گوگل اسکولار یک موتور جست و جو برای پیدا کردن مقالات پژوهشی درباره موضوع خاصی است. گوگل اسکولار تمامی مقالات مرتبط با موضوع را نمایش داده و در صورت امکان لینک دانلود آن را نیز به کاربران ارائه می دهد. در سایت scholar.google می توان میزان اعتبار مقالات، تعداد مقالات مشابه و... را مشاهده کرد، همچنین امکان بارگذاری مقالات بر طبق راهنمای استفاده از آن، برای کاربران وجود دارد.
برای مشاوه نحوه استفاده از گوگل اسکولار
برای مشاوه نحوه استفاده از گوگل اسکولار
گوگل اسکولار بخشی از ابزارهای گوگل و یک موتور جستجوی جانبی است که زیر مجموعه گوگل قرار گرفته و به افراد کمک می کند تا مقالات و کتاب های مرجع را برای موضوع خاصی پیدا کنند. این منابع و مقاله ها می توانند بهترین گزینه برای دانشجویان و محققان جوان باشند، که در پی نگارش مقاله، پایان نامه یا پژوهش می باشند. آشنایی با امکانات گوگل اسکولار محقق را در دسترسی راحت به منابع یاری داده و امر تحقیق و پژوهش را برای وی راحت تر می نمایند. برای استفاده از گوگل اسکولار، باید ابتدا آن را به طور کامل شناخته و با تمامی امکانات آن آشنا بود.
ورود به سایت گوگل اسکولار از طریق آدرس scholar.google.com امکان پذیر است.
این سایت امکانات بسیار زیادی داشته که امکان ذخیره مقاله ها در پروفایل کاربری یکی از آن هاست. در ادامه این مطلب، به منظور آشنایی علاقمندان با این سایت، راهنمای استفاده از گوگل اسکولار مانند نحوه جست و جو در scholar.google، نصب گوگل اسکولار، نحوه دانلود مقالات از گوگل اسکولار و سایر امکاناتی که در گوگل اسکولار مشاهده می شوند، قرار گرفته است.
محقق گوگل یا گوگل اسکولار scholar.google یکی از بهترین و جامع ترین موتورهای جست و جو برای یافتن مقاله های پژوهشی رایگان است. برای دست یافتن به مقاله های پژوهشی راه های بسیاری وجود دارد، اما بیشتر دانشجویان و افرادی که قصد تحقیق در زمینه ای را داشته باشند، از موتور جست و جوی رایگان گوگل اسکولار استفاده می کنند. در ادامه این بخش، به معرفی گوگل اسکولار scholar.google پرداخته شده است.
برای نوشتن یک مقاله در حد حرفه ای و در حد ISI تمامی افراد به یک منبع مورد اطمینان نیاز دارند. گوگل اسکولار مطمئن ترین منابع را برای کاربران پیدا کرده و اجازه دریافت کتاب، PDF، مقاله و بسیاری از منابع علمی و سطح بالای دیگر را در اختیار کاربران خود قرار می دهد. به زبان ساده اگر گوگل را یک کتابخانه در نظر بگیریم، گوگل اسکولار مانند کتب مرجع این کتابخانه هستند. واضح است که تمامی افراد برای انجام یک تحقیق کامل و جامع، به سراغ کتب مرجع این کتابخانه بروند.
گوگل اسکولار بهترین منبع برای دستیابی به منابع و کتاب های علمی نیست، اما سایر منابع و به ویژه بهترین های آن ها، همیشه هزینه زیادی را برای در اختیار گذاشتن مقالات و کتب خود برای کاربران می گیرند. گوگل اسکولار کاملا رایگان بوده و هزینه ای بابت پیدا کردن مقالات علمی از کاربران خود دریافت نمی کند. در همین راستا می توان گفت که گوگل اسکولار scholar.google بهترین موتور جست و جوی رایگان برای دسترسی به منابع علمی پژوهشی است.
گوگل اسکولار یکی از بزرگترین موتورهای جست و جو در بین مقاله ها و کتاب های علمی پژوهشی است، اما برای استفاده از این منابع، باید ابتدا راهنمای ورود به گوگل اسکولار را بلد بود. درست مانند زمانی که برای پیدا کردن کتاب های مرجع، به بخش خاصی از کتابخانه مراجعه می شود، برای استفاده از گوگل اسکولار هم باید به بخش خاصی از گوگل مراجعه کرد. در ادامه راهنما ورود به گوگل اسکولار scholar.google و راهنمای استفاده از گوگل اسکولار به طور کامل ارائه شده است.
