متقاضیان ویزای تحصیلی، کار، گردشگری و غیره با نگرانی هایی همچون ریجکت ویزا مواجه هستند. علی رغم تلاش فراوان و صرف هزینه های زمانی و مالی زیاد، ریجکت یا رد شدن درخواست ویزا یکی از مسائل محتملی است که دلایل متعددی دارد. از جمله دلایل reject ویزا می توان به ناقص بودن مدارک و عدم ارائه برنامه سفر اشاره کرد.
برای مشاوره دلایل ریجکت ویزا و اعتراض به آن
برای مشاوره دلایل ریجکت ویزا و اعتراض به آن
سالانه متقاضیان زیادی از ایران قصد مهاجرت یا سفر به کشورهای خارجی را دارند. یکی از اصلی ترین مدارک برای ورود به کشورهای دیگر، ویزای مرتبط با نوع مهاجرت است. ویزا به نوعی مجوز ورود به کشور منظور را برای متقاضیان فراهم می کند. برای ترک کشور مبدا و ورود به کشور دیگر، اهداف و دلایل متفاوتی وجود دارد. به طور مثال، افرادی که قصد تحصیل در کشوری دیگر را دارند، باید برای دریافت ویزای تحصیلی کشور مورد نظر اقدام کنند.
حال این مسئله جای پرسش دارد که آیا تمامی متقاضیان، مجوز ورود و یا ویزای کشور مورد نظر خود را خواهند گرفت؟ قطعا خیر، تعداد افرادی که برای دریافت ویزا اقدام می کنند بسیار زیاد است که درصد قابل توجهی از آن ها ممکن است موفق به اخذ ویزا نشوند. در چنین حالتی می توان گفت که با ریجکت درخواست ویزا مواجه شده اند. reject یا رد شدن درخواست ویزا دلایل بسیار متفاوتی دارد که در این مقاله به صورت جزئی به آن ها پرداخته شده است.
ویزا به عنوان یک اجازه ورود برای رفتن به هر کشوری تلقی می شود. افرادی که به هر دلیلی قصد رفتن به کشور های دیگر را دارند، ملزم به ارائه مدارک مورد نیاز به سفارت خانه کشور مربوطه هستند. معمولا این روند یک پروسه طولانی دارد و پیشنهاد می شود که از چند ماه قبل از سفر برای آن برنامه ریزی منظمی صورت گیرد.
اولین قدم برای اخذ ویزای کشورهای مورد نظر، جمع آوری و آماده سازی مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا است. این مدارک شامل مدارک هویتی مانند کارت شناسایی، عکس استاندارد، پاسپورت معتبر و غیره می شود. چنانچه فردی این مدارک را تکمیل کرده باشد و یا اطمینان داشته باشد که قادر به تکمیل آن ها تا روز تحویل مدارک خواهد بود، اقدام به دریافت نوبت از سایت سفارت می کند.
متقاضیان ویزا های متفاوت باید در روز تعیین شده برای تحویل مدارک و مصاحبه های شفاهی، در سفارت مورد نظر حضور پیدا کنند. چنانچه پس از تحویل مدارک و بررسی های مصاحبه، فردی واجد شرایط دریافت ویزا باشد، از طریق سفارت خانه این موافقت به او اعلام می شود و ویزای فرد پس از یک زمان انتظار برای او صادر خواهد شد.
متاسفانه ریجکت ویزا (Visa Reject) نیز یکی از موارد ناخوشایندی است که بسیاری از متقاضیان مهاجرت به کشورهای خارجی را با نگران هایی مواجه کرده است. این اصطلاح به معنای رد درخواست ویزا و عدم پذیرش آن است. معمولا این نتیجه برای بسیاری از افراد با ناراحتی هایی به همراه است.
چراکه نه تنها زمان بسیار زیادی را صرف درخواست و انتظار برای اعلام نتیجه صرف کرده اند، بلکه هزینه های بسیاری را نیز در این راه از دست داده اند. ریجکت ویزا با توجه به اهداف فرد از سفر، دلایل بسیار متعددی دارد. آمار های اعلام شده نشان می دهد که در چند سال اخیر، هم درخواست ها و هم تعداد موارد ریجکت ویزا در ایران افزایش یافته اند. در بسیاری از موارد، افراد هیچ گونه ذهنیتی درباره اهداف خود از سفر به کشور های خارجی ندارند.
همین امر نتیجه ای همچون ریجکت ویزا را برای آن ها در پی خواهد داشت. هرچند عدم موافقت سفارت با درخواست ویزای افراد پیامدهای روانی خوبی برای بسیاری از متقاضیان ندارد و چه بسا در برخی موارد منجر به از دست رفتن موقعیت های مناسب آن ها در کشورهای خارجی شود، اما تجربه نشان می دهد که درصدی از افراد reject شده نیز موفق به برگرداندن نتیجه ویزای خود شده اند.
