کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران موسسه ای آموزشی، پژوهشی، علمی و خدماتی است که در راستای اشاعه اطلاعات و تربیت جامعه ای آگاه فعالیت می کند. متقاضیان واجد شرایط می توانند جهت آگاهی از نحوه عضویت در کتابخانه ملی ایران به سایت این مجموعه www.nlai.ir مراجعه نمایند. ثبت نام در کتابخانه ملی دارای شرایط خاصی بوده و داوطلب می بایست در سایت مذکور نسبت به بارگذاری مدارک خود اقدام نماید.
برای مشاوره نحوه ثبت نام و عضویت کتابخانه ملی
برای مشاوره نحوه ثبت نام و عضویت کتابخانه ملی
سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران بزرگترین کتابخانه ایران است که مجموعه ای غنی و گسترده از منابع گوناگون در زمینه های مختلف دانشگاهی، علوم و فنون، مذهبی و ادب را در برمی گیرد. به طوری که اکثر کتاب ها و اسناد خطی کتابخانه ملی، نوشته های بزرگان ایرانی در حوزه های ادبیات، تاریخ، فلسفه و عرفان، علوم فقه، طب و نجوم و مجموعه ای از نخستین ترجمه های فارسی کتاب های خارجی در این کتابخانه پیدا می شود.
تمام موارد مذکور سبب شده که عضویت در کتابخانه ملی برای پژوهشگران و دانشجویان به امر مهمی تبدیل شود، چرا که می توان گفت کتابخانه ملی برای تحقیق و کسب اطلاعات راجع به هر موضوعی، مجموعه ای از منابع مفید را در اختیار افراد قرار می دهد. با توجه به اهمیت موضوع، در این مقاله علاوه بر توضیح نحوه ثبت نام در این کتابخانه و شرایط عضویت، به مدارک لازم جهت ثبت نام و هزینه عضویت نیز پرداخته شده است.
همانطور که گفته شد، از تاسیس کتابخانه ملی ایران بیش از 80 سال است که می گذرد. در معرفی کتابخانه ملی می توان بیان داشت که ساختمان کتابخانه ملی در بزرگراه شهید حقانی تهران و ساختمان گنجینه اسناد ملی ایران در خیابان میرداماد واقع شده است. این مجموعه 9700 متر مربع زیربنا دارد و در 8 طبقه از بتن هایی استفاده شده که در برابر 9 ریشتر زلزله مقاومت می کند. منابع گسترده کتابخانه ملی ایران در سه مجموعه کلان "کتابخانه ملی"، "آرشیو ملی" و "دیجیتال" تقسیم بندی شده و در 15 تالار جای گرفته است. تالار های کتابخانه ملی عبارتند از:
نام تالار | منابع موجود در تالار |
خوارزمی | اسناد و کتاب های خطی و نادر |
خواجه نصیر الدین طوسی | پیایند ها |
کمال الملک | منابع غیر کتابی |
ابن ندیم | مرجع و کتابشناسی |
رازی | علوم و فنون |
ابن سینا | علوم انسانی |
فارابی | علوم اجتماعی و هنر |
محدث ارموی | ایران شناسی و اسلام شناسی |
رودکی | بخش ویژه روشن دلان و کم توانان |
کمال الدین بهزاد | منابع غیر کتابی |
پروین اعتصامی | مطالعات زنان |
رقومی | دیجیتال |
_ | کتابخانه عمومی با عناوین سعدی و حافظ |
_ | کتابخانه کودکان |
_ | موزه کتاب و میراث مستند ایران |
تمام این منابع مفصل و جامع برای پژوهشگران و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و به بالا قابل استفاده است. کتابخانه ملی ایران در راستای توزیع عادلانه منابع و دسترسی آسان پژوهشگران به آنها امکان عضویت اینترنتی را فراهم نموده تا اعضا بتوانند از امکانات و خدمات آن بهره مند شوند.
افراد برای عضویت اینترنتی ابتدا می بایست به سایت کتابخانه ملی ایران به نشانی www.nlai.ir مراجعه نموده و نسبت به تکمیل فرم ثبت نام و پرداخت هزینه عضویت اقدام نمایند. در ادامه مقاله به هر کدام از این مراحل به تفصیل پرداخته شده است.
