تهیه طرح درس دهم برای معلمان پایه دهم متوسطه اهمیت بالایی دارد. این طرح درس ها جهت ارائه موثر دروس آموزشی در رشته های تحصیلی مختلف به کار گرفته می شوند و ساختار منظمی برای تدریس معلمان ایجاد می نمایند. انواع طرح درس های سالانه، ماهانه و روزانه را می توان برای دروس مختلف رشته های دهم تجربی، انسانی، ریاضی، هنرستان و کاردانش تنظیم و نگارش کرد.
برای مشاوره نحوه نگارش و دانلود نمونه طرح درس دهم
برای مشاوره نحوه نگارش و دانلود نمونه طرح درس دهم
امروزه معلمان پایه دهم متوسطه جهت تحقق اهداف آموزش و پرورش و ارتقای یادگیری دانش آموزان در تمامی رشته های تحصیلی نیاز به طراحی و نگارش طرح درس دهم خواهند داشت. با توجه به مزیت های فراوان برنامه ریزی در آموزش، استفاده از انواع طرح درس در طول سال تحصیلی اهمیت بالایی پیدا کرده است.
پرسش متداول معلمان این است که چگونه می توان یک طرح درس دهم مفید را برای رشته های تحصیلی مختلف تدوین کرد؟ پاسخ این پرسش در گروی اهتمام معلمان در تمامی مدارس است. این معلمان به سادگی با رعایت نکات اصلی نگارش طرح درس، مشاهده تجربیات همکاران خود و همچنین بکارگیری قوه ایده پردازی می توانند یک برنامه موثر برای سال تحصیلی داشته باشند. در این مقاله در ابتدا به معرفی طرح درس دهم و در ادامه به نحوه نگارش انواع طرح درس و مزیت های آن پرداخته شده است.
قبل از پرداختن به انواع طرح درس دهم و یا نحوه نگارش آن ها، معلمان و مدیران باید با اهداف استفاده از طرح درس به خوبی آشنایی داشته باشند. به طور کلی می توان گفت که طرح درس یک چارچوب ساختاریافته و یا یک برنامه ریزی منظم برای آموزش و تحصیل دانش آموزان است. این چارچوب توسط معلم برای هر درس تعیین شده و به اطلاع مدیر آموزشگاه می رسد.
در حقیقت هدف اصلی استفاده از طرح درس، تعیین اهداف ارائه هر درس و ایجاد یک نظم و برنامه مفید برای جلسات کلاس است. معلمان با ارائه یک طرح درس می توانند در ابتدای شروع جلسات کلاس و یا شروع سال تحصیلی اهداف جزئی و یا کلی خود را از ارائه دروس تعیین نمایند. در نهایت اداره منظم کلاس ها با این برنامه از پیش تعیین شده ساده تر بوده و می توان به موقع کلاس را به اتمام رساند. معلمان طرح درس را به مثابه یک نقشه راه منظم برای خود می دانند.
طرح درس ها را برای تمامی پایه ها و مقاطع تحصیلی می توان استفاده کرد. به عنوان نمونه، طرح درس دهم یک مثال از برنامه های درسی مختلف است که معلمان از پیش آن را طرح ریزی می کنند. همانطور که می دانید، دانش آموزان پایه دهم متوسطه به چند دسته و رشته مختلف تقسیم بندی می شوند. در هر یک از این رشته های تحصیلی، دروس مرتبط با آن رشته به دانش آموزان ارائه داده می شود که برخی مشترک و برخی دیگر غیر مشترک هستند.
طرح درس دهم برای هر یک از رشته های ریاضی، تجربی، انسانی، هنرستان و کاردانش منحصر به فرد بوده و حتی برای هر درس در این رشته ها به شکل جداگانه نگارش می شود. به عنوان مثال، در رشته تجربی برای هر یک از دروس شیمی، زیست شناسی، فیزیک و غیره یک طرح درس مجزا توسط معلم آن درس تدوین می گردد و همین موضوع در رشته های دیگر نیز وجود دارد.
