علاقه مندان به ثبت نام در مسابقه ملی و بین المللی مهارت ۱۴۰۲ میتوانند از طریق مراجعه به سایت skills.irantvto.ir از شرایط، زمان ثبت نام، و نحوه ثبت نام مسابقات ملی و بین المللی مهارت دوره جدید آگاهی پیدا کنند. این دوره پس از برگزاری و اعلام نتایج در دو مرحله شهرستانی و استانی برگزار می گردد و حداکثر سن مجاز برای شرکت 21 سال می باشد.
برای مشاوره شرکت در مسابقات ملی و بین المللی مهارت
برای مشاوره شرکت در مسابقات ملی و بین المللی مهارت
بسیاری از افراد هستند که از مهارت ها و استعداد های بالایی در زمینه ای خاص برخوردارند. اما به مرور زمان و بر حسب عدم استفاده، آنها را فراموش می کنند. حتماً بارها از اطرافیان خود شنیده اید که استعداد آنها هدر رفته است و به خاطر شرایط اقتصادی مجبور شده اند راه دیگری را در پیش گیرند.
راه های مختلفی وجود دارد که افراد بتوانند استعداد ها و مهارت های خود را کشف نمایند و باعث تغییر مسیر زندگی خود شوند. در کشورهای مختلف مواردی همچون سیستم آموزشی، سازمان های کشف مهارت و استعداد، دانشگاه ها و.... وجود دارند که کمک می کنند افراد نخبه و ماهر شناسایی و در صورت لزوم روی آنان سرمایه گذاری گردد تا بتوانند برای کشور مفید واقع شوند.
در ایران نیز سال هاست از طریق برگزاری المپیاد و مسابقه مهارت، استعداد افراد جوان کمتر از 21 سال شناسایی و برای ارتقای و سرمایهگذاری بیشتر به سازمانها و مراکز مربوطه معرفی می گردند. در این مقاله قصد داریم تا اطلاعات مفیدی را در خصوص مسابقات ملی و بین المللی مهارت، زمان ثبت نام المپیاد مهارت و شرایط مسابقات ملی و بین المللی مهارت ۱۴۰۲ در اختیار متقاضیان قرار دهیم.
کشور ایران از جمعیت جوان و پویایی تشکیل شده است. سطح فرهنگی جامعه به سمتی سوق پیدا کرده است که بسیاری از افراد تنها راه ورود به بازار کار را از طریق رفتن به دانشگاه و داشتن تحصیلات تکمیلی می دانند. درست است که افزایش سطح تحصیلی و سواد آکادمیک جامعه از دید جامعه شناختی تحسین برانگیز است، اما همواره با چندین سؤال مهم مواجه می باشد:
آیا کشور به این مقدار دانش آموخته احتیاج دارد؟
آیا رشته های دانشگاهی متناسب با تمامی نیازهای جامعه است؟
آیا برای تمام فارغ التحصیلان شغل متناسب با رشته تحصیلی آن ها پیدا می شود؟
آیا بعد از فارغ التحصیلی کارجویان مهارت لازم را کسب کرده اند و تحصیلات آنان مفید واقع می شود؟
این سؤال ها و بسیاری از سؤال های دیگر مدت هاست که ذهن بسیاری از افراد، نخبگان و مسئولین را به خود در گیر کرده است. دیدگاه های مطرح شده در این خصوص و همچنین بازتاب نتایج حاصل شده طی سال های گذشته باعث گردید، تفکر مهارت اندوزی به جای دانش اندوزی در بسیاری از سازمان ها و شرکت ها مطرح گردد.
نتیجه این اندیشه تلاش برای آموزش و تربیت افرادی بوده است که از لحاظ مهارتی نخبه محسوب می گردند. این حرکت پویا با ایجاد مسابقات ملی و بین المللی مهارت به نتیجه نشست. هدف این مسابقه تلاش برای افزایش سطح مهارت افراد زیر 21 سال است که به عنوان نیروی بالقوه بازارکار تلقی می شوند.
