در کلیه مقاطع تحصیلی در دانشگاه در صورتی که میزان معدل کل پایان ترم دانشجویان از حداقل میزانی که دانشگاه مشخص نموده کمتر باشد، در آن نیمسال تحصیلی، مشروط شده و برای انتخاب واحد نیمسال بعدی با محدودیت مواجه می شود. در صورتی که این مشروطی طی چند نیمسال تحصیلی متوالی تکرار شود، منجر به محرومیت از تحصیل دانشجو خواهد شد.
برای مشاوره مشروط شدن در دانشگاه
برای مشاوره مشروط شدن در دانشگاه
یکی از واژه های آشنا برای دانشجویان، واژه مشروطی می باشد که همه دانشجویان از آن بر حذر می باشند. اما در بعضی مواقع ممکن است دانشجو به هر دلیلی با این مشکل مواجه شده و طول تحصیل برای یک یا چند نیمسال تحصیلی مشروط شود. اگر شما نیز تجربه دانشجو بودن را دارید حتماً واژه مشروطی را شنیده اید و اگر به تازگی دانشجو شده اید، شاید برایتان این سوال پیش آمده باشد که مشروط شدن در دانشگاه چگونه است و چه زمانی یک دانشجو مشروط می شود.
در این مقاله قصد داریم توضیحاتی در رابطه با مشروط شدن در دانشگاه، شرایط مشروطی در دانشگاه دولتی، دانشگاه آزاد، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی کاربردی و دانشگاه علوم پزشکی را مورد بررسی قرار داده و به مراحل پس از مشروطی در دانشگاه پرداخته و راهکارهایی جهت پیشگیری از مشروط شدن در دانشگاه ارائه دهیم. با ما همراه باشید.
واژه مشروطی برای کلیه دانشجویان فارغ از مقطع تحصیلی واژه ای آشنا می باشد که حتی ممکن است بعضی از دانشجویان در طول دوره تحصیلی خود تجربه مشروطی را نیز داشته و در این موقعیت قرار گرفته باشند. بر اساس آیین نامه های آموزشی در دوره های مختلف کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری در صورتی که معدل دانشجویان در هر نیمسال تحصیلی از نمره مشخص شده کمتر باشد، آن دانشجو در آن نیمسال مشروط خواهد شد و برای انتخاب واحد در نیمسال بعدی با محدودیت هایی در انتخاب واحد مواجه خواهد شد.
برای دوره کارشناسی نمره 10 از 20 در هر درس، برای کارشناسی ارشد نمره 12 از 20 و در دوره دکتری نمره 14 از 20 حداقل نمرات قابل قبول در هر درس می باشند. همچنین معدل زیر 12 در دوره کارشناسی، معدل زیر 14 برای کارشناسی ارشد و نیز معدل زیر 16 در مقطع دکتری حکم مشروطی دارد.
نکته قابل توجه اینجاست که دانشجو در طول تحصیل در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری، امکان مشروطی در هر ترم را نداشته و میزان مشروطی دانشجو نباید از تعداد معین شده توسط دانشگاه بیشتر باشد.
در صورتی که مشروطی دانشجو از تعداد معین در هر مقطع تحصیلی عبور کند، آن دانشجو شرایط اخراج از دانشگاه را دارد و از ادامه تحصیل در دانشگاه محروم شده و در واقع اخراج می گردد. همچنین اگر دانشجویی بدون توجه به محرومیت از تحصیل اقدام به انتخاب واحد و پرداخت شهریه نماید، دروس انتخابی و شهریه پرداخت شده نیز عودت داده نخواهد شد. تنها دانشجویانی که در ترم اول دروس جبرانی را انتخاب کرده باشند وجمع واحدهای اصلی آنها ۸ واحد باشد، در صورتی که معدل پایان ترم آنها کمتر از ۱۴ باشد مشروط نخواهند شد.
