سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی تسما amalkard.medu.irیکی از کارآمد ترین ابزارها برای کنترل و مدیریت منابع انسانی است. این سامانه توسط وزارت آموزش و پرورش در دهه اخیر راه اندازی شده است. در این سامانه بر اساس شرایط مدیریت عملکرد تمامی ابعاد مدیریت عملکرد سازمان را تحت پوشش قرار می دهد.
برای مشاوره سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی
برای مشاوره سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی
با شیوع ویروس کرونا مدیریت منابع زمانی بیشتر از هر زمان دیگری بر مدیریت عملکرد سازمانی تکیه دارد. در زمان پیش از شیوع و همه گیری کرونا و تغییر سبک کار حضوری و استفاده از دورکاری، معیار مدیران سنجش کار بر اساس میزان حضور و غیاب پرسنل بود. نظام جبران خدمات نیز بر اساس همین اصول استوار است. نخستین تغییر در زمینه مدیریت منابع انسانی در زمان پسا کرونا، تغییر در فرایندهای ارزیابی عملکرد و دورکاری می باشد.
سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی تسما amalkard.medu.irیکی از سامانه های غیر حضوری وزارت آموزش و پرورش است که برای کنترل و مدیریت عملکرد سازمانی راه اندازی شده است. در این مقاله علاوه بر معرفی سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی و امکانات آن و همچنین نحوه ورود به آن مروری بر سایت بخشها و امکانات این سایت خواهیم داشت.
برای ورود به سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی تسما کلیک کنید
سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی تسما به نشانی amalkard.medu.ir می باشد که تمامی فعالیت های مرتبط با نظارت بر عملکرد و حضور و غیاب کارمندان درآن انجام می شود.
میزان موفقیت هر سازمان را می توان بر اساس مقایسه کلی عملکرد سازمان بر اساس اهداف و برنامه های از پیش تعیین شده ارزیابی کرد. شاید یکی از اصلی ترین دغدغه مدیران هر سازمان رصد وضعیت سازمان است. سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی (تسما) amalkard.medu.irیکی از کارآمد ترین ابزارها برای کنترل و مدیریت منابع انسانی است که توسط وزارت آموزش و پرورش در دهه اخیر راه اندازی شده است.
در این سامانه بر اساس شرایط مدیریت عملکرد تمامی ابعاد مدیریت عملکرد سازمان را تحت پوشش قرار می دهد. سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی (تسما) amalkard.medu.ir راهکاری مناسب برای مدیریت منابع انسانی و شناسایی نقاط قوت و ضعف سازمان و هدایت کردن آن به سمت بهبود عملکرد است.
در این سامانه بر اساس شرایط مدیریت عملکرد تمامی ابعاد مدیریت عملکرد سازمان را تحت پوشش قرار می دهد و ابزار کارآمدی به منظور اندازه گیری عملکرد کلی سازمان آموزش و پرورش و تمامی ادارات تابعه آن به منظور تحقق بخشیدن به اهداف کلی سازمان و بهبود بخشیدن به تصمیم گیری ها است.
سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی (تسما) amalkard.medu.ir تمامی فرایند های سنجش و نظارت و موضوعات ارزیابی وزارت آموزش و پرورش به صورت یکپارچه و متمرکز می شوند تا تمامی عوامل موثر بر انحرافات سازمانی شناسایی و برطرف گردد.
در این سامانه مدیران با ارزیابی منابع نیروی انسانی در زمان مشخصی، میزان تحقق هر یک از اهداف از پیش تعیین شده را بررسی می کنند. به عبارت دیگر در این سامانه ابتدا موضوعات مورد ارزیابی مدیران سازمان در بازه های زمانی مشخص تعریف می شود، پس از آن بر اساس هر موضوع فرایند های ارزیابی، ارزیابی کنندگان، ارزیابی شوندگان و فرم های ارزیابی تعیین می گردد.
در این سامانه مدیران می توانند میزان عملکرد سازمان خود را با سازمان های دیگر مقایسه کنند و واحد های زیر مجموعه خود بر اساس عملکرد آن ها رتبه بندی کنند، همچنین مجموعه نقاط قوت و ضعف سیستم را شناسایی کرده و بر اساس آن برنامه ای برای بالا بردن عملکرد تنظیم کنند.
سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی (تسما) همواره موضوعات مختلفی را جهت ارزیابی تعریف می کند و در ازای آن فرم های ارزیابی در دو دسته عمومی و اختصاصی طراحی می نماید. در این فرم ها فرآیند ارزیابی با هدف تعریف بانک های اطلاعاتی و اعتبارسنجی ارزیابی کنندگان و گردآوری داده ها و مستندات عملکردی از ارزیابی شوندگان تعریف می گردد.
سامانه ثبت شکایات آموزش و پرورش در جهت رسیدگی به شکایات کارکنان مدارس و همچنین والدین دانش آموزان طراحی شده است. مطالعه مقاله زیر برای آشنایی با خدمات ارائه شده در این سامانه توصیه می گردد.
سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی تسما amalkard.medu.ir مدیریت عملکرد تمامی پرسنل و نیروی انسانی دارای یک چرخه دائمی برنامه ریزی و ارزیابی و هدف گذاری به صورت مستمر و دوره ای است. تمامی عملکرد های پرسنل ریشه یابی و تحلیل می شود و زمینه برای بهبود عملکرد سیستم فراهم می شود.
مدیریت عملکرد سازمانی در سه سطح تعیین کردن نوع فعالیت ها و نتایج آن، بررسی حصول فعالیت ها و ارائه بازخورد به پرسنل انجام می شود. شش مرحله مدیریت عملکرد سازمانی در شکل زیر نمایش داده می شود.
در مرحله اول و دوم اهداف و فرایند های سازمان شناسایی می شوند. قدم سوم حمایت سازمانی است که در این مرحله اداره یا سازمان ابزار، منابع و آموزش های لازم را در اختیار پرسنل قرار می دهد. همچنین تمامی چالش ها و مشکلات و موفقیت های پرسنل به وسیله بازخورد های دو طرفه و مستمر بررسی می گردد.
در مرحله چهارم ارزیابی عملکرد انجام می شود. در این مرحله مدیران با پرسنل خود درباره اهداف از پیش تعیین شده و نتایج بدست آمده گفتگو می کنند. در مرحله پنجم و ششم مدیران سازمان نقاط ضعف و قوت سیستم را پیدا کنند و برای بهبود عملکرد راهکار های جدیدی ارائه می دهد.
به منظور استفاده از ویژگی ها و امکانات سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی آدرس amalkard.medu.ir را در مرورگر خود وارد نمایید.
در ادامه صفحه ای مانند شکل زیر نمایش داده می شود.
در این صفحه با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور به پنل کاربری خود وارد شوید.
اگر رمز عبور خود را فراموش کرده اید بر روی عبارت بازیابی رمز کلیک کنید تا صفحه بازیابی رمز باز شود. در این صفحه مجددا نام کاربری خود را وارد کنید. سپس کد امنیتی موجود در تصویر را وارد کرده و بر روی گزینه ارسال کلیک نمایید.
در سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی (تسما) amalkard.medu.ir تمامی موضوعات دائما به منظور ارزیابی در سیستم تعریف شده و برای هر موضوع دو نوع فرم عمومی و اختصاصی تعیین می گردد.
فرم های ارزیابی را می توان برای فرآیند ارزیابی با هدف تعریف بانک های اطلاعاتی و اعتبارسنجی ارزیابی کنندگان و گردآوری داده ها و مستندات عملکردی از ارزیابی شوندگان تعریف کرد.
