پلیس افتخاری پدیده جدیدی در نیروی انتظامی است تا زمینه مشارکت های مردمی در حوزه تامین، حفظ و ارتقای امنیت کشور فراهم شود. داوطلبان از جمله زنان می توانند پس از احراز شرایط ثبت نام در زمان مشخص شده به معاونت نیروی انسانی فرماندهی انتظامی محل سکونت خود مراجعه نموده و پس از تکمیل فرم ثبت نام به استخدام پلیس افتخاری درآمده و از امتیازات آن برخوردار شوند.
برای مشاوره استخدام پلیس افتخاری
برای مشاوره استخدام پلیس افتخاری
به نیروی انتظامی فرمان داده شده است تا از مشارکت های مردمی به عنوان پلیس افتخاری به منظور توسعه نظم و امنیت اجتماعی و تحکیم آن بهره گیری و استفاده شود. نیروی انتظامی هر ساله برای جذب نیروی انسانی خود از میان مردم عادی از جمله زنان برای ارتباط بیشتر با مردم و افزایش امنیت در جامعه در یکسری از بخش ها نیرو جذب کند.
نیروی انتظامی برای تکمیل نیروی انسانی از داوطلبان واجد شرایط ثبت نام در تمامی مقاطع تحصیلی اقدام به جذب نیرو می کند. نوع خدمت پلیس های افتخاری در دو سطح تعریف شده است که هر سطح شامل یک دسته از افراد می شود. افراد با احراز شرایط عمومی و اختصاصی می توانند در زمان مشخص شده نسبت به ثبت نام در این فراخوان جذب، اقدام کنند.
با توجه به اهمیت بالای مراحل و شرایط ثبت نام برای متقاضیان علاقه مند به جذب و استخدام به عنوان پلیس افتخاری در ادامه این مقاله توضیحاتی پیرامون زمان استخدام پلیس افتخاری، شرایط، نحوه، فرم ثبت نام، رشته های مورد پذیرش و طریقه اعلام نتایج ارائه شده است.
در حال حاضر در 15 استان مهم کشور پلیس افتخاری راه اندازی شده است و علاقه مندان می توانند در بازه های زمانی متفاوت با شرکت در فراخوان های پذیرش یا با مراجعه به نزدیک ترین پلیس پیشگیری استان ها مراحل متفاوت جذب و مراحل تشکیل پرونده خود را طی کنند و پس از کسب موفقیت جذب نیروی انتظامی به عنوان پلیس افتخاری شوند.
زمان استخدام پلیس افتخاری و استخدام آن ها در هر یک از سطوح تعیین شده، اولین نکته ای است که در فرآیند ثبت نام مورد توجه متقاضیان بوده است. برای استخدام پلیس افتخاری فعلا زمان مشخصی تعیین نشده و تمامی علاقه مندان برای اطلاع از آن می بایست پیگیر اخبار و اطلاعیه های نیروی انتظامی استان خود مبنی بر فراخوان جذب پلیس افتخاری برای هر یک از عناوین شغلی باشند.
با تغییر قانون استخدامی ناجا در سال 90 و تصویب پلیس افتخاری در این قانون، نیروی انتظامی موظف شد تا این طرح را به طور جدی پیگیری و عملیاتی کند. استخدام پلیس افتخاری نیروی انتظامی، در هر استان با توجه به نیاز آگاهی یا ارگان های سراسر استان به صورت مجزا انجام گرفته و متقاضیان استخدام به عنوان پلیس افتخاری باید پیگیر اخبار و اطلاعیه های نیروی انتظامی استان محل سکونتشان باشند.
افراد واجد شرایط علاوه بر پلیس پیشگیری می توانند به استخدام معاونت های آگاهی، مواد مخدر، فناوری و تبادل اطلاعات، راهنمایی رانندگی، پلیس راهور و یا استخدام پلیس فتا در بیایند. علاقه مندان و افراد واجد شرایط می توانند با مراجعه حضوری به کلانتری شهرستان محل سکونت نسبت به نام نویسی و تشکیل پرونده اقدام نمایند.
نیروی انتظامی هر استان با انتشار اطلاعیه ای از تمامی شرایط و ضوابط لازم جهت استخدام زنان و آقایان در هر یک از ارگان های نیروی انتظامی خبر داده و متقاضیان علاقه مند به استخدام را مطلع می سازد. همچنین در مقاله زیر شرایط ورود به دانشگاه افسری ارتش نیز برای علاقمندان بیان گردیده است.
اقشار مختلف اعم از زنان و مردان می توانند در صورت دارا بودن شرایط، نسبت به ثبت نام اقدام کنند، تا پس از شرکت در آموزش های مورد نیاز بسته به عنوان شغلی، در هر یک از سازمان های ذیربط نیروی انتظامی به عنوان پلیس افتخاری فعالیت خود را آغاز کرده و برای کاهش آسیب های اجتماعی و توسعه امنیت عمومی ایفای نقش کنند. شرایط عمومی و اختصاصی جذب پلیس افتخاری به شرح زیر است.