مسابقات ملی و بین المللی مهارت پس از انقلاب از سال 1379 مجدد شروع به کار کرد. نتایج اثربخش این مسابقه در بین جوانان باعث افزایش رشته های مسابقه ای مورد نیاز جامعه شد. این مسابقه که در چندین بخش برگزار می گردد، شامل سطح شهرستانی، استانی و ملی است. برگزاری این مسابقه در این سطوح، فرصت مناسبی را برای تبادل اطلاعات فنی و تجارب حرفهای بین شاغلین و بنگاه های اقتصادی فراهم می آورد.
انتخاب رشته های این مسابقه مهارتی بر اساس نیازهای روز ایران و دنیا است. به همین خاطر هرساله، برنامه ریزی جامعی با همراهی بسیاری از سازمان ها انجام می پذیرد، تا بتواند در راستای شناسایی استعداد ها، توانمندی ها، مهارت های نیرو های جوانان ایرانی باشد. این کار علاوه بر ارتقای سطح فرهنگ مهارت آموزی در بین جوانان، زمینه مناسبی را برای آشنایی صاحبان مشاغل و کسب و کارها با افراد منتخب فراهم می آورد.
فضای رقابتی سالمی که در بین جوانان برای به نمایش در آوردن سطح مهارت های خود ایجاد می گردد، باعث افزایش انگیزه آنان می شود. در واقع این اولین گام در ایجاد تیم ملی مهارت است. همچنین این داوطلبان می توانند با شرکت در آزمون های فنی و حرفه ای کارت مهارت فنی و حرفه ای را دریافت نمایند.
این مسابقه که هر ساله برگزار می گردد باعث گردیده مسئولین وزارتخانه ها، ارگان ها و سازمان ها از نزدیک با این افراد و مهارت های آنان بیشتر آشنا شوند و برای توسعه آن از همراهی این جوانان کوتاهی نکنند.
مسابقات ملی مهارت سال ۱۴۰۲ در سه سطح شهرستان، استان و کشوری برگزار می گردد. داوطلبین راه یافته به مرحله کشوری افرادی بوده اند که توانسته اند در دو مرحله قبل، نمرات بالایی را کسب کنند.
مرحله اول المپیاد ملی مهارت در شهرستان ها برگزار می گردد. سازمان فنی و حرفه ای به کمک دانشگاه های مورد تایید در هر شهرستان، پس از کسب مجوز برگزاری آزمون از ستاد مرکزی مسابقات ملی مهارت، از طریق اعلام رسمی در سایت skills.irantvto.ir، زمان شروع ثبت نام شهرستان ها در رشته های مورد تایید را اعلام می کنند. هر شهرستان با توجه به آمادگی خود و هماهنگی با ستاد مرکزی آزمون، زمان مشخصی را اعلام می کند. داوطلبین در هر شهرستان می توانند علاوه بر مراجعه به سایت اصلی برگزار کننده آزمون، از طریق مراجعه حضوری به مراکز فنی حرفه ای مجاز نیز از زمان ثبت آزمون شهرستان خود آگاهی پیدا کنند.
در مرحله استانی نیز ثبت نام از پذیرفتگان دوره شهرستانی بر طبق زمان بندی تایید شده در هر استان می باشد. آمادگی همراهان برگزاری این آزمون اعم از سازمان فنی و حرفه ای، دانشگاه های معتبر، مراکز استعداد یابی و.... در تعیین زمان ثبت نام موثر است. معمولا ثبت نام مرحله کشوری در شروع پاییز است. آزمون نهایی و کشوری هر دوره مهارت معمولا در زمستان برگزار خواهد شد.
کلیه استان های کشور باید طبق تقویم اعلامی آزمون های خود را تا قبل از ثبت نام مرحله ملی انجام دهند. وجود این فاصله برای رسیدگی به مشکلات، شکایات و نظرات داوطلبین، کارشناسان و..... است. معمولا در سایت skills.irantvto.ir کلیه ثبت نامی های آزمون اعم از شهرستان، استان و کشور اعلام خواهد شد.
جوانان علاقه مندی که قصد تجربه و آزمایش مهارت های خود را دارند پیش از ثبت نام باید از شرایط و الزامات شرکت در مسابقه آگاهی کافی به دست آورند. شرکت در این مسابقه دارای شرایطی است که در بخش زیر به آن ها اشاره شده است.
