سامانه مدیریت صندوق وام ضروری آموزش و پرورش به نشانی svz.medu.ir در دسترس کارکنان تحت نظر این سازمان قرار گرفته است تا بتوانند به صورت غیر حضوری جهت رفع مشکلات مالی درخواست خود را برای دریافت وام ثبت کنند. بدین منظور سایت صندوق وام ضروری در اختیار کارکنان هر منطقه، ناحیه و شهرستان در سراسر کشور قرار گرفته تا بتوانند از مبلغ وام واریز شده استفاده کنند.
برای مشاوره سامانه مدیریت صندوق وام ضروری
برای مشاوره سامانه مدیریت صندوق وام ضروری
به دلیل وجود مشکلات مالی، امروزه دغدغه اکثر افراد دریافت وام ضروری برای حل برخی از مسائل خود می باشد. بدین منظور وام به عنوان تامین منابع مالی داوطلبان از سوی نهادهای مختلفی در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. البته قوانین واریز هر وام متفاوت بوده و داوطلبان باید قبل از دریافت وام مورد نظر از شرایط در نظر گرفته شده اطلاعات لازم را بدست آورند.
صندوق های وام ضروری به عنوان نقش واسطه میان وام دهنده و وام گیرنده عمل می کنند. جهت دسترسی به خدمات این صندوق نیز سایت مجزایی با عنوان سامانه مدیریت صندوق وام ضروری svz.medu.ir در نظر گرفته شده تا داوطلبان بتوانند از امکانات ارائه شده استفاده کنند. برای آشنایی با سامانه مدیریت صندوق وام ضروری آموزش و پرورش به نحوه ورود، شرایط عضویت در سایت و امکانات سامانه صندوق وام ضروری پرداخته شده است.
برای ورود به سامانه مدیریت صندوق وام ضروری کلیک کنید
سامانه مدیریت صندوق وام ضروری به نشانی svz.medu.ir می باشد که تمامی فعالیت های مرتبط با دریافت و بازپرداخت وام ضروری فرهنگیان در آن انجام می شود.
وام گرفتن و قرض دادن یکی از کارهای پسندیده ای است که از گذشته تا به امروز در بین مردم رواج داشته است. فرد وام گیرنده مبلغی را به عنوان قرض از شخص یا موسسه ای دریافت کرده، در قبال آن ضمانتی را ارائه می دهد. بازپرداخت وام در گذشته به صورت یکجا و گاهی به صورت خرده ای بوده است.
اکنون شکل و قالب وام دادن در موسسات مختلفی تحت عنوان صندوق های تعاون و قرض الحسنه ها انجام می گردد. در این صندوق ابتدا فرد مبلغی را به عنوان افتتاح حساب در صندوق میگذارد و پس از آن با تکمیل فرم درخواست وام ضروری فرهنگیان و ارائه ضامن درخواست ثبت می شود.
پس از تایید نهایی از طرف مدیریت صندوق، وام به فرد متقاضی داده می شود. از طرفی زمان مشخصی برای بازپرداخت وام در نظر گرفته می شود. صندوق های وام ضروری به عنوان نقش واسطه میان وام دهنده و وام گیرنده عمل می کنند.
در این نوع از صندوق در ازای مبلغ داده شده هیچ سودی از وام گیرنده دریافت نمی شود و وام تنها با هدف رفع مشکلات فرد متقاضی اعطا می گردد. سایت وزارت آموزش و پرورش کل کشور در راستای تلاش در جهت رفع مشکلات همکاران و خدمت رسانی به فرهنگیان اقدام به تاسیس صندوق تعاون وام ضروری نموده است.
این صندوق با هدف فراهم آوردن تسهیلات مالی برای فرهنگیان و ایجاد رفاه و آسایش خاطر برای آن ها راه اندازی شده است. صندوق وام ضروری فرهنگیان بزرگترین پشتوانه مالی و اعتباری فرهنگیان است که در کمترین زمان ممکن و به ساده ترین شکل امکان دریافت وام را برای تمامی کارکنان وزارت آموزش و پرورش علی الخصوص تمامی معلمان فراهم کرده است.
سامانه مدیریت صندوق وام ضروری svz.medu.ir یکی از سامانه های غیر حضوری و الکترونیکی سازمان آموزش و پرورش است که با هدف اعطای وام بین کارکنان آموزش و پرورش در هر منطقه، ناحیه و شهرستان در سراسر کشور ایجاد شده است. از جمله سایر تسهیلات مربوطه می توان به وام مرابحه فرهنگیان اشاره نمود که برای زوجین فرهنگی و با نرخ 12 درصد برای کارکنان آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است.
در صندوق وام ضروری وام دهندگان که کمک کننده نیز نامیده می شوند مبلغی را برای اعطا وام به افراد نیازمند در نظر گرفته و به صندوق واریز می کنند. وام های اعطا شده فاقد هرگونه سود بانکی بوده و تنها برای رفع مشکلات کارکنان در نظر گرفته می شود. مهلت بازپرداخت اقساط وام در طی 24 ماه می باشد.
