آزمون تیمز یک مطالعه بین المللی برای سنجش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در مقطع چهارم و هشتم است. زمان و نحوه ثبت نام آزمون تیمز به صورت چهار سال یکبار و توسط نمایندگان تیمز در ایران و آموزش و پرورش می باشد، معمولا پس از برگزاری آزمون برای داوطلبان حائز شرایط، نتیجه به کشور ها اعلام می شود که کمک زیادی در بهبود سیستم آموزشی خواهد داشت.
برای مشاوره آزمون تیمز
برای مشاوره آزمون تیمز
آزمون تیمز یک مطالعه بین المللی است که به بررسی و مقایسه عملکرد دانش آموزان در علوم و ریاضیات در کشورهای مختلف می پردازد. این آزمون هر چهار سال یک بار برگزار می شود و به ارزیابی دانش و مهارتهای شاگردان در مقاطع چهارم و هشتم پرداخته می شود. اطلاعات به دست آمده از این آزمون به کشورهای شرکت کننده کمک میکند تا روش های آموزشی و سیستم های آموزشی خود را بهبود بخشیده و درک بهتری از روند یادگیری در زمینه های ریاضیات و علوم پیدا کنند.
موسسه بین المللی پیشرفت تحصیلی دانش آموزان برگزار کننده آزمون تیمز TIMSS (سواد علوم و ریاضی) و پرلز PIRLS (سواد خواندن) است. از آنجایی که دروسی مانند ریاضی و علوم به عنوان دروس پایه در تمامی مناطق در نظر گرفته می شوند، آزمون تیمز بر اساس این دو درس طراحی و برگزار می شود. در این مقاله ضمن معرفی آزمون تیمز، توضیحاتی درباره زمان و نحوه برگزاری و شرایط ثبت نام آن ارائه می شود.
بررسی وضعیت پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دارای اهمیت زیادی است، به طوری که بسیاری از کشور های جهان علاوه بر برگزاری آزمون های سنجش پیشرفت تحصیلی داخلی، برای ارزیابی و مقایسه وضعیت تحصیلی دانش آموزان خود نسبت به سایر کشور ها در آزمون های بین المللی شرکت می کنند. یکی از این آزمون ها، آزمون تیمز است. این آزمون به منظور سنجش روند آموزشی دانش آموزان پایه چهارم و هشتم برگزار می شود. تمامی دانش آموزان می توانند سوالات دوره های پیشین این آزمون را مطالعه کرده تا با روند سوالات بیشتر آشنا شوند.
بیشتر از 60 کشور از نقاط مختلف دنیا شامل کشور های اروپایی، خاورمیانه، آمریکای شمالی و جنوبی، شمال آفریقا، آسیای شرقی، مرکزی، اقیانوسیه و آفریقای مرکزی و جنوبی در آزمون تیمز شرکت می کنند. این آزمون در اصل نوعی مطالعه همه جانبه دروس است. این مهم ترین تفاوت این آزمون با سایر آزمون های المپیاد علمی دانش آموزی و رقابت های درون دانشگاهی است.
