طرح درس یازدهم به صورت انواع روزانه، ماهانه و سالانه با هدف تشخص پیش نیازهای تدریس توسط معلم نوشته می شود. در طرح درس یازدهم انواع نکات در خصوص اهداف رفتاری، وسایل مورد نیاز برای تدریس و آزمون های تشخیصی و تکوینی نوشته جهت تسهیل فرآیند تدریس نوشته می شوند.
برای مشاوره نحوه نگارش و دانلود طرح درس یازدهم
برای مشاوره نحوه نگارش و دانلود طرح درس یازدهم
فرضیه طرح درس با هدف طراحی سیستم آموزشی نظام مند و هدفمند توسط ابزاری کارآمد در زمینه تکنولوژی آموزشی و برای افزایش کیفیت یادگیری، توسط روانشناسان حرفه ای در آموزش و پرورش به مرحله اجرا رسیده است. از این رو طرح درس یازدهم به عنوان دستورالعمل یا نقشه راهی مشخص برای معلم و دانش آموزان می باشد و مسیر تدریس و یادگیری را برای آن ها هموار تر می کند.
دو ستون مهم و حیاتی در طراحی و ساختار طرح درس یازدهم در نظام آموزشی کشور، برنامه ریزی و هدف گذاری برای دبیران و دانش آموزان می باشند. از این رو برای دستیابی به این ساختار منسجم طرح درس ها از جمله طرح درس یازدهم به سه صورت طرح درس روزانه یا جلسه ای، طرح درس ماهانه و طرح درس سالانه یا ترمی طراحی و دسته بندی می شود. در ادامه مقاله به بررسی ساختار و نحوه نگارش طرح درس یازدهم و انواع آن مانند طرح درس روزانه، ماهانه و سالانه می پردازیم.
برنامه ریزی و ساماندهی فعالیت های آموزشی معلمان و شاگردان نیازمند مسیر مشخصی در قالب طرح درس می باشد. در واقع طرح درس یک فرآیند هدفمند در ارتباط با هدف های آموزشی، ارزیابی کیفیت محتوا درس و توانایی های دانش آموزان برای مطالعه اثربخش می باشد. از این رو طرح درس ها برای همه رشته های تحصیلی مانند (انسانی، ریاضی، تجربی، هنرستان و کاردانش) و دیگر مقاطع تحصیلی طی زمانبندی اصولی و مشخص طراحی می شوند و برای دبیران و دانش پذیران کاربرد دارند.
در واقع فرآیند طرح درس یازدهم یا هر پایه تحصیلی دیگر به این صورت است که دبیران آموزشی طبق برنامه منظم و هدفمند، کلاس درسی خود را آغاز کرده و به پایان می رسانند. این روش باعث می شود تا دوره آموزش و یادگیری اصولی و کارآمد پیش برود و آموزگار با نظم هر چه بیشتر هدایت کلاس را بدست گیرد و تدریس مطالب را به موقع و طبق جدول زمانبندی به پایان برساند.
طرح درس یازدهم دربرگیرنده تمامی نوع بینش و روش ها و پیشبینی هایی است که در ذهن آموزگار یا هر شخص یاددهنده ای قبل از تدریس برای یک آموزش موفق و موثر طراحی می شود و به صورت ساختاری منظم بر روی کاغذ نوشته می شوند.
انواع طرح درس یازدهم: طرح درس های همه مقاطع تحصیلی به سه نوع طرح درس روزانه یا جلسه ای، طرح درس ماهانه و طرح درس سالانه یا ترمی دسته بندی می شوند. طرح درس روزانه یا جلسه ای پایه یازدهم برنامه ریزی برای یک روز یا یک جلسه درسی است که به صورت جزیی با عناوینی مانند حضور و غیاب دانش آموزان، ارزیابی بلافاصله بعد از تدریس، بررسی پیش نیاز های درسی، نحوه ارائه و فعالیت های کلاسی طراحی و تدوین می شود.