یکی از مراحلی که افراد هنگام عضویت اینترنتی در سایت کتابخانه ملی می بایست طی کنند، مطالعه شرایط عضویت در کتابخانه ملی می باشد. افراد برای عضویت و استفاده از این کتابخانه می بایست واجد تمامی شرایط ذکر شده باشند تا در روند ثبت نام و عضویت از بروز مشکلات جلوگیری نمایند. هم چنین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران نیز هر ساله با هدف شناسایی و معرفی پژوهشگران، کشف استعدادهای برتر و ایجاد تعامل و همکاری علمی میان آنان و گسترش تجربه های علمی برگزار می شود.
مسئولیت وضع شرایط عضویت در کتابخانه ملی به عهده اداره عضویت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران می باشد. این سازمان مسئول بررسی و تایید شرایط عضویت مراجعان و تعیین سطوح عضویت آنان است. متقاضیان عضویت در کتابخانه ملی می توانند با مراجعه به نشانی www.nlai.ir طبق مراحل زیر تمامی شرایط وضع شده را مطالعه نموده، سپس اقدام به ثبت نام نمایند. شرایط و ضوابط وضع شده جهت ثبت نام در کتابخانه ملی ایران به صورت زیر است:
حداقل شرایط لازم تحصیلی برای عضویت در کتابخانه ملی، فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته، سطح سه حوزه و نیز دکتری حرفه ای و کارشناسی ارشد پیوسته از ترم ده به بالا است.
البته افرادی که دارای حداقل مدرک پیش دانشگاهی یعنی دیپلم هستند، نیز می توانند از خدمات کتابخانه ملی استفاده کنند. شرایط احراز عضویت مشمولین این گروه، در ماده 3 آیین نامه کتابخانه ملی ذکر شده که شامل موارد زیر می باشد:
تنها پدید آورندگانی می توانند بدون برخورداری از حداقل اشتغال به تحصیل در مقطع فوق لیسانس به عضویت پذیرفته شوند که مولف یک کتاب علمی - تخصصی باشند و یا مقاله آن ها در یکی از مجلات علمی با درجه ISI، علمی پژوهشی و یا علمی - ترویجی چاپ شده باشد و یا در یکی از کنفرانس های بین المللی ارائه شده باشد که در ادامه لیست این افراد ارائه شده است.
نخبگان
مخترعان
حافظان کل قرآن کریم
اهدا کنندگان مجموعه های نفیس به کتابخانه ملی ایران و اعضا درجه یک خانواده آنها
دارندگان مدرک درجه یک، دو، سه هنری با تایید وزارت ارشاد
جانبازان و ایثارگران: البته اعضای درجه یک خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران می توانند با حداقل مدرک کارشناسی از خدمات سازمان بهره مند شوند.
معلولین جسمی، نابینایان، کم بینایان و ناشنوایان
قهرمانان ورزشی ملی و جهانی
بازنشستگان دولت
کارکنان و بازنشستگان سازمان (رسمی، پیمانی و قراردادی) و خانواده درجه یک آنها به مدت 5 سال
به داوطلبان عضویت کتابخانه ملی توصیه می شود پیش از اقدام به ثبت نام در این کتابخانه ابتدا شرایط فوق و شرایط هریک از سطوح عضویت کتابخانه ملی را مطالعه کرده سپس اقدام به نام نویسی نمایند. در صورتی که داوطلب فاقد شروط قید شده در قسمت فوق باشد از ثبت نام او ممانعت به عمل خواهد آمد.
ثبت نام در کتابخانه ملی ایران با ارائه مدارک ذکر شده از سوی این سازمان امکان پذیر است. در هنگام ثبت نام اینترنتی ارائه مدارک هویتی کافی بوده، اما متقاضیان موظفند پس از تایید صلاحیت عضویت از سوی اداره عضویت کتابخانه ملی برای تکمیل فرآیند ثبت نام خود به صورت حضوری به این کتابخانه مراجعه نمایند.
در هنگام مراجعه حضوری ارائه تمامی مدارک ثبت نام کتابخانه ملی که در ادامه مقاله آورده شده است، الزامی می باشد. لازم به ذکر است ارائه اصل و کپی هر یک از مدارک ذکر شده ضروری است، لذا اسکن یا کپی مدارک به تنهایی قابل قبول نمی باشد. در ادامه مقاله لیست مدارک ثبت نام کتابخانه ملی به طور کامل شرح داده شده است:
تکمیل فرم اینترنتی ثبت نام
مدارک هویتی شامل کارت ملی و شناسنامه
آخرین مدرک تحصیلی یا گواهینامه موقت پایان تحصیلات برای فارغ التحصیلان مقاطع تحصیلی مذکور. البته این مورد از مدارک ثبت نام کتابخانه شامل تبصره هایی نیز می باشد که شامل موارد زیر می باشد:
تبصره 1: آنانی که به دلیل خدمت سربازی مدرک فارغ التحصیلی خود را دریافت نکرده اند، می توانند با ارائه اصل نامه هایی که دانشگاه برای مراجع نظام وظیفه صادر کرده (نامه معافیت تحصیلی) ثبت نام نمایند.