بر اساس گفته های رئیس انجمن بین المللی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی، آزمون تیمز یک برنامه مطالعه جامع و جهانی بوده که سیاست های آموزشی، منابع، عادات، روش ها و نگرش و تصمیم گیری های آموزشی، را مورد بررسی قرار می دهد. این تنها بخشی از این برنامه گسترده است. باید توجه کرد که این آزمون تنها یک مسابقه علمی نبوده و ناظر بر بخش های مختلف روند آموزشی هر کشور است. آزمون تیمز از چند بخش اصلی تشکیل شده است که در ادامه آن ها را معرفی خواهیم کرد:
سوالات چند گزینه ای دارای پاسخ کوتاه و تشریحی و آزمون های عملکرد ریاضی
پرسشنامه مدیران شامل بررسی متغیر هایی مانند کمبود ها و موانع آموزشی و شرایط فیزیکی مدارس و مسئولیت و وظایف مدیران
پرسشنامه معلمان ریاضی شامل بررسی متغیر هایی مانند شیوه های تدریس و ارزشیابی، ویژگی های معلمان ریاضی و نگرش آن ها نسبت به این حرفه
پرسشنامه دانش آموزی شامل بررسی عوامل موثر بر فرآیند یادگیری و یاددهی مانند پیشینه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دانش آموزان و بررسی فعالیت های درون و برون برنامه ای آن ها در فضای مدرسه
پرسشنامه برنامه درسی شامل برنامه های قصد شده ریاضی در تمامی کشور های شرکت کننده
همانطور که در ابتدای مقاله نیز به آن اشاره شد، آزمون تیمز تنها برای دانش آموزان پایه چهارم و هشتم برگزار می شود و دانش آموزان مقطع متوسطه دوم مجاز به شرکت در آزمون نیستند. دانش آموزان پایه های دهم، یازدهم و دوازدهمی که علاقه من به شرکت در آزمون های ریاضی هستند می توانند شانس خود را در المپیاد های ریاضی امتحان کنند.
هیچ مدرسه ای نمی تواند تنها به عنوان نماینده کشور خود در آزمون تیمز شرکت کند. به منظور رعایت شرایط عادلانه شرکت در این آزمون نماینده های انتخاب شده از هر کشور بایستی توسط متصدیان برگزاری آزمون در همان کشور انتخاب و به انجمن بین المللی آزمون تیمز معرفی شوند، از طرفی بر اساس نحوه طراحی این آزمون امکان محاسبه نمرات مدارس به صورت جداگانه وجود ندارد.
نحوه انتخاب مدارس به گونه ای است در هر کشور سیستم آموزشی را از پایه ابتدایی بررسی کرده و پایه چهارم و هشتم را به عنوان نمونه برای سنجش دانش علوم و ریاضیات پایه انتخاب می شوند. با توجه به تغییرات آموزشی کشورها در طول زمان، مقیاس استاندارد های آزمون تیمز به عنوان معیار در نظر گرفته می شود. این مقیاس ارزیابی بر اساس 500 امتیاز به عنوان میانگین امتیازات هر کشور محاسبه می شود کشور های دارای امتیاز نهایی کمتر از این مقدار دارای ضعف در سیستم آموزشی هستند.
سایر کشور هایی که امتیاز نهایی آن ها بالاتر از مقدار میانگین باشد، از نظر آموزشی دارای پیشرفت نسبت به سایر کشور ها هستند. در این مطالعه بیش از 15000 دانش آموز از پایه های چهارم و هشتم از بیش از 500 مدرسه سراسر کشور در این آزمون شرکت خواهند کرد. هدف اصلی از برگزاری آزمون تیمز و پرلز نظارت و بهبود بر کیفیت آموزشی کشور های شرکت کننده است.
ایران در طی 7 دوره شرکت در آزمون تیمز از سال 1995 تا 2019 همواره دارای نمره پایین تر از میزان میانگین بوده است. شاید یکی از دلایل نتایج ضعیف ایران در این آزمون اصرار بر تدریس و آموزش به روش سنتی است. تمامی کشور های برتر در این آزمون از جمله سنگاپور، ژاپن، کره جنوبی و کشور های اروپایی، از سیستم آموزشی مدرن بر اساس برگزاری فعالیت های علمی و کسب مهارت فردی است.
دانش آموزانی که قصد ثبت نام در آزمون های المپیاد دانش آموزی را دارند، باید از شرایطی که در دفترچه ثبت نام المپیاد دانش آموزی اعلام شده است آگاهی داشته باشند چرا که بدون داشتن این شرایط حق شرکت در آزمون های المپیاد را ندارند. برای اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه کنید.