صندوق وام ضروری آموزش و پرورش موظف است به عنوان رابط بین صندوقهای وام ضروری سازمانها و صندوق مرکزی تمامی بخشنامه های تصویبی، دستورالعمل ها و آئین نامه ها را اخذ و به کارکنان ابلاغ نماید.
ارزیابی نحوه عملکرد ادارات کل، سازمان ها و هیات مدیره صندوق وام ضروری در آخر سال بر عهده هیات مدیریت صندوق مرکزی می باشد. همچنین ارزیابی مناطق بر عهده عهده هیات مدیره صندوق ادارات کل است.
در ادامه راهنمای تصویری ورود به سامانه مدیریت صندوق وام ضروری svz.medu.ir آدرس الکترونیکی svz.medu.ir نشان داده می شود.
برای استفاده از ویژگی ها و امکانات سامانه مدیریت صندوق وام ضروری svz.medu.ir آدرس الکترونیکی svz.medu.ir را در مرورگر رایانه خود وارد کنید. در ادامه صفحه ای مانند شکل زیر نمایش داده می شود.
سپس برای ورود به سامانه مدیریت صندوق وام ضروری آموزش و پرورش، نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد کرده و سپس بر روی گزینه ورود کلیک نمایید.
تمامی نیروهای رسمی، رسمی آزمایشی، پیمانی، قرارداد کار معین فرهنگیان در صورت داشتن شرایط انتقالی فرهنگیان می توانند اقدام به ثبت درخواست انتقالی نمایند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید.
سامانه مدیریت صندوق وام ضروری svz.medu.ir یکی از سامانه های خدمات الکترونیکی غیر حضوری سازمان آموزش و پرورش است که در دهه اخیر به منظور رفع مشکلات مالی و اعطای وام بین کارکنان آموزش و پرورش در هر منطقه، ناحیه و شهرستان در سراسر کشور ایجاد شده است.
به منظور دریافت وام ابتدا لازم است تا پس از تکمیل فرم عضویت از سوی متقاضی، دریافت آخرین فیش حقوقی از سامانه فیش حقوقی فرهنگیان و حکم کارگزینی به بانک ارائه گردد. مدت زمان اعطا وام شش ماه و بیشتر است که این میزان به حد نصاب رسیدن موجودی صندوق برای اعطای وام وابسته است.
اعضای مجاز صندوق وام ضروری باید جزو افراد شاغل رسمی در سازمان آموزش و پرورش، کارکنان پیمانی و یا معلمان و مدیران بازنشسته سازمان باشند. بنابراین امکان دریافت وام سامانه مدیریت صندوق وام ضروری svz.medu.ir برای افراد غیر فرهنگی وجود ندارد.
میزان وام و تسهیلات اهدایی صندوق به شاغلین رسمی حداکثر تا سقف 40 میلیون ریال است که در طی 24 قسط پیاپی باز پس گرفت می شود. عضویت در صندوق وام ضروری منوط به قبول آیین نامه صندوق می باشد و در صورت تخلف می تواند عضویت اعضا را لغو کرده و از اعطا وام جلوگیری نماید.
متقاضیان دریافت وام صندوق اضصراری می بایست برای دریافت وام ضروری فرهنگیان در سامانه مدیریت صندوق وام ضروری عضو شده و اقدامات بعدی را تکمیل نمایند. در این قسمت به شرایط عضویت در سامانه صندوق وام ضروری svz.medu.ir پرداخته شده است.
شرایط عضویت در سامانه مدیریت صندوق وام ضروری
تکمیل فرم عضویت از سوی متقاضی، ارائه آخرین فیش حقوقی و حکم کارگزینی فرهنگی
اعضای جدید به منظور عضویت در صندوق های وام ضروری لازم است تا یک سوم وام مورد نظر را به حساب واریز نمایند، همچنین مدت زمان انتظار برای تایید وام در نظر گرفته می شود.
سپری شدن شش ماه زمان انتظار پس از عضویت در صندوق وام برای اعضای جدید به منظور به حد نصاب رسیدن موجودی صندوق جهت دریافت وام ضروری است.
تمامی فرهگیان انتقالی از از سایر شهرستان ها و استان ها به محض برقراری حقوق می توانند جهت عضویت در سامانه مدیریت صندوق وام ضروری svz.medu.ir و ثبت درخواست وام اقدام نمایند. لازم به ذکر است که ثبت نام وام بازنشستگان آموزش و پرورش برای وام ضروری از طریق سایت مجزایی انجام می شود.
همچینن در صورتی که افراد تمایل به لغو عضویت خود در سامانه مدیریت صندوق وام ضروری svz.medu.ir را دارند، می توانند با برقراری شرایطی که برای لغو عضویت در این سامانه نیاز است، پس از تایید اقدام به لغو عضویت خود نمایند. در ادامه مقاله به شرایط لغو عضویت در سامانه صندوق وام ضروری پرداخته شده است.
