چهاردهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در صورت برگزاری، با هدف شناسایی و معرفی پژوهشگران، کشف استعدادهای برتر و ایجاد تعامل و همکاری علمی میان آنان و گسترش تجربه های علمی برگزار می شود. در صورت ثبت نام جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ۱۴۰۳ محورهای آن شامل کتابداری و اطلاع رسانی، علوم آرشیوی و اسنادی، ایران شناسی، اسلام شناسی و نسخ خطی می شود.
برای مشاوره شرکت در جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ۱۴۰۳
برای مشاوره شرکت در جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ۱۴۰۳
امروزه پیشرفت ها و تحولات عظیمی که در حوزه علم اطلاعات و دانش شناسی بوجود آمده تاثیر خود را بر روی کتابخانه و شیوه کتابداری نیز گذاشته است و همچنین فناوری های نوینی شکل گرفته که دیگر کتابخانه ها معنا و مفهوم سنتی خود را از دست داده اند. به طور مثال کتابخانه دیجیتالی جایگاه ویژه ای میان کاربران پیدا کرده است. این رشد و پیشرفت در حوزه فناوری اطلاعات باعث شده تا کتابخانه ها نیازمند نوآوری، ایده و مهارت های جدید شوند.
به همین منظور سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران چندین سال است که جشنواره ای تحت عنوان جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می کند تا موجب ایجاد انگیزه و ارائه طرح های نوآورانه در این زمینه شود. در این مقاله ضمن معرفی این جشنواره به بررسی زمان ثبت نام، محور های جشنواره، نحوه ثبت نام، محورها، جزئیات برگزاری و اعلام نتایج چهاردهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ۱۴۰۳ خواهیم پرداخت.
سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به عنوان یک موسسه آموزشی، پژوهشی و علمی از سال ۸۹ شروع به برگزاری جشنواره ای ملی در حوزه پژوهش و فناوری با عنوان «جشنواره هفته پژوهش» کرده است. این جشنواره به منظور معرفی دستاوردهای علمی و پژوهشی و ایده های نو در حوزه های کتابداری و اطلاع رسانی، علوم آرشیوی و اسنادی، ایران شناسی، اسلام شناسی و نسخ خطی و با هدف حمایت و تشویق پژوهشگران برگزار می شود. علاوه بر جشنواره مذکور، در جشنواره نوآوری در فرآیند آموزش و یادگیری به نوآورانه و جدید بودن طرح های تاکید می شود.
جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران که سال گذشته چهاردهمین دوره آن برگزار شد، با هدف ایجاد انگیزه در پژوهشگران و نوآوران داخلی شکل گرفته است که توانسته علاقه مندان زیادی را از بین اندیشمندان و پژوهشگران ایرانی به خود جذب کند. در ادامه اهداف جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران 1403 به اختصار آورده شده است.
1 تکریم مقام پژوهشگران عرصه پژوهش و فناوری مبتنی بر حوزه های کتابداری و اطلاع رسانی، علوم آرشیوی و اسنادی، ایران شناسی، اسلام شناسی و نسخ خطی
2شناسایی و معرفی پژوهشگران، فناوران و نوآوران و کشف استعدادهای برتر
3ایجاد انگیزه در پژوهشگران و نوآوران داخلی
4گسترش تجربه های علمی و ایجاد تعامل و همکاری علمی میان پژوهشگران
5فراهم سازی فضایی پرشور و رقابتی میان اندیشمندان
در چهاردهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران هم زمان با آغاز هفته پژوهش در آذرماه سال گذشته با شعار «پژوهش هدفمند، توسعه فناوری و مرجعیت علمی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران» برگزار شد که ۱۰۴ اثر به این دوره از جشنواره جهت ارزیابی ارسال شده بود.
اولین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در سال ۱۳۹۸ با ۵۸ اثر ارسالی که شامل کتاب و پایان نامه بود، برگزار شد و پژوهشگران می توانستند آثار خود اعم از کتاب (تصنیف، تالیف و ترجمه)، طرح پژوهشی خاتمه یافته پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری خاتمه یافته و ایده و تولید فناورانه را به دبیرخانه این جشنواره ارسال نمایند.