با توجه به غیر قابل پیش بینی بودن برخی جلسات کلاسی در طول سال تحصیلی، برنامه های درسی را می توان منعطف با جلسات نیز تنظیم کرد. به طور کلی طرح درس ها را بر اساس طول بازه مورد نظر می توان به چند دسته تقسیم بندی کرد. این برنامه های پیش بینی شده می تواند در قالب طرح درس روزانه، هفتگی، ماهانه و یا سالانه باشد. البته برخی معلمان نیز از قالب طرح درس نیم سال استفاده می کنند.
همانطور که از نام این طرح درس ها پیداست، فعالیت های مورد نظر معلم در یک جلسه تدریس را طرح درس روزانه یا جلسه ای، اهداف کلی معلم برای تدریس در یک ماه از سال را طرح درس ماهانه و اهداف کلی تر که با چشم انداز یک ساله و قبل از شروع سال تحصیلی نگارش می شوند را طرح درس سالانه یا کلی می نامند. در ادامه، نگارش هر یک از این طرح درس ها با جزئیات بیشتری بررسی می گردد.
پس از اعلام نتایج نهایی آزمون استخدام آموزش و پرورش، داوطلبان پذیرفته شده باید برای شرکت در دوره مهارت آموزی ثبت نام خود را انجام داده و در دوره های یکساله تربیت معلم شرکت نمایند. در این دوره اصول نگارش یک طرح درس خوب آموزش داده می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه مقاله زیر پیشنهاد می شود.
در بخش گذشته به اختصار تعریف شد، در نگارش طرح درس روزانه یک بازه تک جلسه ای در نظر گرفته می شود. به این معنی است که معلم قبل از شروع کلاس درسی خود، برنامه مشخصی که حاوی اهداف ارائه درس و موارد جزئی می شود را طرح می نماید. در نظر داشتن اهداف و فعالیت های جزئی در نحوه نگارش طرح درس روزانه دهم بالاترین اولویت را دارد که با توجه به برگزاری آزمون برخی از دروس امتحان نهایی پایه دهم، اهمیت طرح درس و داشتن وقت کافی برای مرور بیشتر شده است.
برنامه درسی روزانه دهم باعث ایجاد نظم و ترتیبی موثر در فعالیت های معلم شده و باعث می شود که هم او و هم دانش آموزان فعالیت های مشخصی را به ترتیب و یکی پس از دیگری انجام دهند. اثرات این فعالیت ها در هر جلسه، روی فعالیت ها و برنامه های جلسات بعدی نیز تاثیر خواهد داشت. بکارگیری مداوم طرح درس روزانه دهم ریاضی منجر به ایجاد یک سازماندهی دائمی در آموزش این رشته خواهد شد.
معلمان پایه دهم متوسطه رشته ریاضی در هر یک از دروس ریاضی، شیمی، هندسه، فیزیک، دین و زندگی، فارسی، نگارش، هنر و غیره قادر به نگارش طرح درس های منحصر به فرد خواهند بود. نحوه نگارش طرح درس روزانه دهم برای هر یک از این درس ها به این شیوه خواهد بود که انتظارات معلم از دانش آموزان، ابزار و تجهیزات لازم برای ارائه درس و همچنین تکالیف دانش آموزان در یک برنامه گنجانده می شود.
نحوه نگارش طرح درس روزانه دهم تجربی تفاوت چندانی با رشته ریاضی ندارد. تنها باید برای این کار به نکات مهم و موثری دقت داشت. دروس دانش آموزان رشته تجربی شامل ریاضی، فیزیک، شیمی، زیست شناسی، دین و زندگی، آزمایشگاه علوم تجربی، فارسی، عربی و غیره می شود. معلمان هر یک از این دروس باید با در نظر گرفتن اهمیت هر درس در هر رشته، برنامه درسی روزانه متناسبی را تهیه نمایند. ممکن است معلمان برخی دروس در بین رشته های مختلف یکسان باشد.