دانشجویانی که قصد انتخاب واحد در هر یک از ترم های اول، دوم و یا تابستان را دارند می توانند بر اساس سقف انتخاب واحد دانشگاه ها اقدام به برداشتن واحد کنند. سقف انتخاب واحد دانشگاه های سراسری، پیام نور و آزاد در هر یک از مقاطع تحصیلی با یکدیگر متفاوت می باشد.
مشروط شدن در دانشگاه های مختلف شامل شرایط و تبصره های خاصی می باشد که با توجه به نوع دانشگاه متفاوت است. در دانشگاه های سراسری حساسیت بیشتری در این مورد وجود دارد. در این بخش قصد داریم شرایط مشروط شدن در دانشگاه دولتی را مورد بررسی قرار دهیم.
در صورتی که معدل دانشجو در هر ترم و یا نیمسال تحصیلی ۱۲ شود، دانشجو مشروط خواهد شد. اگر دانشجو در یک ترم (نیمسال تحصیلی) مشروط شود، برای ترم بعد امکان انتخاب واحد بیش از ۱۴ واحد را نخواهد داشت.
مقطع کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته): کلیه دانشجویان در مقطع کارشناسی ناپیوسته در مدت زمان تحصیل خود حداکثر در دو نیمسال تحصیلی (دو ترم) امکان مشروط شدن خواهند داشت. اگر دانشجوی دوره کارشناسی پیوسته هستید امکان مشروط شدن در سه نیمسال تحصیلی (سه ترم) به صورت متوالی و یا متناوب را خواهید داشت و در غیر این صورت از ادامه تحصیل محروم می شوید.
مقطع کارشناسی ارشد: همچنین برای دانشجویان کارشناسی ارشد که معدل کل نیمسال تحصیلی آنها کمتر از ۱۲ باشد، در آن نیمسال تحصیلی (ترم) مشروط شده و دانشجویان پس از مشروطی طی دو نیمسال تحصیلی (دو ترم) به صورت متوالی و یا متناوب، از ادامه تحصیل محروم خواهند شد.
مقطع دکتری: در مقطع دکتری نیز دانشجویانی که در طول ترم ( نیمسال تحصیلی) موفق به کسب معدل حداقل ۱۶ نشوند، مشروط خواهند شد و در طول تحصیل در مقطع دکتری نیز در صورتی که دانشجویان پس از دو نوبت مردود شدن در آزمون جامع دکتری و یا تا پایان نیمسال پنجم موفق به کسب نمره قبولی در آزمون جامعه نشوند، اخراج خواهند شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تعداد واحد هر ترم دانشگاه سراسری مقاله زیر را مطالعه نمایید.
دانشگاه آزاد نیز همانند سایر دانشگاه های کشور شامل قوانین مشروط شدن دانشجو می باشد. هرچند که شامل تبصره هایی نیز می باشد. در این بخش قصد داریم قوانین مشروط شدن در دانشگاه آزاد را مورد بررسی قرار دهیم.
در دانشگاه آزاد نیز میانگین نمرات دانشجویان در طول هر نیمسال تحصیلی می بایست حداقل ۱۲ باشد که در غیر اینصورت دانشجو مشروط شده و در انتخاب واحد دانشگاه آزاد ترم بعدی تنها امکان انتخاب ۱۴ واحد را خواهد داشت.
مقطع کارشناسی ناپیوسته: بر اساس ماده ۴۶ دانشگاه آزاد اسلامی، کلیه دانشجویان مقطع کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد و همچنین کارشناسی ناپیوسته که طی دو ترم (یا نیمسال تحصیلی) به صورت متوالی و یا متناوب مشروط شوند، اخراج شده و امکان ادامه تحصیل نخواهند داشت.
مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد: در مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد نیز در صورتی که طی سه نیمسال تحصیلی متوالی و یا چهار نیمسال متناوب مشروط شوند، دانشجویی اخراجی محسوب شده و امکان ادامه تحصیل نخواهند داشت.