کشور های شرکت کننده در آزمون تیمز، رتبه نهایی در این آزمون را به عنوان نقاط قوت و یا ضعف در سیستم آموزشی خود قلمداد می کنند. نروژ از جمله کشور های است که نتایج آزمون تیمز و پرلز در آن دارای اهمیت بالایی می باشد. این حساسیت به حدی است که عملکرد ضعیف دانش آموزان در این آزمون منجر به عزل وزیر آموزش و پرورش این کشور شد.
ایران از سال 1991 میلادی برابر با 1371 شمسی همکاری خود را با انجمن بین المللی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی آغاز کرده است و تا به امروز در دوره های مختلف آن شرکت کرده است. نحوه ثبت نام در TIMSS تنها از طریق وزارت آموزش و پرورش صورت می گیرد. موسسات آموزشی در سطح هر شهر تنها مجاز به برگزاری آزمون های آمادگی هستند و مجاز به برگزاری غیرمجاز این آزمون نیستند.
متولی برگزار کننده آزمون تیمز در ایران، پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش است. برگزاری این آزمون در هر دوره هزینه زیادی را به دولت وارد می کند. بر اساس گفته یکی از اعضای هیئت علمی آموزش و پرورش کشور، عضویت در انجمن بین المللی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی سالانه هزینه زیادی را دارد. ایران در سال 1394 بیش از 60 هزار یورو برای مشارکت سالانه در این طرح مطالعاتی پرداخته است.
از طرفی دیگر اجرای هر آزمون در ایران چیزی بالغ بر 1 میلیارد تومان هزینه را به دولت تحمیل کرده است، همچنین اجرای این آزمون نیازمند دارا بودن فضای مناسب و داشتن نیروی اجرایی کار در زمان برگزاری است. به همین علت امکان شرکت تمامی دانش آموزان در آزمون تیمز نخواهد بود. به منظور برگزاری این آزمون، انجمن های تیمز در هر استان کشور تعدادی از مدارس را به صورت تصادفی انتخاب کرده و این مدارس به عنوان نماینده ایران در مسابقات تیمز شرکت می کنند.
مسابقات ریاضی کانگورو رویدادی بین المللی است که هر ساله به صورت همزمان در گروه های متفاوتی برگزار می شود. هدف از برگزاری این آزمون توسعه مهارت حل مسئله و درک مفاهیم ریاضی است. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این آزمون مقاله زیر را مطالعه نمایید.
آزمون تیمز در هر دوره به چهار بخش کلی برگزاری جلسات و تحقیقات دو مرحله ای، اجرای تست میدانی، برگزاری آزمون و جمع آوری داده ها و اعلام و انتشار نتایج آزمون تقسیم می شود. آخرین مرحله برگزاری آزمون تیمز، آزمون تیمز 2023 (سال 1402) بوده است که هنوز زمان برگزاری آزمون تیمز جدید اعلام نشده و به محض اعلام اطلاع رسانی می شود.
طبق داده های جمع آوری شده در آخرین مرحله، عملکرد ایران خیلی مطلوب نبوده است. در آخرین دوره برگزاری آزمون تیمز، نتیجه آزمون 445 بوده است که از میانگیتن جهانی که 500 است پایین تر بوده است. از این رو آموزش و پرورش می بایست مروری بر سیستم آموزشی داشته و برنامه ریزی های لازمه را انجام دهد.
به محض اعلام زمان دقیق برگزاری آزمون تیمز، در این مقاله اطلاع رسانی می شود.
ایران از سال 1991 میلادی به عضویت این انجمن در آمده است و تاکنون در تمامی دوره های این آزمون از سال 1995 تا سال 2023 شرکت نموده است. اگر چه نتایج کسب شده ایران در دوره های گذشته این آزمون چندان قابل قبول نبوده و حتی به میانگین جهانی این آزمون یعنی 500 نیز نزدیک نشده است، اما انتظار می رود سازمان آموزش و پرورش کشور با اجرای رویکرد جدید بتواند نتایج بهتری را در آزمون تیمز کسب نماید.