طرح درس ماهانه یازدهم نیز به صورت چهار هفته در میان با چارت زمانی مشخص و برنامه های درسی بیشتری شامل تمامی دروس توسط مدرس طراحی می شود. طرح درس سالانه یا ترمی یازدهم نیز شامل برنامه ای جامع و بلند مدت برای یک سال تحصیلی یا یک ترم درسی است که به صورت کلی برای اهداف بلند مدت تهیه و طراحی می شود.
پس از اعلام نتایج نهایی آزمون استخدام آموزش و پرورش، داوطلبان پذیرفته شده باید برای شرکت در دوره مهارت آموزی ثبت نام خود را انجام داده و در دوره های یکساله تربیت معلم شرکت نمایند. در این دوره اصول نگارش یک طرح درس خوب آموزش داده می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه مقاله زیر پیشنهاد می شود.
فرآیند و نحوه نگارش طرح درس روزانه یازدهم به این صورت است که ابتدا به کمک یک جدول خام تمام درس ها و یا برنامه های درسی را در آن لیست می کنند. سپس با توجه به این که هر درس یا هر کتابی که قرار است تدریس شود ویژگی های خاص خود را دارد و شیوه مشخصی برای تدریس می خواهد؛ باید برای هر درس جداگانه برنامه ریزی مشخصی طراحی کرد. در ادامه مقاله به بررسی مراحل و نحوه نگارش طرح درس روزانه یازدهم در رشته های ریاضی، تجربی، انسانی، هنرستان و کاردانش می پردازیم.
طرح درس روزانه یازدهم ریاضی: از آنجا که درک مفاهیم ریاضی برای بیشتر دانش آموزان سخت می باشد، انتخاب منابع و ابزار آموزشی مناسب طبق شیوه تدریس برای یک طرح درس روزانه یازدهم ریاضی از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. از آنجا که شیوه تدریس برای هر درس متفاوت است، از یک ابزار آموزشی نمی توان در همه موقعیت های تدریس استفاده کرد.
به طور کلی، عوامل مؤثر در انتخاب منابع و ابزارهای آموزشی مناسب می توانند به خصوصیاتی مانند ویژگی های سنی یادگیرندگان و روش های آموزشی مدرسان و سهولت کاربرد ابزار مورد نظر برای آموزش در طرح درس روزانه یازدهم ریاضی بستگی داشته باشد.
طرح درس روزانه یازدهم انسانی: با توجه به اینکه بیشتر دروس رشته انسانی شامل مباحث مفهومی و حفظیات می باشد، طرح درس روزانه یازدهم انسانی با دستیابی به تقویت این هدف طراحی می شود. به این صورت که ابتدا اطلاعات کلی مشخصات فرد و درس مربوطه مانند نام درس، نام معلم، نام مدرسه، موضوع درس، مدت جلسه ها، تعداد دانشآموزان، کلاس و دوره تحصیلی و تاریخ در قسمت بالا جدول طرح درس مشخص و یادداشت می شوند.
در گام بعدی دبیر مربوطه باید همه اهداف خرد و کلان از موضوع تدریس را مشخص کند. برای مثال هدف از مطالعه درس تاریخ که یک درس تخصصی است و هدف از درس دینی که یک درس عمومی است مشخص می شود. در واقع هدف کلی آموزش طبق طرح درس روزانه یازدهم انسانی، ارائه روش تدریس مناسب به دانش آموزان و انجام فعالیت های مورد نیاز جهت درک بهتر مطالب می باشد.
طرح درس روزانه یازدهم تجربی: در تهیه و تدوین طرح درس روزانه یازدهم تجربی، توجه به ارائه درس و فعالیت های تکمیلی درس های آزمایشگاهی مانند زیست شناسی و فیزیک بسیار اهمیت دارد. در واقع مدرس باید نوع ارائه و جمع بندی درس را به شیوه ای موثر و کارآمد انتخاب کند و ارائه درس جدید باید بر پایه دانسته ها و تجارب قبلی دانش آموزان طراحی شود و مطالب دارای پیوستگی و نظم باشند.
برای تفهیم بیشتر مطالب آموزشی فعالیت های تکمیلی که شامل خلاصه نویسی روی تابلو، یادداشت نکات درس توسط دانش آموزان، طرح سوال و مسئله دادن، کارهای تحقیقی و تکلیف در خانه نقش بسیار مهمی دارند.
