دانش آموزان متقاضی پایه هفتم و نهم مدارس نمونه دولتی باید از امکانات و مزایا و معایب مدارس نمونه دولتی اطلاع داشته باشند تا بتوانند در صورت صلاحدید در مهلت مقرر ثبت نام خود را برای تحصیل در این مدارس انجام دهند. برای دانش آموزان ششم از طریق شرط معدل ثبت نام و برای پایه نهم نام نویسی بعد از کسب حدنصاب نمره لازم در آزمون نمونه دولتی صورت می گیرد.
برای مشاوره ثبت نام مدارس نمونه دولتی
برای مشاوره ثبت نام مدارس نمونه دولتی
مدارس نمونه دولتی از میان سایر مدارس از سطح امکانات آموزشی بالایی برخوردار بوده و بسیاری از والدین جهت رشد و پرورش استعداد فرزندان خود و نیز امکان استفاده از این خدمات آموزشی ارائه شده تصمیم دارند فرزندان خود را برای تحصیل در این مدارس آماده نمایند. از آنجا که ثبت نام دانش آموزان در این مدارس تابع قوانین و شرایط خاصی می باشد، پیشنهاد می شود تا دانش اموزان و والدین آن ها از مزایا و معایب مدارس نمونه دولتی اطلاع کافی داشته باشند تا بتوانند در صورت واجد شرایط بنا بر نظر خود نام نویسی خود را انجام دهند.
همچنین، دانش آموزان نهم به دهم در صورت دارا بودن کلیه شرایط ثبت نام، با شرکت در آزمون ورودی و کسب نمره قبولی در آن مجاز به نام نویسی در این مدارس خواهند بود. در ادامه به منظور اطلاع رسانی شرایط ثبت نام در مدارس نمونه دولتی قصد داریم به سوالاتی در مورد مدارس نمونه دولتی چیست؟ و مزایا و معایب مدرسه نمونه دولتی چیست ؟ پاسخ دهیم.
به این دلیل که مدرسه خانه دوم دانش آموزان است و بسیاری از آموزش های لازم در این محل به آن ها داده می شود، انتخاب مدرسه مناسب یکی از مهم ترین دغدغه های والدین به شمار می رود. یکی از بهترین انواع مدارس در ایران مدارس نمونه دولتی هستند که در ادامه به معرفی دقیق تر این مدارس می پردازیم.
مدرسه نمونه دولتی مدرسه ای است که دارای امکانات آموزشی فوق العاده، اساتید و معلمان منتخب و مجرب است و به نسبت مدارس غیر انتقاعی منطقه، شهریه و هزینه های کمتری برای والدین دارد. از آنجا که امکانات و سطح کیفیت این مدارس بالاتر از مدارس دولتی است، ظرفیت ثبت نام در مدارس نمونه دولتی کمتر است.
دانش آموزان برای شرکت در این مدارس می بایست در آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی که توسط سایت وزارت آموزش و پرورش اعلام می شود، شرکت کنند. برای شرکت در مدارس دولتی دانش آموزان دارای شانس برابر و یکسانی هستند، در صورتی که مجوز نام نویسی در مدارس نمونه دولتی صرفا با کسب نمره قبولی در آزمون ورودی صادر می شود.
در مدارس نمونه دولتی پذیرش دانش آموزان دوره اول متوسطه صرفا از طریق مراجعه حضوری و بدون نیاز به آزمون ورودی انجام می شود، اما ورود از پایه نهم به دهم در مدارس نمونه دولتی مستلزم شرکت و قبولی در آزمون ورودی است.
به طور کلی مدرسۀ نمونۀ دولتی برای دوره های اول و دوم متوسطه به پذیرش دانش آموز می پردازد و به دلیل هوش بالای دانش آموزان این مدارس، وقت بیشتری صرف تحقیقات تشریحی و عملی می شود در صورتی که در مدارس دولتی صرف بیشتر وقت در زمینه آموزش و یادگیری دانش آموزان صورت می گیرد.
مدارس نمونه دولتی در صورت داشتن ظرفیت ثبت نام به برگزاری آزمون میان پایه می پردازند. دانش آموزانی که در آزمون نهم به دهم نمره قبولی نگرفتند و یا در پایه دهم یا یازدهم تمایل به تغییر مدرسه دارند، مجاز به شرکت در آزمون میان پایه نمونه دولتی هستند. این آزمون در هر استان در زمان های مختلف برگزار می شود، اما تاریخ برگزاری آن به طور معمول پس از امتحانات خرداد ماه در صورت داشتن ظرفیت مدارس مورد نظر می باشد.