همانطور در ابتدا اعلام شد، تبصره هایی برای دانشجویان مشروطی در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد. برای مثال: طبق تبصره ۱، در صورتی که معدل نمرات دانشجویانی که برای اولین بار مشمول ماده۴۶ می شوند، حداقل ۱۰ باشد، ارفاق خواهد شد تا بتوانند به ادامه تحصیل خود بپردازند.
تبصره 2: همچنین دانشجویانی که مشمول تبصره یک می باشند، در صورتی که در ترم ارفاقی و نیمسال های بعد از آن مجدد مشروط شوند ولی میانگین ترمی و میانگین کل آنها ۱۱ و یا بالاتر باشد، مجوز ادامه تحصیل از سمت معاونت آموزشی واحد دانشگاهی را دریافت می کنند.
طبق تبصره ۳ در صورتی که دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته و یا ناپیوسته، ۶۰ واحد درسی را گذرانده و در شرف اخراجی باشند، با داشتن میانگین کل ۱۰ و یا بالاتر امکان ادامه تحصیل در مقطع کاردانی را دارند.
طبق تبصره ۴ زمانی که میانگین معدل ترم و میانگین معدل کل 10 و یا بالاتر باشد و همچنین دانشجو حداکثر ۱۴ واحد درسی باقی مانده داشته باشند، امکان ادامه تحصیل تا پایان دوره مربوطه از سمت معاونت آموزشی واحد به این دانشجو داده خواهد شد.
مقطع دکتری: حداقل نمره قبولی هر درس در مقطع دکتری دانشگاه آزاد ۱۴ و حداقل معدل ۱۶ میباشد. در صورتی که دانشجوی مقطع دکتری نمره ای کمتر از 14 را برای درسی کسب کند، می بایست در ترم بعدی آن درس را بعنوان درس جبرانی انتخاب نماید.
در صورتی که میانگین کل دانشجو در پایان مرحله آموزشی کمتر از 16 باشد، دانشجو می بایست در یک نیمسال تحصیلی(یک ترم) علاوه بر سقف واحد های درسی، دروسی که در ترم قبل با نمره کمتر از 16 گذرانده را جهت بالا بردن میانگین کل خود مجدد اخذ نمایند. در غیر اینصورت از ادامه تحصیل محروم خواهند شد. لازم به ذکر است در صورتی که نمره دروسی که در نیمسال ارفاقی اخذ کرده اند، بیشتر از نمره آن درس در ترم های قبل باشد، آخرین نمره در میانگین کل لحاظ می گردد.
دانشجویانی که در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد پذیرفته می شوند، برای فارغ التحصیلی باید تعداد واحد مشخصی را در مهلت زمانی مجاز بگذرانند. تعداد واحدهای هر ترم در مقاطع مختلف متفاوت بوده و دانشجویان در زمان انتخاب واحد دانشگاه آزاد باید به حداقل و حداکثر تعداد واحدهای انتخابی توجه نمایند.
دانشگاه پیام نور همانند سایر دانشگاه های کشور تحت نظارت وزارت علوم فعالیت داشته و اقدام به جذب دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی می نماید. در این بخش قصد داریم شرایط مشروط شدن در دانشگاه پیام نور را مورد بررسی قرار دهیم.
مقطع کارشناسی: با توجه به قوانین دانشگاه پیام نور، دانشجویانی که در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل می باشند در صورتی که معدل کل آن ها زیر ۱۲ باشد، دانشجوی مشروطی محسوب می گردند و در ترم بعد امکان انتخاب حداکثر ۱۴ واحد را خواهند داشت.
مقطع کارشناسی ارشد: همچنین دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد (ورودی های 92 و ما قبل آن) در صورتی که معدل آنان زیر 14 باشد، دانشجوی مشروطی محسوب شده و برای ترم بعد امکان انتخاب تنها 12 واحد درسی را خواهند داشت. دانشجویان ورودی 93 به بعد نیز در صورتی که معدل آنان زیر 14باشد در ترم بعدی امکان انتخاب تنها 8 واحد درسی را خواهند داشت.