اعتراض به ریجکت ویزا یکی از راه هایی است که با منطق می توان در پیش گرفت. در صورتی که نتیجه اعلام شده توسط سفارت دلیل موجهی نداشته باشد، ممکن است منجر به موفقیت متقاضیان در تغییر نتیجه درخواست ویزا شود. درخواست ویزا های متفاوت را می توان با دلایل موجهی برگرداند. از جمله انواع ویزا ها می توان به ویزای توریستی، تحصیلی، کار و غیره اشاره کرد.
همانطور که گفته شد، برای موفقیت در اخذ ویزای مورد نظر به مدارک خاصی نیاز است. علاوه بر این افراد باید هدف خود از سفر و یک برنامه ریزی منظم برای ورود به کشور خارجی را ارائه دهند. به طور مثال یکی از مدارک مهم برای ارائه به سفارت هر کشور، گواهی تمکن مالی است. این مدرک نشان می دهد که فرد به اندازه کافی موجودی حساب بانکی دارد و به راحتی می تواند هزینه های زندگی در کشور دیگر را بپردازد.
یکی از فاکتور های مهم برای موفقیت در اخذ ویزا، داشتن اهداف و دلایل کافی برای بازگشتن به کشور مبدا است. به طور مثال، افرادی که قصد ترک ایران را دارند، باید بتوانند سفارت کشور مقصد خود را قانع کنند که به ایران باز می گردند. اگر افسر سفارت در مصاحبه حضوری متوجه این شود که فردی قصد بازگشت به ایران را ندارد، بدون شک درخواست ویزای او را reject خواهند کرد.
متقاضیان مهاجرت و اخذ اقامت کشور روسیه از طریق کار می بایست پس از دریافت دعوت نامه شغلی برای دریافت ویزای کار روسیه اقدام نمایند. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید.
با تحویل مدارک به سفارت کشورهای خارجی، سوالاتی در مورد هدف فرد از سفر و همچنین تصمیمات او برای بازگشت به مبدا پرسیده می شود. تمامی این مراحل در قبول یا ریجکت ویزا تاثیر مستقیمی دارند. رد شدن درخواست ویزا دلایل بسیار متعددی دارد که برخی از آن ها قابل اعتراض و بازگردانی و بعضی غیرقابل اعتراض هستند.
بهتر است قبل از اینکه به بررسی چگونگی اعتراض برای ریجکت ویزا بپردازیم، مهم ترین عواملی که باعث reject درخواست ویزای متقاضیان می شود را بررسی کنیم. برخی از دلایل بسیار شایع که بر اساس تجربه اشخاص متفاوت جمع آوری شده است را می توان در لیست زیر خلاصه کرد.
عوامل ریجکت ویزا |
کامل نبودن مدارک تحویل داده شده |
پاسپورت فاقد اعتبار |
ارائه اطلاعات ناقص و یا ناکافی در فرم درخواست ویزا |
جعلی بودن برخی مدارک تحویل داده شده |
عدم برخورداری از تمکن مالی برای معیشت در کشور مقصد |
نداشتن هدف مشخص از سفر به کشور خارجی |
عدم برخورداری از مکان اقامتی مناسب در کشور مورد نظر |
عدم تهیه بیمه سلامت مناسب و یا فاقد اعتبار بودن بیمه |
عدم ارائه برنامه سفر مناسب |
سوء پیشینه کیفری در سابقه فرد |
عدم ارائه گواهی تولد یا ازدواج و یا معتبر نبودن این اسناد |
ارائه مدارک ترجمه نشده به زبان رسمی |
ارائه مدارک و یا پاسپورت آسیب دیده و مخدوش |
ارائه پاسپورتی که هیچ صفحه خالی ندارد (باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد) |
سابقه نامناسب فرد در سفرهای قبلی به کشورهای خارجی |
موفق نبودن در پاسخگویی به سوالات افسر سفارت خانه |
ارائه اسناد فاقد اعتبار، مهر و امضا |
ناتوانی در تهیه بلیط سفر به کشور مقصد |
عدم پرداخت هزینه بررسی درخواست ویزا |
توضیحات ناکافی در نامه پوششی (Cover Letter) |
نداشتن مدارک الزامی برای درخواست ویزای منظور |
شرایط و نحوه اخذ ویزای ترکیه با توجه به نوع مهاجرت افراد متفاوت می باشد. انواع ویزاهای ترکیه را می توان به ویزای تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و ... تقسیم نمود. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید.
