رشته تجارت یکی از زیر شاخه های علوم انسانی است، اما دانش آموزان از رشته های تجربی و ریاضی و حتی رشته های هنرستان هم می توانند وارد رشته تجارت شوند. در پاسخ به سوال چگونه تاجر شویم، دانش آموزان می توانند رشته های زیرشاخه مدیریت را بخوانند. پس از اتمام تحصیلات، فارغ التحصیلان برای ورود به بازارکار رشته تجارت شرایط خوبی دارند.
برای مشاوره نحوه ورود به رشته تجارت
برای مشاوره نحوه ورود به رشته تجارت
بسیاری از دانش آموزان و نوجوانان قصد دارند تا در آینده به دنیای تجارت قدم گذاشته و کسب و کار خود را در این زمینه شروع کنند. با وجود این که ورود به تجارت و تحصیل در رشته های مربوط به تجارت از تمامی رشته های دبیرستان امکان پذیر است، اما شناخت منابع کنکور و تحصیل در یک رشته مرتبط می تواند تاثیر بسیار زیادی در قبولی دانش آموزان در یک دانشگاه خوب و در نهایت بهتر شدن مهارت های آن ها در زمینه تجارت و مدیریت شود.
بسیاری از دانش آموزانی که قصد دارند تا قدم در این راه بگذارند، با سوالاتی مانند چگونه تاجر شویم یا برای تاجر شدن چه رشته ای بخوانیم مواجه می شوند. کسب اطلاعات بیشتر درباره رشته های مرتبط با تجارت و شناخت نحوه ورود به بازارکار تجارت یکی از ضروری ترین قدم های اولیه برای دانش آموزان است. در ادامه این مطلب تمامی نکات لازم درباره بازارکار تجارت و نحوه ورود به این شغل به طور کامل توضیح داده شده است.
تجارت یکی از کارهای بسیار محبوب و پر درآمد در هر کشوری است. بازارکار تجارت در بیشتر کشورهای دنیا رونق بسیاری داشته و می توان گفت که همه افراد می توانند با ورود به حوزه تجارت و تاجر شدن، درآمد بالایی کسب کنند. اما اولین سوالی که برای علاقه مندان به رشته تجارت پیش می آید، این سوال است که برای تاجر شدن چه رشته ای بخوانیم و چگونه تاجر شویم؟ در ادامه این بخش از مقاله، رشته هایی که علاقه مندان به بازارکار تجارت باید بخوانند به طور کامل توضیح داده شده اند.
دانش آموزان پایه نهم که می خواهند در آینده در رشته تجارت تحصیل کرده و وارد کار تجارت شوند، باید در کلاس نهم، رشته های مرتبط را انتخاب کنند. در انتخاب رشته دبیرستان دانش آموزان با انتخاب رشته های مرتبط با تجارت می تواند تاثیر مثبت بسیار زیادی در آینده تحصیلی خود رقم بزنند. بسته به رشته دبیرستانی که دانش آموزان انتخاب کرده اند، می توانند حتی بدون کنکور در رشته های مربوط به تجارت تحصیل کنند.
ورود به رشته بازرگانی از دو طریق نظری و هنرستان های کاردانش و فنی حرفه ای امکان پذیر است. افرادی که قصد دارند تا از طریق دبیرستان وارد دنیای تجارت شوند، باید برای قبولی در رشته های مدیریتی مانند رشته مدیریت بازرگانی تلاش کنند. لازم به ذکر است که رشته های مربوط به مدیریت از تمامی رشته های دبیرستانی از جمله علوم انسانی، علوم تجربی و ریاضی فیزیک دانشجو می پذیرند. اما دروس رشته انسانی، به افراد در قبولی در یکی از رشته های مدیریتی کمک بسیار زیادی می کند.
قبولی در رشته های مرتبط به تجارت، برای افرادی که در کاردانش و فنی حرفه ای تحصیل کرده باشند هم امکان پذیر است. این افراد باید در رشته های شاخه بازرگانی و امور مالی در هنرستان های فنی و حرفه ای تحصیل کرده باشند. ورود از این رشته های کاردانش و فنی حرفه ای به دنیا تجارت امکان پذیر است. در ادامه درباره این موضوع توضیحات بیشتری ارائه شده است.