در واقع طبق قوانین دانشگاه پیام نور محدودیتی در تعداد مشروطی دانشجویان وجود نداشته و در صورتی که تعداد ترم های مشروطی دانشجویان چه به صورت متوالی و چه به صورت غیر متوالی زیاد باشد، دانشجویان اخراج نشده و می توانند به تحصیل خود ادامه دهند. دانشجویانی که تعداد ترم های مشروطی آنان زیاد باشد به دلیل محدودیت در انتخاب واحد که تنها ۱۴ واحد می باشد، مدت زمان تحصیلشان در آن مقطع تحصیلی به نسبت سایر دانشجویان بیشتر خواهد بود. همچنین ممکن است برای دریافت سنوات تحصیلی و یا معافیت تحصیلی با مشکل مواجه شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص انتخاب واحد دانشگاه پیام نور می توانید مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم، مطالعه نمایید.
دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم می باشد که در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی دانشجو می پذیرد. در این بخش قصد داریم شرایط مشروط شدن در دانشگاه علمی کاربردی را مورد بررسی قرار دهیم.
مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته: بر اساس ماده ۲۴ کلیه دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی که در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی ناپیوسته مشغول به تحصیل می باشند در صورتی که معدل نیمسال تحصیلی آنان کمتر از ۱۲ باشد، مشروط شده و در نیمسال بعدی تنها امکان انتخاب ۱۴ واحد درسی را خواهند داشت.
دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در کلیه مقاطع تحصیلی در صورت مشروط شدن طی دو نیمسال تحصیلی به صورت متوالی و یا متناوب، از ادامه تحصیل در این دانشگاه محروم خواهند شد.
همچنین دانشجویانی که در طول دو ترم مشروط شدند و معدل کل آنان زیر ۱۰ می باشد، اخراج خواهند شد. اما تصمیم گیری درباره دانشجویانی که دو ترم مشروط شده و معدل کل آنان بین ۱۰ تا ۱۲ می باشد با شورای آموزشی و کمیسیون موارد خاص استان می باشد.
لازم به ذکر است برای دانشجویان شاهد و ایثارگر، یک نیمسال تحصیلی به تعداد نیمسال های مشروط مجاز، اضافه می گردد. در واقع این دانشجویان می توانند در طول تحصیل خود 3 نیمسال تحصیلی مشروط شوند.
دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته موظف به انجام انتخاب واحد طبق زمانبندی ارائه شده توسط دانشگاه می باشند. برای اطلاعات بیشتر در خصوص انتخاب واحد دانشگاه علمی کاربردی مقاله زیر را مطالعه کنید.
در بخش های قبل شرایط مشروطی در دانشگاه دولتی و آزاد، علمی کاربردی و پیام نور اعلام شد. در این بخش قصد داریم شرایط مشروط شدن در دانشگاه علوم پزشکی را مورد بررسی قرار دهیم. حداکثر مدت زمان تحصیل در دوره دکترای عمومی پزشکی ده سال می باشد که پنج سال اول آن مربوط به مرحله اول و دوم آموزش پزشکی و پنج سال باقی مانده مربوط به مراحل سوم و چهارم آن می باشد.
دانشجویانی که در طول مدت چهار سال اول دوره آموزش پزشکی موفق به کسب نمره قبولی در امتحان جامع علوم پایه پزشکی نشده و یا در مدت ۵ سال اول مراحل اول و دوم آموزش پزشکی را به پایان نرساند، از ادامه تحصیل در پزشکی محروم شده و در صورتی که میانگین نمرات واحد های اخذ شده آنها حداقل ۱۰ باشد، امکان تغییر رشته به مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته را خواهند داشت.