طرح درس روزانه هنرستان و کاردانش: وجود گارگاه های عملی و مهارتی در رشته های هنرستان و کاردانش، طرح درس روزانه هنرستان و کاردانش را بیشتر به برنامه ای با جنبه کارکردی و اقداماتی نزدیک می کند. در طرح درس روزانه هنرستان و کاردانش استفاده از ابزار های آموزشی و ایجاد بستری برای کارهای گروهی و تیم ورک برای ارائه پروژه های عملی دانش آموزان از اهمیت زیادی برخوردار است.
معلمانی که قصد شرکت در آزمون ضمن خدمت فرهنگیان جهت کسب مدرک مهارت های معلمی را دارند می توانند از طریق سایت رایا درس اقدام نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر و ورود به سایت رایا درس می توانید مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار داده ایم، مطالعه نمایید.
توجه به نکات موجود در شیوه تدوین طرح درس روزانه یازدهم می تواند در نحوه نگارش طرح درس ماهانه یازدهم در همه رشته های ریاضی، تجربی، انسانی و هنرستان و کاردانش نیز مهم و ضروری باشد. تفاوت اصلی در مراحل نگارش طرح درس ماهانه یازدهم با طرح درس روزانه در جدول زمان بندی و منابع درسی و تعداد درس ها می باشد.
در طرح درس ماهانه جداولی که حاوی چهار هفته در یک ماه می باشد را رسم کرده و با مشخص کردن روزهای تعطیلی، برنامه ریزی لازم برای تدریس انجام می شود. در ادامه مقاله به نکاتی که نحوه نگارش طرح درس ماهانه یازدهم در رشته های نظری و هنرستان باید رعایت کرد، می پردازیم.
طرح درس ماهانه یازدهم رشته ریاضی: در تدوین طرح درس ماهانه یازدهم رشته ریاضی ابتدا باید از اهداف کلی و جزیی هر درس تخصصی و عمومی آن آگاه شد. در گام بعدی با شناسایی نقاط قوت و ضعف دانش آموز در هر درس می توان برنامه مطالعاتی و تدریس منظم و مشخصی طبق جدول زمانی مناسب به مدت یک ماه طراحی کرد.
طرح درس ماهانه یازدهم رشته تجربی: همانطور که اشاره کردیم درس های آزمایشگاهی در رشته تجربی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. از این رو در طراحی طرح درس ماهانه یازدهم رشته تجربی باید فهرستی از تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی و آموزشی مورد نیاز و همچنین لیستی از منابع و کتاب های درسی مناسب برای مطالعه و تدریس کمک گرفت و نقشه راهی برای یک ماه در نظر گرفت.
طرح درس ماهانه یازدهم رشته انسانی: انتخاب روش تدریسی متناسب با مفاهیم حفظی و مفهومی برای تهیه طرح درس ماهانه یازدهم رشته انسانی بسیار حائز اهمیت می باشد. در واقع انتخاب شیوه تدریس مناسب با پایه یازدهم متوسطه باید مطابق با دانسته های دانش آموزان باشد و طبق زمان بندی در نظر گرفته شده از آن ها درخواست پیش مطالعه در رابطه با موضوعات جدید در نظر گرفته شود.
طرح درس ماهانه یازدهم هنرستان و کاردانش: برای تهیه طرح درس ماهانه یازدهم هنرستان و کاردانش با هدف بالا بردن کیفیت تدریس و طراحی طرح درس ماهانه اصولی و استاندارد، باید در کارگاه های مهارتی تکالیف چالشی و کاربردی مربوط به درس جدید در نظر گرفته شوند. از آنجا که دانش آموختگان رشته های هنرستان و کاردانش بلافاصله پس از دوران تحصیل می توانند وارد بازار کار شوند، از این رو می توان دوره های کارآموزی برای آموزش بهتر و بکارگیری مهارت آن ها تعیین کرد.