برای نوشتن طرح درس روزانه دهم تجربی باید در ابتدا موضوع هر درس در هر جلسه کلاس تعیین گردد. در ادامه می توان اهداف اصلی و یا فرعی ارائه مطالب آموزشی را نیز در این طرح درس گنجاند. تعیین اهداف رفتاری، اهداف میانی و یا ارزشیابی نیز بخش مهمی از طرح درس روزانه دهم را تشکیل می دهد.
در نحوه نگارش طرح درس روزانه دهم انسانی معلمان باید توجه داشته باشند که دروس این رشته بیشتر دروس تئوری بوده و ممکن است جلسات کلاسی نیاز به فعالیت هایی برای جلب توجه دانش آموزان بیشتر داشته باشد. دروس این پایه در رشته انسانی شامل فارسی، نگارش، علوم و فنون ادبی، دین و زندگی، عربی، تاریخ، جامعه شناسی، اقتصاد، منطق، جغرافیای ایران، آمادگی دفاعی و غیره می شود که هر یک نیاز به طرح درس روزانه متمایزی دارد.
معلمان دروس انسانی برای نوشتن طرح درس روزانه و مدیریت بهتر کلاس باید علاوه بر اهداف ارائه درس، یک برنامه از پیش تعیین شده نیز برای افزایش همفکری و کار گروهی دانش آموزان داشته باشند. به این طریق می توان تعامل دانش آموزان را افزایش داده و برای بهبود یادگیری آن ها برنامه ریزی کرد.
دانش آموزان پایه دهم که برای ادامه تحصیل خود وارد هنرستان ها و یا کاردانش ها می شوند نیز از ابتدا ملزم به تعیین رشته تحصیلی خود خواهند بود. تنوع این رشته ها زیاد بوده و با توجه به تخصص هر یک، کتاب های درسی نیز متفاوت از یکدیگر هستند. طرح درس روزانه دهم هنرستان و کاردانش بسته به رشته های مختلف ارائه شده در هر مرکز نیاز به نگارش مخصوصی دارد.
برای نگارش طرح درس روزانه در رشته های عملی باید توجه کافی به بازه زمانی مورد نیاز برای تدریس و همچنین فعالیت های عملی داشت. نوشتن تجهیزات لازم و استفاده موثر از آن ها برای تفهیم دروس به دانش آموزان نیز از پایه های اصلی طرح درس روزانه این رشته ها است.
معلمانی که قصد شرکت در آزمون ضمن خدمت فرهنگیان جهت کسب مدرک مهارت های معلمی را دارند می توانند از طریق سایت رایا درس اقدام نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر و ورود به سایت رایا درس می توانید مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار داده ایم، مطالعه نمایید.
طرح درس های ماهانه حالت کلی تری نسبت به طرح درس روزانه داشته و به طور کلی چندین جلسه کلاسی را در طول یک ماه شامل می شوند. در نحوه نگارش طرح درس ماهانه دهم برای هر یک از رشته های تحصیلی باید به چند ویژگی بخصوص این طرح درس ها توجه داشت. به همین خاطر برای هر یک از رشته های تحصیلی می توان به صورت مفصل این بررسی را انجام داد.
در نگارش طرح درس ماهانه دهم ریاضی معلم می بایست در ابتدا به تعداد جلسات کلاس در هر ماه توجه نماید. به عنوان مثال، معلم درس هندسه پایه دهم می بایست تعداد جلسات کلاس در هر ماه را تحت نظر داشته و به طور دقیق آن ها را وارد طرح درس ماهانه خود کند.
در طرح درس ماهانه دهم به طور کلی روش ارائه درس، انواع فعالیت های گروهی یا عملی دانش آموزان، ابزار کلی مورد نیاز، ارزشیابی های ماهانه و غیره نوشته می شود. علاوه بر این معلمان می توانند از فرصت کافی برای انجام کارهایی که نیاز به زمان بیشتری دارند بهره بگیرند. به طور نمونه فعالیت هایی همچون ارائه دانش آموزان می تواند به عنوان برنامه یک ماهه در نظر گرفته شود.