افراد باید تابعيت جمهوری اسلامی ايران را دارا باشند.
مسلمان يا پيرو يکی از اديان تصريح شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ايران باشند.
از لحاظ جسمی و روانی در سلامتی و صحت کامل باشند.
متعهد به رعايت تمامی قوانين و ضوابط مصوب شده از طرف ستاد اجرايی مسابقات باشند.
افراد باید در یکی از حوزه های فنی و حرفه دارای مدرک معتبر باشند.
از لحاظ سنی در شرایط قابل قبول ستاد اجرایی مسابقات باشند.
افراد خارجی که تابعیت ایرانی داشته باشند نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند
کلیه رشته ها به جز رشته فناوری آب، امینت سایبری و.... باید تاریخ دقیق تولد از 12/10/ 1380 به بعد باشد و برای رشته های فناوری آب، مكاترونيک (تیمی دو نفره)، امینت سایبری (تیمی دو نفره)، پردازش ابری، تعمیر و نگهداری هواپیما باید تاریخ تولد از 12/10/1377 به بعد باشد. یعنی افراد دقیقا باید از تاریخ اعلامی به بعد متولد شده باشند و حتی یک روز قبل از آن نیز محاسبه می شود و اجازه شرکت در مسابقه را نخواهند داشت.
شرکت در هر دوره برای متقاضیان به شرط رعایت ضوابط سنی بلامانع است. درصورتی که افراد در ادوار گذشته در رشته ای مدال کسب نموده باشند، مجاز به شرکت در آن رشته نمی باشند.
همچنین ستاد برگزاری مسابقه بین المللی مهارت در جهت شفافیت هر چه بیشتر این دوره شرایط و دستور العمل های دوره جدید (21 ام) را در سه بخش زیر برای شرکت کنندگان و علاقه مندان آورده است. در ادامه دستورالعمل های شرکت در مسابقات سال گذشته ارائه شده و به محض انتشار دستورالعمل های سال 1402 به روز رسانی خواهد شد.
دستورالعمل های شرکت در مسابقات سال گذشته |
دانلود دستور العمل اجرایی مسابقات |
دانلود دستورالعمل ایمنی و بهداشت در محیط کار مسابقات ملی مهارت |
دانلود منشور مسابقات ملی مهارت |
لازم به ذکر است فایل های قرار داده شده در جدول بالا مربوط به آخرین دستورالعمل های مطرح شده از طرف سازمان می باشد. در صورت تغییر در هریک از آن ها این لیست بروز رسانی خواهد شد.
مسابقات ملی مهارت، رویدادی است رقابتی، پروژه محور، سالانه و سه مرحله ای (شهرستانی - استانی - کشوری) که جهت گروه هدف جوانان زیر 21 سال کشور در حداکثر 56 رشته فنی و حرفهای (کمتر از 24 سال در رشته های تیمی) برگزار می گردد.
برای آگاهی بیشتر افراد پس از مراجعه به سایت از منو های بالای صفحه گزینه رشته ها که معرفی دوره های فنی و حرفه ای است را انتخاب نمایند.
طبق تصویر بالا، زمینه های اصلی رقابت با عنوان خوشه بندی برای شرکت کنندگان مشخص شده است که با کلیک بر روی نام هر خوشه می توان از رشته های زیر مجموعه آن آگاهی پیدا کرد به عنوان مثال:
راهکارهای نرم افزاری برای کسب و کار
فناوری های وب
پردازش ابری
امنیت سایبری
مدیریت شبکه های کامپیوتری
توسعه نرم افزارهای موبایل
صافکاری خودرو
تکنولوژی خودرو
نقاشی خودرو
تکنولوژی ماشین های سنگین
نانوایی
آشپزی
قنادی
آجر چینی
کابینت سازی
سازه های چوبی (نجاری)
تاسیسات الکتریکی
اتصالات
طراحی فضای سبز
لوله کشی و گرمایشی
کاشیکاری دیوار و کف
تراش CNC
فرز CNC
الکترونیک
کنترل صنعتی
تکنولوژی طراحی صنعتی
ساخت و تولید تیمی
طراحی مهندسی مکانیک (CAD)
مکاترونیک
رباتیک
فناوری آب
جوشکاری
فناوری مد (خیاطی)
گل آرایی
فناوری طراحی گرافیک
جواهرسازی
همچنین افرادی که خواهان آشنایی بیشتر با مدارک ارائه شده توسط سازمان فنی حرفه ای هستند می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله زیر مراجعه نمایند.
