.
سامانه ایلرن دانشگاه تهران، سامانه ای است که با هدف دسترسی سریع کاربران به کلاس آنلاین و شرکت آزمون های مربوطه در بستر اینترنت راه اندازی شده است. امکانات این سامانه به طور کامل در این مقاله توضیح داده شده است. از سایر امکانات سایت ایلرن دانشگاه تهران می توان به موارد زیر اشاره کرد:
دسترسی به دروس نیمسال دوم به همراه آدرس صفحات
راهنمای گزارش کلاس های مجازی در سامانه هوش سازمانی
راهنمای کارشناسان رابط و پشتیبان
سایر امکاناتی که در این سامانه برای اساتید در نظر گرفته شده است، موارد زیر می باشند:
امکانات و ابزارها سامانه یادگیری الکترونیکی
تولید محتوای آموزشی
برگزاری جلسات غیر درسی و اداری
مدیریت و ارسال فایل های حجیم
بارگذاری ویدیوی آموزشی در سامانه ایلرن
طراحی و اجرای آزمون های برخط
سامانه بیان
برگزاری کلاس های درسی برخط
همچنین برای معاونین آموزشی نیز راهنمای گزارش کلاس در این سامانه ارائه شده است. برای مطالعه هر یک از راهنماها باید سامانه مرکز یادگیری الکترونیکی و مدیریت دانش به نشانی utec.ut.ac.ir مراجعه نمود. توصیه می کنیم داوطلبان به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرکت در امتحانات مجازی دانشگاه آزاد مقاله زیر را نیز مطالعه نمایند.
در نظر داشته باشید مشاوران سامانه مشاوره تحصیلی هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درباره امکانات سایت یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام کنکور سراسری هیوا از آخرین اخبار و تغییرات این حوزه مطلع گردید.
✔️ این سامانه با هدف تسهیل شرکت در کلاس های مجازی و همچنین برگزاری این کلاس ها توسط اساتید راه اندازی شده است. توضیحات بیشتر در این مقاله ارائه شده است.
✔️ دانشجویان و اساتید برای ورود به سامانه ایلرن دانشگاه تهران و استفاده از خدمات آن باید وارد نشانی elearn4.ut.ac.ir شوند که توضیحات کامل تر در این مقاله ارائه شده است.
✔️ دانشجویان دانشگاه تهران برای شرکت در آزمون باید وارد حساب کاربری خود شده و بر روی کلاس مورد نظر خود کلیک نمایند. توضیحات بیشتر در متن این مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره استفاده از امکانات سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران
برای مشاوره استفاده از امکانات سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران
سلام . دانشگاه تهران کی ثبت نام ارشد بدون کنکو دارد ؟
سلام . ثبت نام ارشد بدون کنکور استعدادهای درخشان دانشگاه تهران شروع شده ، مهلت ثبت نام تا 15 تیر ماه هستش .
سلام برای شرکت در کلاس چه نرم افزاری نیاز است ؟
سلام . برای حضور در کلاس های آموزشی سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران ممکنه به یکسری نرم افزار نیاز داشته باشین ، لیست نرم افزارهای مورد نیاز به همراه لینک دانلود در متن مقاله قرار گرفته .
سلام . برای ورود به سایت خطا میدهد چرا ؟
سلام . زمان ورود به سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران فیلترشکن رو خاموش کنین .
سلام . سامانه برای چه کار است ؟
سلام . سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران ، با هدف تسهیل برگزاری کلاس های مجازی برای دانشجویان این دانشگاه و انجام تکالیف محوله از سوی اساتید ، طراحی شده ، توضیحات تکمیلی در مقاله اعلام شده .
سلام نام کاربری چی است ؟
سلام . برای ورود به سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران باید نام کاربری رو از دانشگاه بگیرین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©