آموزش و پرورش همواره راه کارهای متنوعی را برای علم آموزی دانش آموزان مطرح می نماید، تا افرادی که به دلایل مختلف موفق به تحصیل در مدارس نشده اند، شانس دیگری برای تحصیل داشته باشند. یکی از جدیدترین طرح های آموزش و پرورش راه اندازی مدارس مجازی می باشد که اطلاع از نحوه ثبت نام، شرایط و در کل پاسخ به سوال مدرسه مجازی چیست اهمیت ویژه ای برای جاماندگان از تحصیل دارد.
برای مشاوره و اطلاع از جزئیات مدرسه مجازی
برای مشاوره و اطلاع از جزئیات مدرسه مجازی
آموزش و پرورش به عنوان یکی از بزرگترین سازمان های کشور نقش مهمی در تربیت و علم آموزی افراد در سنین کودکی تا نوجوانی را داشته و همواره راه کارهای مختلفی را برای کاهش بی سوادی و افزایش کیفیت زندگی افراد پیشنهاد و اجرا می نماید. آموزش و پرورش به منظور دستیابی به این اهداف خود اقدامات زیادی را برای افراد جامانده از تحصیل معرفی نموده است که یکی از این اقدامات را اندازی مدرسه مجازی برای برخی از دانش آموزان و بازماندگان از تحصیل است.
ماده واحده ایجاد مدرسه مجازی در سال جاری توسط آموزش و پرورش به منظور تسهیل تعلیم و تربیت دانش آموزان مطرح شده است. طبق این ماده، دانش آموزان ایرانی ساکن خارج کشور، اتباع خارجی و بازماندگان از تحصیل در داخل و خارج از کشور می توانند با توجه به شرایط ذکر شده توسط این سازمان به تحصیل بپردازند. به منظور راهنمایی بیشتر داوطلبان، در ادامه این مقاله به پرسش های بسیاری از متقاضیان در این باره مانند "مدرسه مجازی چیست" پاسخ داده شده و اطلاعاتی مانند شرایط و نحوه ثبت نام این مدارس نیز ذکر شده است.
یکی از اهداف مهم آموزش و پرورش که از سالیان گذشته مورد توجه تمامی مدیران این سازمان بوده است، توجه و تلاش برای کاهش کم سوادی و بی سوادی می باشد. به گونه ای که این سازمان با راه اندازی کلاس ها و مدارس بسیاری مانند نهضت های سواد آموزی و مدارس بزرگسال در کشور نموده است که دانش آموزان و افراد بازمانده از تحصیل می توانند برای تحصیل به این مدارس مراجعه کرده و اقدامات لازمه برای ثبت نام مدرسه بزرگسالان یا نهضت های سواد آموزی را انجام دهند.
اما در این بین نیز متقاضیانی هستند که به دلیل عدم دسترسی به این مدارس و یا عدم امکان تحصیل به صورت حضوری از تحصیل بازمانده اند که با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی این مشکل نیز برطرف شده و آموزش و پرورش اقدام به معرفی مدرسه مجازی نموده است که سوال بسیاری از داوطلبان در این حوزه این است که "مدرسه مجازی چیست؟" و یا "شرایط ثبت نام و تحصیل در این مدارس به چه صورت می باشد؟"
برای پاسخ به این پرسش می توان بیان نمود که آموزش و پرورش به منظور دسترسی آسان و تسهیل فرآیند آموزش و یادگیری و همچنین ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت برای برخی از متقاضیان تحصیل در داخل و خارج از کشور در مقاطع ابتدایی تا متوسطه دوم، اقدام به راه اندازی مدرسه مجازی نموده است تا دانش آموزانی که علاقه مند به تحصیل هستند، از این فرصت استفاده نموده و برای بهبود جایگاه اجتماعی و کیفیت زندگی خود تلاش نمایند. البته لازم به ذکر است که تحصیل و ثبت نام در این مدارس دارای شرایط خاصی می باشد که در ادامه به این موضوع پرداخته شده است.
در ابتدای مقاله به سوال بسیاری از متقاضیان درباره "مدرسه مجازی چیست؟" پاسخ داده شد، اما یکی از مهمترین مسائل در این حوزه شرایط ثبت نام در مدرسه مجازی می باشد. طبق اعلام آموزش و پرورش و ماده واحده تنظیم شده توسط این سازمان، نحوه ثبت نام در این مدرسه با سایر مدارس و سایت های آموزش مجازی مانند سامانه برپا که این سامانه نیز به منظور آموزش به دانش آموزان و افراد متقاضی تحصیل در نظر گرفته شده است، متفاوت است.
طبق اعلام آموزش و پرورش و براساس ماده واحده تصویب شده در شورای آموزش، برخی از افراد متقاضی تحصیل در ایران و یا خارج از کشور که شرایط آموزش به صورت حضوری را ندارند می توانند اقدام به ثبت نام در مدرسه مجازی نمایند که در ادامه شرایط ثبت نام در مدرسه مجازی برای تمامی افراد ذکر شده است.
ایرانیان خارج از کشور که امکان دسترسی یا حضور در کلاس های درسی را ندارند.
افراد غیر ایرانی علاقه مند به تحصیل در نظام جمهوری اسلامی ایران.
اتباع خارجی داخل کشور که امکان دسترسی و یا حضور در کلاس های درسی را ندارند.
دانش آموزان ایرانی بازمانده از تحصیل و داوطلبان آزاد.
لازم به ذکر است که داوطلبان تحصیل در مدارس مجازی و سایر مدارس آموزش از راه دور نیز می بایست با توجه به پایه تحصیلی خود، اقدام به تهیه کتب درسی نموده و قبل از آغاز سال تحصیلی آن ها را آماده نمایند. پیشنهاد می شود برای اطلاع از نحوه ثبت نام و تهیه این کتب، به مقاله ای که لینک آن در ادامه قرار داده شده است مراجعه شود.
