سامانه ساتع یک بستر ارتباطی میان دولت، دانشگاه و صنعت می باشد که از طریق آن می توان به اشتغال زایی و ارائه پروپوزال برای تقاضاهای مختلف موجود در این سایت پرداخت. ورود به سامانه ساتع از طریق sate.atf.gov.ir امکان پذیر بوده و جهت مشاهده تقاضاهای پژوهشی می بایست ابتدا ثبت نام در سایت ساتع را به درستی انجام داد.
برای مشاوره سامانه ساتع sate.atf.gov.ir
برای مشاوره سامانه ساتع sate.atf.gov.ir
امروزه با توجه به دستور دولت جهت اشتغال زایی، مراکز مختلفی اقدام به انتشار فراخوان هایی در راستای دعوت علاقه مندان به پژوهش های صنعتی نموده اند. مشاهده تقاضاهای پژوهشی هر یک از نهادهای کشوری از طریق سایت ساتع امکان پذیر بوده و علاوه بر اینکه امکان ثبت نام در آن ها وجود دارد، امکان ارائه تقاضا برای شرکت ها، نهادها و افراد حقیقی و حقوقی نیز فراهم است.
برای ورود مستقیم به سامانه ساتع کلیک کنید.
دسترسی به امکانات سامانه ساتع از طریق sate.atf.gov.ir امکان پذیر است.
سامانه ساتع که به شورای علوم، تحقیقات و فناوری نیز معروف است به نشانی sate.atf.gov.ir بوده و دارای امکانات مختلفی می باشد. از جمله امکانات مهم این سایت، جمع آوری تمامی نیازهای پژوهشی شرکت ها در کنار یکدیگر بوده تا متقاضی بر اساس رشته تحصیلی خود بتواند تقاضای مورد نظر را انتخاب کرده و پژوهش خود را در راستای آن انجام دهد. در ادامه برای اشنایی با این سامانه به بررسی امکانات سایت ساتع و نحوه ثبت نام در آن می پردازیم.
جوانان و پژوهشگران فارغ التحصیل از دانشگاه های مختلف کشور معمولا بر اساس نوع مدرک تحصیلی خود به دنبال کار بوده تا از این طریق بتوانند رزومه شغلی خوبی را در کنار رزومه تحصیلی خود داشته باشند. از سوی دیگر بسیاری از شرکت ها هستند که به دنبال نیروی کار فعال و متخصص بوده، اما نمی توانند شخص مورد نظر خود را از طریق مصاحبه و آزمون های ورودی پیدا نمایند.
از این رو دولت برای تسهیل روند جذب افراد در مشاغل نیازمند پژوهش اقدام به راه اندازی سایتی به اسم سامانه ساتع نموده است تا از این طریق انواع فرم تقاضا و دعوت به کار در این سامانه بارگذاری شود و مخاطبان امکان مشاهده هر یک از آن ها را داشته باشند.
وظیفه اصلی سامانه ساتع بررسی نیازمندی های شرکت ها، نهادها، مراکز و ارائه آن ها به فناوران و افراد جویای کار است. منظور از شغل و کار در این سامانه، همان پژوهش های علمی، ارائه پروپوزال و راه حل های علمی جهت حل یکی از مشکلات آن شرکت است. بنابراین شخصی که به دنبال تکمیل فرم تقاضا از طریق سایت ساتع می باشد باید بر اصول اولیه نگارش انواع مقالات علمی، انواع روش های تحقیق و ... تسلط کامل داشته باشد.
متقاضیان حقیقی و حقوقی برای ارائه فرم های نیازمندی مراکز خود می بایست به عضویت در سایت ساتع به نشانی sate.atf.gov.ir در آمده و سپس با هماهنگی با دبیرخانه این مرکز اقدام به انتشار فراخوان خود نمایند. متقاضیان جویای کار نیز می توانند پس اط ثبت نام در این سامانه اقدام به مشاهده نیازمندی ها و نام نویسی در تقاضای مورد نظر خود کنند.
از آنجایی که شرکت در تقاضاهای سایت ساتع به معنای اختصاص زمان و وقت پژوهشگر به حل یکی از مشکلات آن شرکت می باشد، حقوق و مزایایی برای شخص در نظر گرفته می شود. این مزایا علاوه بر این که به عنوان حقوق به فناور داده می شود، شامل تمام هزینه های اجرای طرح پروپوزال پژوهشگر نیز می باشد.