آخرین دوره جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در سال گذشته برگزار گردید و پژوهشگران تا ۲۴ مهر ماه مهلت داشتند تا نسبت به ارسال آثار خود به چهاردهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران اقدام کنند. در حال حاضر زمان ثبت نام در جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران 1403 مشخص نشده است، اما پیش بینی می شود طبق منوال گذشته در مهر ماه برگزار گردد.
به محض مشخص شدن زمان ثبت نام جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ۱۴۰۳، اطلاع رسانی های لازم در این مقاله انجام می شود.
مسابقات ره نشان توسط بنیاد ملی نخبگان کشور جهت معرفی فارغ التحصیلان و دانشجویان مستعد و کوشا در رشته های دانشگاهی مختلف به شرکت های دانش بنیان و فناور صنعتی برگزار می شود، در مقاله زیر اطلاعات بیشتری از این مسابقات ارائه شده است.
همانطور که پیش از این ذکر شد، هدف از برگزاری این جشنواره ملی علمی، معرفی دستاوردهای پژوهشی در حوزه های مختلف همچون علم اطلاعات شناسی، اسناد و اسلام شناسی و... در سطح ملی و همچنین شناسایی پژوهشگران جوان این حوزه و بهره برداری از ظرفیت های آنان است علاقه مندان به شرکت در جشنواره های با محوریت مذهبی می توانند جشنواره گلدسته های سرو نیز شرکت کنند. در ادامه محورهای اصلی این همایش به طور خلاصه ذکر شده است.
1علم اطلاعات و دانش شناسی
2اسناد و علوم آرشیوی
3مطالعات ایران شناسی و اسلام شناسی و نسخه پژوهی
4تاریخ شفاهی
آثار ارسالی به جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ۱۴۰۳ بایستی از مهر 1401 تا 1403 تدوین و منتشر شده باشد. آثار ارسالی به این جشنواره علاوه بر شرایط و شاخص های عمومی ارزیاب محتوا، موضوع، و ساختار علمی آثار، اثربخشی، حل مسئله و رفع نیازهای علمی و فنی سازمان اسناد کتابخانه ملی، خلاقیت و نوآوری و کاربردی بودن از معیارهای ارزیاب و داوری آثار است.
علاقه مندان به شرکت در جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ۱۴۰۳ به محض اینکه اطلاع رسانی این جشنواره از طریق وب سایت رسمی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به صورت پوستر منتشر گردید، می توانند آثار خود را مطابق با محور هایی که بر روی پوستر نوشته شده است به آدرس پستی researchnlai1@gmail.com به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
اخبار و اطلاعیه های مرتبط با جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران 1403 توسط روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران بر روی وبسایت این سازمان به نشانی nlai.ir/research-festival قرار می گیرد. ارسال آثار و مستندات آن به آدرس پستی ذکر شده بر روی پوستر به منزله ثبت نام است و نیاز به نام نویسی مجزایی نمی باشد.
پایان نامه های خود را علاوه بر جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران می توانید به جشنواره ملی پایان نامه سال نیز ارسال کنید، پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری حول موضوعات مورد نظر جشنواره مورد بررسی و داوری قرار می گیرند. که در مقاله زیر زمان و نحوه ثبت نام و موضوعات پایان نامه ها نوشته شده است.
جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران دوازده سال است که توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران زیر نظر نهاد ریاست جمهوری در حال برگزاری است و هر ساله به تعداد علاقه مندانی که آثار پژوهشی خود را به این جشنواره ارسال می کنند افزوده می شود. لازم به ذکر است که کمیته علمی و اجرایی این جشنواره انتخاب شده و اسامی آنان در وبسایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران قرار می گیرد.
جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران 1403 شامل ۵ بخش است و آثار ارسالی در این ۵ حوزه که شامل: پایان نامه (خاتمه یافته)، کتاب (تالیف، تصنیف و تاریخ شفاهی)، ایده های برتر، پژوهشگر برتر و پروپوزال (خاتمه یافته) مورد ارزیابی قرار می گیرد. بخش ایده های برتر در جشنوراه دهم به بخش های جشنواره اضافه شده است و چنانچه بخشی به چهاردهمین دوره این جشنواره افزوده شود، این مقاله به روزرسانی می گردد.