قابلیت های این سامانه در دو دسته زیر تقسیم می شود:
دسته عمومی شامل
طراحی نمودار سازمانی به صورت درختی با تعریف واحد های سازمانی، پست های سازمانی هر واحد و مشخصات شاغلین منتسب به پست ها
تعریف فرایند های مدیریت عملکرد با ایجاد ارتباط میان، شاخص های ارزیابی و انجام تنظیمات مربوط به عملیات ارزیابی شامل برنامه زمان بندی و فیلد های قابل نمایش فرم ارزیابی، ارزیابی کنندگان و ارزیابی شوندگان
تعریف فرم های ارزیابی (عمومی و اختصاصی) استاندارد چهار سطحی با امکان تعریف محورها، شاخص ها، زیر شاخص ها و داده ها و تعریف فرمول در کلیه سطوح فرم های ارزیابی
تعریف دوره های ارزیابی و مقاطع زمانی ذیل آن ها (نوبت های ارزیابی)
امکان تعریف سطوح دسترسی کاربران با توجه به نقش های ارزیابی (تایید اولیه، تایید نهایی، خود ارزیابی)
امکان نمایش درصد پیشرفت و امتیاز سطوح ارزیابی مختلف به ازای محورهای ارزیابی
درج نقاط قوت و ضعف شاخص ها، تکمیل جداول اطلاعاتی مرتبط با هر یک از شاخص های ارزیابی، محورهای ارزیابی، اجرای عملیات ارزیابی عملکرد با ورود داده ها و مستندات عملکردی و ...
گزارش عملکرد ارزیابی شونده در دوره ارزیابی منتخب بر حسب امتیاز کل، امتیاز شاخص های عمومی، امتیاز شاخص های اختصاصی، امتیاز محورهای ارزیابی، امتیاز شاخص های ارزیابی، روند بهبود عملکرد نسبت به دوره های ارزیابی گذشته
امکان صحه گذاری داده های عملکردی توسط ارزیابان صلاحیت دار تا دو مرحله (تایید، تصویب)
دسته پیشرفت شامل
مشاهده دو وضعیتی فرم ارزیابی توسط ارزیابی کنندگان
مشاهده داشبورد مدیریتی نتایج ارزیابی و تعیین دسترسی کاربران به آن
امکان اشتراک گذاری مقادیر و مستندات شاخص به کاربران تعریف شده توسط ارزیابی شونده
امکان اجرای ارزیابی گروهی و ثبت و تجمیع نظرات ارزیاب ها راجع به هر شاخص
محاسبه خودکار وزن شاخص های ارزیابی بر مبنای اولویت گذاری شاخص های مندرج در فرم ارزیابی
تعریف برنامه های بهبود عملکرد توسط ارزیابی شوندگان پس از انتشار نتایج ارزیابی و پایش آن ها توسط ارزیاب های صلاحیت دار تعریف شده
گزارش تجمیع عملکرد ارزیابی شوندگان در دوره ارزیابی منتخب بر حسب امتیاز کل، امتیاز شاخص های عمومی، امتیاز شاخص های اختصاصی، امتیاز محورهای ارزیابی، امتیاز شاخص های ارزیابی
گزارش رتبه بندی ارزیابی شوندگان در دوره ارزیابی منتخب بر حسب امتیاز کل، امتیاز شاخص های عمومی، امتیاز شاخص های اختصاصی، امتیاز محورهای ارزیابی، امتیاز شاخص های ارزیابی
سیستم پشتیبانی آنلاین سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی amalkard.medu.ir شامل قابلیت گفتگوی آنلاین، ارسال و دریافت پیام های اینترنتی، تماس تلفنی و ... است.
این سیستم به منظور کمک رسانی و پاسخگویی به کاربران آنلاین سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی طراحی و راه اندازی شده است. در این روش کاربران به صورت آنلاین به داده های مورد نیازشان دسترسی دارند.
قابلیت های سیستم پشتیبانی آنلاین
بیشترین کاربرد سیستم پشتیبانی چت آنلاین برای راهنمایی، پاسخگویی و مشاوره به بازدید کنندگان است.
سیستم های پشتیبانی آنلاین به 3 دسته زیر تقسیم می شوند:
سیستم پشتیبانی آنلاین آموزشی
این سیستم آموزشی برای قرار دادن راهنمای تصویری، لینک های آموزشی و سایر منابع کاربرد دارد.
سیستم پشتیبانی آنلاین مستندات
این نوع از سیستم پشتیبانی آنلاین راهنمای کتبی و نوشته شده در رابطه با موضوع خاصی را به کاربران اطلاع می دهد.
سیستم پشتیبانی آنلاین کمکی
این سیستم پشتیبانی آنلاین مواردی در ارتباط با امکانات موجود در سایت و یا موضوع خاصی را به کاربران اطلاع می دهد.