شرایط ثبت نام در آزمون میان پایه مدارس نمونه دولتی به شرح زیر است:
دانش آموز متقاضی پایه یازدهم دروس افتاده در پایه دهم نداشته باشد.
دانش آموز متقاضی پایه دوازدهم دروس افتاده در پایه یازدهم نداشته باشد.
قبولی در کلیه دروس در امتحانات خرداد ماه از مهم ترین شرایط است.
دانش آموز حداقل معدل کل 17 را در پایه های دهم و یازدهم داشته باشد.
دانش آموز حداقل نمره سالانه 15 را در تمام دروس پایه دهم و یازدهم داشته باشد.
در نهایت نمره و تراز لازم در آزمون را برای ثبت نام در مدرسه مورد نظر کسب کند.
در صورتی که قصد ثبت نام در مدارس نمونه دولتی را دارید، از طریق سایت اداره آموزش و پرورش استان مربوط به محل سکونت خود اقدام نمایید. به این صورت که ابتدا وارد سایت ثبت نام آزمون نمونه دولتی استان مربوطه شده، کد ملی و رمز عبور همگام خود را وارد کنید.
سپس با مطالعه شرایط و ضوابط بر روی گزینه "ذخیره و بعدی" کلیک نمایید. در ادامه مشخصات عمومی خود را وارد کرده و نوع سهمیه را انتخاب کنید. در نهایت با پرداخت هزینه ثبت نام آزمون ورودی نمونه دولتی کد پیگری ثبت نام را دریافت کنید
مدارس نمونه دولتی به دلیل بالاتر بودن سطح علمی و آموزشی خود دارای متقاضیانی بسیاری هستند. در نتیجه این متقاضیان با رعایت شرایط و قوانین مجاز به تحصیل در این مدارس خواهند بود. یکی از مهم ترین شروط تحصیل در مدرسه نمونه دولتی شرکت در آزمون نمونه دولتی در پایه نهم به دهم و کسب نمره قبولی در این مدارس است. این آزمون سالانه توسط سازمان آموزش و پرورش هر استان برگزار می شود.
به طور کلی به دلیل حذف آزمون نمونه دولتی از پایه ششم به هفتم در سال های اخیر، برای پذیرش دانش آموزان پایه هفتم در مدارس نمونه دولتی شرایط ساده تری وجود دارد و تنها با دارا بودن معدل و نمرات خوب قادر به ثبت نام در این مدارس هستند. از دیگر شرایط ثبت نام مدارس نمونه دولتی لازم برای ثبت نام پایه نهم به دهم در مدارس نمونه دولتی می توان موارد زیر را نام برد:
دارای تابعیت ایرانی
ثبت نام اتباع خارجی با مدارک هویتی و اقامتی معتبر صورت می گیرد.
نزدیک بودن محل سکونت دانش آموز به مدرسه مورد نظر
حداکثر تعداد مردودی دو بار در هر پایه تحصیلی.
کسب مقیاس خیلی خوب در تمام دروس و یا حداکثر یک مقیاس خوب در یکی از دروس نمیسال اول پایه ششم
کسب مقیاس خیلی خوب در تمام دروس و یا حداکثر یک خوب در یکی از دروس نمیسال دوم پایه ششم
هزینه های مربوط به فرم مدرسۀ نمونۀ دولتی، بیمه و کتاب و... هنگام نام نویسی در مدرسه دریافت خواهد شد.
در پایه نهم به دهم برای ورود به مدرسه نمونه دولتی آزمون ورودی برگزار می شود و موارد زیر از جمله شرایط شرکت در این آزمون هستند:
داشتن تابعیت ایرانی
کسب حداقل معدل 17 در امتحانات نوبت دوم پایه نهم
کسب حداقل نمره 12 در کلیه دروس امتحانی نیمسال دوم تحصیلی در پایه نهم
10% از ظرفیت پذیرش مدارس نمونه دولتی به دانش آموزان دارای سهمیه شاهد و ایثارگران تعلق می گیرد.
کسب تراز لازم برای پذیرش در مدرسه نمونه دولتی
متقاضیان شرکت در این آزمون برای انتخاب رشته سال دهم مجاز به انتخاب یکی از رشته های ریاضی، تجربی و انسانی هستند.