برگزاری مسابقات ملی و بین المللی از طریق سایت skills.irantvto.ir اعلام خواهد شد. این مسابقه به مانند المپیاد های علمی می باشد. راه یافتگان هر مرحله، سعی دارند تا با افزایش سطح مهارتی خود، برای صعود به مراحل بالاتر آمادگی بیشتری کسب کنند.
معمولا از طریق اعلام در صفحه اصلی سایت مسابقات ملی و بین المللی لینک ثبت نام مستقیم اعلام می شود. لازم به یادآوری است که تنها آدرس اعلامی در سایت skills.irantvto.ir معتبر می باشد . و هیچ سایت دیگری، حتی سازمان فنی حرفه ای، دانشگاه های همکار این کار را انجام دهند. بلکه فقط می توانند آگاهی زمان ثبت نام را در صفحات خود اعلام کنند.
در هنگام ورود به صفحه اصلی با مجموعه ای از منوهای طراحی شده برای کاربران مواجه خواهید شد. همچنین تصویر مربوط به مسابقات گذشته، مقالات و اخبار مربوطه نیز در صفحه اصلی قابل مشاهده است.
داوطلبان می توانند از طریق منو درباره ما، در خصوص انواع سطوح مسابقات، چرایی ایجاد المپیاد ملی و بین المللی مهارت، سوالات متداول شرکت کنندگان در گذشته و.... اطلاعات کسب کنند. پیشنهاد می شود برای داشتن پیش زمینه و آگاهی از تمام قواعد موجود مسابقات این قسمت حتما مطالعه شود.
در قسمت به ما بپیوندید با تعیین زیر مجموعه های مختلف ، مزایای همکاری و شرکت در زمینه های مختلف مسابقات ملی و بین المللی مهارت ۱۴۰۲ برای هر گروه به صورت جداگانه آورده شده است.
در منو رشته ها، تمامی رشته های مورد تایید هیئت برگزاری مسابقات با زیر مجموعه های مرتبط هر یک آورده شده است. همچنین برگزار کنندگان مسابقه ملی مهارت در پایین صفحه، از طریق ارائه مقالات در هر رشته، اطلاعات مناسبی را درخصوص هر رشته ها در اختیار علاقه مندان قرار می دهند.
در پایگاه خبری معمولا اطلاعیه های ثبت نام، اعلام نتایج یا مراکز برگزاری، درج خواهد شد. داوطلبین هر دوره می توانند از این منو از آخرین اخبار های حوزه و رشته خود آگاهی پیدا کنند.
در ادامه مقاله در خصوص مابقی منوهای سایت skills.irantvto.ir، شرایط، مراحل و اعلام نتایج بیست و یکمین دوره مسابقات ملی و بین المللی مهارت در سال 1402، اطلاعات مفیدی را ارائه خواهیم داد.
زمان ثبت نام در مسابقات ملی و بین المللی مهارت ۱۴۰۲ از طریق اطلاع رسانی در فضای مجازی و وسايل ارتباط جمعی به صورت سراسری و با بهره گیری از زیر ساخت های کلیه شرکای اجتماعی مسابقات از طريق مکاتبات یا مراجعه حضوری به تمامی سازمان های آموزشی، صنعتی، اصناف، کانونهای فرهنگی و انجمنهای صنفی آموزشگاه های آزاد فنی و حرفهای انجام خواهد شد. افراد می توانند از طریق لینک زیر در این مسابقه ثبت نام کنند.
برای ورود مستقیم به سایت ثبت نام مسابقات مهارت کلیک نمایید.
افراد متقاضی پس از اطلاع از زمان ثبت نام، باید مدارک و مستندات لازم برای ثبت نام در این مسابقه را طبق دستورالعمل های اعلام شده آماده نمایند. متقاضیان با توجه به سطح درخواست شده، مدارک را به شرح زیر تهیه می نمایند.