تدین به دین مبین اسلام
تابعیت جمهوری اسلامی ایران (عدم سابقه تابعیت بیگانه)
اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی ایران، ولایت فقیه و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
عدم اعتیاد و عدم سوءپیشینه
سلامت کامل جسمانی و روانی
سن حداقل 15 و حداکثر 65 سال
حداقل مدرک تحصیلی دیپلم برای داوطلبان 18 سال به بالا و گواهی اشتغال به تحصیل برای سنین 15 تا 18
حسن شهرت در محل سکونت
تایید صلاحیتهای مکتبی و امنیتی
متقاضیان استخدام پلیس افتخاری با توجه به نوع ماموریت هایشان در دو سطح تعریف می شوند. سطح یک بیشتر اجرایی و با عنوان شغلی همیار پلیس است که بین 18 تا 65 سال بوده و سطح دو مربوط به متقاضیان زیر 18 سال است. فعالیت های این گروه صرفا فرهنگی - اجتماعی است. تمامی آقایان و بانوان با توجه به رنج سنی و میزان تحصیلات خود می توانند در این فراخوان شرکت کرده و جذب نیروی انتطامی به عنوان پلیس افتخاری شوند.
استخدام پلیس زن در نیروی انتظامی با عناوین افسری نیروی انتظامی، درجه داری و پلیس افتخاری انجام می شود. افراد در صورت دارا بودن شرایط عمومی و اختصاصی می توانند در هر یک از این مقاطع نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. داوطلبان می بایست با مراجعه حضوری به نزدیک ترین مراکز گزینش نسبت به ثبت نام و از شرایط پلیس افتخاری اطلاعات کسب نمایند.
در نیروی انتظامی با عنوان شغلی پلیس افتخاری، از بانوان نیز استفاده می شود. لازم به ذکر است به تمامی افراد پذیرش شده، آموزش هایی بر اساس یگان به کارگیری و عنوان شغلی فرد داده می شود و افراد موظف هستند دروس مقدماتی مربوط به عنوان شغلی خود را بگذرانند.
متقاضیان جذب در نیروی انتظامی با عنوان پلیس افتخاری، می بایست با در دست داشتن مدارک، به معاونت نیروی انسانی فرماندهی انتظامی محل سکونت خود مراجعه نموده و پس از تشکیل پرونده و کسب موفقیت در مراحل مختلف جذب و احراز شرایط عمومی و تخصصی به عضویت پلیس افتخاری درآمده و از امتیازات و نظام حمایتی پیش بینی شده برخوردار گردند.
چهار قطعه عکس 3 در 4 پشت زمینه سفید
تصویر تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی
تصویر اصل و کپی از آخرین مدرک تحصیلی (افرادی که فارغ التحصیل نشدند یا اصل مدرک خود را دریافت نکرده اند، گواهی اشتغال به تحصیل خود را به همراه داشته باشند)
اصل مدرک نظام وظیفه شامل یکی از مدارک کارت پایان خدمت یا معافیت رهبری یا کفالت، دفترچه آماده به خدمت بدون داشتن مهر غیبت، گواهی اشتغال به خدمت و یا گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان
ارائه گواهی های مربوط به سوابق عضویت در بسیج
تصویر سوابق ایثارگری یا رزمندگی
داوطلبان می توانند با در دست داشتن تمامی مدارک برای ثبت نام به فرماندهی انتظامی شهرستان های تابعه استان، معاونت نیروی انسانی و پلیس های تخصصی آگاهی، پلیس اطلاعات، پلیس مبارزه با مواد مخدر، پلیس راه، پلیس راهور، معاونت اجتماعی، یگان ویژه و مرزبانی مراجعه کنند.
پلیس افتخاری هیچ رابطه استخدامی و درجه نظامی نداشته و از جایگاه غیر نظامی و مردمی و تحت فرمان تشکیلات منظم پلیس فعالیت خود را در قالب آموزش های سپری شده انجام می دهد، افراد از نیروی انتظامی حقوق ثابت دریافت نمی کنند ولی بنا به نحوه فعالیت و بهره وری آنان پاداش هایی از طریق یگان به کارگیرنده به آنها تعلق می گیرد. اعضای پلیس افتخاری اولویت جذب در مقاطع درجه داری، افسری، خرید خدمت و قراردادی را در بدنه سازمان دارند.