تبصره 2: دارندگان مدرک دکتری حرفه ای و اعضا هیئت علمی می توانند با ارائه کارت معتبر خود ثبت نام نمایند.
تبصره 3: مدرک تحصیلی از دانشگاه های خارجی، می بایست دارای مهر تایید وزارت علوم یا وزارت امور خارجه یا سفارتخانه و کنسولگری جمهوری اسلامی ایران باشد. در غیر این صورت مدرک ارائه شده جهت احراز شرایط عضویت مورد قبول نمی باشد.
تبصره 4: کارت عضویت اتباع خارجی پس از دریافت تمامی مدارک، بررسی و استعلام از مراجع ذیربط، صادر خواهد شد.
کارت دانشجویی معتبر و گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصی، دستیاری پزشکی و طلاب حوزوی سطح 4 و بالاتر
مدارک لازم جهت احراز شرایط عضویت برای مشمولان مندرج در ماده 3 آیین نامه (نخبگان، مخترعان، حافظان کل قرآن و...) شامل موارد زیر می باشد:
کتاب و مجله محتوای مقاله تخصصی چاپ شده برای پدید آورندگان
گواهی ثبت اختراع برای مخترعان
گواهی از مراجع ذی صلاح در خصوص شرایط نخبگی توسط نخبگان
گواهی جهت احراز شرایط مربوط به ایثارگران و جانبازان و اعضای درجه یک خانواده شهدا برای مشمولان
حکم بازنشستگی برای بازنشستگان دولت
گواهی یا کارت معلولیت جسمی، نابینایی، ناشنوایی از سازمان بهزیستی برای دارندگان این شرایط
گواهینامه درجه یک، دو و سه هنری با تایید وزارت ارشاد برای هنرمندان
مدرک تخصصی حافظان کل قرآن کریم برای حافظان
تایید سازمان برای اهدا کنندگان مجموعه نفیس به این سازمان
حکم قهرمانی برای قهرمانان ملی و جهانی
کارت واکسن
لازم به ذکر است تمامی مدارک خواسته شده باید در کمال درستی چه در زمان مراجعه حضوری و چه در زمان بارگذاری در سایت ارسال شود، چرا که درصورت ارسال مدارک اشتباه و ناقص مسئولیت لغو و باطل شدن ثبت نام داوطلب به عهده وی خواهد بود.
خوشبختانه کتابخانه ملی ایران جهت نام نویسی متقاضیان امکان ثبت نام اینترنتی را فراهم نموده تا مرحله تایید صلاحیت اولیه عضویت به صورت اینترنتی انجام شود. با این کار صرفه جویی زیادی در زمان مراجعان گرامی انجام شده و صرفا متقاضیان واجد شرایط برای تکمیل قرآیند ثبت نام خود می بایست به صورت حضوری به این سازمان مراجعه نمایند. همانطور که پیش تر بیان شد، افرادی که مقاله آن ها در یکی از مجلات علمی با درجه ISI، علمی پژوهشی و یا علمی - ترویجی چاپ شده باشد، نیازی به رعایت حداقل اشتغال به تحصیل ندارند.
یکی از مراحل ثبت نام اینترنتی در این کتابخانه، تکمیل فرم عضویت کتابخانه ملی می باشد که متقاضیان برای تکمیل فرم مربوطه باید به سایت این کتابخانه به نشانی www.nlai.ir مراجعه نمایند. لازم به ذکر است بخش هایی که با ستاره قرمز مشخص شده می بایست حتما تکمیل شوند، در غیر این صورت کاربر با خطای سیستم مواجه خواهد شد. در پایان پس از تکمیل فرم عضویت کتابخانه ملی می بایست گزینه ارسال انتخاب شود. در ادامه این بخش تصویر فرم عضویت کتابخانه ملی آورده شده است.
باید گفت که منظور از شناسه کاربر در فرم اینترنتی عضویت کتابخانه ملی همان شناسه و رمز عبوری است که متقاضی هنگام ورود به سایت مذکور تعریف کرده است. بنابراین توصیه می شود کاربران شناسه و گذرواژه حساب خود را به خاطر بسپارند تا در روند ثبت نام دچار مشکل نشوند.