در صورتی که میانگین نمرات دانشجویان در هر نیمسال مرحله اول و دوم آموزش پزشکی کمتر از ۱۲ باشد، دانشجو مشروط خواهد شد و در نیمسال بعدی حق انتخاب بیش از ۱۴ واحد درسی را نخواهد داشت. پس از هر بار مشروطی دانشجویان، موضوع مشروط بودن به شخص دانشجو و همچنین اولیا دانشجو کتباً اعلام شده و نیز یک نسخه از آن در پرونده دانشجو بایگانی خواهد شد.
دانشجویانی که در مراحل اول و دوم و آموزش پزشکی طی 3 نیمسال متوالی و یا 4 نیمسال متناوب مشروط شوند از ادامه تحصیل محروم شده و در صورتیکه کل واحد های اخذ شده حداقل ۱۰ باشد، می توانند به رشته دیگری در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی پیوسته و یا کارشناسی ناپیوسته تغییر رشته دهند.
مقطع کارشناسی ارشد: میانگین نمرات دانشجویان در هر نیمسال تحصیلی نباید از 14 کمتر باشد. در غیر اینصورت دانشجو از سمت دانشگاه اخطاریه دریافت خواهد کرد. همچنین اگر میانگین نمرات دانشجو طی دو نیمسال تحصیلی بصورت متوالی و یا متناوب کمتر از 14 باشد، دانشجو از ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد محروم می گردد.
مقطع دکتری: حداقل نمره قبولی در هر درس اختصاصی اجباری و اختصاصی اختياری 14 از 20 و هر درس جبرانی 12 از 20 است. چنانچه نمره دانشجو در يك درس كمتر از اين مقادير باشد می بایست آن درس را تكرار نمايد.
ميانگين نمرات دانشجو در دوره دكتری تخصصی (Ph.D) در هر نيمسال تحصيلی، نبايد از 15 كمتر باشد، در غير اين صورت دانشگاه به دانشجو اخطار خواهد داد. اما دانشجو محدوديتی از لحاظ انتخاب واحد نخواهد داشت. اما اگر ميانگين نمرات دانشجو در دو نيمسال تحصيلی اعم از متوالی يا متناوب كمتر از 15 باشد،آن دانشجو از ادامه تحصيل در دوره دكتری تخصصی ( Ph.D) محروم خواهد شد.
همچنین اگر در پایان هر یک از مراحل سوم و چهارم پزشکی، معدل دانشجویان کمتر از ۱۴ باشد و در صورتیکه مدت مجاز تحصیل در آن مرحله به پایان نرسیده باشد، امکان تکرار دروسی که در آن نمره کمتر از ۱۲ و یا ۱۴ آورده اند را خواهند داشت. در غیر این صورت امکان ورود به مرحله بعد و یا فارغ التحصیلی را نخواهند داشت.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط انصراف از دانشگاه دولتی می توانید مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم، مطالعه نمایید.
در صورتی که در لیست دانشجویان مشروطی قرار گرفتید نگران نباشید، قرار نیست مشکلی برایتان پیش بیاید. شما اجازه بازگشت به دانشگاه را داشته و فقط می بایست در نیمسال تحصیلی پیش رو تلاش تان را بیشتر نمایید تا جبران نیمسال قبلی شود.
با توجه به اینکه بر اساس قانون آموزش در این نیمسال تحصیلی دانشجویان امکان انتخاب بیش از ۱۴ واحد درسی را نخواهند داشت و این انتخاب واحد کمترین حالت انتخاب واحد است، دانشجویان امکان حذف هیچ واحد درسی را نخواهند داشت.
نکته قابل توجه اینجاست که در صورتی که معدل نیمسال تحصیلی دانشجو در زمان مشروطی، حداقل ۱۲ و یا بالاتر باشد، انتخاب واحد دانشجو برای نیمسال تحصیلی بعدی هیچگونه محدودیتی نخواهد داشت و طبق روال عادی می تواند نسبت به انتخاب واحد بدون شرط اقدام نماید.