معلمان پایه دهم می توانند با توجه به فصل بندی کتاب های درسی، طرح درس ماهانه دهم تجربی را مطابق با دروس در اختیار خود تنظیم نمایند. برای هر کدام از دروس رشته تجربی نیز می توان یک طرح درس ماهانه نگارش کرد. طرح درس های ماهانه می توانند تاثیر مثبتی روی توجه به پیش نیازهای دروس داشته باشند.
هر معلم پایه دهم نیاز است که در کاربرگ طرح درس ماهانه چند مورد ضروری را یادداشت نماید. این موارد شامل نام درس، تعداد دانش آموزان کلاس، اهداف کلی، جزئی و رفتاری، تعداد جلسات درس در ماه پیش رو، نیاز به رسانه یا تجهیزات ضروری، روش تدریس، ارزشیابی و غیره می شود.
معلمان دروس رشته انسانی مشابه با سایر رشته های بررسی شده امکان نگارش طرح درس ماهانه دهم را خواهند داشت. برای آشنایی با نوشتن طرح درس ماهانه دهم بهتر است نمونه کاربرگ های دیگر معلمان را به دقت بررسی و مطالعه کرد.
دروس رشته انسانی نیاز به مرور و تثبیت مطالب در ذهن دانش آموزان دارد. از طرفی به هیچ عنوان این مسئله نباید باعث تکرار بیش از حد برخی مطالب غیر ضروری و یا حاشیه ای در کلاس درس شود، چراکه در طول ترم منجر به کمبود وقت و عدم اتمام به موقع دروس خواهد شد. در طرح درس ماهانه دهم انسانی امکان برنامه ریزی برای جلوگیری از تکرار بی رویه مطالب و تمرکز روی مطالب بااهمیت وجود خواهد داشت.
کلاس های درسی دانش آموزان کاردانش و هنرستان ترکیبی از مطالب تئوری و عملی است که اکثر آن ها نیاز به تجهیزات و ابزار خاص آن رشته را دارد. طبیعتا برنامه ریزی برای فراهم نمودن این ابزار نمی تواند به صورت روزانه یا جلسه ای انجام گیرد. بر این اساس معلمان با نوشتن طرح درس ماهانه دهم، مجموعه ای از ابزار مورد نیاز کلاس خود را به اطلاع مدیر آموزشگاه و یا دانش آموزان می رسانند و برای استفاده از آن ها در طول ماه جاری برنامه ریزی می کنند.
از دیگر بخش های طرح درس ماهانه هنرستان و کاردانش می توان به بخش ارزشیابی اشاره کرد. این ارزشیابی در روش تدریس برخی معلمان حتی به صورت روزانه نیز انجام می گیرد.
سامانه رتبه بندی معلمان به منظور اجرای طرح نظام رتبه بندی معلمان با هدف افزایش کیفیت نظام آموزشی کشور شروع به کار کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر و ورود به سامانه رتبه بندی معلمان می توانید مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار داده ایم، مطالعه نمایید.
طرح درس های ترمی یا سالانه، کلی ترین چشم انداز معلمان را برای یک سال تحصیلی به نمایش می گذارند. به عبارت دیگر نحوه نگارش طرح درس سالانه دهم قبل از آغاز سال تحصیلی به گونه ای خواهد بود که معلم کلیه جلسات کلاس را از زمان شروع تا پایان سال تحصیلی مد نظر قرار داده و برای آن ها ساختار منظمی ایجاد می نماید. تمامی این اهداف و چشم اندازها در قالب کلی ارائه خواهد شد.
معلمان دروس رشته ریاضی پایه دهم متوسطه همواره باید پیش از شروع جلسات کلاس خود یک مسیر و نقشه مشخصی را برای فعالیت خود در کلاس ترسیم نمایند. همانطور که گفته شد، این نقشه همان طرح درس سالانه دهم ریاضی خواهد بود که برای کل کتاب درسی نوشته می شود.