سوالی که برای خیلی از علاقه مندان به رشته تجارت در دبیرستان پیش می آید، این است که برای تاجر شدن چه رشته ای بخوانیم؟ باید گفت که رشته تجارت در دبیرستان وجود نداشته و باید ابتدا از رشته های اصلی و پایه یکی را انتخاب کرد و در دانشگاه به سمت رشته های تخصصی تر در زمینه تجارت رفت. رشته اصلی افرادی که می خواهند در دانشگاه شاخه های مدیریت مانند مدیریت بازرگانی را خوانده و در آینده تاجر شوند، رشته انسانی است. در ادامه نحوه تاجر شدن از رشته های نظری دبیرستان توضیح داده شده است.
رشته مدیریت یکی از زیرشاخه های کنکور سراسری انسانی بوده و برای قبولی در شاخه های مختلف مدیریت، باید دروسی مانند ریاضیات، اقتصاد، علوم اجتماعی و ادبیات را مطالعه کرد. تمامی این دروس از جمله دروسی هستند که در رشته انسانی تدریس می شوند. افرادی که قصد دارند تا از طریق رشته های نظری دبیرستان به سمت مدیریت و تاجر شدن بروند، می توانند در پایه نهم با انتخاب رشته انسانی، یک قدم به این هدف نزدیک تر شوند.
با وجود این که بیشتر دروس مرتبط با رشته مدیریت بازرگانی جزو دروس تدریس شده در رشته انسانی هستند، اما باید گفت که ورود به رشته های مدیریت مانند مدیریت بازرگانی از طریق رشته های تجربی و ریاضی هم امکان پذیر است. برای قبولی در رشته های مرتبط با مدیریت از طریق رشته های ریاضی و تجربی، باید در دروس عمومی و دروس تخصصی مانند ریاضی و فیزیک به بهترین نحو عمل کرد. در نتیجه در جواب این که در دبیرستان چگونه تاجر شویم؟ می توان گفت که ورود به رشته های مربوط به تجارت از طریق تمامی رشته های نظری دبیرستان امکان پذیر است.
دانش آموزانی که قصد ندارند تا تحصیلات دوران متوسطه خود را در دبیرستان ادامه بدهند، می توانند از طریق انتخاب رشته های فنی حرفه ای و کاردانش وارد رشته های مدیریتی شوند. سرفصل های مربوط به رشته های زمینه مدیریتی در هنرستان های فنی حرفه ای با هنرستان های کاردانش متفاوت است. اکنون شاید برای خیلی از دانش آموزان این سوال پیش بیاید که در هنرستان برای تاجر شدن چه رشته ای بخوانیم و چگونه تاجر شویم؟ در ادامه این بخش تمامی نکات مربوط به نحوه تاجر شدن از رشته های هنرستان ارائه شده است.
سرفصل های آموزش داده شده در هنرستان های کاردانش نسبت به هنرستان های فنی حرفه ای تخصصی تر بوده و بیشتر تمرکز دبیران این مدارس بر روی آموزش سر فصل ها به صورت عملی به دانش آموزان است. از این رو، افرادی که ترجیح می دهند تا با یادگیری عملی نکات به رشته های مدیریتی وارد شده و خیلی با بخش تئوری دروس کاری نداشته باشند، می توانند از رشته های زمینه مدیریت هنرستان کاردانش مانند حسابداری مالی، امور اداری و هتلداری وارد رشته های مدیریتی و در نهایت بازارکار تجارت شوند.
در سمت دیگر، رشته های هنرستان های فنی حرفه ای، علاوه بر بخش عملی دروس، بر روی بخش تئوری آن هم تمرکز دارند. انتخاب بین هنرستان های فنی حرفه ای و کاردانش در کل به شرایط و ترجیحات خود دانش آموز بستگی داشته و در هر دو صورت می توان از طریق زمینه های مدیریتی هر دو هنرستان وارد بازارکار تجارت شد. رشته های زمینه مدیریت در هنرستان فنی حرفه ای شامل گروه بازرگانی و امور اداری یا همان رشته حسابداری می شود. در نتیجه می توان در جواب سوال در هنرستان چگونه تاجر شویم گفت که ورود به دنیای تجارت از هر دو هنرستان فنی حرفه ای و کاردانش امکان پذیر است.