همانطور که در متن مقاله اشاره شد، آدرس سایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به نشانی www.nlai.ir می باشد که امکانات و اطلاعات زیادی را در اختیار افراد قرار می دهد. افراد می توانند با استفاده از تب های راه اندازی شده در این سایت به اموری مانند ثبت نام اینترنتی، تکمیل فرم ثبت نام، کتابخانه دیجیتال، فروشگاه آنلاین کتاب و.. دسترسی داشته باشند.
برای دسترسی مستقیم به سایت کتابخانه ملی کلیک کنید.
در قسمت منوی صفحه خانه سایت کتابخانه ملی موارد انتشارات، آموزش/ پژوهش، مجموعه ها، مراجعه و بازدید، درباره ما و ارتباط قرار داده شده که در ادامه هر کدام از این بخش های سایت توضیح داده شده است.
بخش انتشارات شامل کتاب ها، نشریات تخصصی سازمان، نشریات عمومی سازمان و دانشنامه ها می باشد که افراد می توانند با کلیک بر روی هر گزینه از منابع موجود در هر بخش مطلع شوند.
بخش آموزش و پژوهش شامل دو قسمت است که بخش پژوهش مربوط به گروه های پژوهشی، طرح ها و رویداد ها، جشنواره ملی پژوهش می باشد. بخش آموزش به مواردی مانند آموزش حضوری و مجازی، همایش ها و... می پردازد.
بخش مجموعه مربوط به معرفی تمام منابع موجود در کتابخانه ملی است.
بخش مراجعه و بازدید به کاربران امکاناتی مانند عضویت، معرفی تالار های مطالعه، گالری، موزه کتاب و میراث مستند و مورادی از این قبیل را ارائه می دهد.
در بخش درباره ما همانطور که از نامش پیداست می توان در رابطه با تاریخچه سازمان، قانون اساسنامه سازمان، ریاست و راهبرد ها و برنامه ها اطلاعات جامعی کسب نمود.
در بخش ارتباط می توان اطلاعات تماس کتابخانه ملی را مشاهده نمود. در ضمن درج نظرات، انتقادات و پیشنهادات مربوط به این قسمت از سایت کتابخانه ملی ایران می باشد.
تاکنون در این مقاله در رابطه با ثبت نام کتابخانه ملی، شرایط عضویت، مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام و سایت مورد نظر اطلاعات جامعی در اختیار متقاضیان قرار داده شد. در این بخش از مطلب حاضر به هزینه عضویت در کتابخانه ملی پرداخته می شود.
مجددا باید متذکر شد که عضویت در کتابخانه ملی شامل سطوح مختلفی اعم از عضویت ویژه که دائمی بوده، عضویت پژوهشی و عضویت عادی است. لازم به ذکر است هر کدام از این سطوح عضویت شرایط خود را داشته و مراجعان برای دریافت هر کدام از این موارد باید توسط اداره عضویت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران تایید صلاحیت شوند. یکی از مواردی که در تایید صلاحیت نخبگان تاثیرگذار است، ارائه گواهی معتبر از بنیاد ملی بنیاد نخبگان می باشد.
هزینه عضویت در هرکدام از سطوح عضویت کتابخانه ملی ایران یکسان می باشد. در واقع سطوح عضویت در مدت زمان عضویت و افراد متفاوت می شوند. هزینه عضویت در کتابخانه ملی برای هر سال 30 هزار تومان است. این هزینه در زمان مراجعه حضوری در متقاضیان دریافت می شود. مراجعان می توانند تمام شرایط عضویت سطوح مختلف کتابخانه ملی را در سایت مذکور مطالعه نمایند.
کتابخانه ملی ایران بهترین و کامل ترین مکان برای یافتن منابع پژوهشی و ادبی بوده و محققان و دانشجویان اکثرا در پی عضویت در این کتابخانه می باشند. جهت سهولت در امر ثبت نام و دسترسی بهتر متقاضیان گرامی در ادامه این بخش نحوه عضویت در کتابخانه ملی ضمن ارائه راهنمای تصویری آموزش داده شده است.
متقاضیان با ورود به سایت کتابخانه ملی ایران به نشانی www.nlai.ir می بایست از منوی اصلی سایت وارد صفحه مربوط به عضویت شوند.