ثبت نام در سامانه ساتع برای دو گروه فناوران و متقاضی فناوری انجام می شود. فناوران همان افراد پژوهشگر و اساتیدی هستند که می توانند از دانش خود برای حل مشکلات استفاده کنند و متقاضی فناور نیز همان شرکت و نهادی است که نیاز به طرح های پژوهشی فناوران برای حل مشکل خود دارند.
بنابراین شیوه کار و عضویت در سامانه ساتع را می توان مشابه سامانه نظام ایده ها و نیازها دانست که از طریق بررسی ایده ها اقدام به جذب متقاضیان در هر طرح می کند. برای آشنایی بیشتر متقاضیان در خصوص نحوه ثبت نام و عضویت در سامانه ساتع به بررسی نام نویسی در این سامانه برای هر دو گروه می پردازیم.
متقاضیان فناوری که همان نمایندگان انواع مراکز هستند، جهت ثبت نام در سایت ساتع می بایست ابتدا به سایت sate.atf.gov.ir وارد شوند و از بین گزینه های موجود در بالای صفحه، بر روی «ثبت نام» کلیک نمایند.
در بخش بعدی، نوع اشخاص را بر اساس حقیقی و حقوقی مشخص نمایید.
گزینه «شرکت های مشمول» را انتخاب نمایید.
اطلاعات مربوط به شرکت را در فیلدهای مشخص شده کامل نمایید.
پس از تایید نهایی، با مراجعه به صفحه اصلی سایت ساتع می توانید بر گزینه «ورود» کلیک کرده و بر اساس اطلاعات ثبت شده خود وارد سامانه ساتع شوید. پس از آن امکان بارگذاری فراخوان های نیازمندی امکان پذیر خواهد بود.
تمامی افرادی که تا پیش از این در انواع فعالیت های علمی نظیر نگارش مقاله، نگارش پایان نامه، استعلام موضوع از ایرانداک و ... دارای تجربه هستند می توانند برای ثبت نام در سایت ساتع و شرکت در تقاضاهای این سامانه اقدام نمایند.
متقاضیان برای ورود به صفحه اصلی ثبت نام متقاضیان فناور ابتدا به نشانی sate.atf.gov.ir مراجعه کرده و سپس همانند تصویر زیر گزینه اشخاص حقیقی را کلیک نمایید.
در این بخش بر اساس نوع کاربری خود که عضو هیات علمی دانشگاه بوده و یا در مراکز دانش بنیان مشغول فعالیت بوده اید بر روی گزینه مورد نظر کلیک کنید.
اطلاعات اصلی خود را وارد کرده و گزینه تایید را بزنید.
پس از طی مراحل فوق می توانید گزینه «ورود» در صفحه اصلی سایت ساتع را انتخاب کرده و وارد پورتال خود شوید. داوطلبانی که قصد شرکت در دانشگاه های پیام نور به عنوان دستیار فناور را دارند نیز می توانند به مطالعه مقاله زیر بپردازند.
پس از ثبت نام در سامانه ساتع، تمامی متقاضیان جویای کار می توانند از طریق این سامانه به مشاهده تقاضاهای انواع بانک ها و شرکت ها بپردازند. معمولا داوطلبانی که شرایط هیات علمی شدن را دارند، به علت داشتن دانش و مهارت های زیاد، شانس بیشتری برای پذیرش در تقاضاها دارند.
برای مشاهده انواع نیازمندی ها و مطالعه شرایط هر یک از طرح های پژوهشی سامانه ساتع، ابتدا به نشانی sate.atf.gov.ir مراجعه کرده و سپس از بین گزینه های موجود در صفحه بر روی «تازه ها» کلیک نمایید.
همانطور که از تصویر زیر نیز قابل مشاهده است، با کلیک بر روی «سه نقطه» موجود در زیر هر تقاضا می توان به صفحه اصلی درخواست ها وارد شد. در این مقاله طرح «طراحی و استقرار سیستم مدیریت بهره وری نیروی انسانی» به عنوان نمونه انتخاب شده است.
