بر اساس قوانین سازمان بهزیستی زمانی که شما برای فعالیت در شغل مربیگری مهد مراجعه می نمایید، داشتن کارت مربیگری مهد کودک از شرایط الزامی است. افراد علاقه مند به حوزه رشد و پرورشی کودکان می توانند با شرکت در دوره های معتبر بهزیستی، جهاد دانشگاهی و مراکز خصوصی این کارت را دریافت کرده و در مهد کودک های سراسر کشور مشغول به کار شوند.
برای مشاوره کارت مربیگری مهد کودک
برای مشاوره کارت مربیگری مهد کودک
مربیگری مهد کودک، در دیدگاه بسیاری از افراد کاری بسیار جذاب و دوست داشتنی است، اما این شغل هم سختی های خود را دارد. افرادی که علاقه مند به کار با کودکان هستند، در درجه اول باید صبر، حوصله و انرژی زیادی داشته باشند، تا بتوانند در طول ساعاتی که در کنار بچه ها هستند، از پس انتقال آموزش های لازم و ارتباط با آن ها بربیایند.
مربیان مهد وظایف و مسئولیت های سنگینی در برابر مراقبت و یادگیری کودکان دارند. مراکز نگهداری از کودکان باید بتوانند به مهارت های شما در این حوزه اعتماد کنند تا بچه ها را به شما بسپارند. به همین دلیل داشتن کارت مربیگری مهد کودک، از الزامات کار در این سمت می باشد. در این مقاله توضیحاتی درباره کارت مربیگری مهد، مدارک لازم برای آن، نحوه دریافت و مزایای اخذ این کارت ارائه شده است.
کارت مربیگری مهد کودک در واقع مدرکی است که با ارائه آن در موسسات سراسر کشور، می توانید در مصاحبه استخدام در مهد کودک خود قبول شوید. با توجه به حساسیت های ویژه ای که در امر یادگیری و مراقبت از کودکان وجود دارد، سازمان بهزیستی کشور استخدام مربی، بدون داشتن کارت مربیگری را امری غیر قانونی دانسته و با این موارد برخورد خواهد کرد.
علاقه مندان به فعالیت در حوزه های آموزش، رشد و پرورش کودکان می توانند با اخذ این مدرک، با مهد کودک ها همکاری کرده و در این شغل فعالیت نمایند. با توجه به رشد جمعیت کشور و نیاز دائمی مراکز دولتی و خصوصی برای استخدام مربی ماهر، دریافت کارت مربیگری مهد کودک، شرایط سخت و ویژه ای ندارد.
افرادی که به دنبال یک شغل مناسب بوده و در عرصه فعالیت های مرتبط با کودکان، اشتیاق، مهارت و توانایی لازم را داشته باشند، می توانند برای اخذ کارت مربیگری مهد اقدامات لازم را انجام دهند. تسهیل نمودن شرایط و کاهش محدودیت های موجود در فرآیند دریافت این کارت، نقش به سزایی در افزایش متقاضیان این کار داشته است.
در کلاس های مربوط به دوره مربیگری مهد کودک ها، مهارت های زیادی برای ارتباط موثر با کودکان آموزش داده می شود. اگر فرد متقاضی توانایی بالایی در کسب مهارت های لازم داشته باشد، در حیطه کار با کودک بسیار موفق خواهد شد.
افراد واجد شرایط که کارت مربیگری مهد کودک را دریافت کرده اند، بسته به توانایی های خود اعم از فن بیان بالا در برخورد با کودک، خلاقیت، تسلط بر زبان انگلیسی، کامپیوتر و ... می توانند نسبت به درخواست استخدام مهد کودک و موسسات پرورش کودکان اقدام نمایند.
مسئولیت پذیری در برابر وظایف محول شده در امر آموزش کودکان، از مهم ترین چیزهایی است که یک مربی خوب، باید آن را درک کند. به همین خاطر است که بسیاری از مهد کودک ها در استخدام مربی های خود، سختگیری می نمایند، تا تنها افراد واجد شرایط و تسلط های لازم را برای این شغل انتخاب نمایند.
افرادی که دوستدار ارتباط با کودکان بوده و پتانسیل بالایی از لحاظ صبر، حوصله و خلاقیت و... دارند، می توانند به شغل مربیگری مهد کودک به چشم یک نقطه عطف نگاه کنند. چرا که خوشبختانه برای دریافت کارت مربیگری مهد کودک محدودیت سنی وجود نداشته و با توجه به این مورد، بسیاری افراد در سنین مختلف می توانند برای گرفتن این کارت اقدام کنند.