در حال حاضر در 15 استان مهم کشور پلیس افتخاری راه اندازی شده است و علاقه مندان می توانند با مراجعه به پلیس پیشگیری استان ها مراحل جذب خود را طی کنند، پلیس فتا نیز از میان پتانسیل مردمی و دانشجویان نخبه و زبده اقدام به جذب پلیس افتخاری و استخدام نخبه از طریق فضای مجازی می کند.
نیروی انتظامی برای تکمیل نیروی انسانی از داوطلبان واجد شرایط در تمامی مقاطع تحصیلی اقدام به جذب نیرو می کند. پلیس افتخاری ظرفیتی اجتماعی است که تجربه کارکردی خود را در پلیس راهور در قالب پلیس یار جوان، فرهنگ یار ترافیک، همیار پلیس و بازرسان نامحسوس مردمی داشته است.
متقاضیان با داشتن حداقل مدرک تحصیلی سیکل (سوم راهنمایی) و حداقل شرط سنی 15 تا حداکثر 65 سال سن می توانند در این فراخوان جذب شرکت نمایند. متقاضیان باید توجه داشته باشند برای جذب در این فراخوان یکی از موارد اصلی میزان تحصیلات بالای سیکل است و داشتن مدرک تحصیلی بالا تر اهمیتی در روند جذب ندارد و تمامی افراد با داشتن حداقل مدرک سیکل می توانند در این فراخوان شرکت کنند.
افراد در صورت داشتن شرایط سنی و مدارک لیسانس و بالاتر می توانند برای استخدام و جذب، با شرکت در آزمون های استخدامی دستگاه های فراگیر اجرایی، بانک ها، شرکت های خصوصی، شرکت های بیمه، هلال احمر، هیئت علمی دانشگاه ها، نهاد ریاست جمهوری و سایر آزمون های استخدامی مراحل جذب و استخدام خود را طی کنند و بعد به عنوان شغل دوم برای جذب در نیروی انتظامی به عنوان پلیس افتخاری اقدام نمایند.
متقاضیان می توانند برای ثبت نام و پیگیری نتیجه ثبت نام و تشکیل پرونده خود به فرماندهی انتظامی شهرستان های تابعه استان، معاونت نیروی انسانی و پلیس های تخصصی پلیس آگاهی، پلیس اطلاعات، پلیس مبارزه با مواد مخدر، پلیس راه، پلیس راهور، معاونت اجتماعی، یگان ویژه و مرزبانی مراجعه کنند.
همانند روند ثبت نام در این فراخوان، اعلام نتایج ثبت نام و تشکیل پرونده افراد برای استخدام نیروی انتظامی با عنوان پلیس افتخاری به صورت حضوری بوده و اعلام نتایج به صورت اینترنتی نیست و تمامی افراد برای اطلاع از نتایج قبولی باید به محل ثبت نامی خود مراجعه نمایند.
افراد پس از به اتمام رساندن مراحل جذب و استخدام به عنوان پلیس افتخاری در هر یک از ارگان های نیروی انتظامی، باید دروس مقدماتی مربوط به عنوان شغلی خود را بگذرانند، در این راستا آموزش 30 ساعته مورد نیاز پلیس های افتخاری بصورت فشرده و البته جذاب و در یک هفته به آنان آموزش داده می شود. امر آموزش اعضای پلیس افتخاری به عهده معاونت تربیت و آموزش ناجا است. خوشبختانه معاونت تربیت و آموزش ناجا اقدام به چاپ کتابچه هایی متناسب با موضوعات کاری پلیس های افتخاری کرده است و بزودی در استان های مربوطه توزیع می شود.
همان طور که گفتیم پلیس های افتخاری با ناجا هیچ رابطه استخدامی و درجه نظامی نداشته و از جایگاه غیر نظامی، مردمی و زیر نظر و تحت فرمان تشکیلات منظم پلیس فعالیت خود را در قالب آموزش های سپری شده انجام می دهد، داوطلبان از نیروی انتظامی حقوق ثابت دریافت نمی کنند، البته بنا به نحوه فعالیت و بهره وری آنان پاداش هایی از طریق یگان به کارگیرنده به آن ها تعلق می گیرد.
اعضای پلیس افتخاری بصورت پاره وقت و در مأموریت های خاص به کارگیری می شوند و آنان بطور مداوم در مقر انتظامی حضور ندارند. از آنجایی که نوع فعالیت های پلیس پر مخاطره و آسیب زا است، تمهیداتی توسط نیروی انتظامی صورت گرفته تا پلیس های افتخاری نیز بیمه عمر، حوادث و مسئولیت شوند.
افراد بر اساس نوع ماموریت و آموزش های خاص می توانند سلاح استفاده کنند. به کارگیری سلاح بستگی به نوع مأموریت ها و گذراندن دوره های خاص تیراندازی برای نفرات ویژه پلیس های افتخاری دارد، البته استفاده از تجهیزاتی چون اسلحه توسط این افراد حتما در معیت یک مأمور حرفه ای و زبده پلیس است و یک پلیس افتخاری بصورت انفرادی و رأسا ماموریت انجام نمی دهد بلکه تنها یاور و بازوی اجرایی پلیس محسوب می شوند.