کاربران با انتخاب گزینه درخواست عضویت وارد صفحه مربوط به شرایط عضویت می شوند که می بایست با انتخاب گزینه "مشمول شرایط عضویت می باشم" وارد مرحله بعدی ثبت نام شوند.
متقاضیان در این مرحله نیز مانند مرحله قبلی پس از مطالعه شرایط و موارد ذکر شده باید روی گزینه "موافقم" کلیک نمایند.
می توان گفت مرحله آخر اصلی ترین مرحله درخواست عضویت اینترنتی کتابخانه ملی است. در این مرحله متقاضیان باید فرم عضویت را به دقت تکمیل فرمایند. لازم به ذکر است تمام بخش های ستاره دار باید به طور کامل تکمیل شوند.
کاربران می بایست پس از اطمینان حاصل کردن از صحت اطلاعات وارد شده در فرم ثبت نام خود روی گزینه ارسال کلیک کنند. در پایان مراحل عضویت در کتابخانه ملی از متقاضی خواسته می شود تا چند روز آینده با مدارک خواسته شده (از جمله گواهی موقت دکتری برای دانشجویان دکتری) به کتابخانه مراجعه نمایند. در صورت عدم مراجعه حضوری درخواست کاربر به طور خودکار حذف خواهد شد.
باید مجددا خاطر نشان شود که پس از ثبت درخواست و ارائه مدارک هویتی مانند کارت ملی و شناسنامه، در رابطه با درخواست کاربر جهت عضویت در کتابخانه ملی توسط کمیته عضویت تصمیم گیری خواهد شد. متقاضیان در صورت داشتن سوال در رابطه با ثبت درخواست عضویت کتابخانه می توان از قسمت تماس با ما سایت مذکور مشکل خود را پیگیری نمایند.
تمامی اعضایی که عضویت آنها در کتابخانه ملی منقضی شده و نیاز به تمدید عضویت در این کتابخانه را دارند می بایست همانند درخواست عضویت اولیه در این مجموعه از طریق سایت اقدام نمایند. تمدید عضویت کتابخانه ملی به صورت زیر و از طریق سایت www.nlai.ir انجام می پذیرد. البته قابل ذکر است که جهت تمدید عضویت باید مبلغی را پرداخت کرد که بصورت حضوری دریافت می شود. حافظان کل قرآن کریم می توانند با شرکت در آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن بدون رعایت شرط حداقل مدرک، از امکانات کتابخانه ملی استفاده نمایند.
در مرحله اول متقاضیان می بایست طبق تصویر زیر وارد بخش عضویت سایت مذکور شوند.
متقاضیان با انتخاب گزینه های ذکر شده باید از منوی سمت راست صفحه باز شده روی بخش "تعویض و تمدید و صدور المثنی" کلیک کنند.
لازم به ذکر است در صفحه مربوط به تمدید عضویت کتابخانه ملی تمامی قوانین و شرایط درخواست تمدید عضویت نوشته شده و کاربران می توانند به صورت حضوری و با پرداخت هزینه های مربوطه نسبت به دریافت کارت جدید کتابخانه ملی خود اقدام نمایند.
با توجه به اینکه کتابخانه ملی به عنوان یکی از میراث ملی و فرهنگی كشور محسوب می شود، استفاده صحیح و درست از امکانات آن در جهت حفظ و نگهداری کتابخانه بسیار حائز اهمیت است. از این رو آسیب رساندن به میز و صندلی، كتاب ها و منابع كتابخانه، هر نوع خط كشی و علامت گذاری در منابع، جا گذاشتن وسایل بین صفحات كتابها و اختلال در سیستم های رایانه ای از جمله عواملی هستند که در صورت مشاهده باعث لغو عضویت اعضای کتابخانه و برخورد با آن ها می شود.
اعضای کتابخانه ملی باید توجه داشته باشند که کتاب های هر تالار مختص آن بوده و از جا به جا کردن آن ها بین تالار های مختلف باید پرهیز شود. همچنین آوردن همراه به سالن مطالعه ممنوع بوده و مطابق شرایط در نظر گرفته شده برای استفاده از سالن مطالعه کتابخانه ملی تنها افراد دارای شرایط خاص امکان آوردن همراه را دارند.
برای مطالعه شرایط استفاده از سالن مطالعه کتابخانه ملی کلیک کنید.