سامانه رتبه بندی معلمان به منظور اجرای طرح نظام رتبه بندی معلمان با هدف افزایش کیفیت نظام آموزشی کشور شروع به کار کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر و ورود به سامانه رتبه بندی معلمان می توانید مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار داده ایم، مطالعه نمایید.
طرح درس سالانه یا ترمی برنامه ای جامع و کامل برای یک سال تحصیلی یا یک ترم درسی است که به صورت کلی تدوین می شود. نکته مهمی که در تدوین نحوه نگارش طرح درس سالانه یازدهم باید در نظر گرفته شود، جدول زمانی در نظر گرفته شده برای یک سال تحصیلی و آموزش می باشد که این امر آن را با سایر برنامه ریزی ها متفاوت کرده است.
طرح درس سالانه یازدهم ریاضی: تنظیم تقویم طرح درس سالانه: برای تدوین طرح درس سالانه یازدهم ریاضی، جدول زمانی برای یک سال تحصیلى یا سه دوره سه ماهه، با محاسبه تعداد هفته ها، روزها و ساعت هایى که در طول سال تحصیلى براى تدریس درس مورد نظر پیش بینى شده است، محاسبه و تنظیم می شوند. برای مثال، اگر براى درس ریاضى پایه یازدهم هفته اى سه ساعت در سه جلسه در نظر گرفته شده باشد، مجموع جلسات در هر ماه ۱۲ جلسه یا ۱۲ ساعت و در طول سه ماه اول نیز ۳۶ جلسه بدون احتساب تعطیلات رسمى و ایام امتحان خواهد بود.
طرح درس سالانه یازدهم تجربی: برای طراحی طرح درس سالانه یازدهم تجربی، علاوه بر در نظر گرفتن جدول زمانی مناسب برای یک سال تحصیلی، برای درس های تخصصی مانند زیست شناسی و دیگر درس های مفهومی از تقسیم حجم محتوا درسی بر زمان مفید تدریس استفاده می کنند. با توجه به اینکه تعطیلات نوروزی، شروع امتحانات و عوامل دیگر زمان تدریس محدود می باشد، در این مرحله باید کل محتوا کتاب درسى در طول سال را بر سه دوره ماهیانه اول، دوم و سوم تقسیم کرد تا تدوین جدول زمانبندی طبق حجم دروس عمومی و تخصصی تکمیل شود.
طرح درس سالانه یازدهم انسانی: تدوین طرح درس سالانه یازدهم انسانی به صورت یک دست، همگن و متعادل نباید فشرده و سنگین باشد که دانش آموزان اذیت شوند و یا آنقدر برنامه مطالعاتی سبک باشد که کلاس از حالت واقعی خود خارج شود. در واقع طرح درس سالانه یازدهم انسانی با وجود درس های حفظیاتی مانند تاریخ و درس های تحلیلی مانند فلسفه باید به صورت متعادل طراحی شود تا دانش آموزان بتوانند علاوه بر آموزش، زمانی را به ارزشیابی، تفریح و بازبینی تکالیف خود اختصاص دهند.
طرح درس سالانه یازدهم هنرستان و کاردانش: در طراحی طرح درس سالانه یازدهم هنرستان و کاردانش علاوه بر رعایت نکاتی که به آن ها اشاره شد با توجه به برنامه ریزی برای کارگاه های عملی و ارائه پروژه ها، در نظر گرفتن تکالیف چالشی و کاربردی مربوط به درس های جدید اهمیت زیادی دارد. در واقع توجه به این نکته می تواند به کارآمد بودن فعالیت های کلاسی رشته ای هنرستان و کاردانش طی یک سال تحصیلی کمک کند و انگیزه بیشتری در دانش آموزان ایجاد کند.
پلتفرم روشکا در راستای ارائه آموزش مجازی به دانش آموزان کلیه مقاطع تحصیلی طراحی شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر و ورود به این سامانه مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار داده ایم، مطالعه نمایید.