افراد واجد شرایط می توانند علاوه بر استخدام پلیس راهنمایی و رانندگی در سایر بخش ها استخدام معاونت های آگاهی، مواد مخدر، فناوری و تبادل اطلاعات، پلیس پیشگیری، پلیس راهور و پلیس فتا شوند. پلیس های افتخاری در دو بخش اقدامات فرهنگی و پلیسی فعالیت می کنند و این نیروها می توانند تحت عنوان فرهنگ یاران پلیس، بازرسان نامحسوس، حضور در مرزبانی، یگان ویژه، کلانتری ها و ... فعالیت کنند و مواردی چون رسیدگی به پرونده ها، امور اداری و دفتری بر عهده این افراد قرار نخواهد گرفت و این نیرو ها نقش زیادی در ارائه خدمات انتظامی و امنیتی به شهروندان دارند.
استخدام پلیس افتخاری در نیروی انتظامی و آشنایی مردم با شرایط دشوار و مشکلات کادر این سازمان و نیز آشنایی با آسیب های موجود در جامعه و زحمات ماموران انتظامی جهت جلوگیری از این آسیب ها و شناساندن آن به مردم و دستگیری مجرمان، از مزایای پلیس افتخاری برای ایجاد ارتباط قوی میان مردم و نیروی انتظامی است.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص استخدام پلیس افتخاری را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ افراد می توانند با داشتن مدارک هویتی و تحصیلی نسبت به ثبت نام اقدام کنند که در این مقاله درباره ی جزئیات مدارک توضیح داده شده است.
✔️ داوطلبان می توانند با اطلاع از آگهی یا فراخوان های جذب در هر استان نسبت به ثبت نام اقدام نمایند که در این مقاله درباره ی زمان شرکت در فراخوان جذب توضیح داده شده است.
✔️ افراد می توانند با مراجعه حضوری به یگان های مربوطه در نزدیکی محل سکونتشان ثبت نام را انجام دهند که در این مقاله موضوعاتی همچون نحوه ثبت نام پلیس افتخاری بررسی شده است.
برای مشاوره استخدام پلیس افتخاری
برای مشاوره استخدام پلیس افتخاری
من می خواهم پلیس افتخاری بشم و 16 سال سن دارم برای اینکه پلیس افتخاری بشم باید به پاسگاه یا کلانتری شهر خود مراجعه کنم
سلام . برای استخدام پلیس افتخاری به فرماندهی انتظامی شهرستان های تابعه استان ، معاونت نیروی انسانی مراجعه کنین .
با سلام . لطفا راهنمایی کنید ، آیا در حال حاضر پلیس افتخاری جذب می کنن یا خیر؟ و به کجا مراجعه کنیم .
سلام . برای اطلاع از استخدام پلیس افتخاری از طریق دفاتر جذب و گزینش نیروی انتظامی در محل سکونت پیگیری کنین .
سلام بنده ابوالفضل محمدیان رزمی کار هستم و بسیج ۱۶ سالمه میتونم واسه پلیس افتخاری در تبریز اقدام کنم اگه میشه لطفا بگید
سلام . می تونین برای استخدام پلیس افتخاری اقدام کنین .
برای پلیس افتخاری باید مراحل پزشکی رو هم بگذرونیم
سلام . برای استخدام پلیس افتخاری سلامت جسمانی داوطلبین بررسی میشه .
برای پلیس افتخاری باید از طرف پایگاه بسیج معرفی نامه ببریم یا نه ؟
سلام . برای استخدام پلیس افتخاری الزامی به گرفتن نامه و معرفی نامه از پایگاه بسیج ندارین .
آیا برای پلیس افتخاری قد ۱۵۵ رد می کنن یا نه
سلام . می تونین در استخدام پلیس افتخاری شرکت کنین .
سلام . 14 ساله هستم خیلی دوست دارم پلیس شوم ، می توانم الان برای پلیس افتخاری ثبت نام کنم و بعد از اینکه مدرک دیپلم گرفتم برای استخدام درجه داری شرکت کنم ؟
سلام . حداقل سن ثبت نام پلیس افتخاری 15 سال هستش ، در صورتی که به صورت پلیس افتخاری فعالیت کنین ، می تونین بعد از اخذ مدرک دیپلم در استخدام درجه داری شرکت کنین .
سلام . دانش آموز پایه یازدهم هستم ، می توانم ثبت نام کنم ؟
سلام . می تونین برای استخدام پلیس افتخاری اقدام کنین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©