عكس 4×3 تمام رخ جديد
كپی از تمام صفحات شناسنامه
كپی كارت ملی
كپی آخرين مدرك تحصيلی یا معرفی نامه از نهاد آموزشی مرتبط
كارت پايان خدمت يا معافيت نظام وظیفه
گواهی اشتغال به تحصيل برای دانشجویان و دانشآموزان (مرد)
ارائه گواهی مستند نظام وظیفه برای داوطلبان مشمول
شرکت افرادی که در حال انجام خدمت سربازی هستند و سربازی آنها تا تاريخ 1403/07/01 به پايان می رسد و یا افرادی که تاریخ اعزام آنها 1404/07/01 به بعد است، مشروط به داشتن شرايط سنی مجاز در اين دوره از مسابقات بلامانع است. ارائه برگه تأیید از فرماندهی محل خدمت و تأیید تاريخ پايان خدمت سربازان مشمول تبصره يک الزامی است.
پس از تهیه مدارک ذکر شده افراد میتوانند از طریق مراجعه به قسمت "به ما بپیوندید" در بالای سایت skills.irantvto.ir، قسمت منو رقابت کنندگان را انتخاب نمایند. به عنوان مثال اگر متقاضی قصد شرکت در هریک از رشته را داشته باشد طی کردن مراحل زیر الزامی است.
راه حل اول از طریق سایت worldskills.ir می باشد و داوطلبان می توانند طبق مطالب گفته شده در قبل اقدام به ثبت نام نمایند.
راه حل دوم از طریق منو رشته از سایت skills.irantvto.ir، برای ثبت نام از این طریق کاربران باید بعد از ورود به صفحه اصلی سایت مسابقات ملی و بین المللی مهارت وارد زیر مجموعه رشته شوند و در انتهای صفحه گزینه ثبت نام وجود دارد.
افراد، با فشردن این گزینه وارد صفحه اصلی ثبت نام می شوند. در این قسمت اطلاعات مربوط به اطلاعات بیوگرافی افراد، اطلاعات مربوط به رشته داوطلب و همچنین وجود یک جای مشخص برای ارسال مدرک مربوطه اعم از کپی شناسنامه و کارت ملی، مدارک تحصیلی، عکس و.... وجود دارد.
پس از اتمام مراحل ثبت نام افراد یک کد تایید دریافت می کنند. از آنان در خواست می شود این کد را تا پایان مراحل آزمون، نزد خود نگاه دارند. افراد می توانند پس از تکمیل مراحل ثبت نام، اسامی خود و دیگر ثبت نام کنندگان را در سایت مشاهده نمایند. لیست ثبت نام شدگان نیز به تفکیک استان به صورت لحظهای از طریق سایت قابل بهره برداری است.
نحوه برگزاری سطح شهرستان و استانی مسابقات مهارت، بنا به اطلاع رسانی های انجام شده صرفاً از طریق سایت مسابقات ملی و بین المللی مهارت و یا سازمان فنی و حرفهای است که کلیات آن در منشور منتشر شده در سایت های نام برده قرار خواهد گرفت. همکاران دیگر نیز مانند دانشگاه ها فنی، نیز می توانند در سایت خود اطلاعیه شروع دور ها را اعلام نمایند.
برگزاری هر دوره بر مبنای دستورالعمل مشخص و زمان بندی شده است. این زمان بندی هر ساله قبل از شروع مسابقات از طریق ستاد اجرایی مسابقه ملی و بین المللی مهارت که متشکل از کارشناسان، خبرگان صنعتی، فنی و مسئولین مسابقات است به تمامی سازمان های فنی حرفه ایی، ارگان های همکار و ذی نفع در سراسر کشور ابلاغ می گردد.
زمان برگزاری آزمونهای مسابقات ملی و بین المللی در سطوح مختلف به شرح زیر است. زمانی که افراد در هر گروه ( استانی ، شهرستانی) موفق به کسب رتبه قابل قبول شدند، می توانند برای دوره ملی ثبت نام انجام دهند. مسئولین برگزاری دوره کشوری از میان منتخبین ادارات همکار در تشکیل مسابقات ملی مهارت است.