شرایط لغو عضویت در سامانه مدیریت صندوق وام ضروری
ارائه درخواست لغو عضویت از سوی عضو
عدم پرداخت قسط ماهانه به مدت سه ماه متوالی
انتقال، اخراج، ماموریت دائم که منجر به قطع رابطه حقوقی عضو با اداره شود.
آیین نامه صندوق وام ضروری
در این سامانه بخشی با عنوان آیین نامه صندوق وام ضروری وجود دارد که تمامی افراد متقاضی دریافت وام باید این آیین مامه را مطالعه کرده و نسبت به آن آگاهی داشته باشند. در ادامه مقاله مواردی از این آیین نامه ارائه شده است.
هر اداره فقط می توان یک صندوق وام ضروری را بازگشایی کند و مجوز های لازم را دریافت نماید.
تمام اعضای صندوق موظف به تقبل مصوبات هیات مدیره می باشند.
تمام صندوق ها موظف ارائه گزارش عملکرد در فروردین ماه هر سال پس از تایید بازرس، به صندوق مرکزی و تنظیم صورت جلسه و تهیه ترازنامه می باشند.
عضویت تمامی پرسنل رسمی وزارت آموزش و پرورش مانند استعدادهای درخشان، سازمان پژوهش و برنامه ریزی کشور و انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استثنائی با قبول شرایط و قوانین صندوق وام ضروری، تضمین کسر اقساط از سوی حسابداری و پرداخت حق عضویت بلامانع می باشد.
تعیین میزان سقف اعطای وام به عهده هیات مدیره اداره کل هر بخش می باشد، در صورتی که تعیین میزان بازپرداخت وام و مدت زمان آن توسط هیات مدیره صندوق مرکزی تعیین می گردد.
میزان سپرده عضو وام گیرنده تا یک ماه پس از تسویه آخرین قسط وام در نزد صندوق وام ضروری می ماند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص سامانه مدیریت صندوق وام ضروری و استفاده از آموزش های مجازی را برای مخاطبان توضیح داده و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توایند آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت کنید.
دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دوره های مختلف روزانه، نوبت دوم، غیرانتفاعی، پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد می توانند از وام ها و تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی استفاده نمایند. برای دریافت اطلاعات بیشتر مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
✔️ با توجه به متن مقاله، سامانه مدیریت صندوق وام ضروری یکی از سامانه های خدمات الکترونیکی غیر حضوری سازمان آموزش و پرورش است که در دهه اخیر به منظور رفع مشکلات مالی و اعطای وام بین کارکنان آموزش و پرورش ایجاد شده است.
✔️ با توجه به متن مقاله، ابتدا به سامانه مدیریت صندوق وام ضروری svz.medu.ir وارد شده و نام کاربری و کلمه عبور خود را آماده نمایید. راهنمای تصویری ورود به سامانه در متن مقاله قرار دارد.
✔️ با توجه به متن مقاله، یکی از شرایط عضویت در سامانه مدیریت صندوق وام ضروری، تکمیل فرم عضویت از سوی متقاضی، ارائه آخرین فیش حقوقی و حکم کارگزینی می باشد. موارد کامل شرایط عضویت در متن مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره سامانه مدیریت صندوق وام ضروری
برای مشاوره سامانه مدیریت صندوق وام ضروری
اگر برای ورود به سامانه وام ضروری کاربری و رمز فراموش شود چکار باید کنیم؟
سلام . برای ورود به سامانه مدیریت صندوق وام ضروری آموزش و پرورش ، کد پرسنلی و کد ملی رو به عنوان نام کاربری و رمز ورود وارد کنین .
سلام . کد پرسنلی در فیش حقوقی هست ؟
سلام . برای ورود به سامانه مدیریت صندوق وام ضروری آموزش و پرورش به کد پرسنلی نیاز دارین ، کد پرسنلی در فیش حقوقی شما درج شده .
سلام . سود وام چقدر است ؟
سلام . وام ضروری آموزش و پرورش سود نداره ، می تونین در سامانه مدیریت صندوق وام ضروری درخواست بدین .
سلام مبلغ وام چقدر است ؟
سلام . میزان وام و تسهیلات اهدایی صندوق وام ضروری آموزش و پرورش ، به شاغلین رسمی حداکثر تا سقف 40 میلیون ریال هستش .
سلام برای دریافت وام ضروری باید چه مقدار پول به صندوق واریز کنیم ؟
سلام . باید یک سوم مبلغ وام مورد نظرتون رو به سامانه مدیریت صندوق وام ضروری آموزش و پرورش واریز کنین .
سلام . من دانشجوی دانشگاه فرهنگیان هستم می توانم وام بگیرم ؟
سلام . شما نمی تونین در سامانه مدیریت صندوق وام ضروری آموزش و پرورش درخواست وام بدین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©