آسان ترین راه برای دسترسی به گوگل اسکولار، تایپ کردن آدرس اینترنتی این سایت به نشانی scholar.google.com در مرورگر دستگاه است. اگر به هر دلیلی با استفاده از این روش نتوان به سایت دسترسی پیدا کرد، می توان در گوگل عبارت Google Scholar را جست و جو کرد. همان طور که در تصویر زیر مشاهده می شود، با جست و جوی این عبارت، اولین سایتی که در صفحه نتایج نمایش داده می شود سایت گوگل اسکولار است.
با کلیک بر روی اولین لینک می توان وارد سایت گوگل اسکولار شد. در صورتی که آدرس درست باشد، کاربران با صفحه اصلی موتور جست و جوی گوگل اسکولار مواجه می شوند که شباهت بسیاری به صفحه اصلی گوگل دارد.
همچنین در وسط صفحه نوار جست و جو و در گوشه های صفحه امکانات بیشتر سایت مشاهده می شود.
برای ورود مستقیم به سایت گوگل اسکولار از طریق آدرس scholar.google.com کلیک کنید.
برای استفاده از امکانات سایت می توان روی هر کدام کلیک کرد تا صفحه مربوطه باز شوند. این سایت امکانات بسیاری داشته که برای بهتر شدن تجربه کاربران، باید با تمامی آن ها آشنایی داشت. همچنین می توان از گزینه جست و جوی پیشرفته این سایت برای دریافت نتایج بهتر استفاده کرد. راهنمای استفاده از گوگل اسکولار به طور کامل در ادامه ارائه شده است.
برای استفاده از تمامی امکانات گوگل اسکولار و همچنین انتشار یک مقاله در این سایت، باید ابتدا یک پروفایل عمومی ساخت یا به اصطلاح در این سایت ثبت نام کرد. ثبت نام و عضویت در scholar.google بسیار ساده بوده و اکثر افراد می توانند در عرض چند دقیقه این کار را انجام دهند و سپس به دانلود انواع مقالات از جمله مقاله review بپردازند. در ادامه تمامی مراحل ثبت نام و عضویت در گوگل اسکولار به طور کامل توضیح داده شده است.
برای ثبت نام در گوگل اسکولار، باید مانند بخش قبلی، ابتدا به سایت گوگل اسکولار مراجعه کرد. پس از ورود به سایت، در گوشه سمت چپ صفحه اصلی می توان گزینه پروفایل من یا My Profile را مشاهده کرد. لازم به ذکر است که قبل از ورود به این سایت و اقدام برای ثبت نام، باید اکانت گوگل داشت. اگر کاربری اکانت گوگل ندارد، باید ابتدا این اکانت را ساخته و سپس برای ثبت نام در گوگل اسکولار اقدام کند.
پس از ورود به این بخش، سایت از کاربران درخواست می کند که اطلاعات اولیه را که شامل موارد قابل مشاهده در تصویر می شوند پر کنند. اولین فیلد مربوط به اسم کاربران، دومین فیلد دانشگاه، سومین ایمیل دانشگاهی، چهارمین مربوط به موضوع مورد علاقه کاربر است. آخرین گزینه مربوط به صفحات خانگی و آدرس سایت هایی است که مقالات و پژوهش های کاربر در آن ها منتشر شده است. تمامی این فیلدها باید به دقت پر شده و سپس روی گزینه next کلیک شود.
پس از کلیک بر روی گزینه Next تمامی مقالاتی که با نام کاربر منتشر شده اند نمایش داده می شوند. در این قسمت می توان تمامی مقالات مربوط را مشاهده کرد و سپس مقالات منتخب را به پروفایل کاربری تشکیل شده اضافه کرد. در صورتی که کاربران بخواهند بعدا مقاله ای را حذف یا اضافه کنند، باید به بخش سوم پروفایل من، یعنی بخش Updates بروند و مقاله را حذف یا اضافه کنند.
برای استفاده از مقالات پژوهشی منتشر شده در گوگل اسکولار، باید نحوه جستجو در گوگل اسکولار و نحوه کار با تمامی قابلیت های آن را بلد بود. برای شروع باید به بخش گوگل اسکولار رفت و در نوار ابزار جست و جو، عبارت مورد نظر را تایپ کرد. با وجود این که امکان جست و جو در بین مقالات فارسی هم برای کاربران وجود دارد، اما باید گفت که نتایج به دست آمده، چندان ایده آل نیست. به همین دلیل بهتر است که کاربران موضوعات مورد نظر خود را به انگلیسی جست و جو کنند و سپس از آن برای نگارش پایان نامه کارشناسی ارشد و یا دکتری خود استفاده نمایند.