مراکز معتبری اعم از سازمان بهزیستی، جهاد دانشگاهی و موسسات خصوصی زیادی برگزار کننده دوره مربیگری مهد کودک بوده و کارت معتبر مربیگری را صادر می کنند. دقت داشته باشید که برای اخذ این مدرک باید در مراکز مورد تایید سازمان بهزیستی که از جمله آن دوره های جهاد دانشگاهی می باشد، ثبت نام کنید.
در قدم اول برای اخذ کارت مربیگری مهد کودک باید به مرکز معتبر خصوصی و یا دولتی که برگزار کننده این دوره ها است، مراجعه کرده و از شرایط ثبت نام در دوره، زمان برگزاری کلاس ها و نحوه دریافت کارت ذکر شده آگاه شوید.
دوره های مربیگری مهد کودک جهاد دانشگاهی و بهزیستی از معتبرترین دوره ها برای اخذ کارت مربیگری هستند. کلاس ها به دو صورت حضوری و آنلاین برگزار می شود. اگر شما به خاطر مسائل و مشکلات مربوط به شیوع بیماری کرونا علاقه مند به حضور فیزیکی در کلاس ها نباشید، می توانید در دوره آنلاین ثبت نام کرده و با ارائه مدارک مورد نیاز دوره را آغاز نمایید.
جهاد دانشگاهی از مراکز معتبر برگزار کننده دوره های مربیگری مهد کودک می باشد. بعد از ثبت نام و گذراندن کلاس های مربوطه که معمولا شامل 90 ساعت کلاس تئوری و 30 ساعت به شکل کارورزی در یکی از موسسات معرفی شده از سوی مرکز می باشد، از شما امتحانات تئوری و عملی گرفته خواهد شد که با اخذ نمره قبولی، مدرک معتبر مربیگری مهد کودک از طرف جهاد دانشگاهی برای شما صادر می شود.
متقاضیان دریافت کارت مربیگری مهد، لازم است با داشتن شرایط و مدارک زیر به مراکز معتبر برگزار کننده دوره های مربیگری مهد که مورد تایید بهزیستی هستند، مراجعه نمایند. این مدارک عبارتند از:
داشتن حداقل مدرک دیپلم
عدم وجود هیچ گونه محدودیت سنی
کپی شناسنامه
کپی کارت ملی
یک قطعه عکس
کپی اخرین مدرک تحصیلی
کلاس های دوره مربیگری مهد شامل 90 ساعت آموزش به صورت تئوری و 30 ساعت کار آموزی عملی برای کسب مهارت بیشتر است. در دوره تئوری، مهارت ها و سر رشته های مربوط به روانشناسی کودک، پرورش خلاقیت کودکان، آشنایی با رفتار های کودکان، مشکلات و اختلالات رفتاری بچه ها، روش های بازی و قصه گویی و ... ارائه می شود.
بعد از آموزش کامل این مفاهیم، برای تسلط بیشتر، شخص متقاضی به یکی از مراکز مهد کودک به منظور گذراندن دوره کارورزی و یا در صورت لزوم دوباره، برای ثبت نام در دوره های جهاد دانشگاهی ارجاع داده می شود. در طی این دوره شما می بایست مهارت ارتباط با کودکان را تقویت کرده و برای شروع کار رسمی و بر عهده گرفتن مسئولیت آموزش به کودکان به طور جدی آماده شوید.
بعد از گذراندن دوره کامل عملی و تئوری مربیگری و اخذ نمره قبولی، مدرک مربیگری مهد کودک شما صادر خواهد شد. با ارائه برگه مهر خورده دوره کار آموزی به همراه مدارک مورد نیاز دیگر نظیر عکس، شناسنامه و کارت ملی می توانید به مهد کودک های فعال در سراسر کشور مراجعه کرده و مشغول به کار شوید.
افرادی که پس از دریافت کارت مربیگری قصد استخدام در آموزش و پرورش به عنوان مربی پیش دبستانی را دارند، برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این آزمون استخدامی می توانند مقاله زیر را مطالعه نمایند.
با توجه به مشغله کاری زیاد والدین، نیاز به مراکز آموزشی و نگهداری کودکان نظیر مهد کودک ها احساس می شود. با افزایش تعداد این موسسات در سراسر ایران، نیاز به استخدام مربیان خبره و کار آزموده بسیار زیاد شده است.
