آزمون اعطای مدرک به حافظ قرآن ۱۴۰۳ در چهار مرحله برگزار می شود و داوطلبان شرکت کننده برای ورود به هر مرحله از آزمون می بایست در آزمون مرحله قبل نمره قبولی لازم را بدست آورند. لذا، متقاضیان برای مشاهده نتایج آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن در هر مرحله می توانند در زمان اعلام جواب به آدرس سایت تعیین شده مراجعه نمایند.
برای مشاوره اعلام نتایج آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن 1403
برای مشاوره اعلام نتایج آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن 1403
آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن جهت ارائه مدرک تخصصی برای کلیه حافظان قرآن برگزار می شود. به همین دلیل داوطلبانی که قصد دریافت این مدرک مذکور را دارند می توانند در چهار مرحله از آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن کریم شرکت نمایند. برای اطلاع از نتیجه هر مرحله متقاضیان می توانند در زمان اعلام جواب به پایگاه اطلاع رسانی دارالقرآن مراجعه کنند تا بتوانند از قبولی خود و نیز مجوز ورود به مرحله بعد آگاه شوند.
نتایج آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم به صورت اینترنتی قابل مشاهده بوده و شرکت کنندگان در هر رشته از این آزمون، در صورت قبولی می توانند مدرک خود را دریافت کنند. برای اطلاع از زمان جواب آزمون اعطای مدرک حافظ قرآن، نحوه مشاهده نتیجه آزمون اعطای مدرک حافظ قرآن ۱۴۰۳ و آشنایی با نحوه ثبت اعتراض به جواب هر مرحله از آزمون توضیحاتی در این زمینه در ادامه مقاله ارائه شده است.
آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم در چهار مرحله برگزار شده و نتایج هریک از این مراحل نیز پس از گذشت مدت زمان مشخصی اعلام می شود. آزمون مرحله اول که به صورت کتبی و شامل سوالاتی مربوط به ترجمه، مفاهيم و حفظ است مطابق هر سال معمولا در اردیبهشت ماه در حوزه هاي آزمون موجود در استان های سراسر کشور برگزار شده و جواب آن نیز در سایت تلاوت اعلام می گردد.
آزمون مرحله دوم که به صورت شفاهی است و به منظور ارزیابی کیفیت حفظ حافظان انجام می گیرد، طبق زمان بندی اعلامی هر استان برگزار می شود. این مرحله معمولا در شهریورماه در بازه زمانی بیست روزه در مراکز استان برگزار می شود. داوری مرحله دوم آزمون توسط متخصصان علوم قرآنی بومی هر استان انجام می شود و اعلام نتایج آن نیز در سایت تلاوت قابل مشاهده می باشد.
آزمون مرحله سوم شامل ترجمه و مفردات نیز در بهمن ماه و در تاریخ 5 بهمن ماه برگزار می شود و نتیجه آن نیز پس از حدود دو هفته، به اطلاع شرکت کنندگان در آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن خواهد رسید. کسانی که در این مرحله نمره قبولی کسب کنند، می توانند در مرحله چهارم آزمون شرکت نمایند.
نام آزمون | تاریخ اعلام نتایج 1403 |
آزمون مرحله اول |
1403/03/22 |
آزمون نوبت اول مرحله دوم | 1403/06/25 |
آزمون نوبت دوم مرحله دوم |
1403/10/03 |
آزمون مرحله سوم |
1403/11/20 |
آزمون مرحله چهارم |
طی دو نوبت (مهر و اسفند 1403) |
طبق زمان بندی اعلام شده، انجام امور مربوط به صدور و ارسال مدارك تخصصی قبول شدگان نیز در دو مرحله و در ماه های مهر و اسفند 1403 انجام خواهد شد و مدارک صادر شده به ادارات کل سازمان تبلیغات اسلامی در استان ها ارسال می شود و از این طریق قابل دریافت خواهد بود. چنانچه حافظ قرآن کریم درباره اعطای این مدارک سوالی داشته باشند می توانند با دبیرخانه اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم به شماره 02166956068 تماس حاصل کنند.
اطلاعات مربوط به برگزاری آزمون هاي ارزيابی و اعطای مدرك تخصصی به حافظان قرآن كریم، در پایگاه اطلاع رسانی دارالقرآن کریم که با نام سایت تلاوت نیز شناخته می شود، اعلام می شود. آدرس اینترنتی این پایگاه telavat.ir است و داوطلبان می توانند اطلاعات هر مرحله از آزمون را در بخش آموزش و سنجش این سایت مشاهده کنند.