دریافت این کارت مانند یک نوع مجوز برای بازرگانی بوده و بازرگانان هم مانند تمامی اصناف دیگر، برای شروع کار خود به این مجوز نیاز خواهند داشت. تمامی مراحل بازرگانی از مرحله ثبت سفارش کالا تا مرحله ترخیص به این کارت بازرگانی نیاز دارد. برای افرادی که قصد دارند تا کارت بازرگانی خود را دریافت کنند، در ادامه نحوه دریافت کارت بازرگانی، انواع آن و روش تمدید آن توضیح داده شده است.
اولین قدم برای دریافت کارت بازرگانی، ثبت نام اشخاص حقیقی و حقوقی در اتاق بازرگانی است. مدارک مورد نیاز برای ثبت نام اشخاص حقیقی با اشخاص حقوقی در اتاق بازرگانی متفاوت بوده و مراحل دریافت کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی هم تا حدودی با یک دیگر متفاوت است. گرچه که در عمل کاربرد این دو کارت کاملا یکسان است، اما با این وجود دریافت کارت بازرگانی حقوقی کمی پیچیده تر از کارت بازرگانی حقیقی است.
پس از ثبت نام در اتاق بازرگانی و بارگذاری مدارک مورد نیاز در این سایت، باید فرم دال که جهت مبارزه با پولشویی تهیه شده است را پر کرد. داوطلبان برای دسترسی به این فرم می توانند به سامانه اتاق بازرگانی رفته و پس از ورود به بخش ثبت نام روی گزینه فرم تعهد کلیک کنند. این فرم را باید پر و سپس امضا کرد و فایل آن را در سایت بارگذاری کرد. با پر کردن این فرم، افراد متعهد می شوند که تمامی فعالیت های آن ها در چهارچوب قوانین و شرایط ذکر شده باشد.
کارت بازرگانی افراد دائمی نبوده و پس از گذشت مدتی، اعتبار آن به پایان خواهد رسید. پس از اتمام اعتبار کارت بازرگانی، اشخاص حقیقی و حقوقی نیازی نیست تا دوباره در اتاق بازرگانی ثبت نام کرده و تمامی مراحل را از ابتدا سپری کنند. بلکه که کارت بازرگانی حقوقی یا حقیقی کاملا قابل تمدید است. افرادی که در طول دوران تجارت خود مرتکب جرمی شده باشند و افرادی که ورشکست شده باشند، حق تمدید کارت بازرگانی را نخواهند داشت.
که جواب سوال برای تاجر شدن چه رشته ای بخوانیم را گرفتیم، نوبت به این رسیده است که بدانیم سرمایه اولیه لازم برای تاجر شدن چه مقدار است؟ برای داشتن مشاوره انتخاب رشته خوب می توان گفت که شاید اکثر افراد به این فکر کنند که بدون سرمایه اولیه کلان نمی توانند وارد دنیای تجارت شوند. اما باید گفت که اکثر تاجران، تجارت را وسیله ای برای رسیدن به سرمایه زیاد می دانند. در نتیجه این فکر که سرمایه بسیار زیاد می تواند باعث شود افراد تجارت بهتری داشته باشند کاملا اشتباه است.
البته باید متذکر شد که قطعا داشتن سرمایه مالی بیشتر باعث می شود تا تجارت رونق بهتری داشته باشد و با واردات یا فروش کالاهای بیشتری شروع کرد. اما افرادی که سرمایه اولیه زیادی نداشته باشند هم می توانند با اندکی هوش و ذکاوت و پشت کار تجارت خود را شروع کرده و در زمانی کوتاه به موفقیت بزرگی برسند. اولین کار برای رسیدن به این موفقیت، تحقیق و کسب دانش کافی در رابطه با تجارت مورد نظر است.
افرادی که بتوانند درباره زمینه تجارت خود اطلاعات لازم را کسب کنند، می توانند در زمان کوتاه و با سرمایه بسیار اندک به خواسته خود رسیده و جای پای خود را در دنیای تجارت محکم کنند. به همین دلیل است که می گوییم حتی افرادی که سرمایه مالی زیادی ندارند هم می توانند به راحتی در دنیای تجارت قدم گذاشته و کسب و کار خود را گسترش بدهند. تنها کافی است که دانش و پشت کار اولیه را داشته باشند.