تا اینجا تمامی مراحل شبیه به جست و جوی عادی در گوگل است، اما پس از نمایش مقالات در ارتباط با موضوع جست و جو شده، قابلیت هایی در scholar.google وجود دارد که می توان از آن ها برای جست و جوی بهتر استفاده کرد. در زیر هر مقاله یک سری قابلیت قرار گرفته است که یکی از آن ها Cited by است. این گزینه اعتبار مقاله مرجع را مشخص کرده و هر چه عدد بزرگتری باشد، اعتبار آن مقاله هم بیشتر است. گزینه Related Articles هم به کاربران در پیدا کردن سایر مقاله های مرتبط و معتبر کمک می کند. با استفاده از گزینه Save هم می توان مقالات را در پروفایل کاربری ذخیره کرد تا بعدا به آن ها رجوع شود.
در کنار صفحه نمایش جست و جوها می توان یک منوی ابزار را مشاهده کرد. این منو در تخصصی تر کردن مقاله و جست و جوی بهتر در بین آن ها، به کاربران کمک خواهد کرد. با استفاده از این منو، کاربران می توانند تاریخ انتشار مقاله ها، نحوه نشان دادن مقاله ها بر حسب تاریخ، امتیاز و... را تنظیم کنند. همچنین می توان با کلیک بر روی گزینه Create Alert از گوگل اسکولار درخواست کرد تا نتایج به دست آمده را برای کاربر ایمیل کند.
برای جست و جوی بهتر و دقیق تر در بین مقاله ها، بهتر است که کاربران نام نویسنده مقاله مورد نظر خود را نیز وارد کنند. همچنین با گذاشتن علامت ~ قبل از کلمه کلیدی، گوگل اسکولار تمامی کلمات مترادف کلمه کلیدی را هم نشان می دهد. در صورتی که کاربری از درستی یک کلمه کلیدی مطمئن نباشد، می تواند از عبارت OR بین دو کلمه استفاده کرده تا scholar.google درست ترین عبارت را نمایش دهد.
دسترسی به بیشتر مقالات نمایش داده شده در گوگل اسکولار کاملا رایگان است، اما برای دانلود برخی از مقالات که در سایت های رسمی و معتبر منتشر شده اند، باید هزینه آن را پرداخت کرد. برای پرداخت هزینه این مقالات باید از مستر کارت و پی پال استفاده کرد که دسترسی به آن برای همه ممکن نیست، اما می توان با استفاده از سایت های رابط ایرانی این کار را انجام داد و از اطلاعات مقاله برای نگارش پایان نامه کارشناسی ارشد استفاده کرد. در ادامه این بخش راهنمای استفاده از گوگل اسکولار و نحوه دانلود مقالات از گوگل اسکولار ارائه شده است.
زمانی که کاربران موضوع مورد نظر را جست و جو می کنند، لیستی از مقالات مرتبط برای آن ها نمایش داده می شود. در صورتی که مقاله رایگان باشد، در کنار لینک مقاله، می توان لینک مربوط به متن کامل به صورت PDF را مشاهده کرد. همانطور که در تصویر زیر نمایش داده شده است، این لینک در کنار لینک اصلی قرار داشته و برای تمامی مقالات رایگان قابل دسترس است. برای دانلود مقالات رایگان از scholar.google، تنها کافی است تا روی گزینه مشخص شده در تصویر کلیک کرد.
پس از کلیک بر روی این لینک، فرایند دانلود مقاله به صورت خودکار شروع شده و لازم نیست تا کاربران کار دیگری بکنند. تنها کافی است که یک نرم افزار مناسب برای باز کردن فایل های پی دی اف در سیستم خود داشته باشند و مقاله به صورت رایگان و خودکار در دسترس آن ها خواهد بود. مقالاتی که لینک دانلود رایگان و مستقیم را ندارند، به طور معمول در ژورنال های رسمی و معتبر منتشر شده اند و تمامی کاربران باید برای استفاده از آن ها، هزینه ای را پرداخت کنند. گاهی می توان با جست و جوی نام مقاله یا کلیک بر روی All Versions نمونه های رایگانی از مقالات پولی را پیدا کرد.
گوگل اسکولار یک موتور جست و جوگر و بخشی از گوگل است و امکان نصب گوگل اسکولار فارسی و انگلیسی وجود ندارد. چرا که این موتور جست و جو نرم افزاری برای نصب روی گوشی و کامپیوتر ندارد. تنها کافی است که وارد سایت شده و موضوعات مورد نظر را به فارسی، انگلیسی یا هر زبان دیگری جست و جو کرد. البته لازم به ذکر است که مقالات فارسی قرار گرفته در این سایت خیلی متنوع نبوده و شاید نتایج جست و جو خیلی ایده آل نباشد. به همین دلیل توصیه می شود تا موضوعات به انگلیسی جست و جو شوند تا انواع مقالات علمی و پژوهشی در آن به نمایش درآید. راهنمای استفاده از گوگل اسکولار و جست و جو در آن در ابتدای این مقاله ارائه شده است.