همانطور که در ابتدای این مقاله نیز به آن اشاره شد، طرح مدرسه مجازی، یکی از طرح های جدید آموزش و پرورش می باشد که به تازگی توسط این سازمان مطرح شده و به همین دلیل در حال حاضر سایت یا سامانه مشخصی برای ثبت نام و به طور کلی نحوه ثبت نام در مدرسه مجازی اعلام نشده است و به محض اعلام مفاد و شرایط تکمیلی ثبت نام در این مقاله اطلاع رسانی خواهد شد.
البته لازم به ذکر است که طبق اعلام آموزش و پرورش، تاکید تعلیم و آموزش بر استفاده از آموزش حضوری می باشد و دانش آموزان و متقاضیان بازمانده از تحصیل می توانند در مدارس بزرگسال و یا روزانه با توجه به شرایط خود ثبت نام نمایند، اما در صورت عدم دسترسی به مدرسه و یا عدم امکان برای شرکت در کلاس های حضوری، ثبت نام دانش آموزان داخل کشور در مدرسه مجازی منوط به کسب مجوز از کمیسیون خاص آموزش و پرورش استان یا منطقه با توجه به شرایط ذکر شده در مصوبه های آموزش از راه دور همانند ثبت درخواست مدرسه آموزش از راه دور می باشد.
همچنین طبق اعلام آموزش و پرورش، به محض تکمیل مصوبات و تایید این طرح توسط رئیس جمهور و ریاست عالی آموزش و پرورش، اجرا در سال تحصیلی 1401 - 1402 و 1402 - 1403 به صورت آزمایشی آغاز می شود و قوانین آن همانند سایر مدارس آموزش از راه دور می باشد. همچنین در صورت تغییر نحوه ثبت نام در مدرسه مجازی یا معرفی سایت از طرف آموزش و پرورش برای ثبت نام متقا در این مقاله اطلاع رسانی می شود.
متقاضیان می بایست توجه داشته باشند که انتخاب رشته تمامی متقاضیان تحصیل در مدرسه مجازی نیز در پایه نهم تحصیلی انجام می شود و تمامی افراد می بایست فرم های مربوط به انتخاب رشته را تکمیل نمایند. داوطلبان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره رشته های تحصیلی و جزئیات انتخاب رشته به مقاله ای که لینک آن در ادامه قرار داده شده است مراجعه نمایند.
آموزش و پرورش به دلیل اهمیت تعلیم و تربیت دانش آموزان و متقاضیان تحصیل همواره در صدد بهترین استفاده از زمان و همچنین علم و تکنولوژی برای آموزش دانش آموزان می باشد و با طراحی سامانه های آموزش از راه دور مانند سامانه دانش آموزی شاد در زمان تعطیلی مدارس، به آموزش مجازی دانش آموزان پرداخته است. اما با توجه به تجربه می توان بیان نمود که همواره آموزش حضوری بهترین گزینه برای دانش آموزان و تحصیل می باشد.
به همین منظور آموزش و پرورش نیز نحوه برگزاری کلاس ها در مدرسه مجازی را به صورت حضوری اعلام نموده است اما در موارد استثنایی که تشخیص و تایید آن بر عهده شورای مدرسه و آموزش و پرورش استان و منطقه است، دانش آموزان می توانند از آموزش مجازی استفاده نمایند، اما تمامی امتحانات پایان ترم در مدرسه مجازی به صورت حضوری می باشد. متقاضیان می بایست توجه داشته باشند که به دلیل تاثیر مستقیم و قطعی نمرات نهایی در آزمون کنکور و ورود به دانشگاه، تمامی امتحانات نهایی نیز به صورت حضوری می باشد.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص شرایط و نحوه ثبت نام مدرسه مجازی را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی مدارس هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ آموزش و پرورش به منظور تعلیم و آموزش متقاضیان تحصیل و بازماندگان از تحصیل در خارج و داخل کشور، اقدام به راه اندازی مدرسه مجازی نموده است که جزئیات آن در متن مقاله توضیح داده شده است.
✔️ تمامی متقاضیان تحصیل در داخل و خارج از کشور که به دلیل عدم دسترسی به کلاس های حضوری از تحصیل بازمانده اند، می توانند در مدرسه مجازی تحصیل کنند که سایر شرایط در متن مقاله توضیح داده شده است.
✔️ طبق اعلام آموزش و پرورش اصل آموزش در این مدارس بر اساس آموزش حضوری می باشد اما در موارد استثنا برگزاری کلاس ها به صورت آنلاین نیز امکان پذیر است که شرایط آن در متن مقاله توضیح داده شده است.
برای مشاوره و اطلاع از جزئیات مدرسه مجازی
برای مشاوره و اطلاع از جزئیات مدرسه مجازی
سلام اتباع هستم می توانم ثبت نام کنم ؟
سلام . می تونین در ثبت نام مدرسه مجازی شرکت کنین .
سلام امتحانای آخر ترم مجازیه درسته ؟
سلام . امتحانات پایان ترم مدرسه مجازی ، به صورت حضوری برگزار میشه .
سلام پسر من باید امسال کلاس اول ثبت نام کنه می توانم در مدرسه مجازی ثبت نام کنم ؟
سلام . پسر شما نمی تونن در مدرسه مجازی ثبت نام و تحصیل کنن .
سلام امتحانا مجازیه ؟
سلام . امتحانات مدرسه مجازی به صورت حضوری برگزار میشه .
سلام من کلاس هفتم هستم می توانم از این به بعد در مدرسه غیرحضوری درس بخوانم ؟
سلام . شما نمی تونین در مدرسه مجازی تحصیل کنین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©