پیش تر در جواب سوال برای تاجر شدن چه رشته ای بخوانیم توضیح داده شد که یکی از راه های ورود به دنیای تجارت، تحصیل در رشته های مدیریت به ویژه مدیریت بازرگانی در دانشگاه های شهریه پرداز و دولتی است. اما برای افرادی که سرمایه اولیه برای شروع تجارت خودشان و واردات و صادرات کالا را ندارند بازارکار رشته تجارت چگونه است؟ در ادامه این بخش تمامی نکات لازم درباره بازارکار تجارت توضیح داده شده اند.
افرادی که در رشته های مدیریت و مخصوصا رشته مدیریت بازرگانی تحصیل کرده اند، به ندرت با مشکل بیکاری مواجه می شوند. امروزه بیشتر کسب و کارهای جدید و استارتاپ های رو به پیشرفت به مدیر بازرگانی نیاز خواهند داشت. همچنین بسیاری از شرکت های بخش خصوصی هر ساله برای تکمیل کادر خدماتی خود آزمون های استخدامی برگزار کرده و یکی از موقعیت های شغلی که در بیشتر سال ها مشاهده می شود، مدیر بازرگانی است.
به همین دلیل می توان گفت که بی شک افراد با ورود به رشته های مدیریتی آینده بسیار خوبی خواهند داشت و می توانند برای کسب مهارت ها و تجربه های بیشتر، در شرکت های صادرات و واردات به عنوان مدیر مشغول به کار شوند و سپس کسب و کار و تجارت خود را راه اندازی کنند. بازارکار تجارت برای این دسته از فارغ التحصیلان بسیار مناسب بوده و حتی برای برخی که مدرک خود را از دانشگاه های برتر کشور گرفته اند می تواند فرصت های زیادی برای مهاجرت هم به همراه داشته باشد.
در نظر داشته باشید مشاوران سامانه مشاوره تحصیلی هیوا آماده هستند تا به تمام سوالات شما درخصوص این که برای تاجر شدن چه رشته ای بخوانیم پاسخ دهند. شما می توانید با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با مشاوران حرفه ای این مرکز در ارتباط باشید. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام کنکور سراسری هیوا از آخرین اخبار و تغییرات این حوزه مطلع گردید.
✔️ رشته های مربوط به تجارت مانند رشته مدیریت بازرگانی، یکی از زیر شاخه های رشته انسانی هستند. اطلاعات بیشتر در این مقاله ارائه شده است.
✔️ علاقه مندان به رشته تجارت می توانند در هنرستان های فنی حرفه ای و کاردانش در گروه های مدیریتی و امور مالی تحصیل کنند. اطلاعات بیشتر در این مقاله ارائه شده است.
✔️ بازارکار تجارت برای فارغ التحصیلان رشته های مدیریت و مدیریت بازرگانی بسیار مناسب بوده و حتی امکان مهاجرت برای آن ها وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر به این مقاله مراجعه شود.
برای مشاوره نحوه ورود به رشته تجارت
برای مشاوره نحوه ورود به رشته تجارت
سلام شما کدوم رشته برای تاجر شدن بهتر هست منظورم اینه که تجربی انسانی فنی حرفه ای یا...؟
سلام . برای تاجر شدن بهتره در رشته انسانی تحصیل کنین ، البته در صورت داشتن علاقه و استعداد .
سلام بهترین رشته برای تاجر شدن کدوم هست منظورم اینه که تجربی انسانی یا...؟
سلام . با توجه به علاقه و استعدادی که دارین رشته مورد نظرتون رو انتخاب کنین ، از طریق هر دو رشته می تونین در نهایت تاجر شین .
سلام دختران می توانند تاجر بشوند
سلام . خانم ها برای تاجر شدن مشکلی ندارن .
سلام درامد تاجر چقدر است ؟
سلام . درآمد تجار با توجه به نوع و میزان تجارتی که دارن متفاوته ، درآمد تاجر خوبه .
سلام من خیلی دوست دارم تاجر شوم چه رشته ای بخوانم ؟
سلام . برای تاجر شدن توصیه میشه در یکی از رشته های مدیریت تحصیل کنین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©