اشخاص علاقه مند به شغل مربیگری مهد کودک با داشتن کارت معتبر می توانند راحت تر در این زمینه، شغل مناسب خود را پیدا کنند. از دیگر مزایای کارت مربیگری مهد کودک همین بس که در دوره های آموزشی آن، با مهارت های مرتبط با رشته روانشناسی کودک، نحوه بازی و کاردستی های مناسب برای کودکان، چگونگی آموزش مفاهیم دینی و اجتماعی به آن ها، اختلالات شخصیتی - رفتاری و بسیاری مفاهیم دیگر در حوزه رشد و پرورش کودکان و به طور کلی نحوه معلم شدن آشنا می شوند.
کسب مهارت برخورد با کودک در زندگی شخصی نیز تاثیر گذار بوده و به راحتی می توانند دنیای کودکان و نیاز های آنان را درک کنند. کار کردن با کودکان خردسال بسیار نشاط آور و جذاب است. خردسالان دنیای پاک و به دور از هر تشویش و نگرانی داشته و گذراندن چندین ساعت در طول روز با آن ها، انرژی و شادابی روحی مضاعفی را به همراه خواهد داشت.
افراد شاغل در حرفه مربیگری مهد به خاطر کسب مهارت و تجربه صحیح ارتباط با کودک، مادران بهتری برای فرزندان خود خواهند شد. مادران شاغل و مربیانی که قصد ثبت نام فرزند خود در پیش دبستانی های مجازی را دارند، می توانند برای دریافت شرایط و اطلاعات بیشتر در این خصوص، مقاله زیر را مطالعه نمایند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص کارت مربیگری مهد کودک را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین با عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این موضوع را دریافت نمایید.
✔️ با توجه به متن مقاله، کارت مربیگری مهد کودک در واقع مدرکی است که با ارائه آن در موسسات سراسر کشور، می توانید در مصاحبه استخدام در مهد کودک خود قبول شوید. توضیحات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.
✔️ مطابق متن مقاله، داوطلبان برای دریافت کارت مربیگری به مدارکی همچون کپی شناسنامه، کپی کارت ملی و دیگر مدارک ذکر شده در متن مقاله نیاز دارند.
✔️ از مزایای داشتن کارت مربیگری مهد کودک می توان به شرکت در دوره های آموزشی، آموزش و یادگیری مهارت های روانشناسی کودک اشاره کرد. سایر مزایا در متن مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره کارت مربیگری مهد کودک
برای مشاوره کارت مربیگری مهد کودک
سلام برای مربیگری حداقل مدرک دیپلم لازم می باشد.
سلام خوبین ببخشید من نتونستم دیپلم بگیرم ولی خیلی به بچه ها علاقه ی شدیدی دارم ولی دلم میخاد مربی مهد بشم درضمن متاهل هستم میشه؟
سلام . بدون مدرک دیپلم نمی تونین مربی مهد کودک بشین .
سلام من دیپلم مدیریت خانواده دارم خیلی به کار مهد علاقه دارم الان دوره آموزشی هزینش چقدره میشه ؟
سلام . هزینه دوره مربیگری مهد کودک با توجه به موسسه برگزاری دوره متفاوته ، برای اطلاع دقیق باید از موسسه مورد نظرتون سوال کنین .
سلام من مدرک کارشناسی حقوق دارم ولی به کار کردن در مهد کودک علاقه دارم ، کارت بگیرم می توانم در مهد کار کنم ؟
سلام . می تونین کارت مربیگری مهد کودک بگیرین و بعد برای فعالیت در مهد کودک اقدام کنین .
سلام . الان می توانم ثبت نام کنم لازم دارم کارتو ؟
سلام . در حال حاضر ثبت نام دوره مربیگری مهد کودک برای دریافت کارت اعلام نشده .
سلام. کلاس ها چند ساعت است ؟
سلام . کلاس های دوره مربیگری مهد شامل 90 ساعت آموزش به صورت تئوری و 30 ساعت کار آموزی عملی هستش ، بعد از پایان دوره کارت مربیگری مهد کودک صادر میشه .
سلام . برای اینکه در مهد کار کنم کارت لازمه ؟
سلام . برای فعالیت در مهد کودک به کارت مربیگری مهد کودک نیاز دارین .
سلام . با مدرک دیپلم می توانم کارت مربیگری بگیرم ؟
سلام . می تونین برای دریافت کارت مربیگری مهد کودک اقدام کنین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©