یک سیستم پشتیبانی آنلاین قدرتمند باعث بالا رفتن میزان رضایتمندی کاربران می شود. در این سیستم سوالات و مشکلات کاربران در کمترین زمان ممکن پاسخ داده می شود، به دلیل محدود نبودن سیستم پشتیبانی آنلاین می توان در هر زمان از طریق ارسال پیام یا ایمیل مشکل و یا سوال پیش آمده را مطرح کرد.
انواع روش های پشتیبانی آنلاین
نرم افزار های چت آنلاین با توجه به تیم پشتیبانی کننده و کیفیت آن دارای انواع مختلفی هستند. نرم افزار های چت آنلاین میتوانند گزارش های مختلفی را از بازخورد کاربران جمع آوری کرده و در اختیار مدیران سازمان قرار دهند. دریافت سریع پاسخ، دسترسی سریع و آسان و ارتباط آنلاین از قابلیت های این ابزار محسوب می شود.
ایمیل یکی از قدیمی ترین و در عین حال کاربردی ترین ابزار ارتباط با کاربران است. در این روش آدرس ایمیل سازمان مربوطه یا فرم ارسال پیام در اختیار کاربران قرار می گیرد. این قابلیت در عین ساده بودن دارای معایبی مانند عدم امکان تعیین اولویت برای پاسخگویی، اسپم شدن ایمیلها، امکان از بین رفتن اطلاعات و عدم امکان کنترل کافی بر روی ایمیل های دریافتی است.
پیام رسان های اینترنتی یکی دیگر از ابزار های سیستم پشتیبانی آنلاین است که با توجه به گسترده شدن اینترنت و استفاده از نرم افزار های پیام رسان بسیار مورد استفاده قرار ابزار های پیام رسان سهم زیادی را در ارتباط با کاربران ایفا می کنند. از آن جایی که بیشتر افراد در طول روز دائما در حال استفاده از تلفن همراه هوشمند خود هستند این روش بسیار کاربردی است.
در این روش سامانه با ارائه مطالب اموزشی در کانال ها به کاربران اطلاع رسانی می کند. البته برنامه های پیام رسان قابلیت کنترل و مدیریت ارتباطات درون سازمانی و برون سازمانی، دریافت گزارشات آماری و اولویت بندی آنها برای پاسخگویی را ندارند.
کارشناسان سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی amalkard.medu.ir را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا در اختیار متقاضیان قرار دهند. همچنین پیشنهاد می کنیم برای اطلاع از تازه ترین اخبار مربوط به این حوزه عضو کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام مدارس هیوا باشید.
✔️ سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی (تسما) amalkard.medu.irیکی از سامانه های غیر حضوری وزارت آموزش و پرورش است که برای کنترل و مدیریت عملکرد سازمانی راه اندازی شده است. توضیحات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.
✔️ آدرس سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی (تسما) آدرس amalkard.medu.ir را در مرورگر خود وارد نمایید و با نام کاربری و رمز عبور به پنل کاربری وارد شوید. توضیحات بیشتر در متن مقاله موجود است.
✔️ قابلیت های سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی در دو دسته عمومی و پیشرفت تقسیم شده است. اطلاعات بیشتر در این خصوص در متن مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی
برای مشاوره سامانه جامع مدیریت عملکرد سازمانی
سلام دانش آموزم هستم می توانم وارد سامانه شوم ؟
سلام . شما نمی تونن وارد سامانه تسما بشین .
سلام چرا نمی توانم وارد شوم ؟
سلام . احتمالا زمانی که شما وارد سامانه تسما شدین سامانه مشکل داشته ، مجددا با استفاده از مرورگر دیگری وارد سامانه بشین .
سلام . آدرس سامانه را اعلام کنید من نمی توانم وارد شوم
سلام . آدرس سامانه تسما amalkard.medu.ir هستش .
سلام . رمز عبور را فراموش کردم چکار کنم؟
سلام . وارد سامانه تسما بشین و گزینه بازیابی رمز عبور رو انتخاب کنین .
سلام سامانه تسما برای کجا است ؟
سلام . سامانه تسما ، یکی از سامانه های غیر حضوری وزارت آموزش و پرورش هستش که برای کنترل و مدیریت عملکرد سازمانی راه اندازی شده .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©