پس از نمایش نتایج به دست آمده در scholar.google، امکان ذخیره و دانلود آن ها وجود دارد. برخی از مقالات نمایش داده شده رایگان نیستند و باید برای دانلود آن ها مبلغی را پرداخت کرد، اما گاهی اوقات می توان به وبلاگ های مربوط به نویسنده مقاله مراجعه کرد و مقاله را به صورت رایگان دریافت کرد. البته کاربران باید در نظر داشته باشند که همیشه امکان پیدا کردن نسخه رایگان تمامی مقالات وجود ندارد. بیشتر اوقات نسخه رایگان مقالاتی که بازدید زیادی داشته اند در اینترنت پیدا می شود.
برای پیدا کردن مقالات در گوگل اسکولار به صورت رایگان، می توان عنوان مقاله را به همراه نام نویسنده، در گوگل جست و جو کرد. برخی از سایت ها، نسخه خلاصه ای مقاله را به صورت رایگان در سایت خود قرار داده اند که می توان از آن ها استفاده کرد. گاهی اوقات هم مقاله مورد نظر به فارسی ترجمه شده است و برخی از نویسندگان ترجمه مقالات خود را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار داده اند. بیشتر اوقات، تمامی افراد می توانند نسخه رایگان مقاله مورد نظر خود را به راحتی پیدا کنند.
در سایت گوگل اسکولار، علاوه بر قابلیت ها و امکاناتی که در ابتدا به آن ها اشاره شد، امکانات دیگری هم وجود دارد. با استفاده از سایر امکانات گوگل اسکولار، افراد می توانند نتایج جست و جوی خود را شخصی سازی کرده و مقالات مرتبط تر و بهتری را پیدا کنند. در بخش تنظیمات می توان نتایج جست و جو را شخصی سازی کرد و با نصب افزونه scholar.google بر روی کروم، دسترسی به این سایت هنگام جست و جو را تسریع بخشید.
برای استفاده از این افزونه حتما باید مرورگر کروم را نصب داشت. با استفاده از تنظیمات کتابخانه من می توان مقالات دلخواه را ذخیره و از آن ها در صورت نیاز استفاده کرد. با کلیک بر روی گزینه Save با آیکون ستاره در زیر لینک هر مقاله می توان آن مقاله را در بخش کتابخانه ذخیره کرد.
همچنین امکان تغییر زبان سایت گوگل اسکولار هم در بخش تنظیمات وجود دارد. با کلیک بر روی گزینه Alert در منوی سمت چپ سایت، کاربران می توانند هشدارها یا اعلان های خود را برای نمایش نتایج مرتبط شخصی سازی کنند. با استفاده از منوی تنظیمات scholar.google، می توان بسیاری از موارد مربوط به مقالات و نحوه نمایش آن را تغییر داد.
در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام در خصوص نحوه و راهنمای استفاده از گوگل اسکولار، می توانید با سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا تماس بگیرید. کارشناسان سامانه مشاوره هیوا اطلاعات کامل در این زمینه را در اختیار شما قرار می دهند. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام هیوا از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوید.
✔️ بیشتر مقالات نمایش داده شده در سایت گوگل اسکولار رایگان هستند، اما برخی از مقالات که در ژورنال های برتر دنیا منتشر شده اند به صورت رایگان در دسترس نیستند. اطلاعات بیشتر در این مقاله ارائه شده است.
✔️ گوگل اسکولار یک منبع علمی یا پایگاه داده نیست، بلکه این سایت یک موتور جست و جو است که تمامی مقالات پژوهشی مربوط با موضوع جست و جو شده را نمایش می دهد. اطلاعات بیشتر در این مقاله ارائه شده است.
✔️ گوگل اسکولار نرم افزار یا اپلیکیشن خاصی نداشته و امکان نصب آن بر روی دستگاه وجود ندارد. تنها می توان با نصب افزونه گوگل کروم دسترسی به آن را ساده تر کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر به این مقاله مراجعه شود.
برای مشاوه نحوه استفاده از گوگل اسکولار
برای مشاوه نحوه استفاده از گوگل اسکولار
سلام امکان اینکه مقاله منتشر کرد است ؟
سلام .امکان بارگذاری مقاله درگوگل اسکولار وجود داره .
خیلی خوبه دانلود رایگان است ؟
سلام . دانلود اکثر مقالات در گوگل اسکولار رایگان هستش .
سلام گوگل اسکولار چیه ؟
سلام . گوگل اسکولار یک موتور جست و جو برای پیدا کردن مقالات پژوهشی درباره موضوع خاصی هستش .
سلام من نمی توانم وارد شوم چکار کنم ؟
سلام . لینک مستقیم ورود به گوگل اسکولار در متن مقاله قرار گرفته ، بر روی لینک کلیک کنین ، بعد از ورود باید برای عضویت اقدام کنین .
سلام . دانلود مقاله هزینه دارد ؟
سلام . دانلود مقاله در گوگل اسکولار ، رایگان هستش .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©