عنوان دوره | تاریخ برگزاری |
برگزاری مرحله شهرستانی بیست و یکم دوره مسابقات ملی مهارت | هنوز اعلام نشده |
برگزاری مرحله استانی بیست و یکم دوره مسابقات ملی مهارت | هنوز اعلام نشده |
برگزاری مرحله کشوری بیست و یکم دوره مسابقات ملی مهارت | هنوز اعلام نشده |
سازمان فنی حرفه ای دوره های زیادی را برای بانوان برگزار نموده است که پیشنهاد می شود داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این رشته ها مقاله زیر را مشاهده نمایند.
داوری هر سطح از مسابقات مهارت متفاوت است، برای داوری عادلانه در ابتدا مسابقات در سه دسته تقسیم بندی می شوند. هر دسته متناسب با امکانات، استعدادها و شرکت کنندگان در هر رشته تقسیم بندی می شوند. دسته اول در میان افراد علاقه مند زیر 21 سال در سطح شهرستان های هر استان است.
راه یافتن پس از پذیرش در این مرحله با رقابت کنندگان رشته خود در استان محل زندگی به رقابت می پردازند. در مرحله آخر منتخبین هر استان با استان های دیگر وارد رقابت شده و مسابقات در سطح ملی و کشوری را ایجاد می کنند. داوری در هر سطح متفاوت است در زیر سعی کرده ایم تا حدودی اطلاعات کافی در خصوص داروی مسابقات در اختیار علاقه مندان قرار دهیم.
داروی در سطح استان و شهرستان با قضاوت داوران داخل همان استان برگزار می گردد. داوران معمولاً برای هر کد رشته دو نفر هستند که از بین افراد ذی صلاح در دانشگاه های فنی و حرفهای، آزاد اسلامی، فرهنگیان و آموزش و پرورش انتخاب می شوند.این افراد معمولا به عنوان کارشناسان خبره هر کد رشته برگزیده می شوند.
معمولاً داوران در سطح کشوری، از بین افراد ممتاز و با سابقه از کل کشور انتخاب می شوند. مراکز فنی حرفهای، آزاد اسلامی، فرهنگیان و آموزش و پرورش به عنوان شرکای راهبری مسابقات، افراد منتخب خود را در هر شهرستان و استان معرفی و سپس بر اساس عملکرد آنها، اسامی داوران منتخب و مد نظر خود را به سطح مسابقات کشوری ارائه می دهند.
همچنین افرادی که علاقه مند به شرکت در رشته های هنری می باشند، می توانند با مراجعه به مقاله زیر از زمان دقیق جشنواره مهارت های هنری آگاه شده و در این مسابقه نیز شرکت نمایند.
داوری مسابقات ملی مهارت با مشارکت کارشناسان مسئول ( مجربین هر رشته )، مربيان با تجربه درون و برونسازمانی، متخصصین و اتحادیه های عضو شده در این مسابقه انجام می پذیرد. ارزيابی نتایج بدست آمده در هر سطح مطابق دستور العملی است که پیش از شروع ثبت نام داوطلبان در هر سطح به محل مربوطه (شهرستان ، استان ، کشوری) اعلام می شود.
نحو ارزشیابی نمرات کتبی و عملی مسابقات ملی مهارت نیز بر اساس جدول امتیاز بندی استاندارد اعلامی است. از داوران، کارشناسان و مجریان هر کد رشته درخواست می شود تا تمامی مراحل و فرآیند ها را جهت بررسی شکایات، نظرات و پیشنهادات ثبت نمایند. حفظ اطلاعات افراد، آزمون ها و.. برای مواقع بازنگری باید در محلی امن نگهداری شوند این کار در زمان رسیدگی به شکایات یا موارد عنوان شده کاربرد دارد.
تقدير از برگزيدگان مسابقات طی مراسم رسمی و توسط استان مجری و با مشارکت حاميان مسابقات صورت خواهد گرفت. از جمله موارد تشویقی اعطای گواهی نامه معتبر برای نفرات برتر در مسابقات با ذکر نام رشته است. مسئولین برگزاری مسابقات ملی و بین المللی مهارت در هر دوره با تعیین جوایز نقدی وغیر نقدی، به ایجاد انگیزه در نیرو های جوان و پر استعداد کشور می پردازند.