به هر یک از افراد پس از عضوت در کتاب خانه ملی یک کارت عضویت تعلق میگیرد و تنها صاحب کارت اجازه استفاده از سالن های کتابخانه ملی را خواهد داشت. از این رو هرگونه جابجایی کارت و استفاده از کارت دیگران ممنوع بوده و در صورت مشاهده برخورد خواهد شد. اعضای کتابخانه باید از آوردن هرگونه کتاب و جزوه شخصی به داخل کتابخانه جدا پرهیز نمایند و در زمان ورود به سالن وسایل خود را به حراست تحویل دهند.
خوشبختانه سایت کتابخانه ملی ایران سایتی کامل بوده و تمام اطلاعات لازم راجع به ثبت نام، تاسیس، منابع موجود، آدرس کتابخانه و نمایندگی ها در سطح استان ها در آن درج شده است. یکی از امکاناتی که سایت کتابخانه ملی ایران در اختیار اعضا قرار می دهد، ساعت کاری هریک از بخش ها و تالار های کتابخانه ملی بوده که در ادامه این بخش از مقاله جدولی در خصوص ساعت کاری کتابخانه ملی قرار داده شده است.
تالار مربوطه | ساعت کاری |
تالار های مرجع تخصصی، کتابخانه عمومی، نشریات و منابع غیر کتابی | همه روزه (روزهای کاری و تعطیل) از 8 صبح الی 20 |
تالار ایران شناسی و اسلام شناسی | شنبه تا چهارشنبه از 8 صبح الی 16 |
تالار نابینایان | شنبه تا چهارشنبه از 8 صبح الی 16 |
بخش عضویت و کتابخانه کودکان | شنبه تا چهارشنبه از 8 صبح الی 14 |
شیفت شب کتابخانه ملی | هرشب (به جز ایام تعطیل) از 21 الی 7 صبح |
مراجعان می بایست طبق تصویر بالا ساعت خود را تنظیم نمایند چرا که پس از گذشتن ساعات زیر، مراجعان به هیچ عنوان اجازه استفاده از تالار های ذکر شده را نخواهند داشت.
در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام در خصوص نحوه ثبت نام و عضویت کتابخانه ملی، می توانید با سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا تماس بگیرید. کارشناسان سامانه مشاوره هیوا اطلاعات کامل در این زمینه را در اختیار شما قرار می دهند. همچنین می توانید با عضویت در کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام هیوا از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوید.
✔️ مهم ترین شرط عضویت در کتابخانه ملی ایران داشتن مدرک تحصیلی بیشتر از کارشناسی ارشد می باشد که جزئیات بیشتر در متن مقاله آورده شده است.
✔️ عضویت در کتابخانه ملی به صورت اینترنتی انجام می شود که نحوه عضویت در این کتابخانه همراه با ارائه راهنمای تصویری در متن مقاله آموزش داده شده است.
✔️ ساعات کاری هریک از تالار ها و بخش های کتابخانه ملی متفاوت است که جزئیات بیشتر در متن مقاله توضیح داده شده است.
برای مشاوره نحوه ثبت نام و عضویت کتابخانه ملی
برای مشاوره نحوه ثبت نام و عضویت کتابخانه ملی
سلام ، وقت بخیر مدرک کارشناسی دارم ولی یه مقاله ی ISI هم دارم ، اگر موقع ثبت نام رمز عبور و نام کاربری رو جایی یادداشت نکرده باشیم و به دلیل تاخیر در تکمیل مدارک،رمز را فراموش کرده باشیممجددا نیاز به ثبت نام در سایت هست ؟چون با اینکه فراموشی رمز عبور رو میزنم ، اما چیزی واسه من ایمیل نمیشه
سلام . مجدد مراحل ثبت نام کتابخانه ملی رو انجام بدین .
سلام حافظ قرآن و مدرک دیپلم دارم می توانم عضو بشوم ؟
سلام . می تونین در ثبت نام کتابخانه ملی شرکت کنین .
سلام . اصل مدرک تحصیلیمو ندارم می توانم ثبت نام کنم ؟
سلام . برای ثبت نام کتابخانه ملی می تونین از دانشگاه گواهی بگیرین .
سلام هزینه عضویت چگونه پرداخت کنم ؟
سلام . هزینه عضویت کتابخانه ملی رو زمان مراجعه حضوری پرداخت کنین .
سلام من اتباع هستم می توانم عضو کتابخانه شوم ؟
سلام . اتباع خارجی در صورت داشتن شرایط می تونن در ثبت نام کتابخانه ملی شرکت کنن .
سلام عضویت افتخاری چند ساله است ؟
سلام . عضویت افتخاری کتابخانه ملی به صورت دائمی هستش .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©