رئیس دانشگاه صنعتی شریف معتقد است که شیوه پذیرش دانشجوی دکتری باید اصلاح شود .
دکتر محمود فتوحی در نشست هم اندیشی پروژه اقتصاد مقاومتی با محوریت " ارتقا 5 دانشگاه و 5 پژوهشگاه به تراز بین المللی " که امروز در وزارت علوم برگزار شد با تاکید بر اینکه معیارها و شاخص های ارزیابی فعالیت های بین المللی دانشگاه ها باید مورد بازنگری قرار بگیرند ، گفت : ما به اندازه کافی در حوزه کمیت کار کردیم الان وقت این است که شاخص ها و معیارهای ارزیابی با بازنگری جدی از کمی گرای به سمت کیفیت حرکت کنند و دانشگاه ها در سطح بین المللی باید معیارهای کیفی از بعد اثر بخشی اجتماعی و انتشارات را مدنظر قرار بدهند .
وی در ادامه به روش پذیرش دانشجویان در دوره دکتری انتقاد کرد و گفت : در حال حاضر این شیوه پذیرش که دانشجویان از طریق کنکور وارد دوره دکتری می شوند از کیفیت لازم برای شناخت و جذب دانشجوی کیفی برخوردار نیست و باید این نحوه تغییر و دانشگاه ها به طور مستقیم در پذیرش دانشجویان دکتری خود اقدام کند .
رئیس دانشگاه صنعتی شریف با تاکید بر اینکه پذیرش دانشجوی خارجی به هر قیمتی امر درستی نیست گفت : بسیاری از دانشجویان خارجی که به دانشگاه های کشور مراجعه می کند از کیفیت لازم برخورد دار نیستند و ما نباید به هر قیمتی و صرفا به صورت کمی اقدام به پذیرش دانشجو خارجی نمائیم و اگر شیوه فعلی اجرا نشود سقوط خواهیم کرد .
در ادامه دکتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی طی سخنانی بر ضرورت افزایش استانداردهای دانشگاه ها برای ارتقای این مراکز در عرصه های بین المللی تاکید کرد و گفت : ما برای حضور در عرصه جهانی نیازمند حمایت های بیشتر در ساختار ها هستیم تا بتوانیم در همه بخش ها اعم از نرم افزاری و خدماتی فعالیت های خوبی داشته باشم و پذیرای دانشجویان خارجی شویم .
وی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشجویان ایران از نظر تئوریک توانمندی بالای دارند این در حالی است که دانشجویان از نظر حضور در فضای آزمایشگاهی و کاربردی احساس بیگانگی می کند بنابر این توجه به این مباحث در عرصه فعالیت های بین المللی دانشگاه ها تأثیر گذار است .
رئیس دانشگاه خوارزمی همچنین با تاکید بر اینکه دانشجویان ما از نظر اعتباری و ارزی با مشکلات مواجهی هستند گفت : با توجه به اینکه تعداد دانشجویان ارز بگیر و استفاده از فرصت های مطالعاتی به دلیل مشکلات اعتباری در سال جاری کاهش یافته است بنابر این با توجه به اینکه در فصل بودجه ریزی هم قرار داریم لازم است توجه خاصی برای این جنبه نیازمندی دانشجویان و دانشگاه ها در تصمیم گیریی های مسئولین اتفاق بیفتد .
منبع : ایسنا
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©