از آنجا که طرح درس یازدهم همچون یک دستورالعمل دقیق و منظم عمل می کند و مسیر تدریس و یادگیری را برای آموزگار و دانش آموز ساده تر و سریع تر می کند؛ مقایسه انواع طرح درس و دانلود نمونه طرح درس یازدهم از انواع روزانه، ماهانه و سالانه آن می تواند به انتخاب یک طرح درس مناسب برای دروس مختلف مطابق با نقاط قوت و ضعف دانش آموزان در دروس رشته های مختلف کمک کند.
با توجه به برگزاری 2 درس از امتحانات پایانی به صورت نهایی، دانش آموزان و معلمان می توانند با توجه به طرح درس یازدهم، نکات مهم را برای آزمون بیشتر مطالعه کرده و خود را برای پاسخ به سوالات امتحان نهایی پایه یازدهم آماده سازند. در ادامه مقاله می توانید فایل نمونه طرح درس یازدهم را به طور رایگان در قالب پی دی اف دانلود کنید.
طرح درسی که در زیر مشاهده می کنید طرح درس روزانه کتاب فارسی پایه یازدهم یا دوم متوسطه می باشد که می توانید فایل پی دی اف آن را رایگان دانلود کنید. نمونه زیر نیز طرح درس سالانه درس دینی می باشد که در میان دیگر درس های عمومی، ساده تر بوده و می توان از آن نمره خوبی دریافت کرد. این درس در میان همه رشته های نظری و هنرستان مشترک می باشد. نمونه طرح درس سالانه درس دینی را به صورت رایگان در قالب فایل پی دی اف از این سایت می توانید دریافت کنید.
دانلود نمونه طرح درس یازدهم | ||
دانلود طرح درس یازدهم | ||
دانلود طرح درس یازدهم | ||
دانلود طرح درس یازدهم |
دوره های ضمن خدمت فرهنگیان برای آموزش مهارت های جدید به معلمان برگزار می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار داده ایم، مطالعه نمایید.
از آنجا که پایه متوسطه دوم با انتخاب یک رشته تحصیلی مشخص برای دانش آموزان آغاز می شود، پیروی از یک روش برنامه ریزی دقیق و منظم از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. طرح درس ملی یازدهم یک دستورالعمل منظم آموزشی است که شیوه برنامه ریزی آن مبتنی بر محتوا می باشد و به سه نوع طرح ملی روزانه، طرح ملی ماهانه و طرح ملی سالانه دسته بندی می شود.
از آنجا که اقدامات پیش بینی شده در طرح درس ملی دارای نقطه اشتراکات زیادی می باشند، طرح درس ملی یازدهم باید به گونه ای تدوین و طراحی شود که حتی یک معلم دیگر نیز بتواند طبق آن عمل کند و کنترل کلاس درس خود را در دست گیرد. چرا که در طرح درس ملی یازدهم مطابق با رشته های نظری و هنرستان معلم تمام اقدامات خود، دانش آموزان و زمان و ابزار و امکانات مورد نیاز را پیش بینی کرده و طبق سلسله مراتب فرآیند طرح ملی درس، چارچوب معینی برای روند آموزش و یادگیری تدوین می کند.
نقطه اشتراکات مراحل تدوین طرح درس ملی یازدهم رشته های نظری (ریاضی، تجربی و انسانی) و رشته های هنرستان و کاردانش
گام اول : نوشتن مشخصات عمومی مانند نام درس، موضوع درس، پایه تحصیلی، نام مدرسه، نام معلم، مدت زمان جلسه و تعداد دانش.
گام دوم: مشخص کردن هدف های کلی درس و هدف های رفتاری.
گام سوم: انتخاب شیوه یا الگو و مراحل تدریس که شامل فعالیت های مقدماتی، ارزشیابی تشخیصی، آماده سازی و ایجاد انگیزه، نحوه ارائه درس و جمع بندی می شود.
گام چهارم: انتخاب منابع و ابزار آموزشی مورد نیاز.
گام پنجم: ارزشیابی پایانی و خود ارزیابی.
دوره های تربیت معلم مدارس ابتدایی برای آشنایی افراد متقاضی با نحوه آموزش و همچنین ارائه آموزش مطلوب برای متقاضیان فراهم شده است. برای اطلاعات بیشتر و شرکت در دوره مقاله زیر را مطالعه کنید.