به طور کلی در طرح درس سالانه نام تمامی ماه ها، تعداد جلسات در هر ماه، حجم کتاب درسی، تعداد تعطیلات رسمی متقارن با جلسات کلاس، ابزارهای کلی مورد استفاده، امکانات مدرسه برای آموزش بهتر دانش آموزان، ایده های کلی برای مدیریت کلاس در طول سال و غیره نگارش می گردد.
در حالت کلی برای نگارش طرح درس سالانه دهم تجربی نیز همچون سایر رشته ها، توجه اصلی معلم باید به تعداد جلسات در دسترس باشد. چراکه در طول یک سال تحصیلی علاوه بر تعطیلات رسمی، ممکن است مقارن شدن با اعیاد یا مراسمات مختلف ملی یا مذهبی باعث کاهش تعداد جلسات کلاس های پایه دهم شود.
از طرف دیگر تعدادی از جلسات کل سال تحصیلی را باید به رفع اشکالات درسی، مرور دروس و نکات مهم و یا جبران تعطیلی های نا به هنگام اختصاص داد. یکی دیگر از نکات مهم در طراحی طرح درس سالانه دهم، توجه به اهمیت و دشواری دروس و تنظیم زمان لازم برای تدریس آن ها است. به عنوان مثال، موضوع یا بخش کوچکی از حجم کتاب ها ممکن است به بیش از یک جلسه تدریس نیاز داشته باشند.
در نگارش طرح درس سالانه دهم انسانی بخش مهمی از توجه معلمان باید روی انتظارات آن ها از دانش آموزان متمرکز شود. طبیعتا مجموعه کتاب تدریس شده به دانش آموز باید نتایج قابل درکی روی او داشته باشد. یک معلم این نتایج را از دانش آموزان خود انتظار خواهد داشت.
معلم در طرح درس سالانه دهم، ابتدا کتاب درسی را به چند جلسه تقسیم بندی می نماید. سپس برای فصول مختلف کتاب نیز باید طرح درس مشخصی را از پیش برنامه ریزی کند. مفاهیم کلی این فصول، سهم هر فصل در تعداد جلسات آموزشی، پیش نیازهای ارائه، پیش بینی فعالیت های موثر در یادگیری و غیره، همگی جزو عناصر اصلی طرح درس سالانه دهم هستند.
ترکیب فعالیت های نظری و عملی همگی در طرح درس سالانه دهم هنرستان و کاردانش نیز تکرار می شود. با این تفاوت که این فعالیت ها به صورت کلی و با دید یک ترم یا یک سال نوشته می شود. با توجه به این که در برخی آموزشگاه ها ممکن است برخی رشته های کاردانش و هنرستان جدید التاسیس باشند، ارائه طرح درس سالانه پیشاپیش هم به معلم و هم به مدیران امکان داشتن شفافیت در فعالیت و آماده سازی تجهیزات را می دهد.
ستون های اصلی کاربرگ های طرح درس سالانه دهم را مواردی همچون نام ماه تحصیلی، در برخی مواقع هفته های هر ماه، رئوس مطالب، اهداف کلی و همچنین نکات مهم قابل بیان تشکیل می دهد. به طرح درس سالانه دهم طرح درس کلی نیز گفته می شود.
پلتفرم روشکا در راستای ارائه آموزش مجازی به دانش آموزان کلیه مقاطع تحصیلی طراحی شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر و ورود به این سامانه مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار داده ایم، مطالعه نمایید.
تهیه طرح درس های دهم برای معلمانی که تجربه نگارش این کاربرگ ها را نداشته اند ممکن است کاری دشوار به نظر برسد و موجبات ایجاد دغدغه برای آن ها را فراهم کند. دانلود نمونه طرح درس دهم، یکی از راهکارهای ساده برای آشنایی معلمان این پایه با نحوه نگارش طرح درس است.