همانطور که مشاهده می کنید، جزئیات طرح پژوهش به همراه میزان هزینه مورد انتظار، شرایط لازم، موضوع و عنوان پیشنهاده و ... به طور دقیق در این بخش مشخص می شود.
در صورتی که داوطلب دارای شرایط لازم بود و توانایی های خود را در حد برآورد نیاز شرکت دانست می تواند رزومه خود را ارسال کرده و یا با نماینده شرکت تماس گرفته و سایر مراحل جذب را طی نماید.
متقاضیان با ورود به سایت ساتع متوجه بخش های مختلفی که در این سامانه وجود دارد می شوند. در واقع در این سایت می توان علاوه بر «ثبت نام» و «تازه ها» انواع بخش های علمی دیگر را نیز مشاهده نمود که در بخش زیر به تعریف هر یک از آن ها پرداخته شده است.
در این بخش از سایت ساتع انواع اخبار روز تقاضا محوری اعلام می شود. داوطلبان برای اطلاع از اخبار به روز می توانند این بخش را کلیک کرده و اطلاعیه های فناورانه را مطالعه نمایند.
در این بخش از سایت، انواع pdf های راهنمای تصویری ثبت نام و عضویت در سایت ساتع و همچنین راهنمای ثبت اولویت های پژوهش محورانه درج شده است. توصیه می شود متقاضیان قبل از ثبت نام در سامانه ساتع حتما به این بخش مراجعه نمایند.
بخش اسناد این سایت حاوی انواع اطلاعیه ها در خصوص قوانین و تبصره های عملکرد سامانه ساتع و همچنین دستورالعمل پرداخت حق الزحمه به آن ها می باشد.
در این بخش سوالات مهم و متداولی که اکثر متقاضیان به دنبال پاسخ آن ها هستند توضیح داده می شود. بنابراین اگر داوطلبی در حین ثبت نام دچار مشکل شد می تواند برای پاسخگویی به این بخش مراجعه نماید.
از طریق این دو گزینه متقاضیان می توانند اطلاعات بیشتری در خصوص عملکرد سایت ساتع پیدا کرده و فعالیت خود را با خاطری آسوده آغاز نمایند. همچنین در صورت داشتن سوال می توان با شماره های تماس ارائه شده در این صفحه تماس گرفت.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص سامانه ساتع را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ سایت ساتع همان شورای علوم، تحقیقات و فناوری به نشانی sate.atf.gov.ir می باشد که در آن می توان طرح های پژوهشی نیازمند فناور را مشاهده نمود.
✔️ ثبت نام برای دو گروه متقاضی فناور و پژوهشگران می باشد که به انواع روش های حقیقی و حقوقی صورت می گیرد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به راهنمای تصویری داخل متن مقاله مراجعه نمایید.
✔️ از امکانات مهم این سامانه مشاهده تقاضاهای انواع شرکت ها و نهادهای دولتی و خصوصی کشور است که جزئیات آن در متن مقاله توضیح داده شده است.
برای مشاوره سامانه ساتع sate.atf.gov.ir
برای مشاوره سامانه ساتع sate.atf.gov.ir
سلام . وقتی وارد سایت می شوم برای ثبت نام دو گزینه دارد فناوران و متقاضی فناوری من که دانشجو هستم باید کدام گزینه را انتخاب کنم ؟
سلام . در سامانه ساتع ، گزینه فناوران رو انتخاب کنین .
سلام نام کاربری و رمز عبور از کجا باید گرفت ؟
سلام . بعد از تکمیل فرم ثبت نام در سامانه ساتع و ثبت درخواست نام کاربری و رمز عبور ، ظرف مدت دو روز نام کاربری و رمز عبور به ایمیل شما ارسال میشه .
سلام . کلمه عبورم فراموش کردم چکار کنم ؟
سلام . در سامانه ساتع گزینه فراموشی رمز عبور رو انتخاب کنین .
سلام من نمی توانم وارد سایت شوم خطا میدهد
سلام . از طریق لینک مستقیم سامانه ساتع که در متن مقاله قرار گرفته وارد سامانه بشین .
سلام برای ثبت نام باید از چه طریقی اقدلم کرد ؟
سلام . ثبت نام و ورود به سامانه ساتع از طریق سایت sate.atf.gov.ir امکان پذیره .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©