در ایران مطالعات آزمون تیمز و پرلز در پژوهشگاه مطالعاتی آموزش و پرورش انجام می شود. بر اساس گزارشات مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش و پرورش، مطالعات چهارگانه این آزمون از زمان پیوستن ایران به انجمن بین المللی پیشرفت تحصیلی تاکنون تاثیر زیادی در زمینه ارتقا و بهبود کیفیت عملکرد آموزشی کشور داشته است.
دانش آموزانی که قصد دارند خود را برای المپیاد ریاضی آماده سازند می توانند با دریافت نمونه سوالات المپیاد دانش آموزی سال های گذشته با نوع پرسش ها و میزان سختی آن ها آشنا شوند. در این صورت می توانند با در دست داشتن الگوی مناسبی از سوالات، آگاهانه تر عمل کرده و شانس موفقیت بیشتری داشته باشند.
آزمون تیمز از سال 1995 تا کنون در طول دوره های متوالی از سال 1995 تا سال 2023 برگزار گردیده است. این آزمون شامل دو بخش سنجش دانش آموزان مقطع چهارم و هشتم در دروس پایه ریاضی و کتاب علوم تجربی چهارم و هشتم است. تا کنون بیش از 60 کشور دنیا در این آزمون شرکت کرده اند. تمامی دانش آموزان مقاطع چهارم و هشتم می توانند به منظور آمادگی در این آزمون سوالات دوره های قبل آزمون تیمز را از اینترنت دانلود کنند. نمونه سوالات آزمون تیمز در پایه چهارم شامل سوالات کاربردی علوم و ریاضی با محوریت سنجش سطح علمی و روخوانی دانش آموزان است. این سوالات در بخش ریاضی شامل 3 بخش زیر است.
بخش مبحث اعداد: اعداد حسابی، کسر ها و اعشار، آشنایی با عبارات هندسی، الگو ها و روابط عددی
هندسه و اندازه گیری اشکال دو بعدی و سه بعدی، مکان یابی و حرکت، خطوط و زوایا
نمایش داده ها: خواندن و تفسیر، سازماندهی و نمایش اعداد
در بخش علوم شامل 3 بخش اصلی مباحث زیست شناسی، فیزیک و زمین شناسی است.
ایران تا کنون در تمامی دوره های این آزمون شرکت کرده است، ولی نتایج بدست آمده دانش آموزان ایران در پایه چهارم و هشتم از میانگین 500 امتیاز جهانی کمتر بوده است. ایران در بین 60 کشور شرکت کننده تاکنون گاهی پیشرفت رتبه داشته است ولی هنوز هم به دلیل ضعف سیستم آموزشی و توانایی پایین دانش آموزان در خواندن و درک سوالات این آزمون نتایج بدست آمده همچنان نیز رضایت بخش نیست. امید است با اعمال اصلاحات جدید در سیستم آموزشی کشور از سال 98 ایران بتواند رتبه خوبی را در آزمون تیمز سال 2023 کسب نماید. دانش آموزان پایه چهارم ابتدایی می توانند از طریق لینک های زیر سوالات آزمون تیمز پایه چهارم را دانلود نمایند:
سوالات آزمون تیمز timss پایه چهارم |
نمونه سوالات آزمون تیمز پایه چهارم |
نمونه سوالات آزمون تیمز پایه چهارم |
نمونه سوالات آزمون تیمز پایه چهارم |
دانش آموزانی که در آزمون المپیاد های علمی دانش آموزی ثبت نام نموده اند، در صورتی که علاقمند به شرکت در این آزمون هستند باید از زمان برگزاری همه مراحل آزمون مطلع باشند که طبق آن برنامه ریزی خود را انجام دهند. برای اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه کنید.
آزمون تیمز پایه هشتم شامل دو بخش اصلی دانش عمومی ریاضیات و کتاب علوم پایه هشتم است. بخش ریاضی این آزمون شامل مباحث اعداد، جبر، هندسه، آمار و احتمال است. بخش علوم این آزمون شامل مباحث پایه زیست، فیزیک، شیمی و زمین شناسی است. این آزمون شامل سوالات مفهومی با پاسخ کوتاه و سوالات با پاسخ تشریحی است.