داوطلبانی که در مدارس خارج از کشور مشغول به تحصیل هستند، در صورت تمایل برای ثبت نام مدارس نمونه دولتی نهم به دهم در زمان مقرر می بایست ثبت نام خود را تکمیل کنند و توجه داشته باشند که آزمون مجزایی برای آن ها برگزار نخواهد شد.
رقابت برای هنرستان فنی و حرفه ای نمونه دولتی بدون ملاک قرار دادن منظقه یا ناحیه دانش آموزان انجام می شود.
درصد تاثیر معدل موثر 50 درصد و آزمون ورودی 50 درصد می باشد.
شرایط پذیرش اختصاصی در مدارس نمونه دولتی برای پایه نهم به دهم به شرح زیر است:
دانش آموزان پذیرفته شده در آزمون ورودی یک مدرسه نسبت به ثبت نام در مدارس نمونه دولتی دیگر غیر مجاز خواهند بود.
پذیرش دانش آموزان در مدارس نمونه دولتی در رشته های نظری و فنی و حرفه ای بر اساس معدل کل پایه نهم و نمره کسب شده در آزمون ورودی انجام می شود که تاثیر هر کدام به میزان 50 درصد می باشد.
شرط تاثیر 50 درصدی معدل کل، به معنای دارا بودن حداقل معدل کل 17 و حداقل نمره 12 در تمامی دروس امتحانی نیمسال دوم تحصیلی است.
به طور کلی هر ساله 10 درصد از ظرفیت پذیرش مدارس نمونه دولتی به دانش آموزان شاهد تعلق می گیرد.
دارندگان سهمیه شاهد و ایثارگران طبق اولویت بندی انجام شده مجاز به استفاده از این سهمیه و استفاده از تاثیر سهمیه در آزمون نمونه دولتی خواهند بود. اولویت ها به شرح زیر خواهند بود:
اولویت 1: فرزندان شاهد
اولویت 2: فرزندان جانباز 50 درصد به بالا و آزادگان با بیش از 3 سال سابقه اسارت
اولویت 3: فرزندان جانباز 25 درصد الی 49 درصد و آزادگان با بیش از 6 ماه سابقه اسارت
اولویت 4: فرزندان جانباز زیر 25 درصد و آزادگان با کمتر از 6 ماه سابقه اسارت
متقاضیان استفاده از این سهمیه ها می بایست در برگه ثبت نام نمونه، نوع اولویت خود را مشخص نمایند. پس از پایان مهلت ثبت نام، صحت کلیه مدارک بررسی خواهند شد، در صورتی که احراز سهمیه شاهد انجام نشود، مطابق قوانین وضع شده، پذیرش داوطلب در آزمون لغو خواهد شد.
کلیه مدارس موجود برای ثبت نام دانش آموزان در هر مقطعی، معایب و مزایا خود را دارند، اما از مزایای مهم مدارس نمونه دولتی می توان به طور کلی، به موارد زیر اشاره کرد:
برگزاری آزمون ورودی برای تشخیص و انتخاب دانش آموزان مستعد و با استعداد
دارای امکانات بالاتر نسبت به مدارس دولتی
از آنجا که ظرفیت مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی کمتر از مدارس دولتی است، بنابراین وقت بیشتری صرف هر دانش آموز می شود.
سطح یکسان دانش آموزان سبب رشد کیفیت آموزشی می شود.
دارای فضای رقابتی و مستلزم تلاش و پشتکار بسیار
توجه خاص به استعداد های دانش آموزان و کشف و شکوفایی آن ها
جلوگیری از هدر رفتن استعدادهای درخشان
سطح نسبتا بالای دانش آموزان در حال تحصیل در این مدارس سبب رشد کیفیت آموزشی مدرسه و دبیران می شود.
این مدارس از دبیران و اساتید با سطح بالاتری تشکیل شده است.
از معایب برگزاری آزمون نمونه دولتی می توان به این مورد اشاره کرد که در صورت عدم قبولی در این آزمون اعتماد به نفس دانش آموزان کاهش می یابد. علاوه بر آن دانش آموزانی که در این مدارس مشغول به تحصیل هستند، دچار اعتماد به نفس کاذب می شوند.