در سایت تلاوت نتایج آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن ۱۴۰۳ با مراجعه به بخش میز خدمات الکترونیک این سایت و سپس بخش طرح ارزیابی و اعطای مدرک قابل مشاهده است. در صفحه آزمون اعطای مدرک، دسترسی به بخش های مربوط به مراحل مختلف برگزاری آزمون امکان پذیر است که اعلام نتایج آزمون نیز یکی از این بخش ها است.
افرادی که علاقمند به تحصیل در رشته های حوزوی و معارف هستند، می توانند برای پذیرش در حوزه های علمیه خواهران ثبت نام کنند. برای اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه کنید. در این مقاله کلیه فرآیند و مراحل نام نویسی در حوزه علمیه خواهران بیان گردیده است.
تمامی دانش آموزانی که فارغ التحصیل مدارس قرآنی هستند و یا دانشجویانی که در رشته های علوم قرانی تحصیل کرده و همچنین کلیه افراد حافظ قرآنی شرکت کننده در آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن، برای اطلاع از نتایج هر یک از مراحل مختلف این آزمون لازم است، به سایت دارالقرآن کریم مراجعه نمایند. شرکت کنندگان در آزمون، با مراجعه به سایت تلاوت در زمان اعلام شده در جدول زمان بندی برای هر یک از مراحل، می توانند از نتیجه آزمون خود اطلاع پیدا کنند.
روند دریافت نتیجه برای هر مرحله از آزمون یکسان است و لازم است داوطلبان از طریق سایت تلاوت و تنها با استفاده از کد ملی خود برای دریافت نتیجه اقدام کنند. در ادامه به نحوه مشاهده نتایج آزمون اعطای مدرک حافظ قرآن ۱۴۰۳ از طریق مراجعه به سایت تلاوت به صورت گام به گام پرداخته خواهد شد.
داوطلبان لازم است ابتدا به صفحه اصلی سایت دارالقرآن کریم به آدرس "telavat.ir" مراجعه کنند.
در مرحله بعد باید از بخش میز خدمات الکترونیکی، "طرح ارزیابی و اعطای مدرک" انتخاب شود.
در صفحه بعدی، لازم است داوطلبان روی کادر مربوط به "اعلام نتایج آزمون" کلیک نمایند.
در صفحه مربوط به اعلام نتایج، بعد از وارد نمودن کدملی داوطلب، نتیجه آزمون قابل مشاهده خواهد بود.
در صفحه مربوط به دریافت نتیجه آزمون قسمتی برای ثبت اعتراض نیز در نظر گرفته شده است و داوطلبان پس از وارد کردن کد ملی خود و مشاهده نتیجه آزمون در صورت نیاز به اعتراض به نتیجه می توانند از طریق همین صفحه اعتراض خود را ثبت کنند که در بخش های آتی به آن پرداخته خواهد شد.
برای دریافت مدرک، لازم است داوطلبان حداقل نمره قبولی آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن ۱۴۰۳ را در هر مرحله کسب نمایند. در ادامه با توجه به آیین نامه و ضوابط آزمون های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن كریم، به حد نصابی که برای هر مرحله از آزمون در نظر گرفته شده است، پرداخته خواهد شد.
در مرحله اول آزمون که به صورت کتبی برگزار می شود، داوطلبان باید در هر رشته حد نصاب لازم را کسب کنند. به این ترتیب که در رشته 10 جزء، امتیاز دریافتی باید 35 به بالا باشد و در رشته 20 جزء لازم است داوطلب امتیاز 70 به بالا و در رشته 30 جزء باید امتیاز 105 به بالا و یا 130 به بالا را کسب نماید.
در مرحله دوم آزمون که به صورت شفاهی است نیز داوطلبان باید حداقل امتیاز را در بخش های مختلف کسب نمایند. حداقل نمره در بخش حفظ 80، تجوید 30، صوت و لحن 10 و وقف و ابتدا 20 است و داوطلبان باید در هر رشته این حد نصاب را به دست آورند. تنها در رشته 30 جزء برای درجه تخصصی 1 این حد نصاب متفاوت است و داوطلب باید امتیاز بیشتری کسب کند و در هر یک از بخش های مذکور به ترتیب حد نصاب 90، 40، 15 و 25 در نظر گرفته می شود.
برای قبولی در آزمون مرحله سوم که ویژه آن دسته از حافظانی است که حد نصاب لازم را در آزمون مرحله اول و دوم کسب کرده اند، نیز لازم است داوطلبان امتیاز کافی را کسب کنند. چنانچه داوطلب امتیازی بین 140 تا 149 کسب کنند، حائز دریافت مدرک درجه 2 خواهد بود و اگر این امتیاز 150 به بالا باشد و داوطلب 10 سال سابقه تدریس حفظ قرآن نیز داشته باشد به مرحله چهارم راه می یابد.