لازم به ذکر است که اکثر کشورهای خارجی به ویژه کشورهای منطقه شنگن، حساسیت زیادی نسبت ویزای ریجکت شده دارند. به طور مثال در برخی مواقع افرادی که درخواست ویزای آن ها ریجکت می شود، تا 6 ماه نمی توانند مجددا برای دریافت ویزا و انجام مراحل رفع ریجکتی درخواست دهند.
چرا که بدون ارائه هیچ گونه دلیلی مجددا با درخواست آن ها مخالفت خواهد شد. دو بار ریجکت شدن ویزا، تبعات خوبی برای متقاضی نخواهد داشت و ممکن است تا مدت زیادی نتواند به ویزای منظور دست پیدا کند. صداقت در تحویل مدارک به سفارت خانه به عنوان یک شرط اصلی و مهم در نظر گرفته شده است.
همانطور که گفته شد، جعلی یا دروغین بودن اسناد و مدارک ارائه شده به سفارت کشور مقصد علاوه بر اینکه منجر به reject ویزا خواهد شد، هیچگونه وجهه مناسبی برای فرد نخواهد داشت و ممکن است تا ابد او را از دستیابی به ویزای کشورهای خارجی محروم کند.
آلمان به عنوان یکی از پیشرفته ترین کشورهای جهان بوده و به متقاضیان تحصیل در دانشگاه های خود بورسیه تحصیلی اعطا می نماید. در صورتی که برای تحصیل قصد مهاجرت به آلمان را دارید، توصیه می کنیم مقاله زیر را مطالعه نمایید.
علی رغم تلاش، پرداخت هزینه های زیاد و همچنین اشتیاق فراوان افراد برای دریافت ویزای کشور مورد نظر، ممکن است درصدی از افراد به دلایلی که در بخش قبل ذکر گردید با ریجکت ویزای خود مواجه شوند. دلایل ریجکت ویزا معمولا توسط سفارت برای متقاضی ذکر می گردد. افرادی که در نتیجه درخواست خود کلمه reject را مشاهده می کنند، ممکن است در برخی موارد بتوانند از طریق نامه و اعتراض، نتیجه را از منفی به مثبت تغییر دهند.
معمولا افراد در این زمینه تجربه و دانش کافی ندارند. پس بهترین راه این است که با مشاوران و موسساتی که نتیجه ریجکت ویزا را مورد تحلیل و بررسی قرار می دهند مشورت کنند. افراد کاردان و باتجربه می توانند اعتراض مناسبی را در طی اعلام نتیجه درخواست ویزا برای سفارت صادر کنند و فرد را به اهداف مورد نظر برسانند.
با توجه به نوع ویزای درخواستی، اعتراض به نتیجه آن نیز ویژه است. یک واقعیت این است که افرادی که چندین ماه از زمان خود را صرف روند اخذ ویزا کرده اند، از مشاهده نتیجه ریجکت ویزا بسیار متاثر می شوند. در بعضی از مواقع، موارد و دلایلی که در نامه نتیجه درخواست ذکر شده اند، قابل تکمیل یا جبران هستند.
در اولین قدم باید دلایل رد ویزا را در سطح جزئی مورد بررسی قرار داد. برای اعتراض به نتیجه ویزا می توان به صورت شخصی و یا از طریق یک وکیل اقدام کرد. یک نکته قابل ذکر این است که بسیاری از سفارت ها در موضوع اعتراض شخصی و یا از طریق وکیل حقوقی نیز حساسیت های خاصی دارند. بنابراین بهتر است در صورت اقدام برای اعتراض به ریجکت ویزا به این مورد در سفارت مورد نظر توجه زیادی داشت.
هرچند پیگیری ها از طریق وکیل حقوقی ممکن است هزینه هایی اضافی برای معترضین داشته باشد، اما قطعا این افراد تجربه های مفیدی برای برگرداندن نتیجه ویزای افراد دارند. بسیاری از افراد با رد شدن ویزای خود همچون ویزای شنگن، به واسطه نامه اعتراض صادر شده از طرف وکیل و یا موسسه حقوقی توانسته اند رای سفارت را برگردانند و موفق به اخذ ویزای شنگن شوند.
نامه اعتراض به reject ویزا باید در بازه زمانی 1 ماه پس از ریجکت شدن درخواست به سفارت مربوطه تحویل داده شود. برخی افراد بدون اعتراض به ریجکت ویزای خود، برای درخواست مجدد ویزا اقدام می کنند. در این حالت نیز ممکن است باز هم منجر به هدر رفتن هزینه و زمان افراد شود. اما بررسی نامه اعتراض معترضین تقریبا تا 3 ماه ممکن است به طول بیانجامد. در طول این مدت انتظار، فرد نباید هیچگونه درخواست مجددی برای دریافت ویزا به سفارت ارائه دهد.