به دلیل دارا بودن مزایای بی شمار مدارس نمونه دولتی، قوانین آموزشی مدرسه نمونه دولتی نسبت به مدارس دیگر متفاوت می باشد. با توجه به امکانات، دبیران مجرب و مزایای دیگر این مدارس، بخشی از این هزینه ها در غالب شهریه به مدارس پرداخت می شود و متناسب با هر مدرسه در هر استان مبلغ شهریه متغیر است، اما در یک محدوده قیمتی مشخص و تعیین شده قرار دارد.
کلیه پذیرفته شدگان آزمون نمونه دولتی ملزم به پراخت شهریه مدرسه مورد نظر هستند. عدم پرداخت شهریه مدارس نمونه دولتی توسط پذیرفته شدگان به معنای انصراف از ادامه تحصیل بوده و مدرسه مجاز به انتخاب جایگزین از لیست قبولی ذخیره می باشد. نرخ شهریه مدارس نمونه دولتی ثابت نبوده و سالانه 10 الی 15 درصد میزان آن افزایش می یابد. بهترین روش جهت اطلاع از میزان دقیق شهریه پرداختی، مراجعه حضوری به مدرسه نمونه دولتی مورد نظر و پرسش حضوری است.
تعیین مبلغ شهریه توسط وزارت آموزش و پرورش با توجه به شرایط موجود صورت می گیرد و موارد متعددی نظیر امکانات آموزشی مدرسه، منظقه و استان مدرسه، میزان ساعات آموزشی، میزان درآمد خانواده های آن استان و... تعیین کننده میزان شهریه مدارس نمونه دولتی هر استان خواهند بود.
یکی دیگر از عوامل موثر در میزان شهریه مدارس نمونه دولتی، مبلغ تعیین شده به عنوان شهریه مدارس غیرانتفاعی است، به این دلیل که مدارس نمونه دولتی یک سوم شهریه مدارس غیر انتفاعی همان منطقه را دارند. پرداخت شهریه مدرسه یکی از دغدغه های اصلی والدین به شمار می رود و بسیاری از والدین پس از قبولی دانش آموزشان در آزمون نمونه دولتی با مشاهده هزینه و شهریه این مدارس از ثبت نام آن ها سر باز می زنند. برای حل این دغدغه، تحصیل کلیه دانش آموزان، امکان پرداخت اقساطی شهریه فراهم شده است.
داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون نمونه دولتی پایه نهم به دهم را دارند، می توانند پس از انتشار لیست حذفیات این آزمون، بدون مطالعه بخش های حذف شده سر جلسه آزمون نمونه دولتی حاضر شوند.
برای اطلاع از آخرین اخبار مدارس نمونه دولتی، عضو کانال تلگرام اطلاع رسانی مدارس هیوا شده و یا پیج اینستاگرام مدارس هیوا را دنبال نمایید. شما می توانید تمامی سوالات خود در خصوص مدارس نمونه دولتی را از طریق برقراری یک تماس تلفنی با سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا جویا شوید.
✔️ با توجه به متن مقاله، یکی از مهم ترین شروط تحصیل در مدرسه نمونه دولتی شرکت در آزمون نمونه دولتی و کسب نمره قبولی در این مدارس است.
✔️ ثبت نام دانش آموزان در مدارس نمونه دولتی پس از قبولی در آزمون ورودی آن صورت می گیرد که در متن مقاله، جزئیات و مراحل آن شرح داده شده است.
✔️ مدارس نمونه دولتی امکانات ویژه ای نسبت به سایر مدارس دارند که توضیحات آن به طور کامل در مقاله قرار داده شده است.
برای مشاوره ثبت نام مدارس نمونه دولتی
برای مشاوره ثبت نام مدارس نمونه دولتی
سلام. ببخشید کدوم کتاب رو برای تیزهوشان ششم بهتر میدونید ؟
سلام . عبارت بهترین منابع آزمون تیزهوشان ششم به هفتم هیوا رو در گوگل سرچ کنین .
سلام می خواستم بدونم دبیرستان دانشگاه بهتره یا نمونه دولتی و آیا تو آزمون دبیرستان دانشگاه از سال نهم میاد یاد یا هشتم و نهم میاد
سلام . در مورد مدارس مورد نظرتون تحقیق کنین از دانش آموزانی که در مدارس مورد نظرتون مشغول تحصیل هستن سوال کنین .
سلام . می خواستم بداونم آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی برای متوسطه دوم سخته یا مثلا در حد همون امتحانات آخر سال هست ؟
سلام . آزمون مدارس نمونه دولتی در سطح بالاتری برگزار میشه .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©