طرح درس های رایگان قابل دسترسی در اینترنت می تواند منبع مناسبی برای انتقال تجربیات معلمان با سابقه به سایر همکاران باشد. برخی از دبیران پایه دهم متوسطه در رشته های تحصیلی مختلف، طرح درس های نگارش شده خود را به عنوان نمونه های ابتدایی در اختیار همکاران خود قرار داده اند. هرچند برخی از این طرح درس ها رایگان نیستند، اما فایل های نمونه رایگان بسیاری نیز برای آشنایی می توان پیدا کرد.
دانلود نمونه طرح درس دهم برای رشته های تجربی، ریاضی، انسانی، هنرستان و یا کاردانش و مطالعه آن ها، یک دید اولیه و مناسب به معلمان این پایه خواهد داد. در نتیجه برای نگارش طرح درس های روزانه، ماهانه و یا سالانه امکان استفاده از تجربیات دیگران و ترکیب آن با ایده های نوین تدریس وجود خواهد داشت. تغییر محتوای کاربرگ طرح درس دیگران و استفاده از سلیقه و ایده های شخصی رکن مهمی در استفاده از تجربیات سایرین است.
برای آشنایی بیشتر با نگارش کاربرگ طرح درس دهم متوسطه و دانلود نمونه فایل های تکمیل شده برای دروس متنوع این پایه می توان از آدرس های زیر بهره گرفت. این فایل ها به صورت رایگان و در قالب های روزانه، ماهانه و یا سالانه در اختیار کاربران قرار گرفته اند.
دانلود نمونه طرح درس دهم | ||
دانلود طرح درس دهم |
دوره های ضمن خدمت فرهنگیان برای آموزش مهارت های جدید به معلمان برگزار می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار داده ایم، مطالعه نمایید.
در سال های اخیر سیاست گذاری کلی و عمومی در زمینه تهیه چارچوب های درسی تغییراتی پیدا کرده است. این سیاست ها در قالب یک سند ملی در اختیار معلمان قرار داده شده است. بر این اساس تمامی دانش آموزان سراسر کشور در طول تحصیل خود از برنامه آموزشی یکسان برخوردار خواهند بود. طرح درس ملی دهم نیز یکی از نمونه برنامه های درسی قابل دسترسی معلمان است.
در حقیقت طرح درس ملی دهم، چارچوبی مشترک برای برنامه های درسی دانش آموزان این پایه در کل جامعه تعیین می کند. تمامی مطالب آموزشی مورد نیاز دانش آموزان، روش های ارائه این آموزش ها به آن ها، نحوه ارزیابی و همچنین نتایج مورد انتظار از آن ها در طرح درس ملی گنجانده شده است.
در طرح درس ملی پایه دهم برای معلمان دروس مختلف محتواها و موضوعات قابل ارائه در هر درس، چارچوب هایی کلی برای تنظیم طرح درس و همچنین مجموعه اقداماتی موثر پیشنهاد داده شده است. به این ترتیب معلمان می توانند به بهترین شکل ممکن و مشابه با یکدیگر اقداماتی برای آموزش دانش آموزان انجام دهند.
مهم ترین مفاد تعیین شده در طرح درس ملی دهم، موضوعات درس ها، توانایی و مهارت های لازم برای یادگیری دانش آموزان و اهداف هر درس هستند. برای تکمیل طرح درس ملی دهم در رشته های مختلف چند نکته اساسی زیر را باید در نظر گرفت.
ذکر مشخصات کلی درس
ذکر هدف کلی درس
ذکر هدف های رفتاری
تعیین روش و الگوی تدریس
پیش بینی کردن رفتارهای ورودی
پیش بینی ابزار و لوازم مورد نیاز
ذکر کردن گام های اصلی تدریس از شروع فعالیت و مقدمه سازی تا جمع بندی و نتیجه گیری
در نظر گرفتن فعالیت های تکمیلی همچون ارائه تکالیف یا ارزشیابی
خودارزیابی دانش آموزان
دوره های تربیت معلم مدارس ابتدایی برای آشنایی افراد متقاضی با نحوه آموزش و همچنین ارائه آموزش مطلوب برای متقاضیان فراهم شده است. برای اطلاعات بیشتر و شرکت در دوره مقاله زیر را مطالعه کنید.