دانشجویان دانشگاه های سراسری اعم از دوره روزانه و شبانه و ... و در صورتی که حد نصاب نمره قبولی لازم برای هر درس را کسب نکنند و در نیمسال های بعد نمره قبولی بالاتری را بدست آورند، نمره مردودیشان طبق قانون جدید حذف نمرات زیر 10 از معدل کل حذف خواهد شد.
در بخش های قبلی این مقاله در رابطه با مشروط شدن در دانشگاه، شرایط مشروطی در دانشگاه های دولتی، آزاد و نیز مراحل پس از مشروط شدن در دانشگاه توضیحاتی ارائه شد. در این بخش قصد داریم به ارائه راهکارهایی برای پاسخ به این سوال که چگونه مشروط نشویم، بپردازیم. با ما همراه باشید. یکی از راهکار های مهمی که دانشجویان برای موفقیت در تحصیل می بایست به آن توجه داشته باشند مدیریت زمان و سازماندهی نحوه مطالعه می باشد.
از آنجایی که نیمسال تحصیلی حدوداً پنج ماه می باشد، دانشجو می بایست خود را ملزم به برنامه ریزی برای مطالعه کتاب های سخت کرده و مقدار مشخصی از دروس در طول روز نماید تا در پایان ترم درس ها بر روی هم انباشته نشود. در این مدت دانشجو فرصت خوبی برای یادگیری دروس خواهد داشت همچنین فعالیت مفید و حضور در کلاس باعث می شود دانشجویان نمره اضافه تری نیز دریافت کنند. نکته بعدی توجه به نمره میان ترم می باشد. زیرا در صورتی که دانشجودر امتحان میان ترم نمره خوبی کسب کند اما در پایان ترم نمره خوبی نگیرد، آن نمره میان ترم کمک زیادی به دانشجو خواهد کرد.
همچنین یکی از راه هایی که به مشروط نشدن دانشجو کمک می کند، حذف درس می باشد. اگر دانشجو به هر دلیلی نتوانست مطالعه کافی در یک درس داشته باشد میتواند تا قبل از شروع شدن امتحان پایان ترم آن درس نسبت به حذف کردن آن اقدام نماید. برای این کار کافیست درخواست خود را بخش آموزش دانشگاه ارائه دهد. درست است که حذف شدن یک درس باعث کم شدن تعداد واحد های درسی آن نیمسال خواهد شد، اما در بعضی مواقع حذف درس و شرکت نکردن در آزمون بهتر از حذف نکردن و کسب نمره کم بوده و نیز به مشروط نشدن دانشجو کمک خواهد کرد.
همچنین کسب نمره بالا در دروس تخصصی که از ضریب بالایی برخوردارند و معمولا سه واحدی هستند، تاثیر بسزایی بر روی معدل شما خواهد داشت. دروس عمومی دو واحدی نیز در بالا بردن معدل دانشجو تاثیر گذار می باشد.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص مشروط شدن در دانشگاه را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ در صورتی که معدل دانشجویان در هر نیمسال تحصیلی از نمره مشخص شده کمتر باشد، آن دانشجو در آن نیمسال مشروط خواهد شد.
✔️ مشروط شدن در دانشگاه های مختلف شامل شرایط و تبصره های خاصی می باشد که با توجه به نوع دانشگاه متفاوت است و اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط دانشگاه های آزاد، پیام نور و... در این مقاله ارائه شده است.
✔️ همانطور که در این مقاله گفته شد در صورتی که در لیست دانشجویان مشروطی قرار گرفتید نگران نباشید، فقط می بایست در نیمسال تحصیلی پیش رو تلاش تان را بیشتر نمایید تا جبران نیمسال قبلی شود.
برای مشاوره مشروط شدن در دانشگاه
برای مشاوره مشروط شدن در دانشگاه
سلام وقت بخیر من دو ترم کاردانی تمام درس ها رو افتادم و معدلم پایین 10 احتمال اخراجیم هست الان تمام مدارک رو به کمسیون فرستادم
سلام .احتمال اینکه از دانشگاه اخراج بشین زیاده ، به نظر کمیسیون بستگی داره .