آزمون تیمز صرفا یک مسابقه رقابتی در نظر گرفته نمی شود و سوالات مطرح شده علاوه بر سنجش میزان یادگیری دانش آموزان هر دو مقطع، تمرکز زیادی بر روی کاربرد این مطالب در زندگی روزانه دارد. آزمون تیمز شامل مطالعات عمومی و میدانی و ارزیابی سیستم آموزشی هر کشور است. تمامی داوطلبان شرکت در آزمون تیمز سال 2023 به منظور آشنایی با روند کلی و مباحث این آزمون می توانند دفترچه سوالات این آزمون را از اینترنت دانلود کنند.
نمونه سوالات آزمون تیمز 2023 در طی جلسات برگزار شده این آزمون به وزارت آموزش و پرورش هر کشور تحویل داده می شود. این مجموعه سوالات پس از ترجمه و اصلاح منطبق با سیستم آموزشی در اختیار سازمان برگزار کننده این آزمون قرار می گیرند. به دلیل بالا بودن هزینه عضویت در انجمن بین المللی سنجش تحصیلی، سازمان تیمز و پرلز ایران به صورت تصادفی مدارسی را انتخاب کرده و از بین این مدارس تعداد 15000 دانش آموز به عنوان نماینده ایران در این آزمون شرکت می کنند. در آخرین آزمون برگزار شده تیمز در سال 2023 بیش از 15000 دانش آموز پایه چهارم و پایه هشتم از 500 مدرسه در سراسر کشور در این آزمون شرکت کردند.
برخی از موسسات کمک آموزشی در کشور اقدام به برگزاری غیرمجاز آزمون تیمز می کنند، این در حالی است که اولیا و دانش آموزان تنها بایستی از طریق اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش در این آزمون شرکت کنند. در زیر نمونه ای از آزمون تیمز پایه هشتم نمایش داده می شود. دانش آموزان پایه هشتم می توانند نمونه سوالات آزمون تیمز پایه هشتم را از طریق لینک های زیر دانلود نمایند.
سوالات آزمون تیمز timss پایه هشتم |
نمونه سوالات آزمون تیمز پایه هشتم |
نمونه سوالات آزمون تیمز پایه هشتم |
نمونه سوالات آزمون تیمز پایه هشتم |
نمونه سوالات آزمون تیمز پایه هشتم |
مرکز ملی استعدادهای درخشان و دانش پژوهان هر ساله اقدام به انتشار اطلاعیه ای حاوی منابع رشته های مختلف جهت آشنایی دانش آموزان با منابع آزمون المپیاد علمی می کند. برای اطلاع از این منابع مقاله زیر را مطالعه نمایید.
آزمون تیمز سال 2023 پس از برگزاری جلسات اولیه و تحقیقات دو مرحله ای وارد فاز اجرای میدانی شد. آزمون اصلی در بازه مارس و آپریل سال 2023 برگزار شد. نتایج نهایی این آزمون در دو بخش اواخر سال 2023 و اوایل سال 2024 منتشر شد که نتیجه ایران قابل قبول نبود و نمره حداقلی 500 را . همچنین در سال 2024 پس از اعلام نهایی نتایج تمامی کشور های شرکت کننده بر اساس سیستم امتیاز دهی تیمز رده بندی می شوند. میزان میانگین برای سنجش این آزمون نمره 500 است. برخی از ایالات های آمریکا می توانند به عنوان مناطق مستقل در این آزمون شرکت کنند که البته نمرات کسب شده به عنوان نمره ارزیابی تیمز در نظر گرفته نمی شود.
به محض اینکه زمان دقیق اعلام نتایج آزمون تیمز مشخص شود، در این مقاله اطلاع رسانی خواهیم کرد.