با توجه به مطالب ارائه شده در بخش های مختلف مقاله به سادگی می توان به مزایای نوشتن طرح درس دهم پی برد. انسان همواره با داشتن یک برنامه از پیش تعیین شده در زندگی می تواند بهترین استفاده را از زمان خود داشته و احساس رضایت بیشتری نیز در خود ایجاد کند. در بحث آموزش دانش آموزان نیز این مسئله تکرار خواهد شد.
در استفاده از طرح درس، تمامی مزیت های استفاده از چارچوب های ساختاریافته و وجود نظم در یادگیری غیر قابل انکار خواهند بود. دانش آموزان می توانند با داشتن طرح درس و مطالعه نمونه سوالات، پاسخ بهتر و دقیق تری به سوالات امتحان نهایی پایه دهم دهند. برای راهنمایی بیشتر می توان به مجموعه ای از مزایای نوشتن طرح درس دهم در لیست زیر اشاره کرد.
داشتن زمان کافی برای اتمام دروس آموزشی در رشته های مختلف
استفاده از فرصت کافی برای استفاده از ابزار و وسایل آموزشی تکمیلی و آموزش عملی به دانش آموزان
پیش بردن هدفمند کلاس های درسی و اجتناب از بی نظمی در جلسات کلاس
ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس عالی در معلم و دانش آموزان
تاکید روی برخی نکات مهم دروس و جلوگیری از تکرار مطالب غیر ضرور
ایجاد ترتیب مشخص برای ارائه مطالب آموزشی و ایجاد پیش زمینه برای مطالب آموزشی بعدی
اطمینان از ارائه اطلاعات کافی به دانش آموزان توسط معلمان
داشتن ارزشیابی منظم و دقیق برای اطلاع از تاثیر روش تدریس روی دانش آموزان
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص طرح درس دهم را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ معلمان در یک سال تحصیلی می توانند از انواع متفاوتی از طرح درس ها همچون طرح درس سالانه، ماهانه و روزانه استفاده کنند که توضیحات بیشتر در متن مقاله ذکر شده است.
✔️ تعداد کل جلسات، ارزشیابی های کلی، اهداف رفتاری دروس مختلف و برنامه های کلی را می توان جزو نکات مهم طرح درس سالانه در نظر گرفت. نکات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.
✔️ طراحی برنامه زمانی دقیق، پیش بردن هدفمند کلاس های درسی و داشتن ترتیب مشخص برای ارائه مطالب آموزشی از جمله مزایای طرح درس دهم هستند. مزایای دیگر در متن مقاله ذکر شده است.
برای مشاوره نحوه نگارش و دانلود نمونه طرح درس دهم
برای مشاوره نحوه نگارش و دانلود نمونه طرح درس دهم
سلام معلم ما طرح درس ندارد چرا ؟
شلام . طرح درس دهم توسط معلم نوشته میشه و معلم طرح رو پیش خودش نگه میداره ، طرح درس در اختیار دانش آموزان قرار نمی گیره بنابراین احتمالا معلم شما طرح درس دارن .
سلام . می خواهم معلم شوم باید از کجا نوشتن طرح یاد بگیرم ؟
سلام . نحوه نگارش طرح درس دهم در دوره ضمن خدمت معلمان آموزش داده میشه .
سلام . نمونه طرح لازم دارم از کجا بگیرم ؟
سلام . لینک دانلود نمونه طرح درس دهم در متن مقاله قرار گرفته ، همچنین می تونین نمونه طرح از مدیر مدرسه بگیرین .
سلام طرح درس روزانه نوشته می شود ؟
سلام . طرح درس دهم در سه نوع روزانه ، ماهانه و سالانه تهیه و تنظیم میشه .
سلام . مدیر مدرسه طرح را می نویسد ؟
سلام . طرح درس دهم توسط معلم تهیه و تنظیم میشه .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©