پذیرفته شدن در مرحله چهارم که مربوط به تفسیر و علوم قرآنی است، برای آن دسته از حافظان کل که سابقه ده ساله تدریس در زمینه آموزش حفظ قرآن کریم را دارند، نیز الزامی است. کسانی که موفق به کسب حداقل امتیاز 75 شوند در این مرحله از آزمون پذیرفته شده و می توانند مدرک تخصصی خود را دریافت کنند.
داوطلبانی که در آزمون اعطای مدرک حافظان شرکت می کنند در صورت عدم رضایت از نتیجه اعلام شده، در هر مرحله می توانند اعتراض خود را ثبت کنند. پس از اعلام نتیجه در سایت تلاوت طی مدت زمان مشخصی که معمولا یک هفته است، داوطلبان حق اعتراض به نتایج آزمون اعطای مدرک حافظ قرآن 1403 را دارند. نتیجه نهایی پس از بررسی اعتراضات پس از حدود دو هفته به آنان اعلام خواهد شد.
برای ثبت اعتراض لازم است داوطلبان به آدرس اینترنتی "telavat.ir" مراجعه نمایند و از منو بالای صفحه خدمات الکترونیکی را انتخاب کنند.
در صفحه بعد داوطلبان باید روی قسمت مربوط به "طرح ارزیابی و اعطای مدرک" کلیک کنند.
سپس لازم است بخش "اعلام نتیجه آزمون اعطای مدرک" را انتخاب نمایند.
در صفحه بعد، در قسمت پایین صفحه، باید روی لینک مربوط به ثبت اعتراض کلیک کنند.
در قسمت بعد داوطلبان باید فرم ثبت اعتراض را با وارد کردن کد ملی و شماره موبایل خود تکمیل و درخواست خود را ثبت کنند.
دانشگاه قرآن و حدیث بر اساس مجوز رسمی با نظارت سازمان سنجش، از بین طلاب خانم و آقای واجد شرایط با برگزاری آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد ویژه طلاب دانشجو می پذیرد. برای اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه کنید. این دانشگاه جزو دانشگاه های غیر انتفاعی محسوب می شود.
شرکت کنندگان در آزمون که نمره قبولی در هر مرحله را کسب نموده اند، می توانند کارنامه آزمون اعطای مدرک حافظ قرآن ۱۴۰۳ خود را دریافت نمایند. داوطلبان با قبولی در هر یک از مراحل آزمون، مدرکی با درجه تخصص متناسب با تسلط آنان بر حفظ، ترجمه و تفسیر قرآن کریم دریافت می کنند.
هر یک از داوطلبان با توجه به میزانی که بر حفظ و معنی قرآن مسلط هستند در یکی از رشته های 10 جزء، 20 و 30 جزء شرکت نموده و پس از قبولی، متناسب با نوع رشته به آنان مدرک اعطا خواهد شد. در واقع نتیجه قبولی در هر مرحله، حافظ شرکت کننده در آزمون را حائز دریافت مدرکی تخصصی با ارزشی معادل یکی از مدارک تحصیلی خواهد نمود.
به این ترتیب که حافظ 10 جزء قرآن مدرکی هم تراز دیپلم، حافظ 20 جزء قرآن مدرکی هم تراز فوق دیپلم، حافظ کل قرآن مدرکی هم تراز با لیسانس دریافت خواهد کرد. به حافظ ممتاز قرآن کریم و استاد حفظ قرآنی که سابقه ده سال تدریس و تربیت حافظان قرآن کریم را داشته باشد نیز به ترتیب مدارکی هم تراز با فوق لیسانس و دکتری اعطا خواهد شد.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص اعلام جواب آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن 1403 را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ برای مشاهده نتایج آزمون اعطای مدرک حفاظ قرآن لازم است داوطلبان به سایت تلاوت مراجعه کنند که آدرس سایت و توضیحات مربوط به مشاهده نتایج در این مقاله مطرح شده است.
✔️ به فراخور مرحله آزمون و رشته ای که داوطلبان در آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن در آن شرکت کرده اند، حداقل نمره قبولی متفاوت خواهد بود که در این مقاله به هر یک پرداخته شده است.
✔️ اعتراض به نتایج اعلام شده آزمون اعطای مدرک حافظ قرآن تا یک هفته پس از مشخص شدن نتایج امکان پذیر است که در این مقاله درباره نحوه اعتراض توضیحات لازم ارائه شده است.
برای مشاوره اعلام نتایج آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن 1403
برای مشاوره اعلام نتایج آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن 1403
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©