لازم به ذکر است، بخش تقدیر از پژوهشگران ویژه کارکنان سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در نظر گرفته شده است و از اعضای هیئت علمی و کارشناسان در این بخش تقدیر می شود. پس از آنکه مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره به اتمام رسید، ارزیابی داوران جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران 1403 از آثار پژوهشی دریافتی آغاز می شود.
به محض مشخص شدن جزئیات برگزاری جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ۱۴۰۳، این مقاله بروز رسانی شده و در این قسمت اطلاع رسانی می شود.
1اطلاع رسانی آغاز جشنواره از طریق انتشار پوستر در وبسایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
2ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره تا مهلت ذکر شده در پوستر
3داوری آثار ارسالی به جشنواره
4 اعلام نتایج و برگزاری اختتامیه
چنانچه دانشجو هستید و کتاب خود را به جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ارسال نموده اید می توانید علاوه بر جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان در جشنواره های دیگری مثل جشنواره کتاب سال دانشجویان، نیز شرکت کنید که جزئیات بیشتر آن در مقاله زیر نوشته شده است.
پس از آنکه پژوهشگران آثار خود را به جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران 1403 ارسال کردند، کمیته علمی به منظور بررسی و ارزیابی آثار در اداره کل پژوهش کتابداری و آموزش تشکیل می شود. در این کمیته آثار دریافتی بر اساس امتیازهای قابل محاسبه برای اعضای هیئت علمی، آیین نامه ارتقای مرتبه اعضای هیئت علمی و موسسات عالی علمی و پژوهشی وزارت علوم داوری می شود. موفقیت در این جشنواره و سایر جشنواره های پژوهشی ممکن است در کسب شرایط هیات علمی شدن موثر باشد.
لازم به ذکر است آثاری که دارای سند و گواهی معتبر نباشند از روند داوری خارج می شوند. در روند ارزیابی هر اثر به دو داور در حوزه مرتبط ارسال و میانگین امتیاز آنان محاسبه می شود و در صورتیکه اختلاف رای دو داور تفاوت معنی داری داشته باشد، به داور سوم ارسال می گردد. پایان نامه کارکنان سازمان اسناد و کتابخانه ملی توسط یک داور در داخل سازمان و داور دوم از خارج سازمان مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد. در نهایت نفرات برتر در هر بخش انتخاب شده و در اختتامیه از آنان تجلیل به عمل می آید.
زمان اعلام نتایج چهاردهمین دوره جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و برگزاری اختتامیه جشنواره ۱۱ بهمن ماه سال گذشته بود. در حال حاضر زمانبندی چهاردهمین دوره جشنواره اعلام نشده است، به محض مشخص شدن زمان اعلام نتایج جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ۱۴۰۳ اطلاع رسانی های لازم در این مقاله انجام خواهد شد.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص چهاردهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️علاقه مندان می توانند پس از انتشار اطلاعایه از سوی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران آثار خود را به آدرس پست الکترونیکی که در متن مقاله ذکر شده است ارسال نمایند.
✔️ بلی، همانطور که در متن مقاله نیز ذکر شده است برای کارکنان این سازمان بخش ویژه ای در نظر گرفته شده است.
✔️ محورهای این جشنواره شامل کتابداری و اطلاع رسانی، علوم آرشیوی و اسنادی و ایران شناسی و... است که در متن مقاله به طور کامل ذکر شده است
برای مشاوره شرکت در جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ۱۴۰۳
برای مشاوره شرکت در جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ۱۴۰۳
سلام زمان ثبت نام ؟
سلام . در حال حاضر زمان دقیق ثبت نام جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران مشخص نیست .
سلام . جشنواره در چه راستا و محروی برگزار می شود ؟
سلام . جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در محورهای کتابداری و اطلاع رسانی ، علوم آرشیوی و اسنادی ، ایران شناسی، اسلام شناسی و نسخ خطی برگزار میشه .
سلام . چه زمانی باید ثبت نام کرد ؟
سلام . در حال حاضر زمان ثبت نام جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران مشخص نیست .
سلام سال گذشته جشنواره بود ؟
سلام . جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ، سال گذشته برگزار شد .
سلام جشنواره کی برگزار می شود ؟
سلام . در حال حاضر تاریخ دقیق برگزاری جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران مشخص نیست .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©