پس از برگزاری مسابقات زمان اعلام نتایج به متقاضیان اعلام خواهد شد. شرکت کنندگان باید نام کاربری و رمز عبور خود را تا زمان اعلام نتایج نزد خود نگه دارند. در تاریخ سررسید شرکت کنندگان میتوانند با مراجعه به سایت skills.irantvto.ir از منوهای بالای صفحه گزینه مشاهده نمره را انتخاب نمایند.
در صفحه پیش رو، گزینه ورود با نام کاربری و رمز عبور وجود دارد که با رنگ آبی، برای کاربران مشخص شده است. افراد می توانند با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور یکتایی که در زمان ثبت نام دریافت کردند از نمره اخذ شده خود اطلاع پیدا کنند. چک کردن اطلاعات کاربران الزامی است.
همچنین داوطلبانی که در آزمون های زشته های مختلف در سازمان فنی و حرفه ای شرکت نموده اند می توانند برای دریافت اعلام نتایج به سایت اصلی سازمان فنی و حرفه ای کشور مراجعه نموده و نسبت به دریافت نتیجه و پس از آن گواهی نامه خود اقدامات لازم را انجام دهند. برای آشنایی با نحوه اعلام نتایج فنی حرفه ای مطالعه مقاله زیر پیشنهاد می شود.
متقاضیان گرامی در صورت داشتن اعتراض می توانند از طریق زبانه درخواست و پیگیری شکایات خود را ثبت نمایند. در این زبانه همچنین پاسخ به شکایات مربوط به روز برگزاری مسابقه نیز قابل مشاهده و پیگیری است.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده هستند تا متقاضیان شرکت در مسابقات ملی و بین المللی مهارت را راهنمایی کرده و پاسخ سوالات ابهامات آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا بدهند. همچنین داوطلبان می توانند عضو کانال تلگرامی هیوا شده تا از آخرین اخبار مربوط به این آزمون ها مطلع شوند.
✔️ مسابقات ملی و بین المللی مهارت با هدف شناسایی و سازماندهی مهارت افراد جوان و پویای زیر 21 است. این مسابقه که مانند المپیاد می باشد، در سه سطح استانی، شهرستانی و کشوری در رشته های مختلف برگزار میگردد که به طور کامل در متن توضیح داده شده است.
✔️ با توجه به متن مقاله لیست ثبتت نام شدگان در مسابقه ملی و بین المللی مهارت، در هر دوره به صورت تفکیک هر استان بهصورت لحظهای از طریق سایت worldskills.ir قابل مشاهده است.
✔️ بر اساس نکات گفته شده، اگر افراد شرایط سنی اعلامی را رد نکرده باشند و همچنین در سالهای گذشته مدال و یا رتبه قابل پذیرشی در آن رشته از المپیاد مهارت نداشته باشند، می توانند مجدد در آن رشته ثبت نام کنند.
برای مشاوره شرکت در مسابقات ملی و بین المللی مهارت
برای مشاوره شرکت در مسابقات ملی و بین المللی مهارت
سلام . چند رشته مسابقه برگزار می شود ؟
سلام . مسابقات ملی مهارت حداکثر در 6 رسته اصلی و 56 رشته فرعی برگزار میشه .
سلام افغانی هستم می توانم شرکت کنم؟
سلام . در صورتی که تابعیت ایرانی دارین ، می تونین در مسابقات ملی و بین المللی مهارت ثبت نام و شرکت کنین .
سلام سرباز هستم و سربازیم اردیبهشت 1402 تمام می شود می توانم شرکت کنم ؟
سلام . می تونین در مسابقات ملی و بین المللی مهارت شرکت کنین .
سلام . سایت ثبت نام مشخص است ؟
سلام . ثبت نام مسابقات ملی و بین المللی مهارت از طریق سایت skills.irantvto.ir انجام میشه .
سلام مسابقات استانیه ؟
سلام . مسابقات ملی و بین المللی مهارت در سطح شهرستانی ، استانی و کشوری برگزار میشه .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©