تخصیص زمان مناسب برای هر یک از درس های تخصصی و عمومی برای آموزگاران و دانش آموزان امری مهم و ضروری به شمار می رود. از این رو یکی از مزایای نوشتن طرح درس یازدهم تخصیص زمان مناسب طبق جدول زمانی مشخص می باشد. در واقع تدریس یک صفحه از کتاب ممکن است به چند جلسه زمان نیاز داشته باشد و یا تدریس چندین صفحه ممکن است در یک جلسه به راحتی انجام شود.
بنابراین در دست داشتن یک نقشه یا برنامه طرح ریزی شده مطابق با حجم درس ها یا محتوا های تخصصی مورد نظر که طرح درس نامیده می شود؛ برای داشتن یک ارائه جامع و بی نقص با کارکرد و بازدهی مناسب، امری ضروری است. از مزایای نوشتن طرح درس نهم می توان به تسلط داشتن دبیران بر محتوایی که قرار است در زمان بندی دقیق و مشخص تدریس کنند؛ اشاره کرد.
در نتیجه از مهم ترین اهداف و مزایایی که با نوشتن طرح درس یازدهم در هر یک از رشته های نظری و هنرستان برای همه دروس عمومی و تخصصی می توان به موارد زیر اشاره کرد.
1- تخصیص جدول زمانی مشخص و به همراه آن مدیریت زمان یا استفاده بهینه از زمان
2- دستیابی دبیران و دانش آموزان به اهداف آموزش و یادگیری از دو جنبه کمی و کیفی
3- هدایت و کنترل کلاس درس توسط دبیر و کاهش بی نظمی و هرج و مرج
4- بالا بردن انگیزه در یاددهنده و یادگیرنده
5- بالا رفتن اعتماد به نفس یاددهنده و یادگیرنده
6- ایجاد فرآیند یادگیری عمیق تر و پایدارتر در دانش آموزان
7- ایجاد ساختار نظم و انضباط در همه فعالیت های دانش آموزان
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص طرح درس یازدهم را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ طرح درس یازدهم یک فرآیند هدفمند در ارتباط با هدف های آموزشی، ارزیابی کیفیت محتوا درس و توانایی های دانش آموزان برای یادگیری اثربخش می باشد که به طور کامل در مقاله به آن اشاره شده است.
✔️ طرح درس یازدهم به سه صورت طرح درس روزانه ، طرح درس ماهانه و طرح درس سالانه یا ترمی و طرح درس ملی وجود دارد که جزییات هر یک در مقاله ارائه شده است.
✔️ همانطور که در مقاله اشاره کردیم، نگارش طرح درس ملی یازدهم شامل پنج مرحله: مشخصات فرد و موضوع درس، هدف گذاری، انتخاب منابع و ابزار آموزشی، نحوه ارائه درس و فعالیت های تکمیلی و ارزشیابی تکوینی می باشد.
برای مشاوره نحوه نگارش و دانلود طرح درس یازدهم
برای مشاوره نحوه نگارش و دانلود طرح درس یازدهم
سلام چرا معلم ما طرح درس ندارد ؟
سلام . طرح درس یازدهم توسط معلم نوشته میشه و پیش خود معلم نگه داشته میشه ، معلمان طرح درس رو در اختیار دانش آموزان قرار نمیدن .
سلام . بخواهم معلم بشوم طرح درس از کجا یاد بگیرم ؟
سلام . نحوه نگارش طرح درس یازدهم و سایر نکات آموزشی در دوره ضمت خدمت معلمان آموزش داده میشه .
سلام . نمونه طرح از کجا پبدا کنم ؟
سلام . لینک دانلود نمونه طرح درس یازدهم در متن مقاله قرار گرفته ، بر روی لینک دانلود کلیک کنین .
سلام طرح روزانه نوشته میشه ؟
سلام . طرح درس یازدهم در سه نوع روزانه ، ماهانه و سالانه نوشته میشه .
سلام . مدیر مدرسه طرح را می نویسد ؟
سلام . طرح درس یازدهم توسط مدیر مدرسه تهیه و تنظیم میشه .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©