سلام من دانشجوی کارشناسی پیوسته دانشگاه دولتی هستم و ترم ۶ هستم ، ۳ ترم متوالی مشروط شدم معدلم بالای ۱۲ و ۸۰ واحد پاس کردم ، امکانش هست که ادامه تحصیل بدم و سهمیه ایثارگری میتونه کاری کنه؟ واینکه باید تو کمسیون سجاد ثبت نام کنم؟
سبلام . 3 ترم مشروطی در دانشگاه باعث اخراج میشه ، به دانشگاه درخواست بدین ، درخواست شما در کمیسیون بررسی میشه ممکنه با ادامه تحصیل شما موافقت شه .
سلام وقتتون بخیر، بنده کاردانی ناپیوسته برق میخونم ترم چهارم مشروط شدم (سه ترم قبل رو خیر) جز دوتا درس که به صورت تک درس امتحان میدم ،این ترم بقیه دروس رو پاس کردم خواستم بدونم با وجود مشروط شدن و گذراندن همه درس ها بجز اون دو درس که اوناهم گذرونده میشه ، برای مقطع کارشناسی به مشکل میخورم یا خیر ،ممنون ازشما
سلام . یک ترم مشروط شدن در دانشگاه مشکلی برای ادامه تحصیل شما ایجاد نمی کنه .
سلام بنده دانشجوی کارشناسی برق دانشگاه سراسری یزد هستم . سه ترم مشروط شدم : ترم یک و ترم پنج و ترم شش . آیا از دانشگاه اخراج میشم ؟
سلام . سه ترم مشروط شدن در دانشگاه باعث اخراج از دانشگاه میشه ، می تونین به دانشگاه درخواست بدین ، درخواست شما در کمیسیون مطرح میشه ، احتمال اینکه با درخواست شما موافقت شه و به شما اجازه ادامه تحصیل داده شه وجود داره .
سلام من کارشناسی پیوسته هستم ۳ ترم متوالی مشروط شدم امکانش هست ادامه تحصیل بدم ؟ و اینکه سهمیه ایثارگران می تونه کاری کنه ؟
سلام . به دانشگاه درخواست بدین ، درخواست شما در کمیسیون مطرح میشه ممکنه یک ترم به شما فرصت داده شه در صورتی که در ترم جدید مشروط نشین ، می تونین ادامه تحصیل بدین .
سلام . من دانشگاه دولتی هستم و دو ترم پشت سر هم مشروط شدم ایا اخراجی داره ؟
سلام . دو ترم مشروطی متوالی باعث اخراج از دانشگاه نمیشه .
سلام وقت بخیر ۲تا سوال داشتم دانشجوی رشته پزشکی هستم۱. اگر ترمی مشروط شدیم و با آموزش دانشگاه صحبت کردیم امکانش هست که تعداد واحدهای ترم بعد رو بیشتر ۱۴ واحد کنیم؟ ۲. درصورت مشروطی دروسی رو که پاس کردیم چی میشه؟
سلام . در صورت مشروط شدن در دانشگاه می تونین حداکثر 14 واحد درسی رو انتخاب کنین ، دروسی که نمره قبولی کسب کردین رو پاس شدین .
راستش من ترم ۲ دانشگاه دولتی هستم امکان دارد این ترم ۲ که امتحان دادم معدلم زیر ۱۲شود اگه مشروط شم اخراج میشم؟
سلام . این ترم در دانشگاه مشروط بشین از دانشگاه اخراج نمیشین .
سلام خسته نباشید من الان سه ترم مشروط شدم اگر این ترم هم مشروط بشم برای دفعه ی چهارم هستش اگه مشروط بشم میره کمیسیون استانی یا یه همچین چیزی؟؟ اجازه ادامه تحصیل ممکنه داشته باشم یا خیر
سلام . در صورت داشتن 4 ترم مشروطی احتمال اینکه درخواست ادامه تحصیل شما در کمیسیون بررسی و موافقت شه خیلی کمه .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©