در آزمون تیمز پایه چهارم، بیش از 58 کشور از مناطق مختلف جهان حضور داشتند. از بین 15 کشور در همسایگی ایران بیش از 12 کشور ارمنستان، قزاقستان، آذربایجان، ترکیه، روسیه، پاکستان، کویت، عربستان، عمان، قطر، بحرین و امارات در ارزیابی پایه چهارم شرکت کردند. سنگاپور، هنگکنگ، کره جنوبی، تایوان و ژاپن در جایگاه نخست این آزمون قرار دارند. ایران با کسب نمره کل 443 در بین 58 کشور شرکت کننده در جایگاه 50 قرار دارد و در بین 12 کشور همسایه شرکت کننده در جایگاه نهم آموزش و یادگیری ریاضی قرار دارد.
در پایه هشتم نیز نمرات دانش آموزان حتی به حداقل میانگین نمرات نرسیده است. یکی از دلایل این ضعف عدم ارزیابی سطح علمی دانش آموزان در طول تحصیل است. تقریبا از هر 3 دانش آموز یکی از آن ها توانایی های درک و حل مسائل ریاضی را ندارد. در بیشتر کشور های اروپایی نمرات این ازمون و آزمون پرلز به عنوان شاخصی برای نقاط ضعف و قوت در سیستم آموزشی به کار می رود، اما در کشور ما حتی با توجه به اختصاص بودجه کافی به آموزش و پرورش و سایر نهاد های آموزشی هنوز هم مشکلات ریشه ای آموزش و ارزیابی برطرف نشده است.
دانش آموزانی که در آزمون المپیاد علمی دانش آموزی شرکت نمودند پس از آزمون می بایست در بازه زمانی مشخص نتیجه المپیاد علمی خود را با وارد شدن به صفحه شخصی خود در سایت oly.medu.ir دریافت نمایند.
ایران در تمامی ارزشیابی های برگزار شده آزمون تیمز در پایه های چهارم و هشتم از سال 1995 تا سال 2023 شرکت کرده است. نتایج ارزیابی سیستم آموزشی ایران در این آزمون چندان مطلوب نبوده است. در ادامه رتبه های کسب شده ایران در سال های 1995 تا 2023 نشان داده می شود.
ریاضی پایه چهارم
سال برگزاری | رتبه نخست | امتیاز رتبه نخست | رتبه ایران | امتیاز ایران | شرکت کنندگان | نمره میانگین |
1995 |
سنگاپور |
625 |
25 |
429 |
26 کشور |
529 |
1999 |
انجام نشد |
--- |
--- |
--- |
--- |
--- |
2003 |
سنگاپور |
565 |
22 |
389 |
25 کشور |
495 |
2007 |
هنگ کنگ |
607 |
28 |
436 |
36 کشور |
500 |
2011 |
سنگاپور |
606587 |
43 |
431 |
50 کشور |
500 |
2015 |
سنگاپور |
618 |
42 |
431 |
49 کشور |
500 |
2019 |
سنگاپور |
625 |
50 |
443 |
58 کشور |
500 |
علوم پایه چهارم
سال برگزاری | رتبه نخست | امتیاز رتبه نخست | رتبه ایران | امتیاز ایران | شرکت کنندگان | نمره میانگین |
1995 |
کره جنوبی |
597 |
25 |
416 |
26 کشور |
524 |
1999 |
انجام نشد |
--- |
--- |
--- |
--- |
--- |
2003 |
سنگاپور |
565 |
31 |
414 |
25 کشور |
489 |
2007 |
سنگاپور |
587 |
27 |
402 |
36 کشور |
500 |
2011 |
کره جنوبی |
587 |
38 |
453 |
50 کشور |
500 |
2015 |
سنگاپور |
590 |
43 |
421 |
47 کشور |
500 |
2019 |
سنگاپور |
595 |
48 |
441 |
58 کشور |
500 |
ریاضی پایه هشتم
سال برگزاری | رتبه نخست | امتیاز رتبه نخست | رتبه ایران | امتیاز ایران | شرکت کنندگان | نمره میانگین |