به احتمال زیاد، افرادی که بتوانند در نامه اعتراض خود دلایل و توضیحاتی شفاف و قانع کننده به سفارت ارائه دهند، نتیجه اعتراض خود را به مثبت تغییر خواهند داد. در نامه درخواست ویزا، فرد از سفارت درخواست می کند تا در صورت امکان درخواست ویزای وی را مجددا مورد بررسی قرار دهند. علاوه بر این، برای دلایلی که سفارت برای ریجکت ویزای او ذکر کرده است نیز توضیحات کافی ارائه می دهد.
لازم به ذکر است که نیازی به حضور مجدد در سفارت نیست و می توان مدارک لازم را از طریق ایمیل و یا پست به سفارت تحویل داد. معمولا اگر به مدارک یا توضیحات تکمیلی نیاز باشد، از طرف سفارت با متقاضی تماس گرفته می شود. اکیدا پیشنهاد می شود که در روند بررسی اعتراض، هیچگونه سوالی در مورد وضعیت پرونده از سفارت ها پرسیده نشود.
در نهایت ممکن است سفارت امکان اعطای ویزا را برای فرد مهیا کند و از او مجددا برای مصاحبه حضوری دعوت کند. در غیر این صورت اگر همچنان سفارت با توضیحات ارائه شده قانع نشده باشد، در پاسخ به اعتراض نیز پاسخ منفی را ذکر خواهد کرد. پس قطعا نامه اعتراض باید فرمت و محتوای خاصی داشته و مطالب به گونه ای در آن بیان شده باشد که تاثیر مثبتی در تغییر نتیجه داشته باشد.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا به تمامی سوالات شما در خصوص دلایل ریجکت ویزا و اعتراض به آن پاسخ دهند. شما می توانید از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با کارشناسان مجرب این مرکز مشاوره در ارتباط باشید.
هر یک از افرادی که خواستار مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به کانادا هستند، در ابتدا باید شرایط و راه های مختلف مهاجرتی را تحت بررسی قرار داده و سپس اقدامات لازم را انجام دهند. برای دریافت اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه نمایید.
✔️ با توجه به متن مقاله، اولین مرحله برای اخذ ویزای کشورهای مورد نظر، جمع آوری و آماده سازی مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا است سایر مراحل در متن مقاله قرار دارد.
✔️ با توجه به متن مقاله، عواملی مانند کامل نبودن مدارک ارائه شده، پاسپورت فاقد اعتبار، نداشتن هدف مشخص از سفر و ... از دلایل ریجکت ویزا می باشند. سایر موارد در متن مقاله موجود است.
✔️ با توجه به متن مقاله، امکان اعتراض به ریجکت ویزا وجود داشته و نامه اعتراض به reject ویزا باید در بازه زمانی 1 ماه پس از ریجکت شدن درخواست به سفارت مربوطه تحویل داده شود.
برای مشاوره دلایل ریجکت ویزا و اعتراض به آن
برای مشاوره دلایل ریجکت ویزا و اعتراض به آن
سلام . از ریجکت ویزای من دو سال گذشته ، می توانم درخواست ویزا بدهم ؟
سلام . می تونین مجددا درخواست ویزا بدین ، زمان ثبت درخواست به مواردی که باعث ریجکت ویزا میشه توجه کنین .
سلام ویزای من ریجکت شده و من درخواست اعتراض داده ام ، می توانم همزمان مجددا درخواست ویزا بدهم ؟
سلام . شما درخواست اعتراض به ریجکت ویزا رو تحویل سفارت دادین تا زمانی که نتیجه اعتراض شما اعلام نشده ، مجددا درخواست ویزا ندین .
سلام پاسپورت من یک صفحه خالی دارد ، می توانم درخواست ویزا بدهم ؟
سلام . برای ثبت درخواست ویزا باید پاسپورت شما حداقل دو صفحه خالی داشته باشه ، در غیر این صورت احتمال اینکه درخواست شما ریجکت شه وجود داره .
سلام ویزای من ریجکت شده ، اعتراض وجود دارد ؟
سلام . می تونین درخواست اعتراض به ریجکت ویزا بدین .
سلام چه دلایلی ممکنه باعث شه درخواست ریجکت شه ؟
سلام . ریجکت ویزا دلایل مختلفی از جمله نداشتن تملک مالی ، عدم ارائه اطلاعات درست و ... داره ، جزئیات در مقاله اعلام شده مقاله رو با دقت مطالعه کنین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©