1995 |
سنگاپور |
643 |
39 |
428 |
41 کشور |
513 |
1999 |
سنگاپور |
604 |
33 |
422 |
38 کشور |
487 |
2003 |
سنگاپور |
605 |
33 |
411 |
45 کشور |
467 |
2007 |
تایوان |
598 |
34 |
403 |
49 کشور |
500 |
2011 |
کره جنوبی |
613 |
32 |
415 |
42 کشور |
500 |
2015 |
سنگاپور |
621 |
27 |
436 |
39 کشور |
500 |
2019 |
سنگاپور |
616 |
29 |
446 |
39 کشور |
500 |
علوم پایه هشتم
سال برگزاری | رتبه نخست | امتیاز رتبه نخست | رتبه ایران | امتیاز ایران | شرکت کنندگان | نمره میانگین |
سال برگزاری |
رتبه نخست |
امتیاز رتبه نخست |
رتبه ایران |
امتیاز ایران |
شرکت کنندگان |
نمره میانگین |
1995 |
سنگاپور |
607 |
37 |
470 |
41 کشور |
516 |
1999 |
تایوان |
569 |
31 |
448 |
38 کشور |
488 |
2003 |
سنگاپور |
578 |
30 |
438 |
45 کشور |
474 |
2007 |
سنگاپور |
567 |
29 |
459 |
49 کشور |
500 |
2011 |
سنگاپور |
590 |
22 |
474 |
42 کشور |
500 |
2015 |
سنگاپور |
597 |
29 |
456 |
39 کشور |
500 |
2019 |
سنگاپور |
608 |
32 |
449 |
39 کشور |
500 |
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص آزمون تیمز را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ همان طور که در این مقاله به طور کامل توضیح داده شد، ایران در دوره قبل این آزمون رتبه در سال 2019 در پایه چهارم در درس ریاضی در رتبه 50 و در درس علوم رتبه 48 و در پایه هشتم رتبه 29 از 39 و در علوم رتبه 32 از 39 را در بین کشورهای شرکت کننده بدست آورده است.
✔️ خیر، هیچ مدرسه ای نمی تواند تنها به عنوان نماینده کشور خود در آزمون تیمز شرکت کند. به منظور رعایت شرایط عادلانه شرکت در این آزمون نماینده های انتخاب شده از هر کشور بایستی توسط متصدیان برگزاری آزمون در همان کشور انتخاب و به انجمن بین المللی آزمون تیمز معرفی شوند. توضیحات بیشتر در مقاله ارائه شده است.
✔️ آزمون تیمز نوعی آزمون سنجش پیشرفت تحصیلی است که شامل سوالات علوم و ریاضیات پایه در دو مقطع چهارم و هشتم است. توضیحات بیشتر در مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره آزمون تیمز
برای مشاوره آزمون تیمز
سلام . آزمون در چه سطحی برگزار می شود ؟
سلام . آزمون تیمز در سطح بین المللی برگزار میشه .
سلام . پسر من دانش آموز پایه ششم است می تواند در آزمون شرکت کند ؟
سلام . پسر شما نمی تونن در آزمون تیمز شرکت کنن .
سلام از همه درس ها سوال میاد ؟
سلام . در آزمون تیمز از دروس علوم و ریاضی سوال طرح میشه .
سلام . چه جور آزمونیه ؟
سلام . آزمون تیمز نوعی آزمون سنجش پیشرفت تحصیلیه که شامل سوالات علوم و ریاضیات پایه در دو مقطع چهارم و هشتم هستش ، این آزمون هر چهار سال یکبار با حضور بیش از 60 کشور شرکت کننده به صورت بین المللی برگزار میشه .
سلام آزمون هر سال برگزار می شود ؟
سلام آزمون تیمز هر 4 سال یکبار برگزار میشه .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©